سلام
اگه مدل مودم شما tplink m7350 هست
ایراد میتونه از باتری باشه
خودم همین مورد رو تجربه کردم
وقتی باتری خراب میشه و توسط مودم شناسایی نمیشه مودم روی بوت لوپ ( ریستارت پش سر هم ) گیر میکنه و بالا نمیاد اما اگه بزنید شارژ علامت شارژ رو میاره
سلام
اگه مدل مودم شما tplink m7350 هست
ایراد میتونه از باتری باشه
خودم همین مورد رو تجربه کردم
وقتی باتری خراب میشه و توسط مودم شناسایی نمیشه مودم روی بوت لوپ ( ریستارت پش سر هم ) گیر میکنه و بالا نمیاد اما اگه بزنید شارژ علامت شارژ رو میاره
سلام.یه مودم سیمی TP-LINK TD-8817 ADSL2 PLUS Wired Modem Router دارم،میخوام یه روتر وایفای براش بگیرم.فرقی نداره روتر چه مدلی باشه؟؟بین این دوتا کدامیک بهتره؟؟
Huawei WS329 300Mbps Wireless Router و TP-LINK TL-WR840N300Mbps New Design Wireless N Router
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام. مودم تی پی لینک مدل 8811 ورزن 2.2 دارم. یه مدت خیلی طول میداد تا چراغ اینترنتش روشن بشه. الان مرتب چشمک میزنه ولی ثابت نمیشه.
دوستان گفتند باید Firmware رو آپدیت کنم. هرچی گشتم توی اینترنت پیدا نکردم. دوستان میتونن به بنده کمک کنند که از کجا Firmware مربوط به این مودم رو پیدا کنم؟
ممنون هستم پیشاپیش از کمک دوستان
کسی نبود جواب بده ؟!
دوست عزیز برای این ورژن آپدیتی نیومده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by شهرنوش.انوار; 17-05-2020 at 00:58.
ممنون از شما.
مگه میشه برای ورژن 2.2 مودم 8811 اپدیتی در کل وجود نداشته باشه؟
الان توی سایتش نیست. ولی این معناش این نیست وجود ندارد.
گفتم شاید کسی دوستان توی کامپیوترش داشته باشه یا سایتی ادرس بده که موجود باشه داخلش.
یا راهنمایی کنن ایا میشه به شکرت اییمل زد و ازشون فریمور مربوطه رو خواست یاخیر
سلام مودمم فقط س چراغ سمت چژ رو ثابت نگه میداره و چراغ وای فا هم دکمشو میزنم روشن نمیشه و هرازگاهی چهار چراغ سمت راست روشن میشه میخوام بدونم عیبش چیه و قابل تعمیر هس؟
ببنید این تایپیک کمکتون نمیکنه.میتونید هم عضو انجمن بشید و مشکلتون رو بپرسید.
ممنونم ازتون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)