اين كدايي كه گذاشتي براي n73 معموليه
اگه از اين كدا استفاده كنين n73 update ميشه ولي فريم ورش به n73 me تغيير داده نميشه
اين كدايي كه گذاشتي براي n73 معموليه
اگه از اين كدا استفاده كنين n73 update ميشه ولي فريم ورش به n73 me تغيير داده نميشه
آقا سهيل دستتون درد نكنه
خيلي خوب بود
آقا soheil اگه لطف كني جواب ما رو بدي ممنون ميشم .
اين music edition هم براي ان 80 هست وهم براي ان91 (كه يه تغيير سخت افزاري در 91 بودن 8گيگ هارد بجاي 4گيگ است)اگه ميشه بگو اين تغييراتي(نرم افزاري) كه شما براي ان73 انجام ميديد براي ان91 هم هست يانه؟
آقا soheil اگه لطف كني جواب ما رو بدي ممنون ميشم .
اين music edition هم براي ان 80 هست وهم براي ان91 (كه يه تغيير سخت افزاري در 91 بودن 8گيگ هارد بجاي 4گيگ است)اگه ميشه بگو اين تغييراتي(نرم افزاري) كه شما براي ان73 انجام ميديد براي ان91 هم هست يانه؟
من که نتونستم با هاش Pic اس ام اس کنم چجوری می شه ؟؟
چجوری می شه اگه یه pic sms رو از کامپیوتر کپی کنی تو گوشی بعد اون رو سند کنی ؟ کمک
یه سوال دیگه اونم اینکه آیا اگه اون فایلی رو که گذاشتی برای دانلود 67 Mb می شه از طریق همون به Me تبدیل کرد گوشی رو ؟؟ چجوری ؟
اگه اشتباه نکنم با برنامه phoenix !
اما phoenix کمی خطرناک میشه اگه آدم یه جا گند بزنه ! من همون NSU رو ترجیح میدم که از اینترنت مستقیم update کنه !
همونی که Update شده جایی تو PC نمونده ؟
راستی این لینک از کجای این سایت e-boxteam پیدا کردی؟ :d
این توضیحاتی که نوشته تو صفحه اول این سایت در مورده support چه گوشی هایی مربوط به BOX این سایت هست؟ عجب باکسی میشه این ! نداری تو ؟![]()
Last edited by hatef_4541; 18-12-2006 at 13:22.
n91 و n80 قابليت update كردن دارن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كاملا درسته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)