نظر توام فقط یه نظره
عده ای میتونن با تو هم عقیده باشن عده با من.جوری صحبت میکنی که نظرت وحی منزل هست.و بقیه سخت در اشتباهن!
اگه جمله اخر من و متوجه نشدی بزار برات توضیح میدم.منظورم از اینکه جالبه این تیم طرفدار داره اینه که دقیقا سه ساله این تیم اسمش برای ملت اشنا شده.نه برای شیوه بازیش. به هر حال ب ام جالبه تیمایی مثل اتلتیکو و سیتی تو کل کل ادمین داشته باشن !
ضمن اینکه اینک بگم اتلتیکویی که ما دیدیم همیشه این بوده.ندیدم تا حالا ببینه تاکتیک حریف چیه.ههههه
همونطور که اتوریهاگل با قهرمانی یونان در اروپا فقط یه اسم به لیست قهرمانان اضافه کرد سیمونه هم یه اسم اضافه میکنه.ندیدم تا حالا کسی ندیدم تو بحثای فوتبال از قهرمانی یونان به نیکی یاد کنه.
در اخر سلیقه ست که حرف میزنه.من بحثی نداشتم.من زیبایی فوتبال رو جوری غیر از نگرش تو میبینم
با این تیکه مخالفم که اتلتیکو سه ساله برای مردم آشنا شده و اصلا درست نیست با تیم سیتی تو یک سبد قرار بگیرن تیمی که فقط با دلارهای نفتی تونسته خودش رو بالا بکشه
از زمانی که من طرفدار Real هستم یادمه تیم اتلتیکو هم طرفدار داشت تو ایران و شهر کوچیکی مثل شهر ما و منم برام جالب بود این تیم چرا طرفدار داره هر چند معلومه تعدادشون کمتره به هر حال
روی صحبتم به کسانی هست که میگفتن Real با خوش شانسی به مراحل بالا رسید امیدوارم حالا به این نتیجه رسیده باشن که این تیم لیاقت رسیدن به فینال رو داشته و نیان عقده ای که از نرفتن تیمشون به فینال در اشون ایجاد شده رو با این جملات خالی کنند