بستگی داره به سرویس دهنده.64 بیشتر از 8 کیلوبایت نمیده
من تا حالا شده 100 مگابایت رو با 64 30 دقیقه ای دانلود کنم.
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
بستگی داره به سرویس دهنده.64 بیشتر از 8 کیلوبایت نمیده
من تا حالا شده 100 مگابایت رو با 64 30 دقیقه ای دانلود کنم.
درباره ی مودم چی؟؟؟ با Adsl sabanet مچ میشه؟؟؟ آیا تا به حال کسی از این نوع مودم داشته؟ اگه داشته راضی بوده یا نه؟!
مرسی از همه.![]()
داتک میگیرم
منمون از راهنمایی تون![]()
![]()
آقا چرا این تاپیک سوت و کور شده؟
سلام دوستان
من ADSL از نوع 1Mb در ثانيه تهيه کردم و کلي هم واسم آب خورده
وقتي آهنگ از سايت هايي چون Box.net يا divshare دانلود مي کنم در کمال تعجب سرعت دانلوم روي
50-40 کيلو بايت در ثانيه واي ميسه در حالي که من انتظار سرعت 90-100 کيلو بايت رو داشتم
( حتي با افت سرعت 20% که بهم گفته بودند )
با ISP تماس گرفتم و گله کردم ميگه سايتش محدوديت داره؛ برو سايت مايکروسافت دانلود کن سرعتت همون 1Mb !!! ( حالا چه ربطي داشت من نمي دونم ؟! )
با برخي برنامه چون DU Meter مي بينم خدايي سرعتم را 100 کيلو بايت در ثانيه نشون ميده
هر چند که ظاهري است و من واسه دانلود چيزي جز سرعت واقعي 1Mb راضيم نمي کنه در حالي که الان سرعتي مثل
ADSL با سرعت 512Kb دارم
مي خواستم باها تون مشورت کنم که آيا ISP حق داره ، راست ميگه يا نه ؟!!!
اگه داره دور در بازي در مياره برم خون به پا کنم يا نه ؟!
1mb/s=1000kb/s باید تقسیم بر 8 کنی تا سرعته dl با دست بیاد که میشه 125 که البته هرگز تو ایران به سرعته واقعی نمی شه رسید پس درسته حرفشون...
ممنون دوست عزيز، من اينو مي دونستم
ولي يعني اين قدر کمتر ميشه که 125 بشه 50-40 ؟!!
يعني همون ADSL 512kb خودمون ؟!!!
من از صبانت گرفتم 256K و مودم simens خریدم سرعت داونلودم 52 هستش فکر کنم خوب باشه اونم 13800تومان بابت هرماه خوبه؟
نه اینطور نیست دوست من، اینو شرکتهای سرویس دهنده میگن...البته هرگز تو ایران به سرعته واقعی نمی شه رسید پس درسته حرفشون...
بستگی تام به منطقه شما و سرویس دهنده داره.
تو منطقه اقدسیه دیدم که 128/128 شاتل دقیقا 16 کیلوبایت از سایتهای رپیدشیر، دیوشیر و.. دانلود میکنه
لطفا راهنمایی کنین در مورد مودم ها ؟ که آیا یه شرکت فقط با مودمی که خودش ارایه میده سازگاره یا نه . . .
و یه مودم خوب با قیمت مناسب بگید . . .
یه سری به مودم های شاتل بزنید . . .
Last edited by akhoond; 19-04-2007 at 17:55.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)