تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 70 اولاول ... 345678910111757 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 698

نام تاپيک: نوکیا 5500

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من گفتم پوشش صفحه كليدش نه خود صفحه كليد در ضمن اگه يكم حوصله ميكردي و چندتا سايت ميدي
    اين حرفو نميزدي.تو سايتها خارجي گفتن كه برخلاف گفته ي شركت سازنده؛ اين اصلا ضد ضربه و ضد آب نيست.
    موبايلستان هم همينطور.ازش راضي نبودن پس زود قضاوت نكن
    مرد حسابی من میگم خودم دارم. گور پدر سایت ها وقتی گوشی تو دستمه واسه چی برم سایت ببینم

در آغاز فعالیت azad110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض این هم برای اونایی که میگن 5500 ضد ضربه و ضد خش نیست

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دمت گرم ایول داری

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

یکی دیگر از معایب 5500 داشتن حافظه داخلی کم می باشد تقریبا 10 مگابایت حالا نمی دانم این 10 مگابایت چیه ؟ چون بعضی ها میگن حافظه جاوا انقدر یا حافظه فلان انقدر حالا نمیدانم این 10 مگابایت مال کدام نوع حافظه است
    فکر کنم سر قضیه خرید گوشی سرم کلاه رفت چون ساخت آلمان است درحالی ک نوکیا مال فنلاند است ورژن گوشی من 03.14 است در حالی که ورژن گوشیها باید 4 به بالا باشد شماره سریال گوشیهای نوکیا رقم هفتم و هشتم باید صفر باشد در حالی که برای من اینگونه نیست
    در ضمن برای اینکه از گوشی خودمان (5500) بهترین استفاده را بکنیم همه باهم همکاری کنیم
    یه چیز دیگه البته این نظر و خواهش منه اگه ممکنه در این تاپیک به بحث درباره قیمت و کل کل کردن و ... نپردازید هر کی میخواد بخره خوب بره از بازار قیمت بگیره خود من البته یه بار پرسیدم که بابت اون هم معذرت میخوام

در ضمن یه نرم افزار باید گیر بیاریم که بتونیم بیشتر از یک دقیقه صدا ضبط کنیم کسی این نرم افزار را دارد؟
    صفحه کلید چرا به صورت اوتوماتیک قفل نمیشود؟ مثلا بعد از 15 ثانیه خود به خود قفل شود ؟
    ولی خداییش این گوشی نقطه ضعف داره

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

درسته تمام این هایی که گفتی تو مال منم هست (ساخت آلمان و ورژن 3.014) فکر کنم کلیه

داره خودمونی میشه babrsabz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض فقط 5500 همین و بس

من الان چند ماهه که این گوشی را خریدم اول خیلی راضی بودم و راضی هستم و چند تا از دوستان را هم به خرید این گوشی ترغیب کردم که آنها هم راضی هستند و این گوشی از همه نظر گوشی بسیار خوبی است و صدای بسیار خوبی نیز دارد ولی تنها مشکل آن در آمدن روکش کلید هایش است که قابل حل است ولی بعضی از دوستان کم لطفی میکنند و این گوشی را ندانسته تخریب میکنند چون این گوشی دارای ظاهر زیبایی نیست کمتر کسی پی به قابلیت های آن میبرد اما باید بدانیم زیبایی همه چیز نیست و مهم کارایی است.
    دوستان خوب بنده نیز گوشیهای خود را از نظر ضد ضربه و آب امتحان کرده اند ولی گوشی آنها سالم مانده است پس به جای تخریب این گوشی بیاییم آن را تبلیغ کنیم
    باتشکر از شما دوستان

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

برادر من اگه سری به سایتهای نرم افزار موبایل بزنی میتونی پیدا کنی

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض الان خوبی

یکی دیگر از معایب 5500 داشتن حافظه داخلی کم می باشد تقریبا 10 مگابایت حالا نمی دانم این 10 مگابایت چیه ؟ چون بعضی ها میگن حافظه جاوا انقدر یا حافظه فلان انقدر حالا نمیدانم این 10 مگابایت مال کدام نوع حافظه است
    فکر کنم سر قضیه خرید گوشی سرم کلاه رفت چون ساخت آلمان است درحالی ک نوکیا مال فنلاند است ورژن گوشی من 03.14 است در حالی که ورژن گوشیها باید 4 به بالا باشد شماره سریال گوشیهای نوکیا رقم هفتم و هشتم باید صفر باشد در حالی که برای من اینگونه نیست
    در ضمن برای اینکه از گوشی خودمان (5500) بهترین استفاده را بکنیم همه باهم همکاری کنیم
    یه چیز دیگه البته این نظر و خواهش منه اگه ممکنه در این تاپیک به بحث درباره قیمت و کل کل کردن و ... نپردازید هر کی میخواد بخره خوب بره از بازار قیمت بگیره خود من البته یه بار پرسیدم که بابت اون هم معذرت میخوام

در ضمن یه نرم افزار باید گیر بیاریم که بتونیم بیشتر از یک دقیقه صدا ضبط کنیم کسی این نرم افزار را دارد؟
    صفحه کلید چرا به صورت اوتوماتیک قفل نمیشود؟ مثلا بعد از 15 ثانیه خود به خود قفل شود ؟
    یه برنامه هست ولی بسم اون رو نمیدونم اما برنامه است که روی سری ان نوکیا جواب میده

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آقا خداييش منو راهنمايي كنين:
    ان 70 يا 5500 ؟
    منتظرم .
    در ضمن 5500 wma پخش مي كنه يا نه ؟
    بله پخش میکنه

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض سری موزیک 5500

این رنگ از گوشی 5500 سری موزیک این گوشی هست قابل توجه تخریب چی های عزیز که این گوشی رو به شدت تخریب میکنند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •