تاپیک لیست بحثهای مربوط به صفحه آرایی با ایندیزاین
ممنون 3years کار خوبی کردی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نحوه ترتیب مطالبم چطور باشه.بخش به بخش یا اینکه در هم؟
مطالب من(مطالبم به درد بخور هستند؟پیشنهادی ندارید؟):
ادبی و دینی : کاریکاتور دانشکده - نقاشی - کاریکلماتور - معرفی دانشکده به زبان ادبی طنز - مقاله دینی
علمی آموزشی : اخبار علمی - asp - معرفی سایت - ضد ویروس - معرفی کتاب -معرفی برنامه - آموزش - نکات ریز (آیا میدانید)-حافظه فلش
دانشکده :اخبار دانشکده -معرفی-مصاحبه- ورودی های جدید- مصاحبه-آیین نامه انجمنهای علمی- مقاله انجمن علمی- فعالیت ترمهای گذشته انجمن - مقاله خوابگاه -فارغ التحصیلان برتر-دانشکده در فضای وب- مجموعه جدید -جلسات پرسش و پاسخ
مسابقه و نظر سنجی ارزیابی مقالات (صفحه آخر)
Last edited by amin20; 08-02-2008 at 21:42.
سلام ،دوست خوبم اگه ميشه فايل پي دي اف آموزش اين ديزاين رو برام ايميل كن چون من هر چي كليك مي كنم اخطار مي ده. برام بفرست.ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله!منظورتون صفحه اول پست شماره نهه دیگه.
آموزشش ده صفحه بیشتر نیست!
لینک جدید:
اگه نتونستید دانلود کنید نرم افزار دانلود منیجرتون رو غیر فعال کنید بعد دانلود کنید.اگه بازم نشد بفرمایید تا ایمیلش کنم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز اگه زبانت فوله اینجا هم آموزش هست:
*کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مثل اینکه کسی فایل صوتی من (صفحه قبل) رو دانلود نکرده!
عبارت زير را دقيقاً در Word تايپ كنيد:
"پالايش (بين 300KHz و 100KHz) توسط آمپلي صورت ميگيرد."
نه كپي كنيد و نه در نرمافزار ديگري آن را بنويسيد.
حال كه اين جمله را در Word تايپ كرديد به عنوان منبع يك نوشته آن را براي صفحهآرايي به اينديزاين وارد كنيد.
عبارات KHz از جلوي اعداد به پشت آنها نقل مكان ميكنند. آيا براي اين مشكل راه حلي وجود دارد؟
لطف کنید آموزش صفحه آرایی را برایم بفرستید
yousef1364 فایل رو برات فرستادم.
درسته؛همینطوره که شما گفتید.
بهتره سوالاتتون رو در اینجا مطرح کنید:
سوالات، و هر آنچه مربوط به Adobe InDesign مي باشد در اين تاپيك مطرح شود
من در ایندیزاین بین 300 و khz یه فاصله دادم خودش درست شد(یعنی رفت جلو).کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه دوستان راه بهتری پیدا کردید حتما بگید.
تاپیک لیست بحثهای مربوط به صفحه آرایی با ایندیزاین
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
amin20، درود گرم و شادباش نوروزي من را پذيرا باشيد.
اين راهكار نميتواند راهحل اين مشكل باشد به 2 دليل:
1. عبارت "300KHz" در اصل يك كلمه است و ايجاد فاصله بين آن، آنرا تبديل به 2 كلمه ميكند. اين مشكل زماني مشخص ميشود كه اين عبارت در انتهاي يك خط در پاراگراف قرار بگيرد، چراكه آنزمان عدد 300 به خط بعد ميرود در حالي كه عبارت KHz همچنان در خط بالايي قرار دارد.
2. مقالات بسياري وجود دارند كه از اين دست عبارات در آنها به كرار بكار رفته است. خواندن تمام اين مقالات و پيدا كردن موارد اينچنيني و دستي اصلاح كردن تكتك آنها تقريباً ناممكن است.
فایل ورد و فایل ایندیزاین خود را آپلود کنید. بررسی می شود.
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)