ممنون دوست عزیز...به نظر من که فایروال خوبیه ولی خیلی تنظیم داره...
ممنون دوست عزیز...به نظر من که فایروال خوبیه ولی خیلی تنظیم داره...
آره تنظیماتش یه کمی وقت گیره ولی خوب در عوض امنیت سیستم رو تا حد زیادی تضمین می کنه.
باورم نمیشه....سرعت اینترنتم از وقتی این فایروال رو نصب کردم خیلی بیشتر شده...همینطور دانلودم..کلا با یه سرعت ثابت میگیره و افت سرعت که نداره هیچ برعکس افزایش سرعت هم پیدا میکنه...اون بیت دفندر که فایروالش کلا مرخصه !!..خدایش بیامرزاد ..
آقا من نمی دونم چی شده اخیرا کمودو windows operating system را بلاک می کنه . البته سابقا هم بلاک می کرد ولی الان وقتی به اینترنت وصل می شم مثلا توی 5 دقیقه 200 تا windows operating system رو بلاک می کنه کسی نمی دونه که چه جوری میشه اینو از حالت بلاک در آورد.
سلام..احتمالا شما با xp کار میکنید که این مشکلو داره...من که ویستا دارم تا حالا به مشکلی بر نخوردم...از طریق network security policy ببین میتونی برشگردونی..
مشکلی نیست تونستم درستش می کنم.
یه مشکل بزرگ پیش اومده . زمانی که کمودو فعاله من هیچ سایتی رو نمی تونم باز کنم و همش پیام page load error رو میده. حتی وقتی که برنامه رو از taskbar می بندم بازهم هیچ سایتی رو باز نمیکنه ولی وقتی که برنامه رو کاملا uninstall می کنم اون وقت راحت همه سایت ها باز میشن. کسی هست که بتونه راهنمایی کنه؟
با تمام مرورگرها این مشکل رو داری یا نه؟
در کمودو به Network Zones ها برو و تنظیمات کانکشن خودت رو چک کن
تنظیماتش فکر نمی کنم مشکلی داشته باشه.
معمولا چنین مشکلاتی دلایل متفاوتی میتونه داشته باشه
اگه کاملا مطمئن هستید که تنظیمات درست هستش احتمال داره تداخلی بین کمودو و برنامه دیگری پیش اومده باشه
یا مشکلی در فایلهای اساسی کمودو بوجود آمده باشد
حتما میدونید که کمودو پس از نصب رفتار تمام Browser ها در خود محدود میکند
مزیت این عمل اینه که هیچ رفتاری از دید شما پنهان نمیشه
اما بدی اون اینه که اگه مشکلی برای کمودو بوجود بیاد ارتباط Browser ها با وب قطع میشه
خب این مشکل میتونه بخاطر تداخل یه برنامه امنیتی دیگه با کمودو ،
یا حذف اشتباهی فایل کمودو توسط برنامه های دیگه ، خرابی ویندوز و دلایل دیگه باشه
شما با توجه به دلایل فوق ، شما ابتدا باید عامل مخرب رو پیدا کنید
پس از آن کمودو رو آنیستال کنید و ردپای اون رو از رجیستری پاک کنید
سپس مجددا کمودو رو نصب کنید ولی اینبار بدون Defense
این کار سبب میشه کمودو صرفا بعنوان فابروال کار کنه و احتمال تداخل با برنامه های دیگه کاهش پیدا کنه
متاسفانه زیاد نمیتونم شما رو راهنمایی کنم چون خیلی وقته از این فایروال استفاده نمیکنم
امیدوارم مشکل شما حل بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)