تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از نظر شما کدام بازیکن برنده‌ی توپ طلا خواهد بود؟

راي دهنده
21. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • لیونل مسی

7 33.33%
  • کریستیانو رونالدو

11 52.38%
  • نیمار

0 0%
  • لوکا مودریچ

0 0%
  • تونی کروس

0 0%
  • آندرس اینیستا

0 0%
  • دنی آلوز

0 0%
  • لئوناردو بونوچی

0 0%
  • سرخیو راموس

0 0%
  • مارسلو

0 0%
  • جان لوئیجی بوفون

3 14.29%
صفحه 7 از 8 اولاول ... 345678 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 75

نام تاپيک: جایزه‌ی توپ طلای سال ۲۰۱۷ مجله فرانس فوتبال - Ballon d'or

داره خودمونی میشه xmehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

همیشه انتقاد بعد از یک انتخاب بوده یادمه قبل از مراسم توپ طلا هم همین تعریف ها از مسی بود که الان بعد از این مراسم هم هست همیشه انتقاد هایی بوده بعد از برنده شدن نامزد توپ طلا در همه سالها.

الانم دارم میگم دوست من مسی لایق برنده شدن این جایزه نبوده وسلام اگر نه به قول شما با این همه تعریف و تمجید و ... بهش میدادن که ندادن خوشبختانه.

من دقیق نمیدونم مسی توی سال 2017 چه دستاوردی داشت یا چیش از رونالدو بالاتر بود که اینقد بهش انتقاد وارد میکنید.

میخوای تاپیکو برات پر کنم از تعریف هایی که از رونالرو شده برای توپ طلا؟؟؟؟
    یا انتقاد از توپ طلای 2015؟؟؟؟یا سال های قبل؟

شما مسی فن ها میرید میگردید تا یه نفر از رونالدو انتقاد کرد سریع بیاید همه جا پخش کنید.

بله مشخص هست مایی که طرفدار بارسا هستیم مسی فن هستیم یا شما که هر جا رونالدو بره اون تیم به تیم مورد علاقه ت تبدیل میشه!
    منچستر و مادرید و پسفردا شاید شانگهای چین یا الوحده و ...

احتیاجم نیست تاپیک رو پر کنی دوست عزیز چون واقعا مشخص بود کسی که لیاقت انتخاب شدن نداشت رو حساب اینکه تیمش رو توانایی های مودریچ و ایسکو و راموس و ... جام گرفت در عین گم بودن 90 درصد فصل جایزه رو گرفت.

کلا اگر فقط سطح بهترین بودن ملاک بود مسی با اختلاف بهترین بوده و هست ولی سیستم به جای بهترین بازیکن بودن فعلا داره کسیو انتخاب میکنهکه بهترین نیست ولی جوایز تیمیو برده.

پ.ن : هر 10 دقیقه یه ویرایش! : دی
    پ.ن 2 : هر چی راجع به بهترین بودن رونالدو رو کنید 100 برابرش راجع به مسی هست . حالا امسال هم تا آخر فصل این بهترین گم هست و آخر فصل باز بولد میشه

2. 2 کاربر از xmehr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

بله مشخص هست مایی که طرفدار بارسا هستیم مسی فن هستیم یا شما که هر جا رونالدو بره اون تیم به تیم مورد علاقه ت تبدیل میشه!
    منچستر و مادرید و پسفردا شاید شانگهای چین یا الوحده و ...

احتیاجم نیست تاپیک رو پر کنی دوست عزیز چون واقعا مشخص بود کسی که لیاقت انتخاب شدن نداشت رو حساب اینکه تیمش رو توانایی های مودریچ و ایسکو و راموس و ... جام گرفت در عین گم بودن 90 درصد فصل جایزه رو گرفت.

کلا اگر فقط سطح بهترین بودن ملاک بود مسی با اختلاف بهترین بوده و هست ولی سیستم به جای بهترین بازیکن بودن فعلا داره کسیو انتخاب میکنهکه بهترین نیست ولی جوایز تیمیو برده.

پ.ن : هر 10 دقیقه یه ویرایش! : دی
    پ.ن 2 : هر چی راجع به بهترین بودن رونالدو رو کنید 100 برابرش راجع به مسی هست . حالا امسال هم تا آخر فصل این بهترین گم هست و آخر فصل باز بولد میشه
    من به شخصیت رونالدو علاقه دارم چون هرچی داره از زحمات خودش هست نه مثل یه نفر که استعداد یه چیزو از اول تو خودش داشته فقط ازش استفاده کرده و تقویتش کرده دنبال اینم نیستم که ببینم کجا میره طرفدار اون تیم بشم علاقه ی من به منچستر یونایتد به حضور رونالدو در دوره های قبل نیست دوست من . من منچسترو عشقی دوسش دارم حتی اگر رونالدو توش نباشه یا حتی مسی بر فرض محال بیاد منچستر.

تاپیک رو هم شما مسی فن ها پر کردین از انتقاد هایی که به رونالدو شده.

خوشبختانه جوایز انفرادی هم رونالدو درو کرده و سر تر هست. اما مسی شما همیشه این انتقاد بهش وارد بوده توی تیم باشگاهیش همیشه موفق بوده اما ملی ؟؟؟؟!!!!!

در مورد سیستم انتخاب هم انتقاد کردی جوابتو دادم در موردش.

ویرایش هم 2بار انجام شده صرفا برای اضافه کردن بند آخر و انتقاد از توپ طلاهای سال های پیش اونم در 1 دقیقه نه هر 10 دقیقه!!!!

در مورد پ ن 2 هم که نوشتی بله همیشه موضوع و مطلب در مورد بهترین و بدترین این دو ستاره هست اما چیزی که واضح و مشهود هست تعداد طرفداران این 2 هست.

البته این یه موردش هست.

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ریبری: به خاطر رونالدو توپ طلای من را دزدیدند

فرانک ریبری هنوز هم از اینکه سال 2013 توپ طلا به وی تعلق نگرفت آزرده خاطر است.

ریبری فصل 13-2012 بهترین دوران فوتبالی خود را پشت سر گذاشت و همراه بایرن موفق به کسب سه گانه شد اما در نهایت این رونالدو بود که به دوران حاکمیت 4 ساله ی مسی در توپ طلا پایان داد و برای دومین بار این عنوان را تصاحب کرد تا دست رییری ازتوپ طلا کوتاه بماند.

فرانس فوتبال و فیفا پس از اینکه رونالدو در نوامبر 2013 پرتغال را با هت تریک خود برابر سوئد به جام جهانی رساند، روند رای گیری را بار دیگر از سر گرفتند در حالی که در سال های اخیر تنها در یک مقطع رای گیری صورت گرفته است. همان مساله باعث شد تا توپ طلا به فوق ستاره رئال برسد. در آن مقطع، بایرنی ها اعتراض فراوانی به این قضیه کردند.

ریبری 5 سال بعد هنوز هم از آن اتفاق دلخور است:« توپ طلا را از من دزدیدند و به رونالدو دادند. واقعا غیر قابل پذیرش است.

من همه جام ها را در آن سال برده بودم و دیگر چه کار باید می کردم؟ واقعا بی عدالتی محض بود. متاسفانه کشورم فرانسه را پشت خودم نداشتم و از من حمایت نشد. با چشمان خودم می دیدم که فرانسوی ها می گفتند که رونالدو باید برنده شود. آنها می خواستند رونالدو در رقابت با مسی برنده شود، نه من.»

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

5. این کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

ریبری: به خاطر رونالدو توپ طلای من را دزدیدند

فرانک ریبری هنوز هم از اینکه سال 2013 توپ طلا به وی تعلق نگرفت آزرده خاطر است.

ریبری فصل 13-2012 بهترین دوران فوتبالی خود را پشت سر گذاشت و همراه بایرن موفق به کسب سه گانه شد اما در نهایت این رونالدو بود که به دوران حاکمیت 4 ساله ی مسی در توپ طلا پایان داد و برای دومین بار این عنوان را تصاحب کرد تا دست رییری ازتوپ طلا کوتاه بماند.

فرانس فوتبال و فیفا پس از اینکه رونالدو در نوامبر 2013 پرتغال را با هت تریک خود برابر سوئد به جام جهانی رساند، روند رای گیری را بار دیگر از سر گرفتند در حالی که در سال های اخیر تنها در یک مقطع رای گیری صورت گرفته است. همان مساله باعث شد تا توپ طلا به فوق ستاره رئال برسد. در آن مقطع، بایرنی ها اعتراض فراوانی به این قضیه کردند.

ریبری 5 سال بعد هنوز هم از آن اتفاق دلخور است:« توپ طلا را از من دزدیدند و به رونالدو دادند. واقعا غیر قابل پذیرش است.

من همه جام ها را در آن سال برده بودم و دیگر چه کار باید می کردم؟ واقعا بی عدالتی محض بود. متاسفانه کشورم فرانسه را پشت خودم نداشتم و از من حمایت نشد. با چشمان خودم می دیدم که فرانسوی ها می گفتند که رونالدو باید برنده شود. آنها می خواستند رونالدو در رقابت با مسی برنده شود، نه من.»

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    فکر کنم ریبری در جریانه حرف مفت که کنتور نمیندازه
    مالیاتم نداره !
    اون سال مسی دوم شد و نه ایشون
    یعنی رای دهندگان بازم مسی رو از ریبری بالاتر دونستن !
    یعنی اگه رونالدو نبود ریبری اول میشد ؟؟

گفتم که
    کنتور نمیندازه

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

خوشبختانه جوایز انفرادی هم رونالدو درو کرده و سر تر هست. اما مسی شما همیشه این انتقاد بهش وارد بوده توی تیم باشگاهیش همیشه موفق بوده اما ملی ؟؟؟؟!!!!!
    مسی داره با کاوانی برای بیشترین گل، دی بروین برای بیشترین پاس گل، هازارد برای بیشترین دریبل، نیمار برای بیشترین خلق موقعیت رقابت میکنه و میتونه همرو برنده بشه.

مقایسه ش با رونالدویی که نقشش از دست دادن بهترین موقعیت های رئال و دایو و اعتراض هست اشتباهه.

Ronaldo Heat Map Vs Villarreal

8. 4 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

مسی داره با کاوانی برای بیشترین گل، دی بروین برای بیشترین پاس گل، هازارد برای بیشترین دریبل، نیمار برای بیشترین خلق موقعیت رقابت میکنه و میتونه همرو برنده بشه.

مقایسه ش با رونالدویی که نقشش از دست دادن بهترین موقعیت های رئال و دایو و اعتراض هست اشتباهه.

اینکه بخوای یه بازیکن رو که توی یه نیم فصل مقداری آمارش ضعیف شده ارزیابی کنی و مقایسه کنی کاملا دور از انصافه رونالدو همین سال پیش تمامی جوایز انفرادی رو گرفت سینا جان...

یادمون نره هنوز آقای گل چمپیونز لیگه مقصر خود رونالدو که همه رو بد عادت کرده ...

داره خودمونی میشه xmehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

جالب اینجاست پارسال تو نیم فصل اول و نصف نیم فصل دوم آمارش یکم بهتر بود ولی به لطف مدیا و تبلیغات هایپ شده الکی و گل های آخر فصل شد بهترین بازیکن!
    و جالب تر اینجاست خود طرفداران مادریدم پارسال مارسلو و مودریچ و راموس و ایسکو و کروس رو بهتر از رونالدو میدونستن

الانم چیزی نشده آخر فصل 4 تا دروازه خالی میزنه باز میاد تو چشم!

11. 2 کاربر از xmehr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز omidscafild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

جالب اینجاست پارسال تو نیم فصل اول و نصف نیم فصل دوم آمارش یکم بهتر بود ولی به لطف مدیا و تبلیغات هایپ شده الکی و گل های آخر فصل شد بهترین بازیکن!
    و جالب تر اینجاست خود طرفداران مادریدم پارسال مارسلو و مودریچ و راموس و ایسکو و کروس رو بهتر از رونالدو میدونستن

الانم چیزی نشده آخر فصل 4 تا دروازه خالی میزنه باز میاد تو چشم!
    تاثیرات سیکس پک رو هم در برنده شدن توپ طلاش نمیشه نادیده گرفت
    Last edited by omidscafild; 15-01-2018 at 18:59.

13. این کاربر از omidscafild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

تاثیرات سوزش هم در بیان نظرات مسی فن ها نمیشه نادیده گرفت

اشکال نداره همگی جمع میشیم دست به دست هم میدیم از رونالدو خواهش میکنیم اجازه بده مسی شما هم با توپ طلا عکس بگیره

چه باور کنید چه نکنید رونالدو 5تا توپ طلا داره 5می هم همین تازگیا گرفت

+

کلی جوایز تیمی انفرادی 2017 رو تصاحب کرد.

چه خوشتون بیاد چه خوشتون نیاد افتخاراتش از مسی شما بیشتره چه فردی چه تیمی چه ملی.

یه بار گفتم بازم میگم مسی شما شخصیت لازم برای بهترین بودن رو نداره حالا از نظر شما از رونالدو بهتر بوده عملکرد بازیش که اصلا اینطور نیست بهش ندادن توپ طلا رو دادن به رونالدو چون سیکس پک داره اینم مسی شما نداره

چه خوشتون بیاد چه خوشتون نیاد بیشرین طرفدار رو داره توی جهان .

چه دوس داشته باشین چه نداشته باشین رونالدو اسمش به عنوان یکی از بهترین بازیکنان فوتبال جهان توی تاریخ ثبت شده.

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

تاثیرات سوزش هم در بیان نظرات مسی فن ها نمیشه نادیده گرفت

اشکال نداره همگی جمع میشیم دست به دست هم میدیم از رونالدو خواهش میکنیم اجازه بده مسی شما هم با توپ طلا عکس بگیره

چه باور کنید چه نکنید رونالدو 5تا توپ طلا داره 5می هم همین تازگیا گرفت

+

کلی جوایز تیمی انفرادی 2017 رو تصاحب کرد.

چه خوشتون بیاد چه خوشتون نیاد افتخاراتش از مسی شما بیشتره چه فردی چه تیمی چه ملی.

یه بار گفتم بازم میگم مسی شما شخصیت لازم برای بهترین بودن رو نداره حالا از نظر شما از رونالدو بهتر بوده عملکرد بازیش که اصلا اینطور نیست بهش ندادن توپ طلا رو دادن به رونالدو چون سیکس پک داره اینم مسی شما نداره

چه خوشتون بیاد چه خوشتون نیاد بیشرین طرفدار رو داره توی جهان .

چه دوس داشته باشین چه نداشته باشین رونالدو اسمش به عنوان یکی از بهترین بازیکنان فوتبال جهان توی تاریخ ثبت شده.

چه خوشتون بیاد چه نیاد، مسی دو سال از رونالدو کوچیک تره.

دو سال برای فوق ستاره ای مثل مسی، یعنی کلکسیونی از افتخارات و با توجه به در اوج بودن مسی و بارسا، بدست اومدن این افتخارات من جمله توپ طلا و یا کفش طلا، خیلی محتمل به نظر میاد.

چه خوشتون بیاد چه نیاد، به زودی کفه ترازو به این سمت میل می کنه.

کسی که منطقی باشه، فوتبال رو از دید باز تحلیل می کنه. مسی در سال 2014 یکه و تنها آرژانتین رو به فینال رسوند. برای این می گم یکه و تنها، چون تمام بازی ها رو دیدم. دیماریا در یک چهارم مصدوم شد و گونزالو هم در اوج نبود و خبری هم از دیبالا نبود.
    دو سال آرژانتین رو رسوند به فینال کوپا؛ اینو کسی ندید، یه پنالتی از دست رفته تحت شرایط و فشار سنگین رو دیدن همه.

افتخار ملی رونالدو، یورو بود نه؟ بدست اومدن یا نیومدن افتخار مهم نیست؛ مهم اینه میشه این افتخار رو به نام رونالدو ثبت کرد یا نه. لااقل اینکه تاثیر بسزایی باید گذاشته باشه برای این بدست اومدن این افتخار دیگه.
    من بازی های یورو رو هم کامل دیدم، غیر از بازی با مجارستان، بازی خارق العاده ی دیگه ای نداشت.
    فینال هم که تیمش بی حضور اون قهرمان شد؛ اسم اینا افتخار نیست ...

16. 3 کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •