تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 13 اولاول ... 34567891011 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 129

نام تاپيک: تهران در اشغال افغانی ها

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2022
    محل سكونت
    طهران کوچک

پيش فرض

کی میخواد بره تهران
    وقتی باسه یه لقمه نون باید نصف روز تو از این اتوبان تو اون اتوبان تو بوق و ترافیک و دود تلف کنی
    خود من حداقل چهار پنج ساله باسه تفریح پامو تهران نذاشتم
    فقط کسایی میرن که یا موقعیت شغلی دارن یا عقده و کمبود
    مثل همون افغانی ها
    من آخرین بار که تهران کار داشتم میخواستم معافی سربازی بگیرم

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

کی میخواد بره تهران
    وقتی باسه یه لقمه نون باید نصف روز تو از این اتوبان تو اون اتوبان تو بوق و ترافیک و دود تلف کنی
    خود من حداقل چهار پنج ساله باسه تفریح پامو تهران نذاشتم
    فقط کسایی میرن که یا موقعیت شغلی دارن یا عقده و کمبود
    مثل همون افغانی ها
    من آخرین بار که تهران کار داشتم میخواستم معافی سربازی بگیرم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه Yuri Gagarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2021

پيش فرض

من تعداد فززندها را گفتم شبیه افغانستان امروز بود اما افغانستان امروز هیچ شباهتی به ایران امروز نداره 100 بار عقب مونده تره ایران امروز هست
    ایران هم نسبت به صد سال پیش خیلی تغییر کرده درسته عن قلاب باعث عقب موندگی و پسرفت شد اما ایران اصلا قابل مقایسه با افغانستان نیست
    در تاریخ ما هم اگر دوران پهلوی نبود و قاچار می چسبید به حکومت فعلی وضعیت ما هم شاید عین ا فغانستان و شاید هم بد تر بود

محمد رضا شاه بد جوری رو داد به روحانیون اگر مثل پدرش عمل می کرد و شلوار مذهب و مذهبیون رو به سرشون پرچم می کرد شاید جامعه
    روحیانیت هیچ وقت فرصت سوار شدن بر این کشور رو پیدا نمی کردند

البته شاید هم اگر این چنین می شد ماها هم هنور ابله ها و الاغ هایی بودیم که فکر می کردیم حکومت اسلامی چه آش دهان سوزیست و اگر بشود همه جا گلستان می شود

به هر حال الان که شاهد هستیم مهاجران پیرو آن دین خاص چه لجنی به اروپا زده اند و انجا را هم به گند کشیده اند به نظر می رسد شاید * شاید ها نمی دانم شاید در آینده ایران هم کمی ازاین سناریو ها متصور باید باشیم

4. 4 کاربر از Yuri Gagarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

دقیقا اگر حکومت پهلوی پدر نبود الان جز عقب ماندگی خرافاتی و چیزی
    معجزه ای در مردمان ما نبود.

هر چه قدر هم حکومت کنونی به خرافات و در انتظار معجزه چنگ میزند خیلی از مردمان ما از آن پیروی نمی کنند.

نکته دیگر هجوم این پناهندگان افغان به اروپا است، من میخونم خیلی ها عاشق ترکیه رفتن هم هستند و در کمال بی انصافی از ایران بدی میگویند.

جالبه از یک طرف بیان میکنند اسلام و برادری از طرف دیگر تمایل به زندگی در غرب دارند این نشان از پوچی مذهب برایشان هست. یعنی اصلا مذهب رو نفهمیدند.

در یک کلام خلاصه کنم: فرصت طلب

6. 4 کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2021

پيش فرض

هر چه قدر هم حکومت کنونی به خرافات و در انتظار معجزه چنگ میزند خیلی از مردمان ما از آن پیروی نمی کنند
    فهم فقط می تواند روبه بالا باشد

فهم شعور حرکت رو به پایین ندارد

چیزی رو که کسی نمی فهمه رو می تونه به فهمش برسه

ولی

چیزی که کسی فهمید دیگه نمی تونه نفهمه

روحانیون هم این رو خوب می دانند و تمام تلاش و انرژیشون رو می زارند سر این که مردم ( حتی یک بار ) هم نفهمند که

8. این کاربر از Yuri Gagarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2021

پيش فرض

فقط من برام سواله که حاکمان کشور های اروپای و غربی برای چی اصلا پیروان ان دین خاص رو که عموما انسان هایی وحشی با تفکر های به شدت بدوی و ساختار ذهنی به شدت قبیله ایی و متوحش هستند رو اصلا برای چی راه می دن به کشور های خودشون ؟

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

والا آنها از نگاه انسانیست و معصومیت و مظلومیت مینگرند و پناهندگان از نگاه فرصت طلبی.

وگرنه مسلمانان باید به کشورهای اسلامی که اکثرا ثروتمند هم هستند مهاجرت کنند. اگر نمی‌کنند یا کشورهای مسلمان ثروتمند ایرادی در پذیرش آنان یا موارد دیگر دارند خود نقض کامل دین و مسیرشان هست.

اما همان پناهندگان جاهل که می‌بینند کشورهای اسلامی به آنها بهایی نمیدهند و به غرب میروند همچنان به تداوم اعتقادات خود چنگ میزنند. این هم یک ناهنجاری و تناقض جاهلانه دیگر آنهاست.

من بیشترین این مورد را در افغانها دیدم به عنوان مثال افاغنه مونث مسلمان اکثرا با پوشش اسلامی در همان کشورهای غربی هستند. کلا مشخص هست یک بی هدف، یک مسیر متناقض در زندگی رو همچنان ادامه میدهد و به دستاوردی هم نمی‌رسد چه بیابان چه جنگل هیچ فرقی در زندگیشان ندارد.

حال این مورد در پناهندگان ایرانی یا سوری یا ترک بسیار کمتر میتواند باشد.

در واقع مشکل مکان نیست (افغانستان ایران اروپا...) مشکل نوع تفکر و ایدلوژی هست.
    فکر کنم منظورم را کامل رسوندم.
    Last edited by italodance; 20-04-2022 at 21:47.

11. 4 کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز FOURTH RETURN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    جای زندگی

پيش فرض

فقط من برام سواله که حاکمان کشور های اروپای و غربی برای چی اصلا پیروان ان دین خاص رو که عموما انسان هایی وحشی با تفکر های به شدت بدوی و ساختار ذهنی به شدت قبیله ایی و متوحش هستند رو اصلا برای چی راه می دن به کشور های خودشون ؟
    حاکمان این کشورها حکام گلوبالیست و مزدور کابال هستن و این کشورها نه حکومتهای ملی و مستقل دارن و نه دموکراسی هستن تو قضیه کرونای خیالی و واکسم اجباری حسابی اون روی سگ خودشون رو نشون دادن خوصا در استرالیا کانادا و اروپای غربی جنایاتی انجام دادن به بهانه بهداشت که در تاریخ سابقه نداشته

13. این کاربر از FOURTH RETURN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2021

پيش فرض

حاکمان این کشورها حکام گلوبالیست و مزدور کابال هستن و این کشورها نه حکومتهای ملی و مستقل دارن و نه دموکراسی هستن تو قضیه کرونای خیالی و واکسم اجباری حسابی اون روی سگ خودشون رو نشون دادن خوصا در استرالیا کانادا و اروپای غربی جنایاتی انجام دادن به بهانه بهداشت که در تاریخ سابقه نداشته
    اخه عموم ملت الاغ که این حرف ها رو نمی تونن باور کنن که من خودم واکسن نزدم و نمی زنم فقط با یه روشی رفتم دو دوز اول رو بدون این که تزریق کنم یه کاری کردم که اسمم رد بشه تو لیست که مثلا زدم

منتهی به عموم مردم بگی کرونا برنامه حاکمان دنیاست که از توش هزار و یک هزارو یک هدف رو دنبال می کنن خب قطعا شعورشون نمی رسه و دچار حمله می شن به ما

یکی از هزارو یک هدفی که دنبال میشه طی کرونا اینه که بیزینس ها و کسب و کار های کوچیک از بین بره و همه مردم بشن کارمند و کار گر اَبَُر بیزینس ها و شرکت هیا بزرگ و کسی برا خودش کار فرمای خودش نتونه باشه

یکی دیگه از هزراو یک برانمه اینه که همه مردم چند سال ماسک به صورت داشته باشند تا سیستم های هوش مصنوعی که پشت دوربین های کنترلی خیابانی و باقی دوربین هاست و مجهز به نرم افزار های تشخیص چهره اند بتونن خودشو نرو توسعه بدن ( نرم افزارها رو عرض می کنم ) با وجود ماسک و فقط با رویت نیمه بالایی چهره افراد هم تشخیص بدن چهره رو و شناسایی کنن

چرا ؟؟؟

چون تو اغتشاشات و تظاهارت و شورش ها مردم همه جای دنیا با ماسک به خیابان ها میان که چهرهشون شناسایی نشه و خب اگر بتونن حکومت ها این امکان رو داشته باشند که با وجود ماسک هم چهره تظاهر کننده ها و شورشیان رو شناسیی کنن توسط دوربین هاشون که نور علا نور میشه براشون و کیف می کنن

و ده ها هدف دیگه ایی که من خودم زیاد راجع بهشون تحقیق کردم منتهی در مورد اون ها عمومی نمیشه صحبت کرد تا همین جا هم که صحبت کردم الان شاسگول ها میان حمله می کنن و مارو به تیمارستان امین اباد معرفی می کنن
    Last edited by Yuri Gagarin; 21-04-2022 at 05:35.

15. این کاربر از Yuri Gagarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز FOURTH RETURN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    جای زندگی

پيش فرض

اخه عموم ملت الاغ که این حرف ها رو نمی تونن باور کنن ...............
    البته من خودم با گرفتن کارت تقلبی واک سم هم مخالفم اما به هر حال باز بهتر از تزریق واک سم هست چون یکی از اهدافشون اندازه گیری میزان مقاومت ها انسان ها هم هست این قضیه واک سم و همه گیری رو هر صد سال یه بار اجرا میکنن دقیقا بعدش هم جنگ و قحطی مصنوعی بوجود میارن تا تلفات و عوارض واک سم ها در این هیاهو گم و محو بشه همون کاری که در قحطی مصنوعی دو جنگ جهانی در ایران کردن و دقیقا هنگامی که اعتراضات گسترده به واک سم کانادا داشت به آمریکا و اروپا و بقیه دنیا سرایت میکرد و زنگ خطر برای گلوبالیستها به صدا درومده بود یهویی پوتین به اوکراین ظاهرا حمله کرد و همه توجه ها رفت سمت این جنگ مصنوعی
    الان هم یک عقب نشینی تاکتیکی کردن در ایران چون نتونستن همه رو واکسیمه کنن الان چیزی نمیگن اما یه مدت دیگه میگن وضغیت قرمز شده و مقصر هم واکسیمه نشده ها هستن و همه باید واک سم بزنن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •