یه چیز توپ رو دارم آماده میکنم بزارم که یه کم با بقیه چیزهایی که تا حالا گذاشتم فرق داره.
نمی گم که سورپریز بشین ...
سگا == SEGA
میکرو == NES
یه چیز توپ رو دارم آماده میکنم بزارم که یه کم با بقیه چیزهایی که تا حالا گذاشتم فرق داره.
نمی گم که سورپریز بشین ...
من نمیدونم که چرا آهنگ بازیهای این کنسول میکرو رو خیلی دوست دارم![]()
.
خدایی هر کی یه ذره درک موسیقی داشته باشه میفهمه که هر کدوم از آهنگهای این بازیهای یه شاهکار در زمینه موسیقی هستش . چون ساختن یه ریتم ملودیک و به یاد موندنی اون هم با فرمت نه چندان جذاب MIDI واقعا کار سختیه .![]()
ولی واقعا هر کدوم از آهنگهای یه سری از بازیهای کنسول میکرو به خصوص بازیهایی مثل CONTRAو MARIO
و RUSH'N ATTACK
و خیلی بازیهای دیگه یه شاهکار در زمینه موسیقی هستش.
Last edited by cully_4u; 08-01-2007 at 00:57.
سورپریز من هم مجموعه آهنگهای نوستالوژیک این بازیهای به فرمت NSF هستش که با پلاگینی که بهتون معرفی میکنم و طرز کارش رو بهتون یاد میدم , میتونین از شنیدنش لذت ببرین.
برای این کار ابتدا محتویات فایل PLUGIN.rar رو تو پوشه پلاگین برنامه WINAMP خودتون کپی کنید . (یعنی 2 فایل IN_BLEEP.DLL و in_nsf.dll )
بعد فایلهای NSF مربوط به هر بازی رو با برنامه WINAMP باز کنین تا بتونین به آهنگهای LEVEL های مختلف بازیها گوش بدین.
بعد از باز کردن فایلهای NSF می بینین که پنجره جدیدی به برنامه WINAMP اضافه میشه .
کار این پنجره تعویض TRACK های آهنگ هاست. (بعد از انتخاب هرTRACK گزینه PLAY رو باید بزنید.)
* یادتون باشه آهنگهای هر مرحله بصورت LOOP یعنی تکرار مداوم هستن , یعنی اگه تا فردا صبح هم خودتون بصورت دستی آهنگ رو تعویض نکنین به پخش همون یه ترک ادامه میدن ...
اینم لینک پلاگین واسه WINAMP :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
*** بعد از دانلود نظر یادتون نره ***
Last edited by cully_4u; 08-01-2007 at 00:55.
موزیک کامل بازی CONTRA :
موزیک کامل بازی RUSH'N ATTACK :
موزیک کامل بازی MARIO :
بازی kung fuرو فراموش نکنی!در ضمن برای windows mediaنمیشه کاری کرد من با winamp کار نمیکنم!
به علت عدم استقبال این آخرین پست من تو این تاپیک هستش و دیگه به فعالیتم تو این تاپیک ادامه نمیدم .
![]()
![]()
![]()
بابا ادامه بده ..........ما رو یاد قدیما انداختی ......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)