تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 11 اولاول ... 34567891011 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 107

نام تاپيک: مقایسه اینترنت کشور های مختلف با ایران

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

ممنون از صحبت ها و نظرات خوب دوستان

ببینید چه یک کاربر بخواد فایلی رو قانونی دانلود کنه چه غیر قانونی، نیاز به اینترنت پرسرعت و نامحدود هست
    این مواردی که برای فرهنگ سازی میگید خیلی خوبه، این مشکلی بزرگی هست توی ایران که کاربران عادت کردن که همه چیز رایگان در اختیارشون باشه. درصورتی که به این فکر نمیکنن که ساخت یک آلبوم، فیلم و یا یک اپ چقدر برای سازنده سخت، زمان بر و هزینه بر هست.

اما مثلا من که میخوام همه چیز رو قانونی تهیه کنم هم نیاز به اینترنت پرسرعت و نامحدود دارم، اگر بخوام یک فیلم رو خریداری کنم به غیر از اینکه باید یک هزینه ای برای خود فیلم بدم، باید 2-3 گیگ اینترنت هم بخرم که هرگیگ 3 هزار تومان هست، کلی هم وقتم گرفته میشه. خب به خودم میگم چرا من 2 بار 2 بار هزینه کنم.
    موضوع دوم اینه که این سرعت کم و حجم محدود باعث میشه که من فیلم رو دانلود کنم حتما، و آنلاین نگاه نکنم. و برای بقیه دوستام هم هرچی فیلم دارم بریزم روی فلش و همینطور دست به دست این فیلم ها غیر قانونی میچرخه.

بنظر من این فرهنگی که بین کاربرا هست بخاطر همین محدودیت ها هست وگرنه شاید اگر ماهم امکانات خوب در اختیارمون باشه فرهنگ متفاوتی با الان داشتیم .
    متاسفانه شرکت ها فقط به فکر این هستن که کاربر گیگ بخره تا شرکت سود کنه. در صورتی که شرکت ها باید اینترنت نامحدود بدن اما درآمد رو از طریق محتوا داشته باشن.
    مثل شاتل لند، فیلیمو، آسیا دی ال و..

2. 3 کاربر از shirazdownload بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه alireza_asol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

برید اینجا
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    با کروم بزنید ترجمه بشه
    سرعت و شرایط و قیمت رو ببینید
    قیمت ماهیانه رو تبدیل به دلار کنید
    در حالی که جامه می درید سر به بیابان بگذارید.

4. 3 کاربر از alireza_asol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز *Forgotten*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

ممنون از صحبت ها و نظرات خوب دوستان

ببینید چه یک کاربر بخواد فایلی رو قانونی دانلود کنه چه غیر قانونی، نیاز به اینترنت پرسرعت و نامحدود هست
    این مواردی که برای فرهنگ سازی میگید خیلی خوبه، این مشکلی بزرگی هست توی ایران که کاربران عادت کردن که همه چیز رایگان در اختیارشون باشه. درصورتی که به این فکر نمیکنن که ساخت یک آلبوم، فیلم و یا یک اپ چقدر برای سازنده سخت، زمان بر و هزینه بر هست.

اما مثلا من که میخوام همه چیز رو قانونی تهیه کنم هم نیاز به اینترنت پرسرعت و نامحدود دارم، اگر بخوام یک فیلم رو خریداری کنم به غیر از اینکه باید یک هزینه ای برای خود فیلم بدم، باید 2-3 گیگ اینترنت هم بخرم که هرگیگ 3 هزار تومان هست، کلی هم وقتم گرفته میشه. خب به خودم میگم چرا من 2 بار 2 بار هزینه کنم.
    موضوع دوم اینه که این سرعت کم و حجم محدود باعث میشه که من فیلم رو دانلود کنم حتما، و آنلاین نگاه نکنم. و برای بقیه دوستام هم هرچی فیلم دارم بریزم روی فلش و همینطور دست به دست این فیلم ها غیر قانونی میچرخه.

بنظر من این فرهنگی که بین کاربرا هست بخاطر همین محدودیت ها هست وگرنه شاید اگر ماهم امکانات خوب در اختیارمون باشه فرهنگ متفاوتی با الان داشتیم .
    متاسفانه شرکت ها فقط به فکر این هستن که کاربر گیگ بخره تا شرکت سود کنه. در صورتی که شرکت ها باید اینترنت نامحدود بدن اما درآمد رو از طریق محتوا داشته باشن.
    مثل شاتل لند، فیلیمو، آسیا دی ال و..
    دقیقا درستش همینه
    اینم اضافه کنم وقتی سرعت اینترنت هم بالا باشه باعث میشه که هدر رفتن منابع برقی - استهلاک دستگاه ها - و هدر رفت وقت و زمان کاربر بسیار پایین بیاد
    مثلا اگه دانلود هم کنیم یه کاربر اگه سرعتش بالا باشه برای دریافت یه فایل نیازی نیست کامپیوتر رو ساعت ها روشن بزاره و کلی پول برق بده و کلی هم زمان و وقتش هدر بره

خودم دقیقا یادم میاد زمانی که دایلاپ داشتم برای یه فایل آموزشی که حجمش 3 گیگ بود نزدیک به 10 15 روز دانلود میکردم ، کلی هزینه کارت میدادم ، پدر کامپیوتر در اومد ، کلی وقت تلف میشد
    Last edited by *Forgotten*; 04-07-2017 at 13:40.

6. 3 کاربر از *Forgotten* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اگه ما ها دانلود می کنیم بخاطر این نیست که آدم بدی هستیم.
    شرایط ما رو به این سمت کشونده.
    من اگه تو یوتیوب بخوام یه ویدئو آموزشی رو ببینم و مجبور بشم عقب جلو کنم
    تا بعضی قسمتها و توضیحات رو دوباره ببینم همه اش نگران حجم هستم.
    با خودم میگم خب یه دفعه دانلودش کنم خلاص دیگه!
    100 بار ببینم و هر چقدر خواستم مکث کنم. یه دفعه ترافیک براش صرف کنم.
    در حالیکه اگه اینترنت نامحدود داشتم آنلاین میدیدم. بیخود هارد سیستم پر نمیشد.
    میدونین چقدر فایل ما دانلود می کنیم و بعدش پاک می کنیم؟
    مجبوریم!
    امکانات درست بیاد و بدن فرهنگش هم خودبخود میاد.
    آدم اینترنت پرسرعت واقعی داشته باشه و نامحدود مگه بیکاره بشینه دانلود کنه؟
    من 4 ترابایت هارد دارم. بیشتر از 1 تومن پولش شده.
    حالا شما ببینین ملت ایران چقدر پول هارد اکسترنال دادن؟
    اینترنت خوب و پرسرعت با تک کانکشن پرسرعت و البته نامحدود برای هر کاربر
    هاردی فراهم می کنه به وسعت کل اینترنت. یعنی میلیونها ترابایت!
    اگر شرکتهای ISP فقط به فکر سود فروش حجم نباشند.

8. 4 کاربر از rioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2017
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

yes. it's right

آخر فروم باز Pedram_mrn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Somewhere I hate

پيش فرض

درحال حاضر بايد تركيبي كار كنين و از يه شركت (ايرانسل، شاتل(شاتل لند)، همراه اول ) براي دانلود و حجم هاي اضافه استفاده كنين
    و شركت هاي ديگه رو براي كيفيت نسبتا بالا و پينگ نسبتا پايين امتحان كنين و بهترينشونو انتخاب كنين.
    ممنون اتفاقا امروز داشتم به همین ترکیبی فکر میکردم به نظر میاد های وب با ۷۰ گیگ ۴۰ تومن بهترین گزینه تو پرحجم ها باشه و برای پینگ پایین هم اینترنت وایرلس پارس آنلاین یا شاتل

اگه باهمديگه و با كيفيت خوب ميخواين، صبر كنين دو-سه سال ديگه وقتي وضعيت فيير نوري ايران پايدار شد، با هزينه زياد تهيه كنين

و اگر هم با همديگه و قيمت معقولانه ميخواين، به نوه هاتون وصيت كنين وقتي همچين چيزي تو ايران اومد، بيان سر قبرتون بهتون بگن.

دليلشم خيلي واضحه: اينجا ايران است!
    مگه آفتاب توی ایران کمتر از شرق و غرب میتابه؟ یا باد تو ایران نمی‌وزه یا بارون نمی‌باره؟ یا خود خاکمون کمتر از خاک کشورهای دیگست؟

دوستای عزیزم ایران ما هیچ مشکلی به خودی خود نداره، نمونه کشور هایی که از خاک بلند شدند و ۲۰ ساله جز اقتصاد های برتر دنیا شدن کم نیست.

خودمون رو محدود به این باور نکنیم که چون اینجا ایران هست همین آش و همین کاسه‌ست.

بهتر مسبب مشکلات توسعه اقتصادی کشورمون رو که خیلی واضح هست چی هست رو مورد سوال و پاسخگویی قرار بدیم تا اینکه خودمون و کشورمون رو مقصر بدونیم.

11. این کاربر از Pedram_mrn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2017
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

مگه آفتاب توی ایران کمتر از شرق و غرب میتابه؟ یا باد تو ایران نمی‌وزه یا بارون نمی‌باره؟ یا خود خاکمون کمتر از خاک کشورهای دیگست؟

دوستای عزیزم ایران ما هیچ مشکلی به خودی خود نداره، نمونه کشور هایی که از خاک بلند شدند و ۲۰ ساله جز اقتصاد های برتر دنیا شدن کم نیست.

خودمون رو محدود به این باور نکنیم که چون اینجا ایران هست همین آش و همین کاسه‌ست.

بهتر مسبب مشکلات توسعه اقتصادی کشورمون رو که خیلی واضح هست چی هست رو مورد سوال و پاسخگویی قرار بدیم تا اینکه خودمون و کشورمون رو مقصر بدونیم.
    وقتي مسئولين (در اين مورد تيم هاي مديريتي isp ها) بي كفايت باشن و فقط به فكر سود خودشون، ديگه از مردم كاري بر نمياد.
    شعار دادن كار اسونيه
    شما چه كاري براي بهبود اينترنت ايران انجام دادين يا اصلا ميتونين انجام بدين كه همچين حرفايي ميزنين؟

چند باري كه دنبال اين موضوعات رفتم، عجيب ترين موضوع برام اين بود كه مصرف شبانه مردم ايران هرچقدرم زياد باشه، نبايد براي isp ها هزينه ي قابل ملاحضه اي داشته باشه. با اين حال سرعت شبانه رو محدود ميكنن و حتي بعضي ها كلا شبانه مجاني رو برداشتن!

13. 2 کاربر از Parsa_HZ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن علوم انسانی PLAΨMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

یعنی این مطالب رو که میبینی ، میفهمی داری کجا زندگی میکنی !!! احساس اون حیوون بدبختی رو دارم که پشت میله های باغ وحشه و تماشاچی های آزاد ، با چیپس و تخمه و بستی دارن از بیرون تماشا می کنن !
    واقعا از زندگی ناامید شدم .
    وقتي مسئولين (در اين مورد تيم هاي مديريتي isp ها) بي كفايت باشن و فقط به فكر سود خودشون، ديگه از مردم كاري بر نمياد.
    شعار دادن كار اسونيه
    شما چه كاري! براي بهبود اينترنت ايران انجام دادين يا اصلا ميتونين انجام بدين كه همچين حرفايي ميزنين؟
    دوست عزیز ، سرعت دانلود بنده دیشب حدود 150 کیلو بود ( بله درست متوجه شدید 150 kb/s) . منظورتون از بی کفایتی چیه ؟ وقتی همه جا دزد بازاره و دزدا نه تنها دارن آزاد میگردن ، بلکه مورد احترام هم هستند ، اینترنت انحصاریه و صد نمونه فیلتر و layer روش هست ، توقع دارید شرکت های خدمات دهنده دلشون واسه ملت بسوزه ؟ حرف از سرعت توی ایران بی معنی هست .
    Last edited by PLAΨMID; 04-07-2017 at 16:22.

15. 2 کاربر از PLAΨMID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2017
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

یعنی این مطالب رو که میبینی ، میفهمی داری کجا زندگی میکنی !!! احساس اون حیوون بدبختی رو دارم که پشت میله های باغ وحشه و تماشاچی های آزاد ، با چیپس و تخمه و بستی دارن از بیرون تماشا می کنن !
    واقعا از زندگی ناامید شدم .

دوست عزیز ، سرعت دانلود بنده دیشب حدود 150 کیلو بود ( بله درست متوجه شدید 150 kb/s) . منظورتون از بی کفایتی چیه ؟ وقتی همه جا دزد بازاره و دزدا نه تنها دارن آزاد میگردن ، بلکه مورد احترام هم هستند ، اینترنت انحصاریه و صد نمونه فیلتر و layer روش هست ، توقع دارید شرکت های خدمات دهنده دلشون واسه ملت بسوزه ؟ حرف از سرعت توی ایران بی معنی هست .
    نمیدونم شاید منظور پستمو متوجه نشدین وگرنه باهم همنظریم
    واقعا در ایران در هر زمینه ای کمی عمیق بشی، چیزی جز افسردگی برای آدم نمیاره. بیخود نیست که افسرده ترین مردم جهان رو داریم!

دوستان امروز به یه تاپیکی برخوردم که مردم کشور های دیگه درمورد اینترنت حجمی نظر میدادن
    کلا در این انجمن اسپم زیاده ولی اگه بیکارین خوندن کامنت های این تاپیک میتونه جالب باشه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

17. 2 کاربر از Parsa_HZ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

پاک گردد لطفا.
    Last edited by italodance; 05-07-2017 at 07:52.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •