farbod_h عزیز زمان شاه هنوز موبایل تو ایران نیامده بود.فقط تو امریکا بود که اونجا هم بهش میگفتن car kit
چون فقط داخل اتوموبیل وجود داشت
در یک زمان و مکان و با یک سیم کارت 15 تا گوشی مختلف رو چک کن با sar های مختلف حتما به نتیجه میرسی
farbod_h عزیز زمان شاه هنوز موبایل تو ایران نیامده بود.فقط تو امریکا بود که اونجا هم بهش میگفتن car kit
چون فقط داخل اتوموبیل وجود داشت
در یک زمان و مکان و با یک سیم کارت 15 تا گوشی مختلف رو چک کن با sar های مختلف حتما به نتیجه میرسی
ببینید، اینو مطمئن باشید که گوشی فنلاندی نوکیا وقتی بهترینه، دلیل داره.
ولی با چه رویی میگین که گوشی چینی سونی اریکسون آنتن میده؟ من شخصاً سه مدل از گوشی های سونی اریکسون (p910، K700، K750) رو با نوکیا و سامسونگ مقایسه کردم. اینجا خیلی شنیدم که آنتن دهی ربطی به گوشی نداره و گوشی های جدید همه مثل هم آنتن میدن ولی در عمل اینطور نیست. وقتی در یه منطقه ای که آنتنش نسبتاً کمه باهاشون صحبت می کنی، اصلاً نمیشه با سونی اریکسون حرف زد. ولی با نوکیا راحت میشه حرف زد. سامسونگ لااقل خیلی از سونی اریکسون بهتر بود.
افرادی که میان خیلی الکی راجع به گوشی ها اظهار نظر می کنن، یه بار چند مدل از گوشی ها رو با هم مقایسه کنن.
درسته. بحث آنتن دهی گوشیها زمانی پیش میاد که در محلی باشی که ضعف آنتن دهی وجود داشته باشه. و الا صا ایران هم با نوکیا فرقی نمیکنه.
اما اگه جایی گیر بیفتی که مشکل آنتن وجود داشته باشه، معلوم میشه این که میگن نوکیا بهتره یعنی چی!
البته الان دیگه مثل قبل این مشل ها وجود نداره. واسه همین دیگه زیاد تفاوتی بین گوشیها حس نمیشه.
بله دقیقا دیگه الان هیچ جای ایران نقطه ی گپکورشی وجود نداره الا کوه مثلا من رفته بودم توچال نه دی 600 خودم آنتن میداد و نه نوکیا 2600 البته سیم کارت جفتمون تالیا بود به محض اینکه ار کوه پایین اومدیم هردو با هم آنتنهاشون چسبید تو آسمون
من مقایسه کردم البته به جر سامسونگ(!!!!!)
فرقی نداشت
کوه جای مناسبیه دیگه؟؟ نه؟
یا توی مترو ! ندیدی به یه جایی که مرسیم یه هو همه ی مسیجا میاد؟؟؟
سلام
samsung جان تالیا رو با 0912 مقایسه نکن
در حال حاضر داخل شهر تالیا خیلی بهتر از 0912 هست.توی زیر زمین هم فول انتنه با چشمای خودم دیدم
من 912 دارم و با این اوضاعی که میبینم میخوام ردش کنم بره
ولی اگه با یه سیم کارت گوشیهارو چک کنین sar بالاتر انتن دهی بهتر
اینو هم بگم که توی زیر زمین nokia 6630 فنلاندی یکی دوتا انتن میداد و گاهی اوقات برای 30-40 ثالیه اصلا انتن نداشت در صورتیکه sony ericsson w300 همواره 2 تا انتن داشت و گاهی اوقات در حدود یک دقیقه 3تا انتن داشت
تازه 6630 از 7 تا انتن 2 تا داشت که در حال رفت و امد بود در حالیکه w300 از 5 تا 3 تا میداد
nokia 6630 sar=0.83
sonyericsson w300 sar=1.20
انتن دهی هر گوشی از هر شرکتی مدل به مدل فرق میکنه
nokia ها هم با هم فرق میکنن
اتفاقا تالیا توی خونه ی ما اصلا خوب انتن نمیده
این سار گوشی را از کجا پیدا می کنین
بععضی گوشیها هستند که تو چهار باند جی اس ام 850 900 1800 1900 عمل میکنن باید انتن دهی بهتری داشته باشند چون بعضی گوشیها تو دوباند و بعضیها تو سه باند عمل میکنن
حرفت کاملا بی منطق و بی اساس هست
1چینی بودن ربطی نداره
2 خوبه سامسونگ مثلا کره ای رو هم خودمون داریم (د600)و هم شوهر خالم(پ850)
خط دهی ها تقریبا برابر هست
ولی گوشی چینی من تو زیر زمین خونمون خط میده و میشه صحبت کرد
ولی اون کره ای اصل!!!!!!!!!!!!!!! حتی اس ام اس هم براش نمیاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)