نکن از این کارها برادر ! نکن !فصل پیش هم اومدی همین حرف ها رو زدی ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ششم شدیم
بزن به تخته، چارچوب در، میز صندلی، نمی دونم، هر چی پیدا می کنی
برو یه کم از تیم خودت تعریف کن
![]()
![]()
نکن از این کارها برادر ! نکن !فصل پیش هم اومدی همین حرف ها رو زدی ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ششم شدیم
بزن به تخته، چارچوب در، میز صندلی، نمی دونم، هر چی پیدا می کنی
برو یه کم از تیم خودت تعریف کن
![]()
![]()
چند پیشنهاد برای آنلاین دیدن بازیها:
البته این روزها صدا و سیما که همه بازیها رو پوشش میده اما احیانا ممکنه یکی دو تا بازی از دستشون در بره و نتونن پخش کنن. من سعی کردم راههای ساده و بهتری رو که میشه فوتبال ها رو آنلاین دید اینجا بگم.
سایتهای زیادی هستن که آنلاین پخش میکنن مثل watchmatch.ir یا footbin1.in
ولی این چند مورد پیشنهاد من به شماست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سایت کانالهای پخش کننده رو خودش لیست کرده و برای هر شبکه چند تا لینک داره. با اینترنت نسبتا ضعیف هم جواب میده
اینم سایت خوبیه با 5 تا لینک برای هر بازی که فقطم مختص لیگ جزیره نیست.
سایت آنتن که کیفیت های مختلف هم داره
اگه با گوشی میخواید ببینید یکی از راههاش همون برنامه آنتن هست.برنامه های خوب دیگه ای هم هستن مثل uktvnow و bein sports که لینکش این پایین هست و زیادم نت مصرف نمیکنن.
ضمنا خیلی وقتها میشه به همون سایتهایی که بالا گفته شده سر بزنید. اگه مشکلی بود میتونید فایرفاکس نصب کنید و گزینه request desktop site رو بزنید تا به شکل مرورگر دسکتاپ وارد سایت بشه، نه مرورگر گوشی
خیلی وقتها حجم مصرف اینترنت اهمیت زیادی داره. اگه میخواید بدونید دقیقا چقدر اینترنت مصرف میشه پیشنهاد من استفاده از آنتی ویروس Dr.web هست. بعد از نصب و فعال سازی یه گزینه داره به نام firewall یا دیوار آتش که اون رو فعال کنید این برنامه ترافیک رو کنترل میکنه و مشخص میکنه که هر برنامه دقیقا چقدر مصرف داشته. اینم لینکش
برنامه های مدیریت ترافیک زیادی هم برای ویندوز هست که میتونید سرچ کنید
پ.ن: شایعات زیادی هست مبنی بر اینکه صدا و سیما بازیها رو پخش نمیکنه تا مردم به سمت آنتن رو بیارن. با توجه به حق پخش، تبلیغات تو ورزش3 و گزارشگر فارسی که گذاشتن این حرف خیلی بعید نیست. سری آ که هیچ... این هفته هم که از لیگ برتر فقط یه بازی پخش کردن. یعنی ممکنه لازم باشه تحریمش کنیم![]()
خبر رسیده که یونایتد 105 برا بیل پیشنهاد داده
باور کنید جنسش اصل اصل بخرید ضرر نمی کنید.
روش چند تا لایک و ماچ هم میدیم بهتون فقط بخرید![]()
اگه زیدان چراغ سبز نشون داده بود که رفته بود تو پاچمون ! دمش گرم که اینقدر دوسش داره !هرچند فکر کنم آش کشک خالست ! دیر یا زود داره ولی سوخت و سوز نداره
![]()
من با خرید بیل موافقم. بیل کاشته زن چپ پاست که تیم ما نداره. تجربه اش تو لیگ قهرمانان زیاده. فیزیک بدنیش هم به اونایی میخوره که خوزه عاشقشونه.
من فکر میکنم کسیه که تو خیلی بازیها میتونه بازی رو دربیاره. مثلا تو یورو یه تنه ولز رو اورد بالا. الانم بخاطر تغییر ترکیبها و روحیه ضعیفش افت کرده و امید به برگشتن به اوجش بنظرم زیاده. چون یه بازیکن حرفه ای و سختکوشه.
اون 105 رو که مارکا درآورد که یهنی دروغ محض. کی واسه بازیکن 29 ساله 100 تا میده. ولی اگه اوکی باشه با رقمی کمتر مورینیو حاظره بخرتش.
جواب این سوالتون دقیقا یونایتد هست !یعنی یونایتد همون باشگاهی هست که برای یه بازیکن 29 ساله 100 تا رو هم میده ! اینقدر که عادت کردیم به خریدهای الکی گرون !
به نظر من تابستان آینده احتمال انتقال بیل خیلی زیاده. اینکه به درد ما می خوره یا نه و آیا خرید خوبی هست یا نه باید این فصل رو صبر کرد. الان من با خریدش مخالفم. قطعا بیل در رئال موندنی هست و صرفا براساس این شایعه اظهار نظر کردیم.رئالی ها حالش رو ببرن، با آقا کریم زوج طلایی هستن
![]()
چه خاکی میخوره این تاپیک...
بازی خوبی بود و تیم بعد از گل سومم هم روحیه گلزنی داشت. اشلی یانگ عالی بود و سانتراش هم همیشه مثال زدنی بوده. ماتا هم خیلی پرتلاش بود. و فلینی که دیگه هیچ... کلی حرکت تمنیکی هم اومد. برعکس میخیتاریان افتضاح بود و امشب تعویض هم نشد.
امیدوارم مصدومیت پوگبا جدی نباشه.
فردا اسطوره باشگاهمون، کسی که سال ها مارو شاد کرد با لباس تیم اورتون وارد تئاترآرزوها میشه، حس عجیبی هست اما قطعا همه به احترامش بلند میشن و تشویقش میکنند، مصدومیت پوگبا هم جدی هست و تا 6 هفته از بازی ها به دور هست
Sent from my Samsung Galaxy A5 using Tapatalk
برد ارزشمند و قاطع تیممون رو تبریک میگم و اتفاق حالب اینه که ما به همراه سی تی زن ها با 16 گل زده و 2 گل خورده کاملا برابر در صدر جدول قرار گرفتیم
Sent from my Samsung Galaxy A5 using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)