پس من این کار رو میکنم:
آنتی ویروس:کسپرسکی
فایروال:کومودو
آنتی اسپای ور:سوپر آنتی اسپای ور
آنتی روت کیت:سوپوس
خوبه؟!!!!
پس من این کار رو میکنم:
آنتی ویروس:کسپرسکی
فایروال:کومودو
آنتی اسپای ور:سوپر آنتی اسپای ور
آنتی روت کیت:سوپوس
خوبه؟!!!!
سلام دوست عزیز آشامپو را هم نگهدار ضرری ندارد.![]()
سلام دوست عزیز
آخه من از dial-Up استفاده می کنم و حجش زیاده
اگه لزومی نداره استفاده نکنم
نه لزومی ندارد من فکر کردم قبلا داونلود کرده ای.
سلام
از دوستان اگه زحمتی نیست هر 2-3 هفته اپدیت ها رو اپلود کنید.
سلام
من آنتی ویروس node32 رو نصب کردم (ویندوز اکس پی)
و آنتی ویروس و آنتی هک کسپرسکی رو هم دارم
به نظر شما نود32 رو remove کنم و به جاش کسپرسکی رو به همراه spy sweeper بریزم؟
یا آنتی اسپای مناسب با node32 سراغ دارید که بهتر از اون جواب بده؟... به من معرفی کنید؟
Last edited by yam78; 07-03-2007 at 16:36.
Ashampoo Anti Spyware 1.60 Full Version
نسخه جدید این آنتی سپای ویر رو میتونید از لینک زیر دانلود کنید. با دانلود کردن نسخه جدید این برنامه دیگه نیازی
به گرفتن آپدیت های سنگین ندارید چون هم آپدیت های قدیمی در داخل نسخه جدید وجود داره و هم خیلی قابلیت ها
از جمله شناسایی DLL های آلوده شده به تروجان و همچنین Rootkit ها به این نسخه اضافه شده.
خود برنامه رو میتونید از لینک پایین دانلود کنید.
برای رجیستر کردن قانونی این برنامه میتونید از روشی که در پایین توضیح دادم استفاده کنید. این روش رو در صفحه 2کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همین تایپک هم گذاشته بودم و الان فقط زحمت کپی اون رو کشیدم.خسته نباشم.
خب همونطور که قولشو داده بودم طرز گرفتن رجیستر کی قانونی و نسخه کامل Ashampoo Anti Spyware رو براتون
توضیح میدم.
اولین کاری که باید بکنید اینه که این لینکی رو که براتون گذاشتم باز میکنید و در اونجا آدرس ایمیل خودتون رو با یک کد
پستی 5 یا 6 رقمی اونجا مینویسید. و بعد دکمه Send را میزنید تا یک شماره سریال معتبر با قابلیت آپدیت 6 ماهه به
ایمیلی که داده بودید فرستاده بشه.
لینکی که باید باز کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[B][COLOR="Navy"]
حالا باید این آنتی سپای ویر رو نصب کنید و کدی رو که به ایمیلتون فرستاده شده رو به این برنامه بدید تا بتونید آپدیتش
بکنید. حالا شما نه تنها الان یک شماره سریال معتبر برای مدت 6 ماه را در دست دارید بلکه این شماره سریال خود
برنامه رو هم به نسخه کامل تبدیل میکنه و دیگه کلمه Trial رو در جایی مشاهده نخواهید کرد.
بعد از 6 ماه که وقت آپدیتش تموم شد دوباره همین کارو بکنید و یک مدت 6 ماهه دیگه بگیرید. لذت ببرید. خواهش میکنم ...
من از spyware Terminator استفاده مي كنم، اين برنامه مجانيه و مي تونيد از سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اين برنامه رو دانلود كنيد، حجم برنامه در حدود 2.5mb و از قابليت هاي خوبه برنامه ميشه به آپديت شدن روزانه و بدون مشكل آن اشاره كرد...
Ashampoo AntiSpyware با A-Squared Anti Malware یکی هستند.
معمولا من با برنامه های آنتی ویروس و یا آنتی سپای ویر زیاد کار میکنم و به همین خاطر بیشتر روشون زوم میکنم.
چند وقت بود که تا حدودی به برنامه Ashampoo AntiSpyware و A-Squared شک کرده بودم. اونم به خاطر نزدیکی تعداد
دیتابیسشون به همدیگه بود اما چون تا حالا پیش نیامده بود که این دو همزمان با هم آپدیت بشن مطمئن نمیشدم که این
دو یکی هستند و فرقی با هم ندارند. نا گفته نمونه که A-Squared همیشه زودتر آپدیت میشد و Ashampoo حدودا یک
روز بعدش.
تا اینکه دیشب هیچ کدوم آپدیتی نداشتن و هر دو در یک شماره دیتابیس ثابت موندن. از دیتابیس این دو برنامه یک عکس
هم گرفتم که شما میتونید در پایین مشاهده کنید. در سمت چپ Ashampoo قرار گرفته و سمت راستی هم معلومه که
کدوم برنامه ست.
همونطور که میبینید Ashampoo Anti Spyware از انجین A-Squared استفاده میکنه. پس در تشخیص و شناسایی
فایل های آلوده هر دو به یک صورت عمل میکنند.اما برنامه Ashampoo برای محافظت از سیستم بصورت فعال از روش
دیگری استفاده میکنه و با A-Squared یکی نیست.
برنامه A-Squared دو نسخه داره . یکی پولیه و باید خریداری بشه و با اسم A-Squared Anti Malware در سایتش
شناخته میشه و اون یکی هم مجانیه و اسمش A-Squared Free است. چه برنامه پولی و چه مجانی هم از لحاظ
دیتابیس هیچ فرقی با هم ندارند. یعنی از لحاظ شناسایی فایل های آلوده هر دو به یک صورت عمل میکنند اما برنامه
A-Squared Anti Malware قابلیت محافظت به صورت فعال رو از سیستم داره اما برنامه Free فقط بصورت یک Scanner
عمل میکنه وفقط میتونید سیستمتون رو باهاش اسکن کنید و فایل های آلوده رو بعد از پیدا شدن پاک کنید.
من خودم 2 ساله از Free استفاده میکنم.
این اطلاعات رو اینجا قرار دادم تا کسانی که میخواهند از Ashampoo Anti Spyware استفاده کنند آلترناتیو دیگه ای
هم داشته باشند و بدونند که انجین اصلی این برنامه مال کدوم شرکت و از چه برنامه ای گرفته شده.اما تنها فرقی
که میمونه شکل ظاهریشون هست و همچنین اینکه اگر کسی Ashampoo AS را بصورت رجیستر شده داشته باشه
مثل این میمونه که A-Squared Anti Malware رو داره.
سلام
بابا پروفيشنال
بابا آخر آنتي ويروس و آنتي اسپاي و آخر مرام
آورديمون
من که خيلي تو رو قبول دارم
(نزديک بود يه چيز ديگه بگم !!! داشت جو ما رو مي گرفت!!![]()
)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)