تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 70 از 641 اولاول ... 206066676869707172737480120170570 ... آخرآخر
نمايش نتايج 691 به 700 از 6407

نام تاپيک: کلوپ P910i-P990

پروفشنال metapex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

فرق jad با jar چیه؟کدومو باید نصب کنم؟
    تو مموری گوشیم یه آنتی ویروس بود با پسوند sis که نصب شد . مشکلی باهاش پیش نمیاد؟
    باید jar رو نصب کنی. البته این پسوند فایلهای جاواست.
    فرمت اصلی برنامه های سیمبین، همون sis هست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

من گوشيمو (p990) رو همين ديشب آپ کردم.ميخوام تجربه ي خودمو اينجا قرار بدم :

اول اينکه گوشي من وقتي که به کامپيوتر وصلش ميکردم در حالت Phone Mode . بعد از اينکه کارم تموم ميشد و کابل رو از گوشي جدا ميکردم . سيستم ريست ميشد و هيچ راه حلي هم براي اينکه ريست نشه وجود نداشت ..
    خب چه ربطي به آپ داشت ؟؟ (بقيشو بخون)

اول بايد نرم افزار Update Servise رو از سايت سوني اريکسون قسمت پشتيباني دانلود کنين.من ورژن 2.7 که جدیدترین ورژنش هست رو دانلود کردم با حجم حدود 24 مگ ...

بعد به نت کانکت ميشين و خود برنامه بقيه ي کارا رو انجام ميده و فقط شما کارايي رو که برنامه ازتون ميخواد انجام ميدين (مثل انتخاب گوشي و ... )

بعد دانلود شروع ميشه و اگه در طي دانلود (که البته گوشي هم در اين مدت بايــــــــد به سيستم وصل باشه) ديسکانکت بشين ميتونين دوباره کانکت بشين و دانلود رو ادامه بدين و هيچ مشکلي براي گوشي پيش نمياد ...

ولي بعد از اينکه دانلود تموم شد شروع ميکنه به ريختن فايل ها روي گوشي که در اين مدت اگه برق بره يا سيستم ريست بشه يا به هر دليلي ارتباط گوشي با کامپيوتر قطع بشه گوشي شما مشکل پيدا ميکنه و وقتي که روشنش ميکنين اين ارور رو ميده :

no software organizer

که البته براي من هر دو مشکل پيش اومد . بار اول حدود 23 درصد دانلود شده بود که برق رفت و دوباره از همون 23 درصد دانلود رو ادامه داد .
    و بار دوم موقع ريختن فايل ها روي گوشي به خاطر مشکلي که چند سطر اول نوشتم کامپيوتر ريست شد و مجبور به فلش کردن گوشي شدم ...

و بعد از فلش کردن دوباره گوشي رو آپديت کردم البته قبلش اون مشکلي رو که اول گفتم رو حل کردم .
    و آپدیت رو هم با دیال آپ انجام دادم و حدود 6 یا 7 ساعت طول کشید البته بدون دانلود Update Servise که خودش 24 مگه ...
    و اين هم جديدترين اطلاعات گوشي که ميتونين براي مقايسه با گوشي خودتون ازش استفاده کنين :
    ---------------------------
    phone
    cxc162037 r9f011

Blutooth
    cxc162058 r5a01

Organizer
    cxc162036 r5a17

CDA
    cda162008/66 r8a01

اگه سوالی بود در خدمتم ...

update کردن سخته؟ من با هوشمند دانلود کنم یا با کارت چون adsl ندارم؟با update گوشی چه تغییراتی میکنه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه safir_filthy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    حاشیه p30 world

پيش فرض

سلام
    میگم مگه چقدر می گرن گوشی رو آپدیت کنن اگه می ارزه بیدیم بیرون بهتر دیگه اینقدر هم درد سر نمی کشیم تازه اگه بلایی سر گوشی بیاد با مغازه داره

اگه نباشه جاش خالی می مونه safir_filthy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    حاشیه p30 world

پيش فرض

این ممیگم برای دوستانی که با صدای p990 مشکل دارن یکم هزینه کنن و راضی باشن گوشی باز بشه مشکلشون حل میشه با نصب یک بیزر زنگ مدل p910 صدای گوشی دوبرابر میشه البته من خودم امتحان نکردم ولی بعضی از دوستام که عشق صدا بلن داشتن این کارو کردن

داره خودمونی میشه ariankhan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    TeHrAn

2

سلام
    میگم مگه چقدر می گرن گوشی رو آپدیت کنن اگه می ارزه بیدیم بیرون بهتر دیگه اینقدر هم درد سر نمی کشیم تازه اگه بلایی سر گوشی بیاد با مغازه داره

اولاّ اگه شما تشریف ببرید کافی نت
    adsl دار زیر یک ساعت کارتون به اتمام میرسه(من دوستم رفته بود یه کافی نت نزدیک میدون جمهوری تازه میگفت خیلیم معطل شدم و شلوغ بود با این اوصاف 40 دقیقه ای کارش تموم شده بود. میگفت adsl اونجا 512 بوده )
    دوم اینکه اگه بدین بیرون یه دو سه روزی الافتون میکنن
    فرقشم اینکه اگه خودت اپدیت کنی حداکثر با دو هزار تومن سرش هم میاد
    اما اگه بدی بیرون ده تا 15هزار تومن میگیرن که هیچ
    , کلیم گوشیتون انگولک میکنن

داره خودمونی میشه ariankhan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    TeHrAn

پيش فرض جسارتاّ

این ممیگم برای دوستانی که با صدای p990 مشکل دارن یکم هزینه کنن و راضی باشن گوشی باز بشه مشکلشون حل میشه با نصب یک بیزر زنگ مدل p910 صدای گوشی دوبرابر میشه البته من خودم امتحان نکردم ولی بعضی از دوستام که عشق صدا بلن داشتن این کارو کردن

گفتم اینو بگم که اگه رفتید به کسی بگید یه وقت
    safir_filthy جان اشتباه لپی داشت
    باززر درسته

کاربر فعال انجمن تبلت IceLord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد مقدس

پيش فرض

سلام

میشه در مورد wifi که تو گوشی P990 هست یک کم توضیح بدین؟

1- تنها استفاده اش برای اتصال به اینترنت هست یا نه؟
    2- میشه دوتا P990 رو با این روش به هم وصل کرد و فایل گرفت و فرستاد؟
    3- اگه من یه اکانت اینترنت وایرلس بگیرم می تونم با این گوشی به اینترنت وصل بشم؟
    4- بعضی لپ تاپ ها WLAN دارند و با این wifi میشه به اون ها وصل شد؟
    5- اگه میشه شبکه درست کرد، سرعتش چقدره؟

پروفشنال emprator_kochak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

من که چند روز پیش Update Servise رو دانلود کردم 2.7 بود ولی با هر ورژن آپدیت کنی فرقی نمیکنه.فقط ظاهر برنامه تفاوت داره ... با 2.6 هم کار کردم ...
    دقیقاً از چه آدرسی دانلود کردی؟

داره خودمونی میشه ritana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

اولاّ اگه شما تشریف ببرید کافی نت
    adsl دار زیر یک ساعت کارتون به اتمام میرسه(من دوستم رفته بود یه کافی نت نزدیک میدون جمهوری تازه میگفت خیلیم معطل شدم و شلوغ بود با این اوصاف 40 دقیقه ای کارش تموم شده بود. میگفت adsl اونجا 512 بوده )
    دوم اینکه اگه بدین بیرون یه دو سه روزی الافتون میکنن
    فرقشم اینکه اگه خودت اپدیت کنی حداکثر با دو هزار تومن سرش هم میاد
    اما اگه بدی بیرون ده تا 15هزار تومن میگیرن که هیچ
    , کلیم گوشیتون انگولک میکنن

من خودم بخاطر آپديت گوشي رفتم براي خودم Adsl گرفتم چون داخل كافي نت نشد چون بايد دستگاهايشان را ريست ميكردند.

ديشب گوشيم را آپديت كردم با سرعت 64 تقريبا دو ساعت و ربع طول كشيد.سري بعد هم سرعت 256 را خواهم گرفت .

بهرحال اگر آدم خودش كارها را انجام دهد خيلي پيشرفت ميكند.بيرون 10 تا 15 هزار تومان ميگيرند گوشي را آپديت كنند.بخاطر آپديت گوشي از شر ديال آپ راحت شدم و لذت اينترنت را بعداز 5 سال الان با Adsl احساس ميكنم .

پروفشنال emprator_kochak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

من گوشيمو (p990) رو همين ديشب آپ کردم.ميخوام تجربه ي خودمو اينجا قرار بدم :

اول اينکه گوشي من وقتي که به کامپيوتر وصلش ميکردم در حالت Phone Mode . بعد از اينکه کارم تموم ميشد و کابل رو از گوشي جدا ميکردم . سيستم ريست ميشد و هيچ راه حلي هم براي اينکه ريست نشه وجود نداشت ..
    خب چه ربطي به آپ داشت ؟؟ (بقيشو بخون)

اول بايد نرم افزار Update Servise رو از سايت سوني اريکسون قسمت پشتيباني دانلود کنين.من ورژن 2.7 که جدیدترین ورژنش هست رو دانلود کردم با حجم حدود 24 مگ ...

بعد به نت کانکت ميشين و خود برنامه بقيه ي کارا رو انجام ميده و فقط شما کارايي رو که برنامه ازتون ميخواد انجام ميدين (مثل انتخاب گوشي و ... )

بعد دانلود شروع ميشه و اگه در طي دانلود (که البته گوشي هم در اين مدت بايــــــــد به سيستم وصل باشه) ديسکانکت بشين ميتونين دوباره کانکت بشين و دانلود رو ادامه بدين و هيچ مشکلي براي گوشي پيش نمياد ...

ولي بعد از اينکه دانلود تموم شد شروع ميکنه به ريختن فايل ها روي گوشي که در اين مدت اگه برق بره يا سيستم ريست بشه يا به هر دليلي ارتباط گوشي با کامپيوتر قطع بشه گوشي شما مشکل پيدا ميکنه و وقتي که روشنش ميکنين اين ارور رو ميده :

no software organizer

که البته براي من هر دو مشکل پيش اومد . بار اول حدود 23 درصد دانلود شده بود که برق رفت و دوباره از همون 23 درصد دانلود رو ادامه داد .
    و بار دوم موقع ريختن فايل ها روي گوشي به خاطر مشکلي که چند سطر اول نوشتم کامپيوتر ريست شد و مجبور به فلش کردن گوشي شدم ...

و بعد از فلش کردن دوباره گوشي رو آپديت کردم البته قبلش اون مشکلي رو که اول گفتم رو حل کردم .
    و آپدیت رو هم با دیال آپ انجام دادم و حدود 6 یا 7 ساعت طول کشید البته بدون دانلود Update Servise که خودش 24 مگه ...
    و اين هم جديدترين اطلاعات گوشي که ميتونين براي مقايسه با گوشي خودتون ازش استفاده کنين :
    ---------------------------
    phone
    cxc162037 r9f011

Blutooth
    cxc162058 r5a01

Organizer
    cxc162036 r5a17

CDA
    cda162008/66 r8a01

اگه سوالی بود در خدمتم ...
    موقع ریختن فایلها روی گوشی اگه ارتباط قطع بشه چطوری باید گوشی رو فلش کنی؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •