تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 20 اولاول ... 3456789101117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 193

نام تاپيک: کلیه بحث ها ، مشکلات و اموزش های برنامه Google Earth

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من می خواستم بدونم اون فايل های kml يا kmz كه گوگل برای دانلود ميذاره،چی هستن؟
    خودم چند تاشو دانلود كردم،يعنی اگه مال تمام مناطق دنيا رو آدم روی چندتا DVD به صورت ديتابيس داشته باشه،نيازی نيست كه برای ديدن مناطق مختلف تو گوگل ارث،كانكت باشه؟
    يه پيشنهاد هم داشتم : اين كه كسايی كه با قسمتهای مختلف نرم افزار كار كردن(ور رفتن!) و چيز خاصی رو تو اين نرم افزار بلدن،لطف كنن برای كسايی مثل من كه جديداً دارن از اين نرم افزار استفاده می كنن،توضيح بدن!
    يه آموزش كلی هم اگه باشه بد نيست!
    با تشكر
    پسوندای kmz و kml فقط نشون دهنده یه نقطه خاصی هستنت.یعنی فقط یه مختصات رو نگه میدارن.

برای آموزش گوگل ارث هم این کتاب هست:

http://rapidshare.com/files/67731288/Google_Earth_For_Dummies.rar

انگلیسه ، 14 مگ حجمش

پسورد: xdownx.org

2. این کاربر از majid-ar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

این همونیه که به زبان انگلیسی نوشته شده اینو دیده ام ولی کاش یکی پیدا بشه اونو ترجمه کنه

داره خودمونی میشه saeed35's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

مدتیه بعد از اجرای گوگل ارت ،بعد از حدودا 2 دقیقه محیط تبدیل به شب میشود.و عوارض روی زمین غیر قابل رویت میگردد.آیا این مشکل مربوط به سایت گوگل ارت است و یا مشکل از تنظیم نرم افزار من.در ضمن چندین بار نیز اقدام به تعویض نرم افزار نموده ام، ولی چاره ای نشده .از متخصصین امر تقاضا دارم راهنمایی فرمایند. با تشکر

داره خودمونی میشه saeed35's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض تشکر ادوستان که کمکم کردند!!!!!!!!!

مدتیه بعد از اجرای گوگل ارت ،بعد از حدودا 2 دقیقه محیط تبدیل به شب میشود.و عوارض روی زمین غیر قابل رویت میگردد.آیا این مشکل مربوط به سایت گوگل ارت است و یا مشکل از تنظیم نرم افزار من.در ضمن چندین بار نیز اقدام به تعویض نرم افزار نموده ام، ولی چاره ای نشده .از متخصصین امر تقاضا دارم راهنمایی فرمایند. با تشکر
    خودم مشکل رو حل کردم .احتمالا از ویندوز و یا فایلی مزاحم که از طرف گوگل فرستاده شده بود که در سیستم مقیم شده بود.با نوسازی ویندوز که قبل از مشکل بک آپ گرفته بودم، حل شد.ولی جا داشت اسا تید محتم ،یه محلی میذاشتند ،لا اقل یه جواب نمیدانم میدادند، حتی لا اقل یک مورد. بگذریم ،امیدوارم اگر مشکل اینچنانی برای دوستان پیش آمد ،تایپینگ فوق مثمر ثمر واقع باشد.

داره خودمونی میشه meysammehrpooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    mm

پيش فرض کرک

لطفآ اگه میشه کرک Google Earth Pro2008 را برام بزارید مرسی عزیزم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض بیشتر از گوگل ارث بدانیم

شاید تا به حال تکه های پازل مانندی را که مثل وصله های یک لباس مندرس به نظر میان توجه شما را جلب کرده باشه.اینها در حقیقت همان وصله یا
    patch هستن.این پچ ها در کنار هم تمام نقاط زمین را مورد پوشش قرار می دن.از لحاظ وضوح و رزلوشن و همچنین از لحاظ زمان تصویر برداری
    با هم برابر نیستن حتی اونایی که کنار هم قرار دارن.مرتب به روز می شن و خیلی از اوقات روی هم overlap می شن (کناره های هم را میپوشانند
    وروی هم می افتن ). یادمان باشد که که این یک برنامه تجاریست و تمام کارها و تصمیماش بر اساس سود مالیست.پس renew یا نوسازی پچ ها
    منطبق بر تعداد رجوع به یک منطقه خاص است."گوگل بازها"ی حرفه ای وقتی میخوان که پچ یک منطقه خاص تقویت بشه به تعداد زیاد و مکرر و با
    یوزرهای مختلف روی اون ناحیه زوم می کنن و بعد از مدتی ( معمولآ بیش از شش ماه ) نتیجه را می بینن.دلیل این زمان طولانی هم مشخص است
    :باید تعداد رجوع به یک منطقه از یک مرزی بگذره(اون مرز برای کاربرها معلوم نیست).بعد به یکی از ماهواره های مناسب ناسا (طرف قرارداد با
    گوگل ارث) ارسال بشه.و تصاویر گرفته شده و ارسال شده به زمین تجزیه تحلیل و آماده بشه ودر آخر پچ نهایی تهیه بشه و به
    دیتابیس(database) گوگل ارث اضافه بشه.اونوقت یکبار که دوباره روی اون منطقه میری می بینی که یه پچ خوشکل روی منطقه هست.حالا یه
    پیشنهاد برای اونایی که عصبانی هستن از اینکه با ورژن های مختلف گوگل ارث مشکل رجیتریشن(registeration) دارن : دوستان تنها ورژنی
    که تو ایران تحریم شده بدون کوچکترین مشکلی جواب میده و کار می کنه و نیازی هم به سریال و کرک وغیره نداره یکی از ورژن های پورتابل (portable) گوگل ارث است .اگر در تهیه اون احینآ
    مشکل داشتین بگین تا آپلود کنم.امید وارم مفید بوده باشه.samandarx

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

یکی از سوالات رایج دوستان در مورد ثبت یک مکان در google earth بوده که من چیزایی رو که میدونم میگم.
    1- شما باید تو سایت زیر عضو بشین
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ( وقتی وارد سایت شدین روی گزینه new user کلیک کنید ،بقیه رو هم که خودتون بلدین )
    2- تو محیط برنامه (google earth) روی add placemark کلیک کنید و مکان نما رو روی محل مورد نظر قرار بدین.
    3- نام مکان رو در قسمت name از پنجره باز شده بنویسین (سعی کنین هم فارسی وهم انگلیسی باشه)
    4- گوگل فقط پستهایی رو قبول میکنه که به قول خودش مفید باشه ،پس باید در قسمت description حدود یک خط توضیح داشته باشه. مثلا لینک wikipedia رو میزارین و ok رو میزنین.
    5- روی آیکون ساخته شده کلیک راست و بعد share / post رو میزنین.
    اتوماتیک وارد سایت بالا میشین ، continue و ...
    محل مورد نظر شما ثبت شد.
    البته برای دیدن google earth community ها باید در کادر layers قسمت gallery گزینه google earth community رو تیک بزنین.
    اینم دو تا post برای مثال

کد:
    کد:
    در مورد دومی نمیدونم که آیکون پارک ثبت شده یا نه ،لطفا بهم بگین.
    برای ثبت عکس هم اگه مایل بودین توضیح بدم.
    با تشكر
    لطفا در مورد ثبت عكس هم توضيح بدين

داره خودمونی میشه movaghat123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان.ببخشید اگه سوالها تکراری بود!
    یک تاپیک زدم که بستنش و گفتن از اینجا بپرس:

اولین سوالم اینه که چطور میشه جاهایی رو که در Google Earth دیدی سیو کرد؟! جوری که با آفلاین شدن...پاک کردن History...و حتی عوض کردن ویندوز! بشه دوباره دیدشون!

سوال دومم هم در مورد Placemark بود.
    میخاستم توضیح بدین که مثلا من چطوری میتونم از Placemark استفاده کنم. جوری که برای همه قابل دیدن باشه!...اصلا همچین چیزی میشه!
    ممنون میشم کامل توضیح بدین

حـــــرفـه ای Honradez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام. خسته نباشيد.

گوگل ارث يك بخش داره به اسم Movie Maker كه در منوي Tools قرار داره. وقتي من در كادر جستجوي سمت چپ، مثلا نام ايران را (البته به انگليسي) وارد كنم و سپس Movie Maker را باز، و بعد روي Record Tour كليك كنم، يك فيلم نشون مي‌ده كه از جاي قبلي من، مياد و مي‌ره روي ايران Zoom مي‌كنه. اين قابليت خوبي براي ساختن مستند هست، ولي يك مشكل وجود داره: وقتي من يك فايل ويديويي رو ضبط مي‌كنم، فايل نهايي كه Save مي‌كنه خرابه. حجمش 0 بايت هست و باز نمي‌شه.

ممنون مي‌شم اگر از دوستان كسي اطلاعاتي در اين زمينه داره، به من كمك كنه.

ورژن نرم‌افزار من، اين هست:
    کد:

تندرست باشيد.

حـــــرفـه ای Honradez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

پس چي شد؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •