تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 8 اولاول ... 345678 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 73

نام تاپيک: بهترین گوشی زیر 500 هزار تومان با این اولویت ها:

اگه نباشه جاش خالی می مونه siavash_Skh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

واسه N73 که خیلی بدتره ... ظاهز N73 از پشت خیلی ناجوره (به خاطر همین محافظ لنز )!
    کاور لنز ان 73 با توجه به چیز های که گفته شده اصلاً جالب نیست.
    اولا تو عکسی که گذاشتم K800 محافظ دوربینش ضایه زده بیرون

من که هیچ مشکلی با محافظ دوربین N73 ندارم و اصلآ هم از نظر ظاهری بد نیست

ولی خوب یه خورده لقی داره

پروفشنال ali_saeedi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دی 900 به درد نمی خوره چون سیمبین نمی خونه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

10

منم با اجازتون يه نظركي بدم
    ديدم بچه‌ها زياد دوربين k800 رو با N73 مقايسه مي‌كنن هر كي يه نظري داره بايست بگم اينا طبيعيه چون هركدوم يه تكنولوژي واسه خودش داره ماله k800 كه از Cyber-Shot استفاده مي‌كنه رنگارو طبيعيتر نشون مي‌ده و تفكيكش واسه نور كم خيلي بهتره و لي توي نوكيا دوربينشCarl Zeiss جوري طراحي شده كه عكساش شفافترن و اكثرا ادم توي نظر اول شايد فكر كنه اديت شدن. به هرحال توي يه‌نظر سنجي معتبر ديدم كه تعداد كسايي كه دوربين N73 رو بهتر ميدونستن بيست سي درصد بيشتر از اونايي بود كه K800 رو ترجيح مي‌دادن. ولي در كل خيليش سليقه‌ايست

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

13 مقايسه n73 با k800!

بابا اون فيلمي رو كه دوستمون گذاشتن!!!كلي ضعف توشه!!!
    اون فيلمي كه روش مكس ميكنه و بريد شده هستش به خاطر اينكه avi هستش نشون نميده!!بعدشم فيلم mp4 حجمش بالاست و باز كردنش طول ميكشه!!!و در ان 73 هم فيلم و مي خواد رد كنه و هم عكس!!اگر فقط عكس باشه سريع رد مي كنه!!!
    اين از اين!
    خوب مي خوايد مقايسه كنين مردونه مقايسه كنين نه اينكه چهار تا كلام حرف رو بپذيريد!!!
    اول مزاياي k800 رو مي گم منبع هم جي اس ارنا هستش با عكس!!!!
    ميزان مكالمه!

دوم دوربينه k800 كه از لحاظ فيلم برداري در حد صفر هستش.
    اما از لحاظ عكس برداري چرا بعضي ها بهتر مي دونن چون كه داراي تنظيمات بيش تري نصبت به ان 73 هستش مثلا براي حالت عكس برداري از برف حالتبي به نام snow داره!!!
    كه البته اگر تنظيمات رو در ك800 دستي انجام بديد خيلي بهتر عكس مي گيره!!!!
    اما رد ان 73 حالت اوتو خيلي عالي عكس مي گيره و تنها به خاطر داشتن تنظيمات بيش تر در عكس مي گن كه بهتره!!
    قدرت دروبين!

اما ميزان ساپورت حافظه نهايتا تا دو گيگ هستش نه 4 گيگ(اگر منبع خاصي داريد لينك بديد)
    در جي اس هم ميزان حافظه ذكر نشده!!

خوب به نظر من برتري خاصه ديگه اي نداره...
    از لحاظ درپوش هر دو به يك مي زان لق مي زنن اما به نظر من به دليل برجستگي و كوچك بودن درپوش ك800 احتمال شكستنش بيش تر هستش در ان 73 چون صاف هستش و در جب اگر گذاشته بشه به راحتي بالا پايين ميشه و شكسته نميشه!!!
    البته چيزي نيست كه دقتي بهش بشه از لحاظ قيافه هر دو هم اندازه هستن و در يك وزن!!
    اما مزيت هاي ان 73!!!
    1-ميزان ساپورت حافظه تا 2گيگ نهايت ساپورت مي كنها با آپديت فريم ور در ان 73 از 2 به 3 به راحتي ساپورت مي كنه تا 2 گيگ رو!!!

2-داراي light sensor بودن يك امكان عالي هستش!!!!

3-3d soundصدايي رسا و بدون كم شدن كيفيت حتي تا ته بردن اكولايزر!!!!!

4-داراي بيش ترين شارژ در سري ان نوكيا(به همراه ان 95 با 6 ساعت مكالمه!) و كم ترين وزن(به همران ان 76 كه باريك ترين گوشيه نوكياست)!

5-ساپورت فرمت هاي زيادي براي پخش در ان 73:MP3/AAC/MPEG4/WMA/ACC/ACC+/RM/AVI/OGG/RM/WAW/AMR/AMR+
    6-دوربين:كه در قسمت فيلم برداري از ان 93 كم تر هستش اونم به خاط 30 فريم بودن هستش(كه باعث شده ان 93 عالي فيلم بگيره)..
    اما در باقيه گوشي هاي 3 مگ عالي فيلم مي گيره و داراي لرزش گير هم هستش كه اگر بدويد كوچكترين لرزشي رو حس نمي كنين.
    اما عكس:در حالت اوتو خيلي عالي مخصوصا در نور خورشيد بالاترين كيفيت رو داره همه سايت ها گفته اند كه ان 73 خيلي بهتر ميگيره حتي در ريويو جي س ام هم نوشته شده...
    بخونين در كامپيوتر خيلي بهتر نوشته هستش!!در مقايسه!

اما سايتها كدام رو انتخاب كردن؟

اينم لينكه يك سايت خارجي!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    7-كيفيت تصوير!

چيزي شبيه به كيفيت ان 93 رو توليد مي كنه!!!و اصلا قابل مقايسه با هم نيستن(البته نمي گيم كيفيت ك800 بده ها)به پاي ان 73 نمي رسه.
    اما در اندازه صفحه نمايش هم بازم برتري با ان 73 هستش!
    8-ميزان بارتي!!
    6 ساعت هستش!

كه ك800 تنها 1 ساعت برتري داره(كه البته ان 73 به خاطر داشتن لايت سنسور شارژش خيلي مي مون!).
    9-سيمباين بودن:كه خيلي ها مي گن سرعتش پايين هستش كه خوب به خاطر سيستم عامل داشتن هستش..
    و اگر اين و يه مزيت عالي براش به حساب بياريم به راحتي ميشه از كمي سرعتش(كه خيلي از گوشي هاي خودش و هم ردش بهتره)چشم پوشي كرد!!!
    و مي شه براي ك800 نداشتنش و يه عيب دونست(كه در عوض سرعتش كمي بيش تره).

10-داشتن دكمه multi media key :كه يه چيزه جالبي براي خودش هستش كه با زدن اون مي تونين كار جذاب و پشتكار نوكيا رو ببينين كه مي تونين با اون 4 تا كار انجام بديد و خيلي كاره جالبي هستش و يه نوع جذب مشتري ميشه اسمش و گذاشت!
    همين ديگه حالا خودتون اگر كم و كاستي مي بينين ببخشيد خدايي 1:30 وقتم و گرفته اين اگر تقد خوبي بود و خوشتون اومد يه تشكر بكنين لا اقل دلمون نشكنه!

آخر فروم باز fery joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

ایول آقای پوول دمت گرم کاملا دقیق توضیح دادی

بازم ثابت شد که ان73 برترین گوشیه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

عزیزم خوراکت ان 73 هستش
    دوربینش با لنز کارل زایس و 3.2 مگا پیکسل یه شاهکاره واقعیه هم بلوتوث داره هم اینفرارد داره و صداش هم 64 کاناله و باید بگم که عالیه چه از نظر بلندی چه کیفیت صدا ال سی دیش هم که زبانزد خاص و عام هستش با 256000 رنگ و بزرگه و سیمباین هم که هست و قیافه هم که سلیقه ایه ولی به نظر من یکی از سه گوشیه نازه دنیاس و خیلی خوشدسته و آنتن دهیش هم که نوکیاس دیگه جای حرفی باقی نمیزاره و جای شارژ و جای هدستش هم که جداس
    دیگه چی میخوای از یه گوشی
    ای خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااا
    دقیقا" همین طور هست
    این گوشی هیچ چیزی کم نداره
    Last edited by بی ادعا; 28-01-2007 at 03:17. دليل: اشتباه املایی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

چرا چرت میگن بعضیا ! من خودم بین N73 و K800 ... به خاطر ال سی دی وصدای بهتر N73 رو انتخاب میکنم ...!
    اما با این حال اعتقاد دارم تو خیلی چیزا مثه : کیفیت عکس(با اختلاف کم ) ... سرعت ... ساپورت رم ... زیبایی گوشی و... K800 بهتره ... و N73 تو فیلم ... بزرگی ال سی دی بلندی صدا و برنامه خوری بهتره ... هر کس با توجه به نیازش بین این دوتا یکی رو انتخاب میکنه ... و تا جایی که میدونم K800 از N73 پر فروشتر بوده ! پس بهتره با تعصب حرف نزنیم ... مقایسه W1000 که وجود خارجی نداره با N73 معنی نداره .... N73 رو با همین K800 هم مقایسه کنیم اگه یه کم منطقی باشیم میبینیم تو خیلی چیزا کم میاره ( مثلا ساپورت رم 1گیگ N73 در برابر 4 گیگ K800) و تو خیلی موارد بهتره ... و اگه میخوایم واقعا افراد رو راهنمایی کنیم بهتره به جای تعصب و دعوا و مطرح کردن حرفایه پیش پا افتاده و مسخره ای مثه چینی بودن یه گوشی( که بارها من و بقیه دوستان در موردش توضیح دادیم ) بیایم مشخصات گوشی هارو با هم مقایسه کنیم ...!
    در آخر بازم میگم من شخصا بین N73 و K800 انتخابم N73 هستش ...
    سلام منم کاملا" با نظرت موافقم.
    اما اینکه گفتی K800 از N73 پر فروشتر بوده ! فقط به علت قیمتشه که از n73 ارزونتر هست.
    موفق باشی.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوست عزیز به نظر من این نکاتی که به عنوان نقطه ضعف گفتی زیاد معقول نیست
    کیفیت عکسش اگه از کا800 بالاتر نباشه مطمئنا کیفیتش پایینتر هم نیست
    سرعتشو نمیدونم ولی در مورد رم هم باید بگم تو سری جدیدش تا 2 گیگ هم ساپورت میکنه تازه مگه ما چقد رم لازم داریم من خودم این 1 گیگ هم برام زیاده
    درمورد زیبایی گوشی سلیقه ای هستش ولی به نظر من ان73 خیلی باکلاس تر و شیک تر هستش
    ولی با این حال من به نظر شما هم احترام میزارم (( چه لفظ قلم حرف زدم ها ))
    دقیقا" از حق نمیشه گذشت ان73 گوشی باکلاس و سنگینی هست.

(البته منظورم سنگینی وزنش نیستا )

اگه نباشه جاش خالی می مونه amin_metal1370's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    یه جای خوب!!!

پيش فرض

xxxx
    ویرایش شد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

اگه به این نتیجه برسی که دوربینه کا 800 ضعیف تره تو جاده خاکی زدی...همه ی عالم و ادم می دونن که کا 800 بهترین دوربین 3.2 رو داره اصلا در حالت مساوی دوربینه سونی کاملا سرتر از سایر دوربیناست...اما اره ضعفش جاوا هستش...بستگی به خودت داره که چقدر برات مهمه....اگه سیمبینش مهمه برو سراغ نوکیا وگرنه فقط کا 800...اها d 900سامسونگ هم گوشیه جالبیه هر جند به پای سونی و نوکیا نمی رسه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •