تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 15 اولاول ... 34567891011 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 144

نام تاپيک: دیرانزالی آقایان بدون عوارض

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

جوابی که میخواستم به پست شما بدم رو کاربر قبلی تا حدودی داد
    ببنین شاید اون موردی که شما میگین دقیقا همین جوری بوده ولی اصلا دلیلی برای حرفتون نیست ! بله تو این مورد شما این جوری بوده ولی همیشه که اینجوری نیست
    خیلی ها اون مشکل زود انزالی که گفتین رو دارن ولی خیلی هاشون اصلا خودارضایی نمیکردن !
    برام جالبه اینقدر اصرار به حرفاتون دارین !
    اقای دکتر دقیقا یه حرف درست رو زدن و خیلی از متخصص ها هم نظرشون اینه ( هم تو ایران هم دنیا ) شما حرف کسایی که با مدرک حرف میزنن رو قبول نمیکنین ولی اصرار به مثال خودتون دارین
    فکر نمیکنم بحث این تاپیک هم به نتیجه برسه ( چون شما این جوری که به نظر میاد حرف دکتر ها و متخصص ها رو قبول ندارین )
    در ضمن اون فیلمی هم که گفتین کاملا متفاوته ! حرفی که اینجا ما زدیم منظورمون یه چیز دیگه بود
    برای منم جالبیه چرا شما اصرار دارید که بگید من حرف متخصصان رو قبول ندارم ؟ من با دوست دکترمون هم موافق بودم در خودارضایی وسواسی و افراطی .پس نگید متخصصها حتی آقای دکتر این تاپیک رو قبول ندارم . در ضمن جمع نبندید متخصصان .. اتفاقا در زمینه خودارضایی نظرها خیلی متنقاضه و وحدت رویه وجود نداره . لطفا مدرک معتبر بیارید که خود ارضایی مضر نیست . اگه منظورتون صرفا فقط زودانزالیه بحثش فرق داره من هم نمیگم صددر صد اینطوره و موافقم باهاتون .لطفا در ازای های لایت کردن یه قسمت از مطلب به صورت کلی پاسخ ندید که اصرار دارم
    اطلاعات خوبی در سایت مربوط به دانشگاه میشیگان رو با جستجویعبارت Masturbation میتونید پیدا کنید :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در رابطه با فیلم هم خیر دقیقا به بحثمون مربوطه پس نگید اینطور نیست ..من هم ادامه نمیدم چون شما نقل قول کردید مجبور شدم ادامه بدم
    Last edited by Gilopa; 02-03-2017 at 13:33.

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

خوب به جای خوبی رسیدیم؛چون میخوایم تعریف دقیق وسواس اجباری‌استمنا رو در بیاریم؛
    تعریف وسواس طبق معیار تشخیصی روانپزشکی:
    1-وجود وسواس یا کامپالشن(اجبار) یا هردو؛
    وسواس:فکر،تصویر یا تمایل مداوم و مکرر که ناخواسته یا ازاردهنده هست ؛ و فرد باید سعی کند که این افکار رو بنحوی از خودش دور کند؛
    اجبار:رفتار مکرر که فرد برای برطرف کردن وسواس انجام میده؛این رفتار برای برطرف کردن استرس و ناراحتی هست و رفتار برای کار اصلی اون انجام نمیشه و بسیار شدید هست؛

۲- وسواس و اجبار زمان بر هستند(بیشتر از یکساعت در روز) باشه یا بصورت واضع اختلال در عملکرد اجتماعی و شغلی فرد ایجاد کرده باشه

۳-در اثر مصرف مواد مخدر نباشه
    ۴-رفتار با سایر بیماری های روانپزشکی توجیه نشه

حالا من نمیدونم چطور انجام روزانه استمنا جزو ابن معیار میشه
    یعنی فرد وسواس فکری دارد؟
    آیا استمنا برای ارضای وسواس فکریست یا استمنا هدف ارضای جنسی رو نداره؟
    بیش از یکساعت وقت میبره یا باعث شده شخص در کارش دچار مشکل بشه؟

آیا همه دچار این موارد میشن؟یا موکب شما صرفا یک مورد هست؟
    من هیچوقت نگفتم تکرار چند بارش در هفته مشکل ایجاد مبکنه
    همه چیز ژبق معیار بالا بابد باشه
    ممنون از پاسخ کاملتون .. پس اینطور که شما میگید تعریف وسواس به این صورت به هیچ وجه نباید شامل خودارضایی حتی به صورت وسواس گونه بشه . قبول دارید که همکاران شما به عنوان نماینده جامعه پزشکی نظر متفاوت هم دارن ؟ مخصوصا روانپزشکها ؟ به این دلیله که من اصرار داشتم در این موضوع وحدتی وجود نداره صد در صد نه اینکه خدای نکرده بگم شما اشتباه میکنید .اما با این حساب که شما گفتین ذهن من بیشتر درگیر شد و الان پر از سواله

شما تصور کنید یک مردی رو سالها هر روز یا هفته ای چند بار این کاررو انجام میده . میل جدی برای ترک این عمل داره اما موفق نمیشه به طوری به دلیل همین عدم موفقیت خودشو سرکوب میکنه . میل به خوابیدن زیاد داره.

آیا شما قبول دارید که حتی مردان پس از سکس نیاز به خواب دارن ؟ وقتی خودارضایی میکنیم و به ارگاسم میرسیم این خسته شدنها و احساس خواب باعث نمیشه روند کاریمون در روز به مشکل بر بخوره ؟

فردی که به صورتت مکرر با اینکه میخواد اینکارو نکنه حتی شده نمیخواد از نظر جنسی ارضا بشه بلکه از روی عادت و مشکل روحی این کارو کنه در کدام تعریف میگنجه ؟ بالاخره وسواس فکریه ؟ یا نه اصلا از نظر علمی نمیشه هیچ توضیحی داشته باشیم. یه نفر هم نیست خیلیها در این دنیا هستن که شاید اقلیت محسوب بشن اما همین اقلیت دچار چه نوع تعریفی هستن

ممنون میشم توضیح بدید چون منم از سردرگمی در میام

کاربر فعال انجمن پزشکی M.R.S.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ممنون از پاسخ کاملتون .. پس اینطور که شما میگید تعریف وسواس به این صورت به هیچ وجه نباید شامل خودارضایی حتی به صورت وسواس گونه بشه . قبول دارید که همکاران شما به عنوان نماینده جامعه پزشکی نظر متفاوت هم دارن ؟ مخصوصا روانپزشکها ؟ به این دلیله که من اصرار داشتم در این موضوع وحدتی وجود نداره صد در صد نه اینکه خدای نکرده بگم شما اشتباه میکنید .اما با این حساب که شما گفتین ذهن من بیشتر درگیر شد و الان پر از سواله

شما تصور کنید یک مردی رو سالها هر روز یا هفته ای چند بار این کاررو انجام میده . میل جدی برای ترک این عمل داره اما موفق نمیشه به طوری به دلیل همین عدم موفقیت خودشو سرکوب میکنه . میل به خوابیدن زیاد داره.

آیا شما قبول دارید که حتی مردان پس از سکس نیاز به خواب دارن ؟ وقتی خودارضایی میکنیم و به ارگاسم میرسیم این خسته شدنها و احساس خواب باعث نمیشه روند کاریمون در روز به مشکل بر بخوره ؟

فردی که به صورتت مکرر با اینکه میخواد اینکارو نکنه حتی شده نمیخواد از نظر جنسی ارضا بشه بلکه از روی عادت و مشکل روحی این کارو کنه در کدام تعریف میگنجه ؟ بالاخره وسواس فکریه ؟ یا نه اصلا از نظر علمی نمیشه هیچ توضیحی داشته باشیم. یه نفر هم نیست خیلیها در این دنیا هستن که شاید اقلیت محسوب بشن اما همین اقلیت دچار چه نوع تعریفی هستن

ممنون میشم توضیح بدید چون منم از سردرگمی در میام
    من تعریف وسواس رو گفتم؛اگر خودارضایی به این صورت و در این قالب انجام شود خودارضایی وسواسگونه هست و مشکل دارد؛در غیر این صورت خیر

در پزشکی ما چیزی به اسم نظر شخصی نداریم؛هرچه هست باید شامل منابع علمی باشد؛منابع هم دو نوع هستند،کتب رفرنس و مقالات؛
    و اگر بک نفر حرفی رو بزنه با باید خودش اون رو در مقاله اش اثبات کرده باشه یا به مقالات دیگر استناد کند؛پس اگر کسی حرفی میزنه ازش منبع بخواهید؛
    در مورد ۱؛من متوجه نمیشم چرا این شخص میخواد این کار رو ترک کنه؟
    آیا شخص متاهل هست؟که خودارضایی در یک فرد متاهل نیاز به بررسی داره(که در ادامه توضیح میدم)؛یا مجرد؟پس اگر مجرد هست چرا میخواد روش ارضای جنسی خودش رو سرکوب کند؟مگر یک فرد بالغ و سالم نیاز جنسی ندارد؟

مورد دوم؛من متوجه نمیشم!چون فرد بعد از خودارضایی نیاز به خواب دارد پس خودارضایی بد هست؟خوب شخصی که با همسرش رابطه جنسی دارد هم بعد رابطه میخوابد،پس رابطه جنسی هم بد هست!
    حالا سوال این هست که چرا این ادم خود ارضایی رو اول صبح انتخاب کرده که خواب بیافته!
    یعنی خود ارضایی رو در زمان کار انجام میده؛یعنی نمیتونه تا عصر صبر کنه؟
    خوب همین فرد اگه به سکس دسترسی داره باز هم در زمان کار سکس میکنه؟یا میتونه صبر کنه؟
    اینجا یک مشکلی رو مطرح میکنه که چرا این فرد موقعیت شناسی در ارضای جنسی نداره؛پس این مشکل هست نه خودارضایی بعنوان ابزار ارضای جنسی

اگر خودارضایی در زمان مناسب بدون تداخل در کار انجام بشه،روزانه هم باشه چه اشکالی داره؟بنظر من که مشکلی نیست و اینکه چون بعد خودارضایی خوابم میبرد پس خودارضایی بد است،دلیل خوبی اصلا نیست!یعنی غیر منطقیست!شب خودارضایی کن تا بمشکل نخوری!!!!

بند سوم؛سکس نیاز طبیعی انسان هست؛حالا چرا یک نفر نمیخواد ارضای جنسی بشه؟راه دیگری داره؟اگر نه پس چرا میخواد ارضای جنسی رو ترک کنه؟و اگر راه ارضا داره اینجا باید علت خودارضایی مشخص بشه؛
    در قسمت دوم هم گفتید مشکل روحی داره و این کار رو میکنه؛پس خودارضایی مشکل فرد نیست بلکه مشکل روانیش هست که مشکل اصلی فرد هست!
    یعنی در‌واقع من مشکل این اقلیتی که شما میفرمایید رو نمیفهمم؛کمی باز کنید تا به ادامه بحث برسیم؛

توضیح:اگر یک فرد متاهل خود ارضایی کند باید دید چرا این کار رو میکنه؛یعنی با همسرش در سکس ارضا نمیشه؛پس باید دید چرا ارضا نمیشه؛این زوج چه مشکل جنسی دارند؛در واقع اینجا خود ارضایی مشکل فرد نیست(مثل کیس موکل شما) بلکه این خود ارضایی نشانه یک مشکل جنسی در این زوج هست؛
    به این نکته توجه کنید که خود ارضایی یک رفتار جنسی در انسان و حتی سایر جانوارن هست؛
    پس سوال اینجاست چرا یک فرد با جنس مخالفش رابطه برقرار میکند اما ارضا نمیشود و خودارضایی میکند!یعنی رابطه جنسی مشکل دارد!
    Last edited by M.R.S.; 02-03-2017 at 19:15.

4. 5 کاربر از M.R.S. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

برای منم جالبیه چرا شما اصرار دارید که بگید من حرف متخصصان رو قبول ندارم ؟ من با دوست دکترمون هم موافق بودم در خودارضایی وسواسی و افراطی .پس نگید متخصصها حتی آقای دکتر این تاپیک رو قبول ندارم . در ضمن جمع نبندید متخصصان .. اتفاقا در زمینه خودارضایی نظرها خیلی متنقاضه و وحدت رویه وجود نداره . لطفا مدرک معتبر بیارید که خود ارضایی مضر نیست . اگه منظورتون صرفا فقط زودانزالیه بحثش فرق داره من هم نمیگم صددر صد اینطوره و موافقم باهاتون .لطفا در ازای های لایت کردن یه قسمت از مطلب به صورت کلی پاسخ ندید که اصرار دارم
    اطلاعات خوبی در سایت مربوط به دانشگاه میشیگان رو با جستجویعبارت Masturbation میتونید پیدا کنید :
    در رابطه با فیلم هم خیر دقیقا به بحثمون مربوطه پس نگید اینطور نیست ..من هم ادامه نمیدم چون شما نقل قول کردید مجبور شدم ادامه بدم
    شما فرمودید مدرک بیاورید که خودارضایی مضر نیست!
    این مثل این هست که بگویید مدرک بیاورید آب خوردن مضر نیست؛خوابیدن مضر نیست؛ایجاد رابطه جنسی مضر نیست!
    در واقع میخواهید بدانید رفتار جنسی طبیعی انسان،مضر هست یا نیست؛
    خوب برای اینکه بخواهید این رو بدانید باید منابع سکسولوژی که بسیار پیشرفته هستند رو مطالعه کنید که تقریبا ممکن نیست؛من یک مقاله جامع و برای عموم پیدا کردم که با رفرنس به منابع علمی درباره خودارضایی نوشته:

اما نکته دوم؛شما این رو پاسخ دهید:منبع بیاورید که صرف عمل خودارضایی با ضرر برای انسان همراه هست؛انوقت متوجه خواهید شد که یک عمل طبیعی در رفتار جنسی انسان،مضر نیست!

درواقع پاسخ من این هست: من تمام منابع پزشکی رو مطالعه کردم و زیانی برای خود عمل استمنا نیافتم؛پس ضرری ندارد!
    Last edited by M.R.S.; 02-03-2017 at 22:10.

6. 3 کاربر از M.R.S. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

من بعد از صرف غذا بشدت خواب آلود میشم و مجبورم حتما یه چند ساعتی بخوابم، پس نتیجه میگیریم غذا خوردن مضرر میباشد! نه؟

فردی که به صورتت مکرر با اینکه میخواد اینکارو نکنه حتی شده نمیخواد از نظر جنسی ارضا بشه بلکه از روی عادت و مشکل روحی این کارو کنه
    در کدام تعریف میگنجه ؟ بالاخره وسواس فکریه ؟
    این وسواس نیست دوست عزیز بلکه Craving است.یک نیاز طبیعی به سرخوشی ناشی از خود ارضایی!
    بدن در طول زمان یاد میگیره که خود ارضایی باعث سرخوشی میشه.
    همون طور که به یک آبنبات شیرین ولع مصرف (craving) داریم به خود ارضایی و یا رابطه جنسی هم ولع داریم.
    یه جور اعتیاد طبیعی!

لازم بذکر است که هرچه بیشتر خود ارضایی داشته باشیم میزان میلمون برای خود ارضایی کمتر وکمتر میشه درست مثل خوردن یک چیز شیرین! هرچقدر بیشتر بخوریم میلمون بهش کمتر میشه.

8. 2 کاربر از Dream Walker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز روانپریش's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

به جز ليدوكايين چه دارويي هست توي بازار كه بشه براي ديرانزالي ازش استفاده كرد؟

کاربر فعال پرسش و پاسخ پزشكی laxer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Th

پيش فرض

به جز ليدوكايين چه دارويي هست توي بازار كه بشه براي ديرانزالي ازش استفاده كرد؟
    لیدوکائین برای زود انزالی استفاده میشود نه دیر انزالی.

دیرانزالی میتونه یک نشانه برای یک بیماری خاص باشه مثل سرطان پروستات یا اینکه از عوارض دارو باشه.
    بهرحال فرد باید توسط متخصص داخلی یا ارولوژیست و یا غدد ویزیت شود.

در مواردی که دلیل مشخصی برای دیرانزالی نداریم میشه کابرگولین یا بوپروپیون تجویز کرد.

در افراد زودانزال هم دارو تجویز میشه. (SSRI یا TCA)

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

من بعد از صرف غذا بشدت خواب آلود میشم و مجبورم حتما یه چند ساعتی بخوابم، پس نتیجه میگیریم غذا خوردن مضرر میباشد! نه؟

این وسواس نیست دوست عزیز بلکه Craving است.یک نیاز طبیعی به سرخوشی ناشی از خود ارضایی!
    بدن در طول زمان یاد میگیره که خود ارضایی باعث سرخوشی میشه.
    همون طور که به یک آبنبات شیرین ولع مصرف (craving) داریم به خود ارضایی و یا رابطه جنسی هم ولع داریم.
    یه جور اعتیاد طبیعی!

لازم بذکر است که هرچه بیشتر خود ارضایی داشته باشیم میزان میلمون برای خود ارضایی کمتر وکمتر میشه درست مثل خوردن یک چیز شیرین! هرچقدر بیشتر بخوریم میلمون بهش کمتر میشه.
    دوست عزیز، خیلی ها رو دیدم که معتاد بودن به خود ارضایی و رسیدن به جایی که روزی چند بار خودارضایی میکنن...

به هیچ عنوان فکر نمی‌کنم خودارضایی، مشخصا برای کسی که رابطه جنسی سالم در کنارش نداره بتونه باعث کاهش میل جنسی بشه...

12. این کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوست عزیز، خیلی ها رو دیدم که معتاد بودن به خود ارضایی و رسیدن به جایی که روزی چند بار خودارضایی میکنن...

به هیچ عنوان فکر نمی‌کنم خودارضایی، مشخصا برای کسی که رابطه جنسی سالم در کنارش نداره بتونه باعث کاهش میل جنسی بشه...
    روزی چند بار خودارضایی دلیل بر اعتیاد نیست؛
    چه خود ارضایی چه خود رابطه جنسی در طول مدت باعث کاهش میل جنشی نمیشه؛البته به شرژ اینکه ارضای جنسی با تجربه روانی خوب همراه بشه نه زدگی از ارضای جنسی

14. این کاربر از M.R.S. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

با تشکر از دوستان که در این بحث شرکت کردن مخصوصا کاربر عزیز M.R.S
    اگر دیگه پاسخ ندادم به دلیل اختلاف عقیده مشهودم در بعضی مطالبه و حس کردم پاسخ من دوباره گویی محسوب میشه و باید خیلی بحث کردو وقت اساسی گذاشت که از توان من خارجه و اینو اعتراف میکنم
    دوستان به این بحث ادامه بدن من هم استفاده میکنم . چون واقعا بحثیه که نیاز به شفاف سازی و تبادل اطلاعات و تجربه داره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •