تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: اون هایی که ویندوز ویستا رو تجربه کردن نظرشون چیه!!!!؟

راي دهنده
176. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عــالـیه

88 50.00%
  • بد نیست

45 25.57%
  • اصلا به درد نمیخوره

25 14.20%
  • هنوز تجربش نکردم

18 10.23%
صفحه 7 از 18 اولاول ... 3456789101117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 173

نام تاپيک: اون هایی که ویندوز ویستا رو تجربه کردن نظرشون چیه!!!!؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Baby nfs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ببینید هر ویندوزی که میاد اوایل به نظر جالب نیست. مثلا همین ویندوز xp . یادم میاد وقتی که اومد برای من کار کردن باهاش سخت بود اونم به دلیل تغییر اساسی در ظاهر و برخی امکانات. در مورد ویندوز ویستا هم همینه. مطمئن باشین تا دو سال دیگه میشه حکایت ویندوز 98 و ویندوز xp . به سایر امکانات و برخی ناسازگاری هاش با سخت افزارها کاری ندارم ولی مدیا سنترش فوق العاده است . اگر اهل dvd هستید فقط یکبار به کیفیت صوتی و تصویری پخش مدیا سنتر ویستا توجه کنید مطمئن باشید دیگه سراغ power dvd و یا inter video نمی رید. در مورد مطلالبی که گفتم خوب فکر کنید تا شاید شما هم به این نتیجه برسید که مشکل تمام سیستم عامل هایی که جدید ارائه می شوند در متفاوت بودن ظاهر اونها و وجود امکانات بهبود یافته و یا تغییر یافته است که فقط با گذر زمان و عادت کردن کاربران قابل حل است.
    آقا ما كه 3 تا ويستا هم بصورت dvd و هم بصورت cd گرفتيم ولي هنوز نصب نشده (بعلت مشكلات سخت افزاري!) ولي من هم نظر دوست خوبمون raymond10171 رو دارم.
    و به قول آقا Razel:
    آینده مال ویستاست.

پروفشنال majid_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

ويستا الكي قشنگه واين سيستم رو كند ميكنه ولي در كل كرنلش خيلي قوي‌تر و امن‌تر از اكس پي و ماقبلاي اونه

آخر فروم باز Šepehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

کسی میدونه Visual Studio 2005 روش نصب میشه یا نه؟

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

کسی میدونه Visual Studio 2005 روش نصب میشه یا نه؟
    نصب میشه ....
    ویستا هنگام کپی فایل و کار با هارد فلج میشه و خیلی طول میکشه و حال ادمو میگیره ولی قرار با سرویس پک 1 ویستا این مشکل حل بشه ....

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

همون xp خودمون سالاره ( با همه ي معايبش)!!!
    drive c رو ميخواستم يه share كنم نزديك بود....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

راستي من عاشق ويستام اگه سيستم بالا داريد بريزيد. اگه نداريد نريزيد!.انقدرم الكي رو هوا نگيد ويستا آشغاله من تو خيلي از تاپيكها ديدم كه خيليها ناراضي هستند اما اصلا اين طور نيست ويستا عالي !!!!!!!!!!!!!!! نتيجه ي 7 ماه كار من با ويستاست اولش كه گرفتم خيلي ايراد داشت اما با گذشت زمان و صبر و حوصله الان من نه مشكل نرم افزاري باهاش دارم نه سخت افزاري سيستم پيشنهادي من : cpu:2 duall core 2.6 - ram:2g vga:8600gt m.b:Gigabyte - asus - abit hdd: 320 400 500g maxtore sata2
    dvd rw
    اينارو گفتم كه ديگه نگيد بدرد نميخوره براي مثال: من يه فيلم دي وي ديو تو power dvd و media center خود ويستا ديدم مقايسه كردم كف كردم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! عالي عالي از نظر گرافيكم كه اوله چه تو بازي چه سيستم aero آن امنيت فوق العاده.مايكروسافت بيخودي يه ويندوز نميده بيرون 6 سال براش ضحمت كشيده منم دارم لذت ميبرم از كار كردن باهاش طرف دار پرو پا قورسشم.ويستا يه دنياي ديگس بيخود نيست كه مايكروسافت اسم اين ويندوز رو ويستا گذاشت يعني چشم انداز مايكروسافت!!!!!!!!!!!
    خيلي حرفا از ويستا دارم كه براتون بگم اما ديگه حسش نيست خوابم مياد. در كل :هر جه زودتر سيستم خودتونو ارتقا بدين و مهاجرت كنيد به سوي ويستا يقينا تا چند ماه ديگه يا 1 سال ديگه همه گير خواهد شد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Baby nfs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دراگون جان حرفات عالي بود.
    خوب مسلما هر كي كه مي خواد ويستا رو نصب كه و باهاش كار كنه بايد يه سيستم توپي داشته باشه.

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

راستي من عاشق ويستام اگه سيستم بالا داريد بريزيد. اگه نداريد نريزيد!.انقدرم الكي رو هوا نگيد ويستا آشغاله من تو خيلي از تاپيكها ديدم كه خيليها ناراضي هستند اما اصلا اين طور نيست ويستا عالي !!!!!!!!!!!!!!! نتيجه ي 7 ماه كار من با ويستاست اولش كه گرفتم خيلي ايراد داشت اما با گذشت زمان و صبر و حوصله الان من نه مشكل نرم افزاري باهاش دارم نه سخت افزاري سيستم پيشنهادي من : cpu:2 duall core 2.6 - ram:2g vga:8600gt m.b:Gigabyte - asus - abit hdd: 320 400 500g maxtore sata2
    dvd rw
    اينارو گفتم كه ديگه نگيد بدرد نميخوره براي مثال: من يه فيلم دي وي ديو تو power dvd و media center خود ويستا ديدم مقايسه كردم كف كردم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! عالي عالي از نظر گرافيكم كه اوله چه تو بازي چه سيستم aero آن امنيت فوق العاده.مايكروسافت بيخودي يه ويندوز نميده بيرون 6 سال براش ضحمت كشيده منم دارم لذت ميبرم از كار كردن باهاش طرف دار پرو پا قورسشم.ويستا يه دنياي ديگس بيخود نيست كه مايكروسافت اسم اين ويندوز رو ويستا گذاشت يعني چشم انداز مايكروسافت!!!!!!!!!!!
    خيلي حرفا از ويستا دارم كه براتون بگم اما ديگه حسش نيست خوابم مياد. در كل :هر جه زودتر سيستم خودتونو ارتقا بدين و مهاجرت كنيد به سوي ويستا يقينا تا چند ماه ديگه يا 1 سال ديگه همه گير خواهد شد.

سلام
    دوست من کاملا حرفات صحیح است من دارم با این سیستم کار میکنم از همچیش راضیم تو بازی و انلاین
    فوق العادس از دایرکت دهشم نگو و نپرس عالیه
    cpu amd 2 4600+ 2 cour
    main asus m2ne sli
    gpu 8600 gt
    hdd 1600 sata maxtor
    ram 2 gig ddr2 crusel ht
    net adsl2 asus 512
    .....

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

dvd rw
    من هم از ویستا راضیم ویندوز عالیه ........
    تا حالا پنجره و تب رو امتحان کردید ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

12

من هم از ویستا راضیم ویندوز عالیه ........
    تا حالا پنجره و تب رو امتحان کردید ... نقل قول:
    ممنونم از شما دوستان عزيزم كه حرفامو تاييد كرديد..........اما اينا واقعيت ها بود كه گفتم همين.
    راستي Beny-Nvidia عزيز ويستا فقط پنجره و تب نيست اما به نكته خوبي اشاره كردي فقط ميخواستم بگم خيليها فقط ميگن ويستا خوشگلتر شده از نظر ظاهري (خيلي خندم ميگيره از اين حرفا ) همين !!!! اما تخصصي با ويستا رو به رو نشدن دوست من 7 ماه پيش ويستا گرفت بعد از 2 ماه به من گفت اين ويستا آشغاله!!!!!!!!!

(چون رشته تحصيلي من برنامه نويسي كامپوتر هست. خيلي با كامپيوتر سر و كار دارم. حالا بگزريم....)

به دوستم گفتم سيستمت چيه؟؟؟؟ تا گفت گفتم ok ديگه ادامه نده بهش گفتم اول سيستمتو ارتقا بايد بدي رفت اين كارو كرد الان 5 ماه فقط با ويستا داره كار ميكنه مخصوصا با بازيهاش خيلي داره حال ميكنه.

بهم گفت:چرا ويستا بازيهارو انقدر باحال اجرا ميكنه چي مگه بهش اظافه شده؟

من فقط بهش گفتم : DX10

كف كرده بود فكر ميكرد همون 9 اكس پي روشه

بعد گفت چرا انقدر سنگينه چرا مثل اكس پي نيست 6-7 گيگ از هاردو ميگيره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!

گفتم:فقط يه سوال ازت ميپرسم. >>>> بازي Call of Duty 4 - Modern Warfare بازي كردي؟

گفت : آره بابا سه سوته تمومش كردم خيلي مرحله هاش كم بود.
    گفتم:تو فقط ظاهر بازي رو ديدي مثل خيليهاي ديگه مثل ويستا كه فقط ظاهرشو ميبينن.

اما گرافيك بازييو ديده بود تو ويستا كف كرده بود.گفتم اون بازي با اون گراف فقط در عرض چند ساعت ميتوني تمومش كنيد البته حرفه اي ها به پي سي بازها بر نخوره.

ميدوني چرا؟ چون انقدر گراف اين بازي بالاست كه تو 2 تا دي وي دي دادن بيرون اميدوارم فهميده باشين كه چي ميگم بخاطر گرافشه كه انقدر حجم بازي بالاست. اميدوارم در آينده سري جديدشو رو بولو راي بدن بيرون.

از نظر امنيت من با خيلي كامپوترها سر و كار داشتم كه آنلاين بودن صبح تا شب حتي بدون ضد ويروس چند تاشونو امتاحان كردم 1 ماهي اما بويي از ويروس نميومد.

media center , media player , photo gallery كه جاي خود دارن هر كودومشونو بخام براتون توضيح بدم يه چند روزي وقط ميبره البته فقط اين سه تا بخش نيستن كه خيلي مفيدن ويستا خيلي امكانات داره 1 دونشو براي مثال ميگم.

WooooooooooW >>>>> Windows DreamScene عاليه عاليه.

اين قابليت براي بخشه Windows Ultimate Extras ميباشد كه با مراجعه به ويندوز آپ ديت ميتونيد نصبش كنيد اگه خواستيد طريقه نصبشو براتون ميگم.

معرفي: دسكتاپ ويندوز شما را رويايي ميكند. يعني بجاي عكس ثابت فيلم يا هرچي دلتون بخواد ميتونيد بريزيد.
    البته خودش به طور پيش فرض داره كه كف كنيد.

و قابليت بيت لاكر و ...

گفتم اگه بخوام از ويستا براتون بگم يه 1 سالي بايد وقت كافي داشته باشم.

از سرويس پك 1 ويندوز ويستا كه در راه هست غافل نشيد بازام خيلي چيزا از اين پك براتون دارم كه بگم اما خوابم مياد ديگه شرمنده ي گل روي بر و بچهاي گل

در كل : ويستا مال آينده و پيشرفت (بازيها و سخت افزارها و نرم افزارها و...)همين! چرا بايد جلوي پيشرفتو گرفت؟؟؟ من خودم به شخصه عاشق پيشرفته تكنولو‍ژي و علم و... هستم.

شرمنده اگه زياد صحبت كردم به اميد پيشرفت بيشتر..........................براي پيشرفته موبايل هم فقط ميگم

IPHONE for apple يه دونياي ديگه اي از موبايل را تجربه كنيد.البته موبايل كه چه عرض كنم.... كامپيوتري هست واسه خودش.

به اميد پيشرفت بيشتر جهان.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •