شاید توی شیراز اینطور باشه. ولی ایارتل توی تهران گوشیهای سری ان را گارانتی کرده. من زنگ زدم پرسیدم.
نیا هم زده ولی فعلا (مهم: فعلا) خیلی گرونه.
شاید توی شیراز اینطور باشه. ولی ایارتل توی تهران گوشیهای سری ان را گارانتی کرده. من زنگ زدم پرسیدم.
نیا هم زده ولی فعلا (مهم: فعلا) خیلی گرونه.
من با این شماره تماس گرفتم. اینجور که خودش می گفت، یکی از نمایندگی های فروش ایراتله که آدرسشم میدون جمهوریه! ان 73 رو میده 550 هزار تومن.
اره دقیقا. ولی جدا خیلی قیمت خوبی میده. یعنی خوب قیمتش اومده پایین. در ضمن توی خیابن نواب است این نمایندگی.
شاید ! ولی به نظر من حدودا 90 تا 100 تومن گرونتر از قیمت فعلی گوشی هست و اصلا نمی ارزه . البته نظر شخصی هست .
در مورد گارانتی دیاموند چیزی میدونین؟ من دیروز از یکی از نمایندگیهای فروش ایراتل سؤال کردم، می گفت دیاموند تحت نظر ایراتل هستش! پرسیدم پس مشکل رجیستریشن رو نداره؟ Imei عوض نشده باشه؟ جواب داد هیچ مشکلی نداره و Imei حک شده رو جعبه با مورد درج شده در پشت گوشی و خود گوشی (بعد از وارد کردن همون کدی که میدونین) دقیقاً تطابق داره! قیمت ان 73 با این گارانتی 490 هزار تومنه! نظرتون چیه؟
مطمئنا 90-100 هزار تومان نیست. این حرف هم برخاسته از نظر شخصیه خودتون هست.
به نسبت قیمت گوشی یه درصد خاصی به گارانتی تعلق میگیره. همه چی حستاب و کتاب داره. الکی که نیست.
خیلی خیلی مشکوکه. به نظر من سعی کن از همون 3 تا که گفتم بگیر. اگر دیدی مشکوک میزنه یارو یا به یه نمایندگی دیگه زنگ بزن و یا از دیگر گارانتیهای اصلی استفاده کن.
عزیز قیمت N73 الان بدون گارانتی 460 هست ( میشه گیر آورد ) و با گارانتی متفرقه حدود 475 هست .
اگر اشتباه میکنم بگید .
یا علی
کی میگه اشتباه نیست. ولی من خفن معتقدم که گوشی فقط وفقط با گارانتی اصلی و زیادی معتبر. برای همین هم شده 2 ماه صبر کنم تا ارزون بشه صبر میکنم ولی با گارانتی متفرقه نمیخرم.
حرفتون درسته ! ( مایه داری هست دیگه .... )
ببخشید یک سوال دارم . من چندجا که قیمت گرفتم N73 رو با صفحه کلید عربی دارن . به نظر من اصلا جالب نیست .
اگر من مجبور بشم با صفحه کلید عربی بخرم . بعد میشه قابش رو عوض کرد و صفحه کلیدش انگلیسی بشه ؟
یک سوال دیگه دارم . قابشو کسی اطلاع داره چند هست و آیا مشکیشم اومده ؟
یا علی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)