سلام
من کد #92702689#* رو تو گوشیم وارد کردم اما پیامی که میده مینویسه 000004:31 :life timer این چه معنی میده مرسی.
سلام
من کد #92702689#* رو تو گوشیم وارد کردم اما پیامی که میده مینویسه 000004:31 :life timer این چه معنی میده مرسی.
مگه N73 سیمبیان نیست ؟
پس چرا روش فایلهای سیمبیان نصب نمیشه ؟
لطفا اگه بلدین راهنمایی کنین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]![]()
آخه چرا من هر چی نتخاب میکنم بخرم یه چیزش کمه.کسی می تونه کمکم کنه.من یه گوشی تاشو ظریف(مستطیل)-با دوربین 2 مگا-مموری بالا که آهنگ و عکس و sms توش ریاد جا شه و قیمت 500 حالا یه نمه اونور اینور تر.میشه راهنماییم کنید
مرسی
اگر میخوای از نوکیا سری N انتخاب کنی N71 انتخاب خوبیه !
N93 هم که از اون چیزایی که شما خواستی بالاتر هم انجام میده اما قیمتش بالاست 700 تومن !!
موتورولا V3X هم بررسی کنید شاید به دردتون بخوره !
یا علی![]()
سلام
چرا N73 سیمبین هستش
البته : Symbian 9.1 3rd Edition
احتمالآ شما نرم افزار هایی رو خواستید رو این گوشی نصب کنید که مربوط می شن به ورژن های قبلی مثل 7 و8
در کل باید دنبال نرم افزار های S60 V3 باشید همچنین تو بازی ها برای این گوشی باید اولآ ورژن بازی مخصوص سیمبین 9.1 باشه هم چنین رزولوشن اون 240x320
برای نرم افزار می تونید به تاپیک زیر مراجعه کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و برای بازی به این تاپیک :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
اشکالات n70
در هر مورد که میتوانید کمکم کنید بگویید متشکرم .
1. شماره گیر صوتی با صدا خود موبایل کار میکند
2.عدم ایجاد فولدر جدید برای جداسازی عکس در گالری و قاتی بودن عکس و ویدئو
3. هنک کردن سرعت پایین بیش از اندازه ___ همه کاری کردم ... ریسیتو ... برنامه پاک کردنو ....
4.... تا بقیش یادم بیاد
همانطور که دوست خوبمان آقاي سياوش فرمودند شما بايد از سيمبين 9.1 استفاده کنيد شما مي توانيد اين برنامه ها را از طريق سايت نوکيا دريافت کنيد (البته تريالش
شما می تونی 1 N73 بگیری که هم دوربینش 3.2 هم می تونی 1 مموری 1 گیگ بگیری که همه اینها کمتر از 500 تومان می شه.
سلام . .آخه چرا من هر چی نتخاب میکنم بخرم یه چیزش کمه
دوست گرامی . . چون اگه شرکت نوکیا بیاد یک گوشی بزنه . . که همه چیزش خوب باشه . . و هر پی هم بخوای داشته باشه . . دو روزه ورشکست شده . . کسی گوشی های دیگه شونو . . نمیخره . .
موفق باشید . .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)