چقدر خوبه كيت اين فصل ^_^
واقعا نايكي كارش حرف نداره
اینطور که توی خبرا بود انگار این سه سال اخیر خرید و فروش بازیکن ما برابر هم بوده و حتی مبلغ فروش بازیکن یکمی بیشتر!
کلا باشگاه سیاستی داره که زیاد بازیکن جوون می خره و اکثرا رو قرضی میده و می فروشه که برای درآمد خیلی خوبه ولی از طرفی باید بعضی از اینا بیشتر بهشون توجه بشه که مثل لوکاکو و اینا نشن!
الان با این اوصاف با این درآمد های تخیلی که از جاهای مختلف داشتیم این فصل 200 - 250 میلیون پوند هم بازیکن بخریم چیزی نیست
البته فک نکنم دیگه از این بیشتر بشه و شاید برای فرپلی مالی و اینا بعدها مشکل بشه و همین مقدار هم میشه تیمو تکمیل کرد
رودریگر و باکایوکو احتمالا به زودی باید قطعی بشن به اضافه ساندرو هم احتمالش هست
ولی دیگه توی این نقل و انتقالات و این همه شایعه به هیچ چی نمیشه اعتماد کرد و من که دیگه کمتر خبر می خونم و فقط جایی توجه می کنم که نوشته باشه رسمی![]()
الان مثلا همین هاکان رفت به میلان در صورتی که چند ماه پیش می گفتن با چلسی به توافق رسیده
اصلا توی همچین بازاری نمیشه به خبرا توجه کرد تا مثلا موقعی که خود باشگاه رسما اعلام کنه...
لاکازت با فقط 44 میلیون پوند رفتنش به آرسنال تقریبا قطعیه. تو این بازار، خرید چنین بازیکنی با این قیمت مفته. خرید فوق العاده ایه برای آرسنال. خیلی حیف شد چون میتونست وینگر راست هم بازی کنه به جز مهاجم نوک، یه جورایی بازیش شبیه الکسیس سانچزه.
لاكازت بازيكن خوبيه ولي به درد چلسي نميخورد به نظرم چلسي مهاجمي ميخواد كه فيزيك و قد بلندي داشته باشه و هم سر زن باشه هم تك موقعيت ها رو گل كنه !
لاكازت كه عمرا تو وينگر جواب نميداد و با توجه به سبك چلسي هم نميتونست برا يمهاجم نوك به كار بره !
ولي حرف شما درسته كه قيمتش مفته ! حتي من حسرت بازيكنايي مثل دراكسلر و چاهان اوغلو و چيچاريتو و ريكاردو رودريگز و .... رو ميخورم خيلي ارزون جا به جا شدن و ميتونستند خيلي بدردمون بخورن !
از طرفي حسرت بازيكن هايي مثل دي بروين و ماتا و لوكاكو و شورله و ... كه مفت از دست داديم و الان بايد حسرتش رو بخوريم !
پ . ن : وحيد جان چلسي حتي تا 300 ميليون پوند و به عبارتي حتي تا 350 ميليون پوند هم خرج كنه تو اين پنجره عمرا مشكل فير پلي براش پيش نمياد چون بالانس مالي تيم فوق العاده بالاست ! ديگه خودت حساب كن نزديك 200 ميليون فقط فروش هامون هستش و كلي از اسپانسر و حق پخش و قهرماني نصيب تيم شده ! فقط اين وسط كسي مثل من رو ميخواد برم طي دو روز همش رو خرج كنم و 6-7 تا بازيكن تاپ باهاش بخرم و تيم رو براي چند سال اينده ببندم نه اين امانلو سياسوخته !![]()
به گزارش رسانه های فرانسوی تیمو باکایوکو در حال بازگشت به این کشور است تا از هم تیمی ها و باشگاه موناکو خداحافظی کند و بعد از آن برای انجام تست های پزشکی چلسی به لندن برود !
مسئولین چلسی در دوراهی پیشنهاد 35 میلیون پوندی و یا معاوضه زوما و باتشوایی با ویتولو برای به خدمت گرفتن این وینگر اسپانیایی تیم سویا قرار دارند . / دیلی استار
باشگاه سلتیک اسکاتلند در آستانه به خدمت گرفتن چارلی موسوندا قرار دارد . / دیلی رکورد
دوشنبه ، یعنی فردا وضعیت الکس ساندرو مشخص خواهد شد که او به چلسی می رود یا در یوونتوس خواهد ماند ./ تلگراف
جان تری با استون ویلا به توافق رسیده است و این انتقال به زودی رسمی خواهد شد . / اسکای
چلسی با اینجت آنتونیو رودیگر به توافق کامل رسیده است اما همچنان خطر هایجک شدن این انتقال توسط منچستر سیتی وجود دارد . / دیلی میرر
رودیگر در پاسخ به سوال خبرنگار در مورد آینده او بعد از بازی دیشب :
" اکنون زمان صحبت در مورد آینده ام نیست فعلا میخواهم از این لحظات و این قهرمانی لذت ببرم و بعد از مدتی استراحت کنم و ببینم در هفته آینده چه پیش می آید ."
او همچنین در مورد قهرمانی تیم آلمان در رقابت های جام کنفدراسیون ها گفت :
" به هیچ وجه آسان نبود بچه ها فوق العاده کار کردند آن ها به سختی تلاش می کردند . ما در هر بازی به مانند یک تیم عمل می کردیم و به نظرم این کلیدی ترین نکته بود . "
باشگاه چلسی به صورت مجموع 400 میلیون پوند از بازار نقل و انتقالات در سه فصل اخیر درآمد داشته است !!
بیشتر از هر تیم دیگر در جهان
تایید انتقال جان تری به آستون ویلا توسط مالک این باشگاه
رسمی : جان تری به استون ویلا پیوست .
باکایوکو الان دو سه روزه برگشته موناکو که تو اینستاش عکس و فیلمش هست، نمیدونم چرا این خداحافظیش از موناکو طولانی شده، نگرانم چند روز دیگه تمرینات پیش فصل موناکو هم شروع بشه و اینم بره و بگن رفته با زمین تمرین موناکو هم خداحافظی کنه!!
ستاره برزیلی یوونتوس راهی چلسی خواهد شد
علیرغم اخبار ضد و نقیض فراوان، به نظر می رسد کار انتقال الکس ساندرو به چلسی قطعی شده باشد.
به گزارش "ورزش سه"، یکی از اهداف اصلی آنتونیو کونته، سرمربی ایتالیایی چلسی در بازار تابستانی امسال جذب الکس ساندرو، مدافع برزیلی و 26 ساله یوونتوس بوده است.اگرچه در روزهای اخیر اخبار زیادی مبنی بر احتمال لغو این انتقال و تمایل مدافع برزیلی به ماندن در تورین بعد از توافق جدید با سران یووه شنیده شد، اما نشریه تلگراف ادعا می کند که این بازیکن در آستانه پیوستن به چلسی قرار دارد. سران یوونتوس پیشنهادی معادل هفته ای 76 هزار پوند را برای برای نگه داشتن ساندرو ارائه دادند اما به نظر می رسد این بازیکن و چلسی بر سر دستمزد معادل هفته ای 100 هزار پوند به توافق رسیده اند و به زودی این انتقال نهایی خواهد شد.
گزارش مت لاو از تلگراف درباره آخرین وضعیت مذاکره با ساندرو
"چلسی اعلام کرده است که مایل به پرداخت مبلغ 60 میلیون پوند برای الکس ساندرو که در باشگاه رکورد محسوب میشود هست. مذاکرات تازه ای در مورد آینده ساندرو دوشنبه انجام شد و حالا به ساندرو بستگی دارد که بخواهد به چلسی بیاید یا نه. یوونتوس آماده است که قرارداد جدیدی برای ماندن او در ایتالیا پیشنهاد دهد اما چلسی آماده پیشنهاد قرارداد بهتر و پرداخت مبلغ خواسته شده از طرف یوونتوس هست. چلسی امیدوار است که این پیشنهاد برای امضا قرارداد با ساندرو کفایت کند اما اونها منتظر هستند که ببینند ساندرو به یوونتوس اعلام میکند که میخواهد به انگلیس برود یا نه. PSG هم به ساندرو علاقه مند هست. با امضا قرارداد به مبلغ 60 میلیون پوند رکورد قبلی باشگاه که مربوط به خرید تورس میشد شکسته میشود اگرچه این رکورد برای بار دوم هم در این تابستان شکسته خواهد شد، کونته به باشگاه اعلام کرده است که به هر قیمتی که شده باید لوکاکو را جذب کنند"
قرارداد کیسی پالمر به مدت 4 سال تمدید شد.
باشگاه چلسی قصد دارد روبن لفتوس چیک را در تابستان پیش به صورت قرضی به تیم دیگری منتقل کند./ تلگراف
فوتبال هر پسری را روزی مجذوب خود می کند. خیلی ها مقاومت می کنند و خیلی ها دست و دلشان می لرزد، اما فوتبال، حداقل یک بار نگاه افسونگرش را به هر پسری انداخته. ورود فوتبال به زندگی خودم، من را بیشتر از هر چیز یاد سه گانه "سه پایه ها"ی جان کریستوفر می اندازد. در خانه ما یا طرفدار ایتالیایی یا باید چمدان ها را از بالای کمد برداری! شب های اولی که ساعت های پایانی شب را پر می کردم از تاریکی خانه و مستطیل سبز روشن و پدرم خیلی آرام "کلاهک" های سه پایه ها را روی سرم می گذاشت تا من هم یکی از لباس های راه راه ایتالیایی را برای تولدم بخواهم (و البته باید اعتراف کنم چندان ناموفق هم نبود و لباس آبی ایتالیا را همچنان توی کمدم دارم) بی آن که بفهمم کی یا چطور، من ، یکی از "آواره" ها شدم! داستان را باید خوانده باشی تا بفهمی چه می گویم. من فرزند ناخلف خانواده شده بودم. َگفته بودم از آن مرد جذاب پرتغالی بیشتر از لیپی و کاپلو خوشم می آید. که بازی لمپارد را به ندود و کامورانزی ترجیح می دهم. که دلم میخواد جو کول و دیمین داف را ببینم که پاس گل می دهد تا روی کاستا. فوتبال چشمکش را زده بود و من را با خود برده بود. به کجا ؟ هر کسی را به جایی؛ من را به غرب لندن.
گرچه از وقتی به خاطر دارم تمام روزهای خوبی که با بازی های چلسی دارم زیر سایه اسم های بزرگتر و برچسب بی هویتی قرار گرفت اما هیچ وقت نمی شود آن ها را فراموش کرد. از آن عکس معروفی که کاپیتان و لمپارد در کنار جام قهرمانی دستشان را دور گردن مورینیو انداخته اند و لبخند می زنند تا آن شبی که هنوز هم وقتی به آن فکر میکنم باورم نمی شود که چطور ناپولی را حذف کردیم و در آخر قهرمان اروپا شدیم. حالت عجیبی از دوست داشتن برای من وجود دارد که باعث می شود هنوز هم همان نسل طلایی را روی چمن استمفوردبریج ببینم و هربار برای لحظاتی حواسم از بازی پرت شود. روزی که فرانکی از تیم رفت خیلی ناراحت بودم، اما فقط ناراحت بودم و نه چیزی بیشتر. دلیلش را نمیدانم؛ یا بهتر بگویم، نمی دانستم. لمپارد راهی منچستر شد و با این که هیچ وقت دلم راضی نشد آن وسط را از آن کسی غیر از او بدانم اما با آن کنار آمدم. چرا؟ چون کاپیتان همچنان بازی میکرد. چرا باید نگران چیزی باشم وقتی هنوز او هست؟
خیلی وقت است از رفتن او صحبت می شود. کونته که آمد، قرارداد او یک فصل تمدید شد و تازهوارد ایتالیایی محبوب تر. یادتان هست گفتم که آن دخترک افسونگر چگونه من را به دام عشقش انداخت؟ حالا که این دلباختگی به اوج خودش میرسد، وقت رو تافتن همیشگی ست. "یک عاشقانه کلاسیک". کاپیتان باید که میرفت چرا که حالا تراز های مالی و فوتبال مدرن لعنتی حکم صادر می کنند. او فوتبال حرفه را دوست دارد اما تاب مشت گره کردن در رختکن برای صفآرایی مقابل خانه را هم ندارد. پس به جایی می رود که مجبور نباشد هر روز با خودش کلنجار رود. برای منی که این تیم را با یک نسل انتخاب کردم، این همه وابستگی به یک اسم سخت و عجیب است، و حالا که فهمیدم بی آن که بدانم، تا چه حد به بودن این اسم عادت کرده ام، ترکی را در خودم احساس میکنم، یک نشت عقیدتی، من دیگر نمی دانم عاشق چه هستم. اگر می دانید، نشانم دهید
از صبح امروز که این عکس را دیدم همه اینها را تازه باور کردم. دیدن تو جز در لباس آبی همیشگی زجرآور است. چقدر این لباس به تو نمیآید، کاپیتان ...
سروش کیان افشار
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)