شما باید توی script editor برنامه بنویسید ! فکر کنم شما در همان level editor ادد اسکریپت را زدید ؟
شما باید توی script editor برنامه بنویسید ! فکر کنم شما در همان level editor ادد اسکریپت را زدید ؟
_ hossein_dig جان ازت خيلي ممنونم , ولي اگه كمكم كني خيلي ازت ممنون مي شممن بازی اکشن نساختم که تیرانداز داشته باشه و خوشمم نمیاد.![]()
.
_ Moh3en_DDD جان , اگر ساخت و حركت باشه عاليه ولي اگر نشد همون حركت كافيه.برای ساخت گلوله می خوای یا برای حرکت یا برای ساخت و حرکت گلوله ؟![]()
هم ساخت و هم حرکتش دقیقا توی این آموزش توضیح داده شده ( آموزش اولی ) :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز شما باید زمانی که پروزه رو میخوای برای اولین بار سیو کنی باید باید پروژه رو با نامی هماند نام پوشه درپوشه work سیو کنی غیر این به شما اجازه ساخت script جدید نمیدیه.
دکمش غیر فعاله .![]()
Last edited by hossein_dig; 01-09-2007 at 17:03.
دوست عزیز من مشغول اتمام بازیم(برای شرکت در مسابقه) هستم. سرم خیلی شلوغ تا 2-3 روز دیگه بیشتر وقت نداره .شما بقیه کار هات بکن کارم تموم شده به مشکل شما هم رسیدگی میکنم .
ممنون![]()
من همه چیه 3d game studio رو بلدم بجز یک چیز .
ماشین ساختم که کاملا همه کاری میکنه.یک کامیون که میشه بار خرید ، برد به جای مخصوص و پوش رو گرفت دقیقا مثل King of the road فقط یک مشکل داره.
چطور میتونم وقتی ماشین تو سربالایی یا سرپایینی میوفته pan ماشین به شیب خیابون تغییر کنه؟
دوست عزیز این tutorials برای shooter هست فقط حجمش یکم زیاده.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی نمیدونه؟؟ بابا من بازیم تکمیله ، همیبنش فقط مونده
یک سوال دیگه... چه جوری میتونم 3dmax رو به MDL تبدیل کنیم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)