تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 19 اولاول ... 3456789101117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 182

نام تاپيک: مبنا تلکام / TD-LTE نامحدود کشوری / TD-LTE حجمی

پروفشنال S M Λ S Ħ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من این سرویس نامحدود را مدتی پیش گرفتم نهایت سرعت 40 مگ هست و سرعت دانلود حدود 5 مگ هست اینو تو سایتش هم نوشته البته وقتی دانلود را شروع میکنی یا تو سایت speedtest تست سرعت میگیری چند ثانیه اول سرعت بالاتر هست اما بعدش روی 40 مگ ثابت میشه بهشون زنگ بزنی هم بهت میگن مودمی که خودشون میدن i60 ایرانسل هست و متاسفانه لاک هست و قابل انلاک شدن نیست من کارشناس خودشون اومد مودم را نصب کرد و تحویل داد اما میگفت معلوم نیست این سرویس تا کی ادامه داشته باشه
    والا همچینم ارزون نیس که بخوان جمش کنن : ))
    ولی خدایی 5 مگ سرعت دانلود به صورت نامحدود خیلی میشه دانلود کرد! مسئله اینجاس که به قدرت سیگنال بستگی داره، شما از شانست تونستی بیشترین مقدار رو بگیری
    من این منطقه تقریبا فقط همراه اول خوب انتن میده و ایرانسل اونقد خوب نیس نمیدونم چی میشه سرعتم اگه از اینجا بگیرم
    شما آپلودت چه قدره؟
    و اینکه هنوز از مبنا سرویس داری؟ اگه اره میتونی محبت کن این پینگارو بگیری لطفا؟
    ping 1.1.1.1
    ping 4.2.2.4
    ping 8.8.8.8
    ping 99.24.18.25
    ping fdcservers.net
    پس مودم هاشون لاکه
    حالا این مودم i60 چه قدر خوبه؟ راضی هستی شما؟ کیفیت داره؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

اگه پهنای باند رو 50 مگ درنظر بگیریم سرعت دانلود اسمی باید حدود 6.25 مگ باشه ولی شما میگید 2.5 تا 3.5 سرعت دانلودت به نظرت کم نیست؟ با این پولی که داری میدی نباید حداقل 5 مگ دانلود بهت بده؟
    ممنونم بابت جواب و اطلاعاتی که در اختیار گذاشتی

راستی اگه مودم رو از بیرون بگیریم مثلا از مودمی که این شرکت میده خوشمون نیاد میتونیم سرویس رو بدون مودم بگیریم ازشون؟
    به هر حال مکان و انتن دهی این ها همه تو سرعت تاثیر داره دیگه و خوب نباید نامحدود بودنش رو هم چشم پوشی کنیم
    من مصرف ماهانم بیشتر از 300 گیگه و خوب با توجه به مصرفم این بهترین آپشن بود
    من زنگ زدم گفتن سیمکارت جدا نمی فروشیم حالا خودت هم باید یک زنگ بزنی در این مورد سوال کنی

3. این کاربر از pinkfloyd2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

منم دنبال اینم که سرویس TD بگیرم و سوالای شمارو منم دارم
    ترجیحمم اینه اینجا از بچه ها بپرسم تا مسئول فروش!
    اما در مورد سرعت احتمال خیلی زیاد بسته به انتن دهی منطقه باید باشه
    ایده آل ترین حالت با 50 میشه تقریبا همون حدی که شما گفتی
    نمیدونم مودم هاشون چه قد کیفیت داره و اینکه لاک هست یا نه
    کاش بچه هایی که دارن بیان اطلاعات کافی بدن وگرنه آدم مجبور میشه کلی هزینه کنه تا تست کنه فقط یا خوب درمیاد یا نمیاد
    که البته بازم منطقه با منطقه فرق میکنه
    مودم ای 60 اس 1 هست که لاکه و انلاک هم نمیشه کلا ولی سیم کارت ایرانسل رو پشتیبانی می کنه یعنی هر زمان می تونی سیم کارت ایرانسل بزاری روش(البت اینو پشتیبانی گفت خودم امتحان نکردم)

5. 2 کاربر از pinkfloyd2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

ولی خدایی 5 مگ سرعت دانلود به صورت نامحدود خیلی میشه دانلود کرد! مسئله اینجاس که به قدرت سیگنال بستگی داره، شما از شانست تونستی بیشترین مقدار رو بگیری
    من این منطقه تقریبا فقط همراه اول خوب انتن میده و ایرانسل اونقد خوب نیس نمیدونم چی میشه سرعتم اگه از اینجا بگیرم
    شما آپلودت چه قدره؟
    ping 1.1.1.1
    ping 4.2.2.4
    ping 8.8.8.8
    ping 99.24.18.25
    ping fdcservers.net
    پس مودم هاشون لاکه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:

7. 2 کاربر از pinkfloyd2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

شما آپلودت چه قدره؟
    ping 1.1.1.1
    ping 4.2.2.4
    ping 8.8.8.8
    ping 99.24.18.25
    ping fdcservers.net
    پس مودم هاشون لاکه
    آره قیمتش خیلی گرونه من کیفیت خط تلفنم خیلی پایین اومده نویز داره برای همین مجبور شدم این سرویس را بخرم گزینه دیگه ای نداشتم امیدوارم لااقل یه چند سالی دوام بیاره تا شاید محله ما هم فیبرنوری بیاد
    سرعت اپلودم بیشتر مواقع 2 تا 3 مگ هست
    پینگ خیلی شانسیه بستگی به قدرت سیگنال و شلوغی دکل داره برای من خیلی نوسان داره پینگ 8.8.8.8 بین 60 تا 90 متغیر هست آره مودمش لاک ایرانسل هست و سیمکارتهای همراه اول و مبین نت را نمیتونی روش بندازی مودم i60 خوبه اما ایرانسل به دروغ روش نوشته 4.5g چون این مودم از تجمیع فرکانس یا همون 4.5g پشتیبانی نمیکنه و برای همین اگه بخوای سیمکارت ایرانسل روش بندازی و برای بسته های fdd استفاده کنی سرعت اینترنتش نسبت به گوشی موبایل خیلی کمتر هست

9. 2 کاربر از naasr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال S M Λ S Ħ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مودم ای 60 اس 1 هست که لاکه و انلاک هم نمیشه کلا ولی سیم کارت ایرانسل رو پشتیبانی می کنه یعنی هر زمان می تونی سیم کارت ایرانسل بزاری روش(البت اینو پشتیبانی گفت خودم امتحان نکردم)
    با این حساب مثل مبین نت اجبرات میکنن از مودم های خودشون استفاده کنی و نمیتونی از مودم خودت استفاده کنی
    از مودم راضی هستی شما؟
    میگن قرار بوده مثل مدل h1 باشه

کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    اوه اوه جدا بالاست پینگا و یخورده برای گیم اذیت میکنه

آره قیمتش خیلی گرونه من کیفیت خط تلفنم خیلی پایین اومده نویز داره برای همین مجبور شدم این سرویس را بخرم گزینه دیگه ای نداشتم امیدوارم لااقل یه چند سالی دوام بیاره تا شاید محله ما هم فیبرنوری بیاد
    سرعت اپلودم بیشتر مواقع 2 تا 3 مگ هست
    پینگ خیلی شانسیه بستگی به قدرت سیگنال و شلوغی دکل داره برای من خیلی نوسان داره پینگ 8.8.8.8 بین 60 تا 90 متغیر هست آره مودمش لاک ایرانسل هست و سیمکارتهای همراه اول و مبین نت را نمیتونی روش بندازی مودم i60 خوبه اما ایرانسل به دروغ روش نوشته 4.5g چون این مودم از تجمیع فرکانس یا همون 4.5g پشتیبانی نمیکنه و برای همین اگه بخوای سیمکارت ایرانسل روش بندازی و برای بسته های fdd استفاده کنی سرعت اینترنتش نسبت به گوشی موبایل خیلی کمتر هست
    پس مودمش عملا غیر از خود سرویس TD مبنا نمیشه استفاده دیگه ای ازش کرد چون قدرتی نداره و فقطم که از ایرانسل میتونه سرویس بگیره

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

با این حساب مثل مبین نت اجبرات میکنن از مودم های خودشون استفاده کنی و نمیتونی از مودم خودت استفاده کنی
    از مودم راضی هستی شما؟

پس مودمش عملا غیر از خود سرویس TD مبنا نمیشه استفاده دیگه ای ازش کرد چون قدرتی نداره و فقطم که از ایرانسل میتونه سرویس بگیره
    آره پینگش خیلی نوسان داره
    فقط مبنا و ایرانسل میتونی استفاده کنی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

از مودم راضی هستی شما؟

بنده اچ وان متاسفانه استفاده نکردم نمی دونم ولی این وای فای 5 داره که برای استیم لینک خیلی کارایی داره برام و راضیم اچ 1 نداره
    ولی خوب من یکمی مشکل رنج وای فای دارم وای فای 2.4 با این مودم خونمون رو کامل ساپرت نمی کنه ولی خوب مشکل انتن ندارم انتنش پره

اره مشکل پینگش به کنار یک کوچولو پکت لاست داره که باعث میشه یکمی گیم جذاب نباشه با این اینترنت ولی خوب دیگه در حال حاظر تو ایران یک سرویس دهنده نیست که پینگ سرعت ترافیک رو یک جا بهت بده
    من میخوام یک سرویس یک ساله شاتل که الان میده 200 تومن رو هم بگیرم برای گیم های پی وی پی از اون استفاده کنم دیگه چ میشه کرد

تی دی ال تی ای ایرانسل هم مثل اینکه میشه استفاده کرد پشتیبانی به من گفت(خودم تست نکردم)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2019

پيش فرض

دوستان یه راهنمایی میخواستم
    مودم TD-LTE ایرانسل مدل GP-2101 دارم

میتونم فقط هزینه سیم کارت پرداخت کنم و از این مودم استفاده کنم؟
    با تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان یه راهنمایی میخواستم
    مودم TD-LTE ایرانسل مدل GP-2101 دارم

میتونم فقط هزینه سیم کارت پرداخت کنم و از این مودم استفاده کنم؟
    با تشکر
    من زنگ زدم پشتیبانی گفتن سیم کارت جدا نمی فروشیم ولی به هر حال یک زنگ بزن پشتیبانی ببین چی میگه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •