تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 9 اولاول ... 3456789 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 83

نام تاپيک: تصادف خیلی شدید – تقاضای راهنمایی برای خسارات و دیه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2018

پيش فرض

الان زنگ زدیم کلانتری گفتن که مقصر با گذاشتن وثیقه ماشین خودش رو رفع توقیف کرده.

کلانتری با تعجب بهمون گفت که چرا تا الان حکم توقیف اموال طرف رو نگرفتید؟؟؟؟

بعد هم گفت سرمون شلوغه اگر کاری دارید بیاید کلانتری و قطع کرد.

الان سوالم اینه که این حکم توقیف اموال رو باید از کجا بگیریم؟

2. این کاربر از mohsenP3000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shaahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

حکم دادگاه هست که قاضی، مقصر رو موظف به پرداخت میکنه و توقیف فکر میکنم دیگه یه مقدار زیاده روی باشه
    به هرحال دادگاه شخص رو مجبور به پرداخت میکنه ، البته اگه فرار کنه اونوقت این وثیقه ای که گذاشته و حکم توقیف اموال هم صادر میشه تا شما بتونید به حقتون برسید.

البته این مسائل رو دوستانی که وکالت خوندن باید بهتون جواب بدهند من واقعا نمیدونم و شرایط مشابه برام پیش نیامده که بتونم راهنمایی کنم .
    اما چون دادگاه ها سرشون شلوغه برای خلوت کردن کارهاشونه که یکسری کارها رو میفرستن شورای حل اختلاف که اونها بجای دادگاه حکم صادر کنن .
    منظور کلانتری همون حکم نهایی دادگاه هست که علیه مقصر صادر میشه .

بهرحال من فکر میکنم به اندازه مبلغ خودرو که در پارکینگ بوده ، مقصر وثیقه گذاشته توی کلانتری و تا زمان مشخص شدن نتیجه اونجا میمونه.

4. این کاربر از shaahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

بیمه میخواد از زیر پرداخت دیه فرار کنه
    این که مقصر بجای پیگیری حق شما از شرکت بیمه فرار کرده ، باعث شده که اونها زمانی رو مشخص کنن برای بستن پرونده شما .
    البته این صد در صد بر ضرر مقصر میشه چون باید هزینه های سنگین دیه رو بجای اینکه از بیمه برای شما بگیره ، خودش پرداخت کنه ...
    اما شما هم یه مقدار توی دردسر دریافت پول میفتید اما در نهایت به خسارت خودتون میرسید

بیمه به همین دلیل به شما برای اعلام فرار مقصر نامه داده تا به مراجع قضایی اعلام کنه ، مقصر برای دریافت حقش نیامده است و بعد از مدتی بیمه با پرداخت خسارت خودرو ، پرونده رو مختومه کرده و پرداخت حق دیه رو از سر خودش باز کنه .
    در این حالت دادگاه مقصر رو مجبور به پرداخت دیه میکنه و اگه فرار کرده باشه حکم بازداشت ، توقیف اموال و امثال اینها صادر میکنه تا شما به حق خودتون برسید.

6. این کاربر از shaahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2018

پيش فرض

حکم دادگاه هست که قاضی، مقصر رو موظف به پرداخت میکنه و توقیف فکر میکنم دیگه یه مقدار زیاده روی باشه
    به هرحال دادگاه شخص رو مجبور به پرداخت میکنه ، البته اگه فرار کنه اونوقت این وثیقه ای که گذاشته و حکم توقیف اموال هم صادر میشه تا شما بتونید به حقتون برسید.

البته این مسائل رو دوستانی که وکالت خوندن باید بهتون جواب بدهند من واقعا نمیدونم و شرایط مشابه برام پیش نیامده که بتونم راهنمایی کنم .
    اما چون دادگاه ها سرشون شلوغه برای خلوت کردن کارهاشونه که یکسری کارها رو میفرستن شورای حل اختلاف که اونها بجای دادگاه حکم صادر کنن .
    منظور کلانتری همون حکم نهایی دادگاه هست که علیه مقصر صادر میشه .

بهرحال من فکر میکنم به اندازه مبلغ خودرو که در پارکینگ بوده ، مقصر وثیقه گذاشته توی کلانتری و تا زمان مشخص شدن نتیجه اونجا میمونه.
    یک دنیا ممنون از پاسخ و راهنمایی شما دوست عزیزم.

الان امروز همون بلایی که دیروز سر ما آورد و خسارت دیده ها رو آورد بیمه و بعد یهو فرار کرد و دوباره سر بقیه خسارت دیده ها در آورد و به هوای دستشویی رفتن اومد فرار کنه که اینا گرفتنش ولی بعد قرار شد مثلا بره ماشین یکی از این ها رو آزاد کنه و با جرثقیل بیاره و کلا غیبش زد و موبایل و ... خاموش کرد.

در نهایت اون بدبخت هم از ساعت 10 تا 14 توی اداره بیمه منتظر این خر بود.

در واقع همه ما رو سر کار گذاشته.

الان گفته به بقیه که فردا در اداره بیمه حاضر باشند و باز می خواد همین مسخره بازی رو در بیاره.

به ما که کلا زنگی نزد که بیاید یا نیاید. در هر صورت قوه قضاییه و دادسرا گفتن شما نه به تماس هاش پاسخ بدید و نه اداره بیمه برید. بلکه با همین احکام که خسارت رو نمیده و در نهایت توقیف اموال و در خواست حقوق دادرسی و درمان خودش باید در دادگاه همه این کار ها رو انجام بده.

یعنی می دونید رفتار این شخص طوری هست که مجبوریم برای حکم توقیف اموال و جلبش اقدام کنیم. الان یک ماهه زندگی ما خوابیده و هر روز دنبال این بیشعور هستیم. هر شکایت یا ..... ثبت می کنیم هم حدود 250 تومان باید بدیم. دیگه خسته شدیم . می خوایم یه ضریب اطمینانی داشته باشیم. به خدا مریض روانی نیستیم که بخوایم اذیتش کنیم. فقط خسارات و .... می خواهیم بگیریم.

دیروز برای اینکه جرثقیل بگیره و ماشین ها رو ترخیص کنه، احمق می گفت که مگر این ماشین ها ماله منه که برم پول بدم !!!!

مدارکش هم همه ناقصه. مثلا مامور بیمه می گه بیمه نامه رو بده و اون میگه به تو نمیدم. می گه کپی کارت ملی میگه برای چی بدم ؟؟؟ و در نهایت هم فرار می کنه.

والا مطمئن هستم ماشین خودش رو ترخیص کرده و وثیقه گذاشته. یکی دیگه از حادثه دیده ها هم تصدیق کرد.

ببخشید طولانی شد. در پست بعد یه سوال خیلی مهم دارم که ممنون می شم شما یا سایر دوستان و عزیزان لطف کنند و جواب بدن.

8. این کاربر از mohsenP3000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2018

پيش فرض

به نظر شما الان لاشه ماشین رو همونجا تو پارکینگ نیروی انتظامی بفروشیم؟

یا مثلا با جرثقیل ببریم یه تعمیرگاه؟

الان می ترسم یهو بگن پول پارکینگ به عهده شماست و از طرف دیگه اگر هر تعمیرگاهی ببریم همون اول کار یه 5 میلیونی باید بدیم تا کار روی ماشین رو شروع کنند و الان دست مون خیلی تنگ هست.

به نظرتون با ماشین چی کار کنیم؟

یکی بهمون گفت در هر صورت با اینکه کارشناس دادگستری نظر داده باز شما باید صبر کنید تا مامور بیمه و قاضی هم حکم بدن بعد می تونید هر کاری خواستید انجام بدید.

ممنون می شم نظر بدید و راهنمایی کنید.

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

منم فکر میکنم بهتر اینه که تا زمان دریافت حکم منتظر بمونید و بعد از اون با دریافت پول ماشینتون رو تعمیر کنید .
    فروش به نفع شما نیست یا حداقل قبل از انجام تعمیرات کامل به نفعتون نیست .

چون بارها پیش اومده که بعد از انجام دادرسی در هنگام صدور رای ، دادگاه متهم رو به پرداخت تمام هزینه های دادرسی مجبور کرده (حتی پرداخت پول وکیل) من تقریبا مطمئن هستم که بعد از صدور رای این مبالغی که برای دادگاه خرج شده مثل این 250 تومن هایی که میگین رو اگه مطرح کنید دادگاه از مقصر میگیره ، مگر اینکه خودتون بهش ببخشید.

اما در مورد پول پارکینگ حقیقتا نمیدونم چه کاری انجام بدن و این رو در اولین جلسه از قاضی بپرسید بهتره .
    ممکنه حتی با همون یک جلسه قاضی یا دادیار حکم رو به نفع شما صادر کنه و خیلی معطل نشید .

11. 2 کاربر از shaahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2018

پيش فرض

سلام دوستان

امروز رفتیم دادسرا (خیلی هم دور بود) پرونده ها و ... نشون دادیم و توضیح دادیم که مدام فرار می کنه. (آخه چند شاکی دیگه هم هفته گذشته چندین بار اداره بیمه رفتن و اون باز یا فرار کرده یا مدارک نبرده و یا نداده) به ما گفتن شما همون حکم دادرسی که برای عدم پرداخت خسارات گرفتید کافی هست و منتظر اس ام اس از قوه قضاییه برای تشکیل دادگاه باشید و دادگاه خودکار اگر این باز فرار کنه حکم توقیف اموال و جلب رو صادر می کنه.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2018

پيش فرض

سلام دوستان

خبر های جدید دارم.

دارم میرم شورای حل اختلاف از طرف شون اس ام اس اومده ببینم چی شده؟

آخه نوشته رای صادر کردن !!!! دادگاهی که نه ما تو اون بودیم و نه مقصر. (البته از مقصر خبری نیست، موبایلش رو خاموش کرده)

14. این کاربر از mohsenP3000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2018

پيش فرض

دیروز که شورای حل اختلاف بودیم فقط یک برگه داد که ماه آینده ساعت فلان اونجا باشیم و مقصر هم بیاد. به نوعی دادگاه هست برای خسارات و .... .

رای خاصی هم صادر نکردن و فقط گفتن تامین دلیلتون پدیرفته شد که نمی دونم یعنی چی؟

گفتن فردا که امروز باشه باید برید شکوائیه هم پر کنید.

امروز رفتیم و گفتن که خودشون دادگاه تشکیل می دن و نیازی نیست شکایت جدید بنویسیم. فقط گفتن ماشین رو باید نماینده بیمه مقصر (نماینده بیمه ایران) باید ببینه.

الان مشکل اینه که نماینده بیمه میخواد که ماشین رو با جرثقیل ببریم و اونجا ببینه و بعد برگردونیم پارکینگ. مقصر یا نمیاد بیمه یا از بیمه فرار می کنه و میخواد هزینه جرثقیل رو بندازه گردن ما. از طرفی دادگاه گفته چون مقصر قطعا به هزینه های اعلام شده از سوی کارشناس دادگستری اعتراض میکنه ماشین باید دست نخورده در پارکینگ بمونه. برای خروج و ورودش با جرثقیل هم باید فیلم برداری کنیم.

یه مشکل دیگه هم هست. قرار شده لاشه ماشین رو به صاحب همون پارکینگ بفروشیم. به این صورت که بخشی از پول رو که حدود 30 درصدش هست نقد بده و قولنامه بنویسیم و بقیه رو موقع تحویل ماشین و سند زدن بده.

الان نظر شما چیه؟

ما چیکار کنیم؟ میشه راهنمایی مون کنید؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2018

پيش فرض

این رو هم اضافه کنم که هیچ اطلاعاتی از پدرم در سامانه ثنا موجود نبود و مجددا ثبت نام کردیم.

البته بگم مدارک کامل ثبت نام و هزینه ها و ..... موجود هست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •