تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 8 اولاول ... 345678 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 74

نام تاپيک: معرفي گوشيهاي جديد...

داره خودمونی میشه DADASHI...payam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    هر کجا هستم باشم...آسمان مال من است

پيش فرض

نوکیا ان80: نوکیا ان80 از جمله مدل‏های نوکیا با طرح کشویی می‏باشد که درمجموع شبیه یکی از مدل‏های قبلی سری ان، یعنی ان70 می‏باشد. وزن ان80، 134 گرم، و حجم آن فقط 97سی‏سی می‏باشد که در ابعاد 26*50*95میلی‏متر قرار گرفته‏است. صفحه‏نمایش ان80 دارای 262144 رنگ بوده و از کیفیت بالای 416*352 پیکسل نیز برخوردار می‏باشد. این مدل نیز همانند مدل‏های قبلی دارای کیفیت صدای 64 پلی‏فونیک می باشد.
    حافظه‏ﻯ داخلی نوکیا ان80 نسبتا زیاد (40مگابایت) بوده و از نظر کارت‏حافظه دقیقا مثل مدل ان71 می‏باشد؛ بدین‏صورت‏که قابلیت اتصال کارت‏حافظه‏های miniSD حداکثر تا ظرفیت 2گیگابایت را دارا بوده، و هم‏چنین یک کارت 128مگابایتی به‏همراه خود گوشی قرار داده‏شده‏است.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت

پيش فرض

این‏مدل از نظر دیتا، علاوه بر GPRS و EDGE، از برقراری ارتباط اینترنتی بی‏سیم یا WLAN نیز برخوردار می‏باشد. همچنین در این‏ مدل می‏توان از راه‏های بلوتوث، اینفرارد و USB با سایر دستگاه‏های الکترونیکی ارتباط برقرار کرد.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت

پيش فرض

ویژگی اصلی نوکیا ان80 دردوربین 3 مگاپیکسلی آن می‏باشد که فعلا هیچ مدل نوکیایی تا به این‏لحظه از این امکان برخوردار نبوده‏است. این دوربین دارای کیفیت دقیق 1536*2048 برای عکاسی و هم‏چنین کیفیت CIF برای فیلم‏برداری می‏باشد. این مدل علاوه بر دوربین اصلی، از یک دوربین دیگر با کیفیت VGA نیز برای تلفن ویدئویی نیز برخوردار می‏باشد.

از امکانات ویژه‏ی دیگری که در ان80 قرار داده‏شده‏است، می‏توان به فن‏آوری UPnP که برای دست‏رسی به شبکه‏های تلویزیونی می‏باشد، اشاره‏کرد. بقیه‏ﻯ امکانات نوکیا ان80 معمولی و همانند سایر مدل‏های نوکیاست. هم‏چنین سیستم‏عامل این مدل سیمبین سری 60 UI (ویرایش سوم) می‏باشد.
    باتری این مدل هم، دارای قدرت 820 میلی‏آمپر (BL-5B) می‏باشد که می‏تواند تا 192ساعت به‏صورت آماده‏به‏کار و تا 3 ساعت هم به صورت مکالمه کار‏کند؛ که این، تنها نقطه‏ضعف ان80 می‏باشد.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت

پيش فرض

N های جدید می‏آیند (قسمت دوم)
    بعد از نوکیا سری N و سری E، 3 مدل دیگر از نوکیا سری ان به‏تازگی توسط نوکیا معرفی شده‏است. این سه مدل عبارتند از ان71، ان80 و ان92 که هرکدام از امکانات ویژه‏ای برخوردار می‏باشند. در قسمت اول، به‏ معرفی دو مدل ان71 و ان80 پرداختیم. در قسمت دوم نیز سومین مدل، یعنی ان92 را بررسي مي کنيم:

نوکیا ان92: طرح نوکیا ان92 تقریبا با تمامی مدل‏های نوکیا فرق دارد. درکل می‏توان ان92 را به صورت یک گوشی تاشو معمولی درنظر گرفت، با تفاوت این‏که فقط صفحه‏نمایش ان92 درحالت بسته بودن کلی گوشی، درجهت دیگر باز می‏شود. ان92 در اندازه‏های 24.8*58.2*107 و درحجم 136سی‏سی قراردارد. اولین اشکالی که در ان92 دیده‏می‏شود وزن 191 گرمی آن است که از تمامی مدل‏های جدید (سری ‏های ان وای) بیش‏تر می‏باشد.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت

پيش فرض

صفحه‏نمایش این مدل دارای 16 میلیون رنگ و در کیفیت240*320 پیکسل قرارگرفته‏است. با توجه به دردار بودن نوکیا ان92، پس صفحه‏نمایش دومی هم برای آن وجوددارد، که از کیفیت 36*128 پیکسل برخوردار و در 65536 رنگ می‏باشد. کیفیت صدای ان92 هم همانند اکثر مدل‏های جدید نوکیا دارای کیفیت 64 پلی‏فونیکی است.
    حافظهﻯ داخلی این مدل نوکیا، 90 مگابایت می‏باشد و کارت حافظهﻯ درنظر گرفته‏شده برای آن نیز از نوع miniSD بوده که می‏توان تا ظرفیت 2 گیگابایت از کارت‏حافظه استفاده‏کرد.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت

پيش فرض

در بخش تبادل اطلاعت (دیتا)، تقریبا ان92 دارای تمامی امکانات نظیر ارتباط اینترنتی بی‏سیم(WLAN)، بلوتوث1.2، اشعهﻯ مادون قرمز(اینفرارد)، پورت USB، PTT و درنهایت EDGE می‏باشد.
    هم‏چنین سیستم‏عامل ان92 سیمبین سری 60 یا S60، نسخهﻯ 9.1 و ویرایش سوم آن می‏باشد.
    دوربین اصلی ان92 از 2 مگاپیکسل کیفیت برای عکاسی(با لنز CMOS) و کیفیت CIF برای فیلم‏برداری به‏اضافهﻯ فلش تا فاصله‏ی 15 متری، زوم دیجیتال تا 20 برابر، حذف چشم قرمز و... برخوردار بوده و دوربین دوم آن هم که برای تلفن ویدیوئی استفاده می‏شود، کیفیت VGA دارد. همچنین دوربین
    اصلی ان92 می‏تواند با کیفیت‏های VGA، یک مگاپیکسلی و 2 مگاپیکسلی عکس‏برداری(انتخابی) کرد.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت

پيش فرض

ویژگی اصلی نوکیا ان 92 وجود یک گیرندهﻯ تلویزیونی یا ----H TV Broadcast در آن می‏باشد که به‏وسیلهﻯ آن می‏توان شبکه‏های تلویزیونی را با کیفیت 15 فریم‏درثانیه تماشا کرد. سایر امکانات ان92 نیز معمولی می‏باشد که از آن‏ها می‏توان به رادیو اف‏ام استریو، پخش انواع فرمت‏های MP3، AAC، MPEG4، Real، WAV و... اشاره‏کرد.
    ان92، از یک باتری نسبتا خوب برخوردار می‏‏باشد. این باتری دارای قدرت 1500میلی‏آمپر(BP-5L) بوده که می‏توان تا 9 روز در حالت معمولی و 4 ساعت نیز درحالت مکالمه از موبایل استفاده کرد.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت

پيش فرض

نوکیا سری E
    نوکیا بعد از مدل‏های اولیهﻯ سری ان، به تازگی سه مدل دیگر را در یک سری جدید با حرف ای (Eseries) که شامل مدل‏های E60، E61 و E70 می‏باشد، معرفی کرد... و اینک قسمت‏‏دوم: نوکیا ای61: از نظر طراحی، ای61 با تمام مدل‏های نوکیا متفاوت است و می‏توان گفت تا حدودی شبیه به PDA بوده و دارای حجم نسبتا زیادی(108سی‏سی) می‏باشد. سایر اندازه‏های ای61 به این صورت است: 14*7/69*117میلی‏متر. همچنین وزن این مدل 144گرم می‏باشد. صفحه‏ی نمایش بزرگ نوکیا ای61 از کیفیت بالای 240*320 پیکسل برخوردار بوده و دارای 16میلیون رنگ می‏باشد.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت

پيش فرض

این مدل نوکیا دارای 75 مگابایت حافظه‏ﻯ داخلی بوده و یک کارت‏حافظهﻯ‏ 64 مگابایتی از نوع miniSD نیز برروی آن قرارداده شده‏است. از نظر امکانات، نوکیا ای61 مثل نوکیا ای60 بدون دوربین است ولی از سایر امکانات ویژه‏ای همانند ارتباط اینترنتی بی‏سیم، برقراری ارتباط از طریق بلوتوث(2/1)، اشعهﻯ‏مادون قرمز(اینفرارد)، EDGE، نمایش و پخش انواع فایل‏های MP3، MPEG/MPEG4، آفیس و... برخوردار می‏باشد. یک نکته این‏که علاوه بر بلوتوث، USB و... نوع جدیدی از یک سیستم برقراری ارتباط تحت عنوان Blackberry Connectivity نیز در این مدل دیده می‏شود. نوکیا ای61 همانند سایر مدل‏های قبلی سیمبین UI، نسخهﻯ 9.1 می‏باشد و درنهایت با باتری نسبتا قوی 1500 میلی‏آمپری نوکیا ای61 می‏توان 260ساعت به صورت آماده به‏کار و 7 ساعت مکالمهﻯ‏تلفنی انجام داد

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت

پيش فرض

نوکیا ای70: طراحی نوکیا ای70 مانند یک سری از مدل‏های قبلی نوکیا (مانند6810/6820 و..) می‏باشد؛ یعنی صفحه‏کلید از دو طرف باز شده و صفحه‏نمایش در بین صفحه‏کلید اصلی قرار می‏گیرد. طرح این مدل- به‏طور کلی- قابل قبول بوده و در رنگ سیاه(رنگ اصلی) می‏باشد. نوکیا ای 70 دارای وزن 127 گرم است و اندازه‏های آن به این صورت می‏باشد: 22*53*117 میلی‏متر. صفحه‏نمایش این مدل شامل 262144 رنگ می‏باشد و از کیفیت بالای 416*352پیکسل برخوردار است. همچنین حافظهﻯ‏داخلی ای70 – همانند مدل ای61، 75 مگابایت می‏باشد. از نظر کارت حافظه هم، ای70 دقیقا مثل ای61 ، قابلیت اتصال کارت‏حافظه از نوع miniSD را دارد که یک کارت 64 مگابایتی نیز به همراه خود دارد. خوشبختانه، ای70 برخلاف دو مدل دیگر سری ای، دارای یک دوربین 2 مگاپیکسلی (1200*1600) می‏باشد. ای70 نیز از امکانات ویژه‏ای چون اینترنت بی‏سیم، بلوتوث 2/1، برقراری ارتباط از طریق سیستم جدید بلک‏بری و سایر امکانات معمولی تمامی مدل‏های نوکیا همانند پخش فایل‏های MP3، MPEG/MPEG4، آفیس و همچنین اینفرارد و... می‏باشد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •