تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 9 اولاول ... 3456789 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 84

نام تاپيک: Resident Evil 2

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

توی این عکس ها کاملا مشخصه که از نظر کیفیت تصویر و گرافیک کنسول wii هیچ حرفی برای گفتن در مقابل xbox 360 و PS3 نداره
    گرافیک بازی مثل بازی های بازی های امروزی نیست و بیشتر به بازی های PS2 شبیه.....
    کلا این کنسول wii هیچ وقت نظرم رو جلب نکرد
    راستی بابت خبرها ممنونم..واقعا جالب بود

2. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

همونطور که عرض کردم کاپکوم تخصص خاصی در به گند کشیدن انواع رزیدنت ایول داره ، گرچه در مورد پروژه Re1:Remake کاملا موفق عمل کرد . همونطور که می بینید دارن زور میزنن Wii رو هم با اون همه کاستی هایی که داره هم رده PS3 و Xbox قرار بدن ، که دو تا بازی Re:UC و ReC واسه همین موضوع ریلیز شدن که احتمالا کمپانی نینتندو پول خوبی بهشون میده .

در مورد چهره ها هم شما کافیه یه سرچ در مورد Ali Larter تو گوگل انجام بدید تا ببینید مدل کلیر آیا اصلا شبیهش هست یا خیر ! قضاوت با خودتونه ! ( علی لارتر {Alison Elizabeth} تو سریال قهرمانان نقش نیک و جسیکا رو داشت که دو شخصیتی بود )

اینم یه چندتا عکس از محیط بازی :

این صحنه ها رو که بخاطر میارید ؟

این دو تصویر واقعا یادش بخیر ...لباس کلیر خودش یه چیز دیگست...

واقعا کنسول Wii نباید فکر رقابت بکنه مخصوصا از لحاظ گرافیک ...کنسول Wii
    همون بهتر که روی بازی های ورزشی کار کنه چون واقعا خوب کار میکنه...و بسیار جالب هستش...
    گرافیک بازی هم چیز دندان گیری نشون نمی ده...
    راستی توی یکی از تصاویر هدف یا نشانه یه طرف دیگست لیون خودش این طرفیه این چه طوریاست..

4. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه redfild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

توی این عکس ها کاملا مشخصه که از نظر کیفیت تصویر و گرافیک کنسول wii هیچ حرفی برای گفتن در مقابل xbox 360 و PS3 نداره
    گرافیک بازی مثل بازی های بازی های امروزی نیست و بیشتر به بازی های PS2 شبیه.....
    کلا این کنسول wii هیچ وقت نظرم رو جلب نکرد
    راستی بابت خبرها ممنونم..واقعا جالب بود
    خواهش می کنم دوست عزیز ، ممنونم

این دو تصویر واقعا یادش بخیر ...لباس کلیر خودش یه چیز دیگست...

واقعا کنسول Wii نباید فکر رقابت بکنه مخصوصا از لحاظ گرافیک ...کنسول Wii
    همون بهتر که روی بازی های ورزشی کار کنه چون واقعا خوب کار میکنه...و بسیار جالب هستش...
    گرافیک بازی هم چیز دندان گیری نشون نمی ده...
    راستی توی یکی از تصاویر هدف یا نشانه یه طرف دیگست لیون خودش این طرفیه این چه طوریاست..
    همون سیستم شوتینگ مسخره Wii هست دیگه . البته این رو هم باید عرض کنم که Wii به خاطر قیمت ارزونش میزان فروشش فوق العاده بالاتر از Xbox و PS3 هست ، من که آمارش رو دیدم کلی تعجب کردم . کلا این کنسول کاربرای زیادی رو پوشش میده ، واسه همین نینتندو اینجوری با شرکتهایی مثل کاپکوم قرارداد میبنده .
    برای GameCube یادتون هست که RE:Zero رو انحصاری انتشار دادن ؟! که هنوز حسرت بازی کردنش رو دلم مونده !
    یا Re:Umberlla Chronicles که واسه Wii اومد و گرچه در حسرت بازی کردنش نیستم ولی انصافا دموهاش رو که می بینم واقعا لذت میبرم . کلا کاپکوم داره ذائقه کاربرانش رو تغییر میده ، احتمالا هم این تغییرات رو دور ژاپنی ها و ذائقشون میچرخه ! و بعد اروپا و آمریکای شمالی ! ایرانیها هم که کلا جزو آمار نیستن ، البته به غیر از بخش ضررهای ناشی از کپی غیرقانونی !

فکر کنم واسه این بازی یه تاپیک جداگانه بازبشه خوبه ، سعی می کنم چندتا خبر کامل و موثق از داستان و گیم پلی بازی ترجمه کنم

6. این کاربر از redfild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

همون سیستم شوتینگ مسخره Wii هست دیگه . البته این رو هم باید عرض کنم که Wii به خاطر قیمت ارزونش میزان فروشش فوق العاده بالاتر از Xbox و PS3 هست ، من که آمارش رو دیدم کلی تعجب کردم . کلا این کنسول کاربرای زیادی رو پوشش میده ، واسه همین نینتندو اینجوری با شرکتهایی مثل کاپکوم قرارداد میبنده .
    برای GameCube یادتون هست که RE:Zero رو انحصاری انتشار دادن ؟! که هنوز حسرت بازی کردنش رو دلم مونده !
    یا Re:Umberlla Chronicles که واسه Wii اومد و گرچه در حسرت بازی کردنش نیستم ولی انصافا دموهاش رو که می بینم واقعا لذت میبرم . کلا کاپکوم داره ذائقه کاربرانش رو تغییر میده ، احتمالا هم این تغییرات رو دور ژاپنی ها و ذائقشون میچرخه ! و بعد اروپا و آمریکای شمالی ! ایرانیها هم که کلا جزو آمار نیستن ، البته به غیر از بخش ضررهای ناشی از کپی غیرقانونی !

فکر کنم واسه این بازی یه تاپیک جداگانه بازبشه خوبه ، سعی می کنم چندتا خبر کامل و موثق از داستان و گیم پلی بازی ترجمه کنم
    حتما دستت درست اطلاعات داری بده ما هم استفاده ای ببریم
    RE:zero من بازی کردم واقعا عالی بود ...حالشو بردیم....وقتی شنیدم به Wii هم بازی یمده انحصاری دیگه
    حالم از این کاپکم به هم میخوره ..کم کم به مگا درایو هم بازی میده..

8. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Wolf21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

سلام من یه مشکل دارم این کلیدی که دست یه ادم خوار است توی ان زیر زمینه من هر کاری که میکنم اون نمی یاد
    وهر کاری میکنم وهر جوری هم که میروم gradeA را نمی گیرم اگر میشه راهنمایی کنید

آخر فروم باز Squall Leonhart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

سلام من یه مشکل دارم این کلیدی که دست یه ادم خوار است توی ان زیر زمینه من هر کاری که میکنم اون نمی یاد
    وهر کاری میکنم وهر جوری هم که میروم gradeA را نمی گیرم اگر میشه راهنمایی کنید
    فكر كنم منظورت زيرگذر حياط اداره پليس باشه و منظورت از اون كليد هموني هست كه يه كمد لباس رو باز ميكنه. بايد تا اون زير زمين بدون برداشتن مهمات و غيره بري تا اون زامبي كه فكر ميكنم براد هست بياد و خيلي هم سخت جون هست. بايد 17 تا گلوگه بزني تا بميره. ميتوني اول بري گلوله ها رو از داخل اداره پليس برداري و بعد برگردي ناكارش كني

اينم از گريدها :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگه انلگليسيت ضعيفه برات ترجمه بكنم ولي خيلي تابلو هست!

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

سلام اقا دستت درد نکنه این گرید s را میشه بگی چچوری بگیرم
    Last edited by Wolf21; 30-09-2009 at 14:38.

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

سلام اقا دستت درد نکنه این گرید s را میشه بگی چچوری بگیرم
    من خودم تا حالا موفق نشدم رنگ اس رو بيارم به خاطر اينكه 3 دقيقه وقت كم ميارم

براي رنگ اس بايد اين موارد رو رعايت كني :

1. حداكثر در 30 : 1 (يك ساعت و سي دقيقه) بازي و تموم كني.
    2. فقط يه دونه گياه سبز مصرف كني.
    3. اسحله هات رو تقويت نكني.
    4. از اسلحه هاي بينهايت استفاده نكني.
    5. از هيچ اسلحه اي دو تا نداشته باشي.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

سلام اقا خیلی این جوری سخته این رمزه که می کن تنظیمات دسته میریم و ار 1 و ال1 را میگریم و 10 بار مربع میزنیم من هر چقدر می زنم نمیشه لطفا راهنمایی کنید

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

فقط بار اولی که در حیاط اداره پلیس میاد نمی جنگیدم باهاش
    در بسیاری جاها هم ....میانبور میزدم...
    من الان یه نسخه از این بازی رو دارم ولی در ویندوز xp کار نمیکنه
    راهی است..؟؟؟
    با استفاده از شبيه ساز ePSXe نسخه پلي استيشنش رو بازي كنه بهتر هست. چون هم گرافيكش بالاتر هست (به خاطر پلاگين هاي جديدي كه داره) و هم مزايايي از قبيل سيو كردن سريع در هر كجا كه بخايي داره

ولي اگه ميخوايي حتما نسخه PC رو بازي كني بگو تا بگم!

15. این کاربر از Squall Leonhart بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •