تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: قهرمان این فصل اروپا؟

راي دهنده
43. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • اتلتیکو مادرید

10 23.26%
  • بایرن مونیخ

8 18.60%
  • منچستر سیتی

5 11.63%
  • رئال مادرید

20 46.51%
صفحه 7 از 13 اولاول ... 34567891011 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 121

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا | فصل 16-2015 | نیمه نهایی و فینال

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

فینال تمام اسپانیایی دوباره تکرار شد.

بازی برگشت هم کسل کننده بود، خیلی کسل کننده! رئال بیشتر بازی رو اداره کرد.

خستگی در هر دو تیم کاملا مشهود بود. رونالدو هم مشخص بود که اصلا آماده نیست و فقط برای اینکه دفاع سیتی رو مشغول خودش کنه در نقش بنزما ظاهر شد. بیل هم اواخر نیمه دوم درد داشت و سریع توپ رو رد میکرد بره.

تا اینجا فکر کنم همه شانس اتلتیکو رو بیشتر بدونن. البته تا فینال ممکن هست بازیکنا به اوج آمادگی بدنی برسن. باید دید چی میشه...

2. 7 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ei8ht's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

و در نهایت ببینید ما دو سال گذشته چه تیمی (اتلتیکو)رو حذف کردیم و باید بگم قرعه های ما همیشه آسونه!!
    ----------------
    خدا رو شکر فینال دیگه قرعه کشی نداره!!!

5. 2 کاربر از ei8ht بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال ورزش اتومبیل رانی reza0034's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    borazjan

پيش فرض

- یک فینال تمام مادریدی دیگر در اروپا تیتر اصلی تمامی روزنامه هاست.

مارکا

• جنون آمیز!

تنها دو سال بعد فینال اسپانیایی لیسبون تکرار می شود
    مادرید، به میلان!
    لوس بلانکوس چهاردهمین فینال اروپایی اش را بازی می کند

• و امروز برای کامل کردن کیک یورو

آس

• ویوا مادرید!

میلان (28 می) فینال 2014 در لیسبون را تکرار می کند

• سویا و ویارئال برای تمام اسپانیایی

امری:"احتیاج به هوش، شجاعت و کلی فوتبال داریم."
    مارسلینو به 25 بازی بدون گل خورده امید دارد تا در آنفیلد نجات پیدا کند
    اسپورت

• چولیستاس اما فقط برای یک روز

یک مادرید افتضاح در برابر یک سیتی حتی بدتر به فینال صعود کرد

• مسی باور دارد که بارسا دوگانه را خواهد برد
    • تر اشتگن می گوید قصد ترک کردن ندارد

موندو دپورتیوو

• بازی انتقامی

اتلتیکو و رئال برای بازی فینال اروپا باز می گردند
    لوس بلانکوس با ضربه ای از بیل که توسط فرناندو منحرف شد سیتی تنبل را شکست داد

• 11 پرونده رابرت

آینده آلوز، داگلاس، بارترا، ماسیپ، ساندرو، الکس، آردا، آدریانو، مونیر، فرمائلن، تر اشتگن

7. 2 کاربر از reza0034 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

کسانی که برای این نوع بازی اتلتیکو به به و چه چه میکنن به نظرم از فوتبال لذت نمیبرن !
    کار دفاعیشون عالیه ولی قشنگی نداره که من و به وجد بیاره
    بازی روان و موقعیت سازی مونیخی ها بیشتر من و به وجد میاره. خلق موقعیته که تماشگر رو از جاش بلند میکنه
    همکاری مثلث بارسا من و به وجد میاره و.........
    در مورد بازی بایرن - اتلتیکو اما اگر زیاد هست که گفتن نداره. مهم ترینش پنالتی بایرن هست که نمیدونم چرا به ویدال بهترین پنالتی زن جهان داده نشد ! مولر رفت پشت توپ میدونستم گل نمیشه. چون به توپ ارتفاع نمیده مثل ویدال
    فکر میکنم عملکرد بایرن در خط میانی شگفت انگیز بود- کلمه ای رو نمیشه براش به کار برد! هیچ توپی لو نرفت-یکی لو رفت که بواتنگ فاز بازیسازی گرفته بود جاش خالی موند و اون گل مشکوک ! رقم خورد. اگر پپ بازی رفت ترکیب درستی میچید بایرن حذف نمیشد.شما مهدی بن عطیه رو داری چرا باید آلابا رو بزاری وسط که برنات پخمه ! چپ بازی کنه که اون سوتی رو بده که گل شد و هم جناح چپ تیم رو فلج کنی. چون ریبری با آلابا تکمیل میشه. به هرحال گذشت من 3 سال از پپ حمایت کردم به عنوان مربی تیم ولی امسال دقیقا اشتباه پارسال بازی رفت مقابل بارسا رو انجام داد. هرچند که پارسال واقعا دستش خالی بود. تبریک با اندکی تاخیر به طرفداران انگشت شمار اتلتیکو- چیزی که برام جالبه اینه که این تیم طرفدارم داره !!

9. این کاربر از Actros بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

کسانی که برای این نوع بازی اتلتیکو به به و چه چه میکنن به نظرم از فوتبال لذت نمیبرن !
    کار دفاعیشون عالیه ولی قشنگی نداره که من و به وجد بیاره
    بازی روان و موقعیت سازی مونیخی ها بیشتر من و به وجد میاره. خلق موقعیته که تماشگر رو از جاش بلند میکنه
    همکاری مثلث بارسا من و به وجد میاره و.........
    در مورد بازی بایرن - اتلتیکو اما اگر زیاد هست که گفتن نداره. مهم ترینش پنالتی بایرن هست که نمیدونم چرا به ویدال بهترین پنالتی زن جهان داده نشد ! مولر رفت پشت توپ میدونستم گل نمیشه. چون به توپ ارتفاع نمیده مثل ویدال
    فکر میکنم عملکرد بایرن در خط میانی شگفت انگیز بود- کلمه ای رو نمیشه براش به کار برد! هیچ توپی لو نرفت-یکی لو رفت که بواتنگ فاز بازیسازی گرفته بود جاش خالی موند و اون گل مشکوک ! رقم خورد. اگر پپ بازی رفت ترکیب درستی میچید بایرن حذف نمیشد.شما مهدی بن عطیه رو داری چرا باید آلابا رو بزاری وسط که برنات پخمه ! چپ بازی کنه که اون سوتی رو بده که گل شد و هم جناح چپ تیم رو فلج کنی. چون ریبری با آلابا تکمیل میشه. به هرحال گذشت من 3 سال از پپ حمایت کردم به عنوان مربی تیم ولی امسال دقیقا اشتباه پارسال بازی رفت مقابل بارسا رو انجام داد. هرچند که پارسال واقعا دستش خالی بود. تبریک با اندکی تاخیر به طرفداران انگشت شمار اتلتیکو- چیزی که برام جالبه اینه که این تیم طرفدارم داره !!
    نظرت فقط یه نظره که قابلیت تعمیم دادن رو نداره، و خیلی مشابه به نظر ایرانی ها در جنگ با عثمانی که وقتی سپاه مجهز به سلاح گرم عثمانی هنوز آرایش نبسته بود صبر کردن تا اونا اول آرایش نظامی بگیرن تا بتونن رشادت و دلیری و هنر زیبا شمشیر زدن رو نشون بدن! فوتبال هم یه جنگه باید ببینی سیستم حریف چیه ضدش رو بکار ببری نه اینکه دنبال هنرنمایی باشی.
    از پلاستیک فن ها و گلوری هانترها میتونه خیلی جالب تر باشه.

11. این کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

نظرت فقط یه نظره که قابلیت تعمیم دادن رو نداره، و خیلی مشابه به نظر ایرانی ها در جنگ با عثمانی که وقتی سپاه مجهز به سلاح گرم عثمانی هنوز آرایش نبسته بود صبر کردن تا اونا اول آرایش نظامی بگیرن تا بتونن رشادت و دلیری و هنر زیبا شمشیر زدن رو نشون بدن! فوتبال هم یه جنگه باید ببینی سیستم حریف چیه ضدش رو بکار ببری نه اینکه دنبال هنرنمایی باشی.
    از پلاستیک فن ها و گلوری هانترها میتونه خیلی جالب تر باشه.

نظر توام فقط یه نظره

عده ای میتونن با تو هم عقیده باشن عده با من.جوری صحبت میکنی که نظرت وحی منزل هست.و بقیه سخت در اشتباهن!

اگه جمله اخر من و متوجه نشدی بزار برات توضیح میدم.منظورم از اینکه جالبه این تیم طرفدار داره اینه که دقیقا سه ساله این تیم اسمش برای ملت اشنا شده.نه برای شیوه بازیش. به هر حال ب ام جالبه تیمایی مثل اتلتیکو و سیتی تو کل کل ادمین داشته باشن !

ضمن اینکه اینک بگم اتلتیکویی که ما دیدیم همیشه این بوده.ندیدم تا حالا ببینه تاکتیک حریف چیه.ههههه

همونطور که اتوریهاگل با قهرمانی یونان در اروپا فقط یه اسم به لیست قهرمانان اضافه کرد سیمونه هم یه اسم اضافه میکنه.ندیدم تا حالا کسی ندیدم تو بحثای فوتبال از قهرمانی یونان به نیکی یاد کنه.

در اخر سلیقه ست که حرف میزنه.من بحثی نداشتم.من زیبایی فوتبال رو جوری غیر از نگرش تو میبینم
    Last edited by Actros; 06-05-2016 at 03:02.

13. 2 کاربر از Actros بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

نظر توام فقط یه نظره

عده ای میتونن با تو هم عقیده باشن عده با من.جوری صحبت میکنی که نظرت وحی منزل هست.و بقیه سخت در اشتباهن!

اگه جمله اخر من و متوجه نشدی بزار برات توضیح میدم.منظورم از اینکه جالبه این تیم طرفدار داره اینه که دقیقا سه ساله این تیم اسمش برای ملت اشنا شده.نه برای شیوه بازیش. به هر حال ب ام جالبه تیمایی مثل اتلتیکو و سیتی تو کل کل ادمین داشته باشن !

ضمن اینکه اینک بگم اتلتیکویی که ما دیدیم همیشه این بوده.ندیدم تا حالا ببینه تاکتیک حریف چیه.ههههه

همونطور که اتوریهاگل با قهرمانی یونان در اروپا فقط یه اسم به لیست قهرمانان اضافه کرد سیمونه هم یه اسم اضافه میکنه.ندیدم تا حالا کسی ندیدم تو بحثای فوتبال از قهرمانی یونان به نیکی یاد کنه.

در اخر سلیقه ست که حرف میزنه.من بحثی نداشتم.من زیبایی فوتبال رو جوری غیر از نگرش تو میبینم
    دوباره کل کل!!
    اما من نظری ندارم من فقط یه فکت رو بیان کردم، هم عقیده بودن یا نبودن تاثیری در فکت نداره.
    اگه سه ساله اتلتیکو برای مردم شناخته شده (طبق گفته شما البته) چند ساله رئال و بارسا تو ایران طرفدار پیدا کرده؟ یه نگاه به رنج سنی طرفدارای دو تیم نشون میده رئال از دوره کهکشانی های اول پرز و بارسلونا از دوره پسا رونالدینهو طرفداراشون قارچ گونه رشد کردن ، کافیه از یه طرفدار دو آتیشه بارسا در ایران (که یحتمل با وجود فقر سیاسی شدید اما طرفدار استقلال کاتالونیا هم هست) بپرسید : آیا دوره ای رو یادش هست که بارسا برای خرید بازیکن صندوق کمک های مردمی تو شهر دوره میچرخوند؟
    اتفاقا قهرمانی های مثل یونان در یورو ، لستو در پرمیر لیگ و ... هستند که طرفدارای واقعی فوتبال رو خوشحال میکنن و هدف واقعی ورزش رو نشون میدن مگر نه گلوری هانتر بودن یا تراولر فن بودن بی ارزشترین چیز در دنیا ورزشه، جایی که فوتبال اصالت داره مردمی رو میبینید که طرفدار تیم های دسته سه و چهار هستند . که باید به نظر شما عجیب باشه چون اصالت فوتبال و روح این ورزش رو درک نکردید .
    علی کل حال مراد بود نصیحت بود و کردیم .

15. این کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

نظر توام فقط یه نظره

با این تیکه مخالفم که
    اتلتیکو سه ساله برای مردم آشنا شده و اصلا درست نیست با تیم سیتی تو یک سبد قرار بگیرن تیمی که فقط با دلارهای نفتی تونسته خودش رو بالا بکشه
    از زمانی که من طرفدار Real هستم یادمه تیم
    اتلتیکو هم طرفدار داشت تو ایران و شهر کوچیکی مثل شهر ما و منم برام جالب بود این تیم چرا طرفدار داره هر چند معلومه تعدادشون کمتره به هر حال
    روی صحبتم به کسانی هست که میگفتن Real با خوش شانسی به مراحل بالا رسید امیدوارم حالا به این نتیجه رسیده باشن که این تیم لیاقت رسیدن به فینال رو داشته و نیان عقده ای که از نرفتن تیمشون به فینال در اشون ایجاد شده رو با این جملات خالی کنند

17. این کاربر از D o l f i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •