خسته نباشی ... بعد از این همه ماله کشی![]()
خسته نباشی ... بعد از این همه ماله کشی![]()
ازاین ده درصدی که گفتی معلومه توی قوطی رنگ بنفش خوابیدی .
عزیز جان نوشتم تورم خیلی بیشتر از ده درصده. تو اون شرایط که گفتی من می بایستی می گفتم کمتره
خوبه...توی اینجا اسم استفاده از اینترنت رو می زارن سو استفاده یا بی جنبه بازی ...بعد برقیه کشور های صنعتی به میزانی که استفاده از نت می ره بالا و نفوذ پیدا می کنه در زندگی روزمره می گن شاخص توسعه رفته بالا. واقعا خجالت داره یه عده اقلیت هی بیان این حرفای تکراری رو بزنن.واقعا تا حالا خسته نشدید خودتون؟
عزیزم، برادر، بزرگوار! ظرفیت شبکه مگه با مجانی کردن کل اینترنت زیاد میشه؟! ظرفیت ثابته فقط کیفیت اینترنت بقیه میاد پایین وقتی یکی پول نمیده و استفاده می کنه!! انقدر سخته درکش؟!
میگم شما اگر گمراه هستی یه تحقیق بکن تا دستت بیاد هزینه اینرنت توی ایران نسبت به بقیه جهان چقدر گرونتره...
ضمنا کیفیت اینترنت هم هیچ ربطی به پولی شدن آپلود و گران کردن بسته های ترافیک نداره، این لعنتی ها میان هر پورت رو بین هزار نفر تقسیم میکنن نتیجه ش میشه این سرعت لاکپشتی...
من یه چیز کلی بگم فقط بهتون
تو هر چیزی که منافعتون توش دخیله لزوما حق با شما نیست
یکم توجه کنید دارید به چی اعتراض می کنید! سرویس مجانی قطعا حق شما نیست!
باز هم میگم کیفیت افتضاح اینترنت و قیمت بالاش ارتباطی به این موضوع نداره
مشکل اینه که شما فکر میکنی آپلود نیم مگابیت نباید رایگان باشه از طرفی در مورد تورم حرف میزنی بعد هم میگی نباید در مورد قیمت اینترنت حرف زد چون مقوله ی جداییه.. منطقو هم وسط میکشی
طرز حرف زدنت هم که بماند. انتظار نداشته باش با یه نفر که تکلیفش با موضوع مشخص نیست بحث کنیم...
شما نوشتی:
مثلا چون وضع معیشت مردم بده باید آب رو مجانی بدن به ملت!هیچ جای دنیا مجانی نیست ولی هیچ جایی هم اینترنتو با این شرایط تو پاچه ملت نمیکنن
کل تاپیک از حقوق خودتون در مورد آپلود رایگان صحبت کردید، منم نظر شخصیمو دادم. انتظار بحث کردن هم نداشتم والا
بحث هم تموم کنیم.
پارس آنلاین هم آپلود رو پولی کرد من هم سرویسم تا تابستونه و یک سالست میرم که به 195 شکایت کنم ببینم چجوری قرارداد یکساله رو می تونند دستکاری کنند.
![]()
Last edited by mahan999; 23-02-2017 at 18:50.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)