باید jar رو نصب کنی. البته این پسوند فایلهای جاواست.
فرمت اصلی برنامه های سیمبین، همون sis هست.
باید jar رو نصب کنی. البته این پسوند فایلهای جاواست.
فرمت اصلی برنامه های سیمبین، همون sis هست.
update کردن سخته؟ من با هوشمند دانلود کنم یا با کارت چون adsl ندارم؟با update گوشی چه تغییراتی میکنه؟![]()
سلام
میگم مگه چقدر می گرن گوشی رو آپدیت کنن اگه می ارزه بیدیم بیرون بهتر دیگه اینقدر هم درد سر نمی کشیم تازه اگه بلایی سر گوشی بیاد با مغازه داره
این ممیگم برای دوستانی که با صدای p990 مشکل دارن یکم هزینه کنن و راضی باشن گوشی باز بشه مشکلشون حل میشه با نصب یک بیزر زنگ مدل p910 صدای گوشی دوبرابر میشه البته من خودم امتحان نکردم ولی بعضی از دوستام که عشق صدا بلن داشتن این کارو کردن
اولاّ اگه شما تشریف ببرید کافی نتadsl دار زیر یک ساعت کارتون به اتمام میرسه(من دوستم رفته بود یه کافی نت نزدیک میدون جمهوری تازه میگفت خیلیم معطل شدم و شلوغ بود با این اوصاف 40 دقیقه ای کارش تموم شده بود. میگفت adsl اونجا 512 بوده )
دوم اینکه اگه بدین بیرون یه دو سه روزی الافتون میکنن
فرقشم اینکه اگه خودت اپدیت کنی حداکثر با دو هزار تومن سرش هم میاد
اما اگه بدی بیرون ده تا 15هزار تومن میگیرن که هیچ , کلیم گوشیتون انگولک میکنن
گفتم اینو بگم که اگه رفتید به کسی بگید یه وقت![]()
safir_filthy جان اشتباه لپی داشت
باززر درسته![]()
سلام
میشه در مورد wifi که تو گوشی P990 هست یک کم توضیح بدین؟
1- تنها استفاده اش برای اتصال به اینترنت هست یا نه؟
2- میشه دوتا P990 رو با این روش به هم وصل کرد و فایل گرفت و فرستاد؟
3- اگه من یه اکانت اینترنت وایرلس بگیرم می تونم با این گوشی به اینترنت وصل بشم؟
4- بعضی لپ تاپ ها WLAN دارند و با این wifi میشه به اون ها وصل شد؟
5- اگه میشه شبکه درست کرد، سرعتش چقدره؟
دقیقاً از چه آدرسی دانلود کردی؟
من خودم بخاطر آپديت گوشي رفتم براي خودم Adsl گرفتم چون داخل كافي نت نشد چون بايد دستگاهايشان را ريست ميكردند.
ديشب گوشيم را آپديت كردم با سرعت 64 تقريبا دو ساعت و ربع طول كشيد.سري بعد هم سرعت 256 را خواهم گرفت .
بهرحال اگر آدم خودش كارها را انجام دهد خيلي پيشرفت ميكند.بيرون 10 تا 15 هزار تومان ميگيرند گوشي را آپديت كنند.بخاطر آپديت گوشي از شر ديال آپ راحت شدم و لذت اينترنت را بعداز 5 سال الان با Adsl احساس ميكنم .
موقع ریختن فایلها روی گوشی اگه ارتباط قطع بشه چطوری باید گوشی رو فلش کنی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)