خواهش میکنم ، ممنون از لطفت
خواهش میکنم ، ممنون از لطفت
تبدیل موبایل به وبکم از طریق بلوتوث
لینک تصحیح شد
این برنامه مشکل برنامه های دیگه که با یک لودر که آنهم نوعی ترویان به حساب میاد رو نداره و با سریال نامبر رجیستر میشه
حالشو ببرین
برای اطمینانتون اینو بگم که تست شد و کاملا رجیستر شد و جواب هم داد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3 بخش هست ، هر سه رو دانلود کنید و اولی رو اجرا کنید تا از حالت فشرده خارج بشه و بعد نصبش کنید
مجموع حجم 3 فایل=2.54
هر فایل 867 کیلوبایت هست
![]()
Last edited by rasoul_s; 17-12-2006 at 12:34.
اگه قبلا با برنامه Dance Ejay کار کرده باشين اين يه برنامست با همون قابليتها براي ساختن و ميکس کردن قطعه هاي مختلف آهنگ و تبديل اون به زنگ موبايل
با اون ميشه آهنگهاي مدرن و اکشن با حالتهاي مختلف مثل Crazy Frog و غيره درس کرد و حتي صداهاي خاصي رو بهش اضافه کرد
خلاصه سرتونو درد نيارم نصبش کردم و ديدم فوق العادست گفتم براي شما هم معرفي کنم
نصب برنامش دو بخش داره که بخش اول خود برنامست و بخش بعدي مد هاي ساخت آهنگ و صداهاي مربوط به ميکس هستش که از 6 مجموعه تشکيل شده و هر مجموعه داراي مدهاي مختلف صوتي هستش و حداقل بايد يکي از اينا نصب بشه تا برنامه بتونه کار کنه
نصب اين برنامه رو به شما هم توصيه ميکنم خصوصا کسايي که از آهنگ اکشن براي موبايلشون لذت ميبرن و دلشون ميخواد يه زنگ موبايل اکشن با سليقه خودشون داشته باشن
![]()
این تمو حیفم اومد نذارم چون خیلی قشنگ روی 3230 میشینه و اصلا انگار واسه 3230 ساخته شده
من که خیلی خوشم اومد
تم کاملی هستش و همه آیکون ها و حتی آیکونای پیشفرض مثل شکل آیکون پیکچرها و ام پی تری ها و غیره رو عوض میکنه
در یک کلام ساده ولی خوشگله و خیلی به 3230 هم میاد .
برنامه اسمارت مووی مخصوص گوشیهای سری 60
برای پخش فایلهای AVI
که خودش هم یه تبدیل کننده قوی و پر سرعت برای تبدیل فایلهای تصویری (همه نوع) به AVI داره
در ضمن تصویر رو به صورت تمام صفحه و خیلی با کیفیت نشون میده
خلاصه این طوری بگم که نصبش کردم و کاملا نصب شد و رجیستر هم شد بطور کامل وقتی دیدمش فهمیدم کاش زودتر این برنامه رو دیده بودم![]()
Last edited by rasoul_s; 08-02-2007 at 05:57.
یه برنامه مناسب تر از realplayer که میتونه mp4,3gp رو به صورت تمام صفحه نمایش بده البته برای اینکه تمام صفحه نمایش بده هنگام پخش یک عدد0 - 9 وارد کنید تا به صورت تمام صفحه پخش بشه
ارزش نصب رو داره و من از نصبش راضیم و در واقع به کل جای ریل پلیر رو برام گرفته و به صورت پیشفرض فایلهای 3gp,mp4 رو برام اجرا میکنه
البته برای رجیستر نیاز به یه برنامه فایل منیجر روی موبایل خودتون دارید تا بتونید فایل رجیستر شده PVPlayer.app رو در مقصد "/system/apps/pv player/" کپی پیست و اور رایت کنید
فایل منیجر لازم در همین تاپیک در صفحه اول قرار داده شده میتوانید دانلود کرده ودر کارت مموری ریخته و از آنجا در موبایل نصب کنید و بقیه کارا ....
مرسي به درد خورد...
من یه اکونت برای آپلود فایلها توی سایت 4shared باز کردم خوشحال میشم اگه شما هم برنامه جدید و جالبی واسه مدل 3230 پیدا کردین توی آدرس زیر به اشتراک بذارین تا همه بتوننن ازش استفاده کنن
Last edited by rasoul_s; 23-12-2006 at 00:35.
یه Mp3 پلایر قوی و خوش دست با قیافه ساده
با هر عددی که در قسمت رجیستر برنامه بنویسین رجیستر میشه چون کرک شدست
محاسن این برنامه:
1- میتونه لیریک های آهنگ رو پخش کنه (متنی یا عکسی که روی بعضی از آهنگ ها ذخیره میکنن)
مثلا بعضی فایلهای صوتی قرآن که متن اون قران رو به صورت لیریک درش ذخیره میکنن که هنگام پخش صدا نمایش داده بشه
2- دارای تایمر خواب هستش و بعد از زمان مشخص شده خود بخود برنامه بسته میشه
3- دارای اکولایزر با پیش فرض های مشهور و همچنین قابل ادیت کردنه
4- قابل تغییر رنگ پلایر هست به رنگ دلخواه
5- قابل اکسپلورر کردن گوشی شما ست برای پیدا کردن آهنگهای دلخواه(کل درایو ها و فولدر ها رو به صورت شاخه ای نمایش میده و میتونین مثل کامپیوتر آهنگاتونو توش پیدا کنین)
6- نسبت به برنامه های دیگه سرعت بالایی در پیدا کردن و اجرای آهنگای مورد نظر داره
7- از نظر صفحه کلید خیلی خوش دسته میتونی راحت با کلید ها برنامه رو هدایت کنین
فک میکنم این همه قابلیت و حسن برای یه برنامه پلیر کافی باشه تا نصبش کنین
Last edited by rasoul_s; 04-01-2007 at 02:15.
یه برنامه مناسب برای باز کردن فایلهای pdf
کامل نصبش کنین
نسبت به بقیه چیزایی که واسه باز کردن پی دی اف دیدم خیلی بهتر بود
و میتونه محتویات pdf رو به خوبی نشون بده
Last edited by rasoul_s; 28-12-2006 at 01:15.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)