پست بالا 100% تایید شد![]()
![]()
پست بالا 100% تایید شد![]()
![]()
ببین من خودم k800 دارم که واقعا" عالی هست تقریبا" از همه جهات نصب به w900 خوبه اما با این تفاوت که فیلم برداری در w900 بهتره و باس صدا کمتر از w900 هست بنظر من بین 2 گوشی k800 و w900 باید مانوور داد اما نظر من کا 800 هست به دلایل زیر :
وضوح تصویر ال سی دی خيلي خيلي نصبت به گوشی هایی که نام بردی بهتره
کیفیت عکس برداریش عالی هست که اصلا" جای صحبت نداره مخصوصا cybershot بودن لنز گوشی ...
از نظر سرعت کار بالاتر هست نصبت به w900 . برای تست میتونی در قسمت video clip بري و ببینی که سرعت لود و رندرینگ کدام بالاتر هست و همینطور سرعت لود فیلم یا فایل صوتی ...
وضوح صداش نصبت به گوشی های بالا بهتره و ...
و در کل گوشی خوش دست و با کلاسی هم هست . ( البته این نظر شخصی بنده هست ممکنه یکی از یه گوشی دیگه خوشش بیاد ...
سلام من پست بالا را كاملا تاييد مي كنم راستي دوستان اين سوني اريكسون هم با قيمت k800خوب همه را سر كار گذاشته الان رويk800 مموري داخلي حدود 80 مگا است در صورتي كه رويw900 مموري در حدود 500 مگا حالا اگه شما بخاي همين مموري را به صورت جانبيM2 رويk800 بگذاري و با اين قيمت جديدk800 تو بازار كه بر عكس همه گوشي ها كه بعد از مدتي افت مي كنند اما اين رفته بالاحتي قيمتش از w900هم بيشتر مي شود پس مي بينيد سوني اريكسون خيلي زرنگ است
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)