سلام
قبل از دانلود بايد مطمئن بشيد ديگه !
كنار تورنتهايي كه licence ميخوان معمولا علامت قفل گذاشته ميشه
سلام
قبل از دانلود بايد مطمئن بشيد ديگه !
كنار تورنتهايي كه licence ميخوان معمولا علامت قفل گذاشته ميشه
ولي من از اوني كه گرفتم علامت قفل نداشت. ميشه مثل axxo يه سري معرفي كنيد كه بدرد بخور باشه.
كلا فيلمهايي كه ماله aXXo - DiAMOND - DMT - .... هستن كيفيتشون خوبه
اگه شما فيلم خاصي مد نظر دارين و لينك تورنت ميخواين تو تاپيك درخواست فيلم مطرح كنيد
سلام
با تورنت میتونین با حد اکثر سرعت دانلود کنین ولی این یه شرایطی داره
شما باید قبل از دانلود فایل تورنت ببینن چقدر peers/seeders داره تعداد سیدر ها نصف یا بیشتر از نصف پیرز باشه شانس دانلود با حد اکثر سرعت بالاتر میره البته اگه دیگر شرایط رو هم داشته باشین
هنگام دانلود فایل تورنت هم زمان شما قسمت هایی از اون فایل رو اپلود هم میکنین که این اپلود باعث میشه ترکر( شما برای دانلود فایل های تورنت به ترکر کانکت میشین و این ترکر هست که باعث ایجاد ارتباط بین دانلود کننده ها و اپلود کننده ها میشه) به شما امتیاز بده و هر چی این امتیاز شما بیشتر باشه شانس افزایش سرعتش ما هم بیشتر میشه
در صورتی که چند بار به یک ترکر کانکت بشین و فایل رو دانلود کنین و بعد از تمام شدن دانلود بدون داشتن share ratio خوب ( بالای 500 ) از ترکر دیسکانکت شین و فایل رو اپلود نکنین امکانش هست که ترکر ای پی شما رو بن کنه که در این صورت در دفعات بعدی با مشکل سرعت و دانلود مواجه میشین ( همیشه سعی کنین بعد از اتمام دانلود 3 4 ساعت بیشتر کانکت بشین تا share ratio شما افزایش پیدا کنه )
برای اینکه از سالم بودن و کیفیت فایلی که می خوای دانلود کنین مطلع باشین فایل های تورنت رو از سایت هایی دانلود کنین که کامت افرادی که فایل رو دانلود کردن رو نشون میده مثل torrentspy.com و قبل از دانلود تورنت نظرات افراد در مورد تورنت رو بخونین
من خیلی وقت از تونت استفاده میکنم و در 90% موارد سرعتم مانند دانلود منیجر هست و خودم سرعت ر و لیمیت میکنم تا بتونم از اینترنت مرورگر ها هم استفاده کنم پس از لحاظ سرعت اگه شما بدونین چطور ازش استفاده کنین میتونین با حد اکثر سرعت هم دانلود کنین
در اخر برای کسایی که در مورد limewire پرسیده بودن بگم که اخرین ورژن این برنامه که هنوز به صورت بتا هستش امکان دانلود تورنت رو هم داره ولی بهتر از برنامه های مخصوص مثل azureus or utornt استفاده کنین
پورت تورنت رو هم بالای 30000 قرار بدین چون بعضی isp ها پورت های پیشفرض رو برای نرم افزار های p2p بستن
یه چیز دیگه دوستانی که نکات بالا رو رعایت کردن ولی بازم سرعت دانلودشون پایین هست لینک فایلی رو که دارن دانلود میکنن رو بزارن بهتر میشه کمکشون کرد
موفق باشین
Last edited by j0l6; 03-01-2007 at 00:36.
BitTorrent 5.0.4
BitTorrent - you have a great product, many customers, and are delivering your product to hordes of happy customers online. BitTorrent is a P2P file sharing client.
Serving large files creates problems of scaling, flash crowds, and reliability.
The key to cheap file distribution is to tap the unutilized upload capacity of your customers.
Their contribution grows at the same rate as their demand, creating limitless scalability for a fixed cost.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام , ممنون بابته تایپک خوب
یه توضیح دیگه رو هم من جایی دیده بودم که براتون میزارم:
بیتورنت یا به اختصار تورنت هم شبکه p2p هست که برای سهولت به اشتراک گذاری فایلهای حجیم و بالابردن دسترس پذیری اینگونه فایلها و سالم بودن اونها اینجاد شده.
فایلهای به قسمتهای کوچکی بین 256 کیلو بایت تا 1 مگ تقسیم میشند و peerها تیکه های مختلف یک فایل رو از همدیگه دریافت میکنند تا کامل بشه.
شبکه هوشمنده و میتونه از بین peerهای موجود بهترین رو از لحاظ فاصله، سرعت و .. انتخاب کنه و از اون دریافت کنه.
برای اطمینان از صحت فایلهای دریافتی فایل مکررا با Hashی که در ابتدا از کل فایل گرفته شده چک میشه.
مورد اصلی که با p2p های قدیمی فرق داره طریقه به اشتراک گذاریه.
شما برای به اشتراک گذاری یک فایل باید توسط برنامه های مربوط به تورنت یک فایل .torrent بسازید که توی این فایل اطلاعاتی از قبیل اسم فایل یا فایلها، حجمشون، hachشون، آدرس Tracker و ... ذخیره میشه.
و برای اینکه دیگران بتونند فایل شما رو دریافت کنند باید این فایل .torrent رو به اونها بدید (مثلا برایشون ایمیل کنید) تا با برنامه تورنتشون باز کنند و فایل رو دریافت کنند.
در این بین سایتهایی ایجاد شدند که مجموعه عظیمی از این فایلهای .torrent رو جمع آوری کردند و هر کسی که هم که برنامه یا فایل جدیدی داشته باشه فایل .torrentشو میسازه و توی این سایتها قرار میده.
یک چیز دیگه که این وسط قرار گرفته سرورهای Trackerهست.
کارشون چیه ؟ اینها اولا کمک میکنند تا برنامه های تورنت peer های مناسب رو پیدا کنند به طوری که به اشتراک گذارنده و گیرنده فایل هر دو به طور مکرر (مثلا هر 10 دقیقه) اطلاعاتی رو به ای ترکرها میفرستند تا اعلام کنند که فایل هوز سرجاشه و آماده دریافته و ...
کمی اصطلاحات :
peer که مشخصه .. کسی که داره فایلی رو از دیگران میگیره (معمولا این شخص فایلش ناقصه و میتونه تا همون حدی که گرفته به بقیه هم بده)
seeder این ها به سیستمها یا کسانی گفته میشه که فایل کامل رو دارند (دانلود تموم شده یا خودشون صاحاب فایلند) و فقط برای Seed کردن هستند. برای بعضی فایلهای مهم و رسمی مثل توزیع ها لینوکس یا ... یک سرور seeder در نظر میگرند که مطمئن باشند علاوه بر peerها و seederهای شخصی همیشه یک منبع برای دریافت اون فایل هست. (که بعضا به این سرورها supe seeder ها میگند)
swarm کل میجموعه ای که دارن یک فایل رو به اشتراک میگذارند میگند (چه اونهایی که دریافت میکنند و چه اونهایی که به اشتراک گذاشتند و سیید میکنند)
leecher کسی هست که بیش از این که به مجموعه swarm کمک کنه (آپلود کنه) داره فقط دانلود میکنه.
availability (مهم) این خاصیت بیان کننده میزان دسترس پذیری یک فایله. و اینطور حساب میشه که هر نفری که یک نسخه کامل از فایل داشته باشه یک محسوب میشه و اگر فایلش ناقص باشه اعشاری میشه !
مثلا برای فایلی که 5 نفر نسخه کامل اون رو دارند و یک نفر هم 80 درصد از فایلو داره availability میشه 5.80 !
معمولا برای دانلود هر فایلی ممکنه نسخه های متعددی توی سایتهای متعددی باشه و شما باید اونوی رو انتخاب کنید که availabilityیش بیشتره ! (یکی از کارهای trackerها کمک به محاسبه این عدد هستش)
تفاوت با سیستمهای اشتراک فایل دیگه :
مقدار فشاری که به هر peer اینجا میاد کمتره (از نظر سرعت، پهنای باند و ... )
در مجموع سرعت نقل و انتقالات از این طریق خیلی بیشتره !
یک چیزی که شاید به نظر برسه همین وجود فایلهای تکراری و یکسانه .. که شاید در آینده براش ره حلی در نظر گرفته بشه.
مثلا بعضی مواقع پیش میاد که 5 مدل فایل منتشر شده که دقیقا با هم یکی هست و در نتیجه 5 swarm جدا تشکیل میشه و ممکنه توی هر کودوم فقط یکی یا دو نفر seed باشه ... و سرعت بیاد پایین..
که اگر راهی باشه که با hash فایلها duplicateها تشخیص داده بشه و یکی بشند خیلی بهتره میشه.
سلام
چه جور میشه این فیلمها را روی دی وی دی پلییر معمولی دید؟ چه تبدیل کننده ای لازم هست؟
سلام
بايد ببينين شما چه فيلمي دانلود كردين
DVDRip يا DVD Copy ...
سلام
امین جان یه سوال داشتم، از کجا باید بفهمیم چقدر اطلاعات آپلود کردیم یا در چه وضعیتی هستیم که از نظر آپلود کم Ban نشیم؟ من از Azureus استفاده میکنم.
ممنون
سلام
از توي منوي Help گزينه Make a Donation رو انتخاب كنيد ميزان آپلودها/دانلودها و حتي زمان استفاده رو هم مشخص ميكنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)