N552 vw هم تاچش هست و هم 4k.
4K معمولا 12 گیگ رم دارد ولی touch با 16 گیگ رم عرضه میشود. سایر مشخصاتش یکسان است.
N552 vw هم تاچش هست و هم 4k.
4K معمولا 12 گیگ رم دارد ولی touch با 16 گیگ رم عرضه میشود. سایر مشخصاتش یکسان است.
همون منظورم 551 بود. من بازم G551Vm رو بهتر می دونم .. باتری برام خیلی مهمه زیبایی . تقریبا هیچ فرقی ندارن بلکه G551vm مزیتش بیشتره .
تنها ایرادی که به G551VM وارد بود موندن اثر انگشت بود و بعضا بالا رفتن حرارت که فک کنم تو این مورد با N552 یکی باشه !
Last edited by alirezamohseni; 22-04-2016 at 21:25.
دوستانی که قدرت را فدای باطری می کنن کاملا در اشتباه هستند . N552 vw 4k سه الی چهار ساعت در حالت نرمال شارژ نگه میداره . کاملا راضی کننده است
اگر دوستان خیلی نگران باطری هستند می توانن پاور بانک تهیه کنن
سیستم cooling لب تاپ هم فوق العاده است اگر نرم افزار Speccy را نصب کنید دمای کلیه قطعات مخصوصا سی پی یو را نشون میده
من در حین 3 ساعت بازی مداوم دمای سی پی یو به 75 درجه رسیده بود
که بعد از خارج شدن از بازی در عرض 10 الی 15 ثانیه دما به 35 درجه کاهش پیدا کرد. Speccy می تونه تغییرات لحظه را نشون بده براتون
معنیش یعنی چی ؟؟؟ یعنی اینکه سیستم خنک کننده کارایی عالی دارد . من از cool pad استفاده نمی کنم چون برای این لب تاپ کاملا بی تاثیر است . چون زیرش جایی نداره هوا بخوره بهش . لب تاپ را طوری بزارین که زیرش خالی باشه و هوا رد بشه کافیه
cool pad هم بخواهید بخرید بدونه معمولی شو بخرید که یدونه فن داشته باشه و فقط زیر لب تاپ هوا در جریان باشه . لازم نیست cool pad گران قیمت براش تهیه کنید
دوستان نظر من اینه افرادی که میخوای بالای 3.5 یا چهار تومن هزنیه کنن usb type c هم حتما داشته باشه بهتره . چون پول کمی نمی دهید . مزیت این پورت را در پست های قبلی نوشتم
سلام
بالاخره لب تاب منو مشکل داشت عوض کردن و یک پلمپ شده دادن
مدل asus g551vw
g551vw
مدل هارد 2 ترا
و رم 16 گیگ
و 4k
دارم، میخوام ببینم مادربوردش جای پورت m-sata برای ssd داره؟ ( نمیخوام هاردش رو یا dvdrw رو در بیارم، میخوام همراه با اینا استفاده کنم)
دوستان امکانش هست مشخصات دقیق مانیتورش رو با برنامه hwinfo بگیرید. می خوام ببینم برای کاهش نور تصویر از کاهش فرکانس استفاده نمیکنه.
نمیشه باید در بیاری چون من میخواستم بگیرم فروشنده گفت بهتره با هارد ssd بگیری چون روش جاشو داره ولی این مدل جاشو نداره
گارانتی داره و میخوام ببینم اگه میخوره ببرم گارانتی خودش نصب کنه
آره میخوره ولی باید یا سی دی رام یا هاردش رو برداری راه دیگه نداری
چطور همین مدل با هارد جداگانه، ssd جداگانه ( منظورم SSHD نیست ) علی رغم اینکه DVD-RW هم داره موجوده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)