تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 19 اولاول ... 3456789101117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 187

نام تاپيک: مقابله با Iso Buster

اگه نباشه جاش خالی می مونه yashar8000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام
    از همه ی دوستان ممنونم که نظرات خودتونو اعلام کردین یه قفل دیگه برای مقابله با ایزو باستر آماده کردم که باز هم پیشرفته تر از قبلی است و در این قفل صحبت دکود و temp‌ و این حرفها نیست و خیلی حرفه تره خوشبختانه حجمش خیلی کمه . این روش دیگه روخور نداره و تنها راهش متوسل شدن به کرک است در این روش ایزو باستر و تمامه برنامه های رایت همگی مثل کشک هیچ کاری نمی تونن انجام بدن . تا چند ساعت دیگه آپلودش می کنم

داره خودمونی میشه Ali_Reza_Nazari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

سلام
    آقا من فقط روش سوپر هيدن رو مي خواهم
    همين كه عام مردم نتونند ببينندش كافيه
    كسي روشي براي اين كار بلده؟
    لطفا كمك كنيد.
    ممنون

M.C.
    Guest

پيش فرض

از yashar8000 که زحمت تهیه و آپلود فیلم را کشیدند ، سپاسگزارم ...

از .M.C عزیز هم که زحمت آپلودش را توی پرشین گیگ کشید ، ممنونم ...

ولی یاشار جان ، اگه یک توضیح کوتاه میدادید که توش کار با برنامه CryptCD توضیح داده شده ( البته با چند تا دیگه ترکیب شده : TZCP , CopyKiller , TZEP ) کار ما را راحت میکردی !!

در مورد این روش هم برای همه موارد کاربرد نداره و همه سی دی ها این طوری نیستند . یعنی یک چیز عمومی نیست .

البته روش مشابه که به ذهن من میرسه اینه که همه فایلها توی یک فایل exe باشند ( برنامه MoleBox ) که باز هم دارای اشکلاتی هست .
    سلام
    قابل شما و دوستان رو نداشت
    اگه کاری از دست من ساخته هست ما درخدمت جمع هستیم

حـــــرفـه ای hakhamanesh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    اورجینال کی

پيش فرض

سلام
    از همه ی دوستان ممنونم که نظرات خودتونو اعلام کردین یه قفل دیگه برای مقابله با ایزو باستر آماده کردم که باز هم پیشرفته تر از قبلی است و در این قفل صحبت دکود و temp‌ و این حرفها نیست و خیلی حرفه تره خوشبختانه حجمش خیلی کمه . این روش دیگه روخور نداره و تنها راهش متوسل شدن به کرک است در این روش ایزو باستر و تمامه برنامه های رایت همگی مثل کشک هیچ کاری نمی تونن انجام بدن . تا چند ساعت دیگه آپلودش می کنم
    از همه زحماتت ممنون ياشار جان درباره اون باگهايي هم كه من در اين قفل ديدم (همان ديكود و Temp) واقعا هدف من از بيان آنها نقد و بررسي قفل و در نتيجه رسيدن به راه حلهاي قويتر بود و الا من هيچ غرض ديگري كه بخواهم مثلا قفل شما رو زير سوال ببرم ندارم .در ضمن بيصبرانه منتظر آموزش بعدي شما هستم
    البته اگر باز هم باگي پيدا كردم و تذكر دادم يه وقت ناراحت نشي ها

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    اورجینال کی

پيش فرض

سلام
    آقا من فقط روش سوپر هيدن رو مي خواهم
    همين كه عام مردم نتونند ببينندش كافيه
    كسي روشي براي اين كار بلده؟
    لطفا كمك كنيد.
    ممنون
    اگر فقط ميخواي به قول خودت عام مردم نبيننش ميتوني از CDsecure و يا Ultraiso استفاده كني با يه سري تغييرات هم ميتوني سوپر هايدش كني البته به نظر من سوپر هايد كردن توفيقي نداره چون شما اگر ميخواي عام مردم نبيننش همون 2 تا برنامه اي كه گغتم كارتو راه ميندازه اگر هم ميخواي از دست حرفه اي ها فرار كني كه هيچ فرقي بين هايد معمولي و سوپر هايد براي يه حرفه اي وجود نداره.
    در ضمن اگر جستجو كني تو سايت هم روش استفاده از CDsecure هم روش استفاده از Ultraiso و هم طريقه سوپر هايد رو ميتوني پيدا كني.

داره خودمونی میشه Ali_Reza_Nazari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

اگر فقط ميخواي به قول خودت عام مردم نبيننش ميتوني از CDsecure و يا Ultraiso استفاده كني با يه سري تغييرات هم ميتوني سوپر هايدش كني البته به نظر من سوپر هايد كردن توفيقي نداره چون شما اگر ميخواي عام مردم نبيننش همون 2 تا برنامه اي كه گغتم كارتو راه ميندازه اگر هم ميخواي از دست حرفه اي ها فرار كني كه هيچ فرقي بين هايد معمولي و سوپر هايد براي يه حرفه اي وجود نداره.
    در ضمن اگر جستجو كني تو سايت هم روش استفاده از CDsecure هم روش استفاده از Ultraiso و هم طريقه سوپر هايد رو ميتوني پيدا كني.
    سلام
    خيلي ممنون از اينكه منو راهنمايي كرديد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه yashar8000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام دوست عزیز من واقعا خوشحالم که با دوستایی مثل شما باتجربه و آگاه آشنا شدم اجازه بدین بخاطر زیاد نشدن حجم فیلم قسمت بعد از قفل گذاری را آپلود کنم تا آگه ایرادی نداشت خودشو هم آپلود کنم

Banned sooshiyanet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

Ali_Reza_Nazari عزيز

كار با UltraIso خيلي راحت تره و من اين رو پيشنهاد ميكنم (( به جاي CD Secure ))

فقط كافيه شما فايل ها رو به UltraIso منتقل كني (( به وسيله ايميج يا درگ و دروپ )) و روي دكمه هايدن كردن كليك كني

===============

ياشار جان اين روز ها خيلي زحمت ميكشي و من ازت ممنونم ، روش هاي خوب هم كم كم به دست مياد نه يكدفعه ،

===============

در ضمن دوستان در مورد Crystal Player يك توضيحي بدن چون براي من Error ميده و ميگه بايد به سايت متصل بشه

آخرش هم هيچي به هيچي ميشه

===============

ياشار جان با Movie Maker هم ميشه حجم فايل رو كم كرد

===============

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    اورجینال کی

پيش فرض

سلام دوست عزیز من واقعا خوشحالم که با دوستایی مثل شما باتجربه و آگاه آشنا شدم اجازه بدین بخاطر زیاد نشدن حجم فیلم قسمت بعد از قفل گذاری را آپلود کنم تا آگه ایرادی نداشت خودشو هم آپلود کنم
    خواهش ميكنم ياشار جان فقط لطف كن تا فردا صبح كه جمعه هست و بيكاريم بزارش تا روش كار كنيم

اگه نباشه جاش خالی می مونه farid ejay's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    c:/windows/system32

12 ببینید این برنامه مشکلتونو حل مکنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •