تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 11 اولاول ... 34567891011 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 109

نام تاپيک: چگونه به زندگی ام معنا بدهم ؟!!!

پروفشنال AMHSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015
    محل سكونت
    Khozestan

پيش فرض

با توجه مباحثه پیش آمده این تایپیک به نظرم حذف شود بهتر است
    مگه چی شده؟

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

کلا به نظرم این تایپیک حذف بشه بهتره ما همیشه در حال تفریط یا افراطیم
    به قول اریک فروم بعضی از آدما دچار بت پرستی عقیده پرستی،دچار بت پرستی علم پرستی و حتی بالاتر دچار بت پرستی خدا پرستی هستند
    انسانها فارغ از هر گونه عقیده با هم در صلح و دوستی و صفا و آرامش زندگی کنند خوشایند تر است تا اینکه بخان عقایدشونو به بقیه بقبولانند.
    موفق باشید
    دیکتاتور مآبانه و احمقانه ترین راه حل ممکن حذف یه بحث هستش، بعلت سالها خفقان سیاسی واقعا زشت هست که تحمل تبادل نظر بین کاربران یه فاروم هم پذیرفتنی به مظر نرسه.
    شما میزگردهای سیاسی غربی و حتی عربی رو ببینید تا مرز کتک کاری هم پیش میرن همین بحث و تقابل نظرات باعث پویایی سیاسی جامعه میشه.
    در پیش گرفتن روش مغ های مجوسی در حذف کلی هرگونه نظر و بحث یه بار امتحانش رو تو این سرزمین پس داده فقط یه مرداب گندیده از خودش بجای میزاره بجای اینکه یه دریای آزاد بسازه.

3. این کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

چون بحث درباره یافتن معنایی برای زندگی بود حالا بماند یافتن معنا برای زندگی خودش هیچ جواب مشخصی ندارد
    بعد جواب کشیده شد به خدا و علم و تکامل و فرگشت وووو
    اینایی که در تایپیک بحث شده هیچ جواب قطعی و یقینی ندارد که دوستان دربارش بحث میکنند
    در کتاب عرفان و منطق راسل هم بخشی از کتاب به مباحثه راسل با یک کشیش اختصاص یافته بود ولی در نهایت آن دو نفر یعنی راسل و آن کشیش هم به هیچ جواب مشخصی نرسیدند و در نهایت تصمیم گرفتند بحث رو تموم کنند
    به نظر من هم این بحث دوستان هم هیچ نتیجه مشخصی ندارد

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

ارتباطش به بحث چیه؟

اینو چک میکنم بعد نظرم رو میگم

اگه به پست های قبلیم نگاه کنید می بینید که خودم چندین بار تاکید کردم که علم امروز نمیتونه این مسایل رو بررسی کنه، حرف من از اول همین بود!! اما اینکه شما سعی میکنید با مثال بارون مسایلی مثه وجود روح و ... رو زیر سوال ببرید کار درستی نیست. چون دارید یک باور خرافی رو با یک باور که دلایل و شواهد فلسفی/علمی/عرفانی بسیاری داره یکی میکنید و به خواننده القا میکند که ایندو از یک جنس هستن، در حالی که نیستن ...

کجا چنین تحقیق انجام شده؟

حقیقتش من پاسخش رو نمیدونم، ممنون میشم برام توضیح بدید که اینها چطور برای علم بامعنی هستن

ممنون میشم بدون ارجاع به تاپیک های دیگه بصورت خلاصه توضیح بدید اینا چطور صدرصد علمی هستن

تاپیک های مربوطه رو خودتون (سر وقت) بخونید و بعد میتونیم بحث کنیم. این موضوعات بسیار مفصل بحث شدن و تقریبا هر سوال ممکنی پرسیده و پاسخ داده شده.

کلا به نظرم این تایپیک حذف بشه بهتره ما همیشه در حال تفریط یا افراطیم
    به قول اریک فروم بعضی از آدما دچار بت پرستی عقیده پرستی،دچار بت پرستی علم پرستی و حتی بالاتر دچار بت پرستی خدا پرستی هستند
    انسانها فارغ از هر گونه عقیده با هم در صلح و دوستی و صفا و آرامش زندگی کنند خوشایند تر است تا اینکه بخان عقایدشونو به بقیه بقبولانند.
    موفق باشید
    دوست عزیز این شیوه که هر کس عقیده خاصی داره رو بهش بگیم "بت پرستی اون عقیده" واقعا خنده دار است. و نمیدونم بحث کردن درباره یک موضوع چه ربطی به زندگی در صلح و دوستی و صفا داره؟؟ یعنی شما فکر می کنید اگه من و جناب افشین در یک جا باشیم با هم مشکلی با هم پیدا خواهیم کرد؟ بحث درباره عقاید مختلف هیچ مشکلی نداره و "قبولاندن عقاید به هم" هم تا وقتی صرفا با صحبت و مکالمه باشه بسیار هم خوب است. مشکل وقتی شروع میشه که به سانسور (چیزی که شما دنبالش هستید) یا خشونت دست بزنیم.

چون بحث درباره یافتن معنایی برای زندگی بود حالا بماند یافتن معنا برای زندگی خودش هیچ جواب مشخصی ندارد
    بعد جواب کشیده شد به خدا و علم و تکامل و فرگشت وووو
    اینایی که در تایپیک بحث شده هیچ جواب قطعی و یقینی ندارد که دوستان دربارش بحث میکنند
    در کتاب عرفان و منطق راسل هم بخشی از کتاب به مباحثه راسل با یک کشیش اختصاص یافته بود ولی در نهایت آن دو نفر یعنی راسل و آن کشیش هم به هیچ جواب مشخصی نرسیدند و در نهایت تصمیم گرفتند بحث رو تموم کنند
    به نظر من هم این بحث دوستان هم هیچ نتیجه مشخصی ندارد
    اوکی.

اگه فکر می کنید بحث بی فایده است، دکمه X در بالای صفحه رو بزنید. ذهنیت "من فکر می کنم بحث بی فایده است پس بقیه بهتره بحث نکنند" به هیچ وجه مطابقت با صحبت خودتون درباره زندگی با صلح و سفا و دوستی نداره.

6. این کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

تاپیک های مربوطه رو خودتون (سر وقت) بخونید و بعد میتونیم بحث کنیم. این موضوعات بسیار مفصل بحث شدن و تقریبا هر سوال ممکنی پرسیده و پاسخ داده شده.

دوست عزیز این شیوه که هر کس عقیده خاصی داره رو بهش بگیم "بت پرستی اون عقیده" واقعا خنده دار است. و نمیدونم بحث کردن درباره یک موضوع چه ربطی به زندگی در صلح و دوستی و صفا داره؟؟ یعنی شما فکر می کنید اگه من و جناب افشین در یک جا باشیم با هم مشکلی با هم پیدا خواهیم کرد؟ بحث درباره عقاید مختلف هیچ مشکلی نداره و "قبولاندن عقاید به هم" هم تا وقتی صرفا با صحبت و مکالمه باشه بسیار هم خوب است. مشکل وقتی شروع میشه که به سانسور (چیزی که شما دنبالش هستید) یا خشونت دست بزنیم.

اوکی.

اگه فکر می کنید بحث بی فایده است، دکمه X در بالای صفحه رو بزنید. ذهنیت "من فکر می کنم بحث بی فایده است پس بقیه بهتره بحث نکنند" به هیچ وجه مطابقت با صحبت خودتون درباره زندگی با صلح و سفا و دوستی نداره.
    برعکس بنده دنبال سانسور نیستم و دقیقا دنبال اینم که خشونت در پی نداشته باشه که البته منظورم از خشونت هم خشونت جسمی هم نیست و از روی لفظ افراد هم میشه پی به این برد که دارد خشونتی صورت می گیرد
    این مباحثی که در زمینه علوم انسانی میشه رو ما بارها و بارها هم در خوابگاه داشتیم و هم در اینترنت بارها و بارها بین افراد و عالمان علوم انسانی مشاهده شده ولی متاسفانه هیچ نتیجه ای در پی نداشته است حالا خوبه که اینجا به صورت نوشتاری صورت میگیرد و گرنه اگر حضوری بود که کلی سر و صدا به پا شده بود اگر واقعا به فکر کمک به دوستی که تایپیک زده باشیم باید برای یافتن معنایی برای زندگی ایشون باشیم نه اثبات اینکه خدا هست یا نیست یا تکامل درست است یا غلط است و...
    اریک فروم نمی گوید شما عقیده خاصی را داشته باشید،اریک فروم از لفظ بت پرستی برای افرادی استفاده می کند که سعی دارند عقاید خود رو به دیگران بقبولانند حتی اگر اون عقیده،عقیده وجود به خدا باشد. والبته همین عقیده خودم هم که دارم توصیه می کنم اگر اصرار زیادی روش داشته باشم که بقیه هم قبولش کنند هم شامل بت پرستی عقیده پرستی میشه
    به هر حال ما هم خوشحال میشیم از چنین بحث هایی کمکی به مردم شود
    Last edited by محمد7966; 31-12-2015 at 16:54.

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

دیکتاتور مآبانه و احمقانه ترین راه حل ممکن حذف یه بحث هستش، بعلت سالها خفقان سیاسی واقعا زشت هست که تحمل تبادل نظر بین کاربران یه فاروم هم پذیرفتنی به مظر نرسه.
    شما میزگردهای سیاسی غربی و حتی عربی رو ببینید تا مرز کتک کاری هم پیش میرن همین بحث و تقابل نظرات باعث پویایی سیاسی جامعه میشه.
    در پیش گرفتن روش مغ های مجوسی در حذف کلی هرگونه نظر و بحث یه بار امتحانش رو تو این سرزمین پس داده فقط یه مرداب گندیده از خودش بجای میزاره بجای اینکه یه دریای آزاد بسازه.
    بنده اهل سانسور و اینجور مشائل نیستم علاقه ای به نظام سیاسی کشورها و سیاستمداران ندارم چون اکثرا آدمای بی خودی اند
    این مباحثی که در این تایپیک میشن جزو مباحث علوم انسانی و تجربی هستند و این علوم در خیلی از مباحثشون تا به این لحظه هیچ قطعیتی در اونا پیدا نشده و جالبه دوستان جوری بحث می کنند که انگار تمام این علوم به قطعیت رسیده
    این مباحث رو ما سال ها سالها در خوابگاه،دانشگاه داشتیم و حتی بین عالمان مربوط به همون علوم صورت گرفته و هیچ نتیجه ای در پی نداشته
    از طرفی دوستی که این تایپیکو زده دچار یاس فلسفی و بی معنایی شده و باید راه حلی بدیم به خودشون و دوستانی که دچار یاس فلسفی و بی معنایی شده که به این تایپیک سر بزنن و کمکی به حال اونا کرده باشه
    نه تحمیل عقاید من به ذیگران حالا این عقیده میخاد هر چی باشه حتی همین عقیده خودم که دارم توصیه میکنم به دوستان این بحث تموم بشه شاملش میشه
    ولی براستی تا حالا ما کمکی کردیم به دوستمون در یافتن راهی برای معنای زندگیش؟!
    موفق باشید

کاربر فعال ریاضیات javad2015's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو شهرمون

پيش فرض

میخوام یه حرفی بزنم شاید یه کم بی ربط باشه...ولی فرهنگ ایران پوسیده هست و به درد الان نمیخوره و یک حالت تحجر داره و نمیتونه تعریف جدیدی از نرم ها بده بیرون.باید به مردم حالی کرد غیر اخلاقی لزوما غیر دینی نیست.این دینی که حاصل تفکر گذشتگان است.

پروفشنال AMHSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015
    محل سكونت
    Khozestan

پيش فرض

...
    2. شما قادر به ارائه استانداردهایی که من اشاره کردم برای تغییر نظر من نیستید.

کاملا از ابتدای بحث هم مشخص بود قضیه همین است. یک فرد که معتقد به گردش خورشید به دور زمین یا ضدفرگشت هم هست همین حرف رو می زنه.
    Internet Infidels paper editor, and commentator, Keith Augustine has criticized near-death research for oversimplifying the role of culture in afterlife beliefs. He has also exposed weaknesses in methodology, paucity of data, and gaps in arguments. Instead of a transcendental model of NDE's, which he does not find plausible, he suggests that NDE's are products of individuals' minds rather than windows into a transcendental reality.[104][105] His criticism has been answered by Greyson[105] who suggests that the materialist model favored by Augustine is supported by even fewer data than the "mind-brain separation model" favored by many researchers within the field of near-death studies

اینکه من میگم ما نمیتونیم همدیگه رو قانع کنیم به معنای تعصب من/شما نیست، دلیلش همونه که گفتم، در دو راهی هایی که علم هنوز نظر قطعی نداره شمای نوعی بخاطر عقاید، تجربیات و دلایلی که دارید به یک سمت میرید و من نوعی به همون دلایل به سمت دیگه، متن بالا رو بخونید، اگر این مسایل امکان حل شدن داشتن قبل از ما این افراد که علمشون از ما خیلی بیشتره حلش کرده بودن ...

پروفشنال AMHSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015
    محل سكونت
    Khozestan

پيش فرض

1
    برای اکثر این موارد تاپیک داریم و بطور مفصل بحث کردیم. چیزهایی مثل تلقین، هیبنوتیزم، دارونما، اثر مشاهده گر و ... بطور علمی صد درصد قابل توضیح هستند و اینکه شما این ها رو چیزهای "غیر علمی" می نامید در اصل نشون میده شما از دامنه "غیر علمی" کم کم رسیدید به "ضد علمی".
    اگر مایل باشید میتونیم در مورد مساله وابستگی کوانتومی و و ربطش به مسایل متافیزیک بحث کنیم. میدونید که یکی از عجیب ترین پدیده های دنیای کوانتوم مساله وابستگی کوانتومی هست به این معنا که وقتی دو ذره به هم مرتبط و جفت میشن میتونن بصورت فرازمانی و فرامکانی با هم ارتباط برقرار کنن! یعنی اگر ما یکی از ذرات رو بفرستیم به یکی از کهکشانهایی که هزار سال نوری با ما فاصله داره و بعد یکی از خصوصیات ذره ای که روی زمین پیش ماست رو تغییر بدیم همزمان خصوصیت اون ذره دیگه هم تغییر میکنه، و این یعنی نقض یکی از قطعی ترین قوانین فیزیک یعنی "محدودیت سرعت به سرعت نور"، در جهان مادی که ما میشناسیم امکان نداره چیزی با سرعتی بیشتر از سرعت نور حرکت کنه، اما میبینیم که این ذرات به دلایلی نامشخص میتونن اطلاعات رو با سرعتی بسیار بسیار بیشتر از سرعت نور (همزمان!!) با هم مبادله کنن!!

محتوای مخفی: اطلاعات بیشتر 

(به نقل از لینک های زیر) ...

فیزیکدانان دانشگاه ژنو در سوئیس با به کار گرفتن انسان به عنوان ردیاب فوتونی آزمایش جدید و شگفت انگیزی را انجام داده اند که برای اولین بار توانست پدیده وابستگی کوانتومی را در برابر چشم غیر مسلح به نمایش بگذارد. به گزارش خبرگزاری مهر، همبستگی کوانتومی یکی از پدیده های عجیب کوانتومی است که می تواند میان دو ذره که نسبت به هم فاصله دارند ارتباط ایجاد کند به شکلی که هر نوع تغییر در یکی از این ذره ها بلافاصله در ذره دیگر نیز تغییر به وجود می آورد، حتی اگر هر یک از این ذره ها در یک سوی جهان قرار داشته باشند.

.
    .
    .

بدین‌ ترتیب تصویر متفاوتی از جهان برای ما شکل می‌گیرد. در این تصویر، بین هر اتم از بدن ما و اتم‌هایی که چندین سال نوری با ما فاصله دارند، «وابستگی» کیهانی وجود دارد. از آنجایی که تمام موارد، از یک انفجار بزرگ ناشی شده‌اند، اتم‌های بدن ما به نوعی با اتم‌های دیگری در طرف دیگر جهان، در نوعی شبکه کوانتومی کیهانی، پیوند دارند.
    ذرات مقید به هم به هنوعی شبیه دوقلوهایی هستند که هنوز از طریق بند ناف (یا همان تابع موج آنها) که می‌توانند طولی برابر چندین سال نوری داشته باشند، به هم اتصال دارند.
    اگر اتفاقی برای یکی از این زوجین بیفتد، به‌طور خودکار بر روی دیگری نیز اثر می‌گذارد و بنابراین دانش مربوط به یک ذره می‌تواند آناً دانش مربوط به دیگری را آشکار کند.

حالا وقتی به باورهای معتقدین به ادیان نگاه کنید می بینیم که صحبت از موجوداتی (روح، فرشته، خدا و ...) هست که فرا زمانی و فرامکانی هستن، که زمان و مکان برای آنها معنی نداره، می بینید صحبت از وحدت وجود میکنن و اینکه در دنیا وحدت حاکم هست و همه به هم ربط دارن و جهان یک واحد درهم تنیده است، می بینیم صحبت از تاثیر از راه دور هست، از معجزه و جادو هست و ...، قبلا میگفتن بر اساس قوانین فیزیک چنین چیزهای محال هست، اما الان خود فیزیک پنجره باز کرده که امکان چنین چیزهای رو تایید میکنه

چیزی مثه پدیده وابستگی کوانتومی یکی از همون دو راهی هاست که گفتم، بسیاری در این دوراهی به سمتی میرن که مقصد انکار اعتقادهای دینی است و دلایل خودشون رو دارن، در مقابل کسانی که معتقد هستن طبیعتا به سمتی میرن که مقصد اثبات عقایدشون هست، و هنوز هیچ گروهی نتونسته گروه دیگه رو متقاعد کنه چون انتخاب سر این دو راهی ها همونطور که گفتم بیشتر بر پایه احساس هست تا عقل و منطق
    Last edited by AMHSIN; 31-12-2015 at 11:34.

12. این کاربر از AMHSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال AMHSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015
    محل سكونت
    Khozestan

پيش فرض

ولی براستی تا حالا ما کمکی کردیم به دوستمون در یافتن راهی برای معنای زندگیش؟!
    دلیل ناامیدی دوستمون این بود:

من الان حدودا یکسالیه مث خیلیای دیگه کاملا از ادیان ناامید شدم، و طبیعتا دیگه تمام مسائلی هم که ادیان طرح میکنن رد میشه مهمترین اونها afterlife و روز قضاوت و خود خداست و یا آفریدگاری به اصطلاح مهربان و ....
    +
    واقعا چطوری باید با فرض اینکه ما شامپانزه هایی متکامل هستیم که صرفا یه بازه چند ده ساله برای ارضای غرائضمون فرصت داریم و بعد از اون فارغ از اینکه چطور زندگی کردیم چقدر به هم نوعانمون خدمت کردیم یا ظلم کردیم مجدد به آغوش گرم !! نیستی برگردیم ، چطور میشه هنوزم به یک همچین زندگی معنا و هدف داد ؟؟
    اگر پنجره باز بشه که شاید عقاید دینی حقیقت داشته باشن بنظر شما تاثیری نداره؟
    Last edited by AMHSIN; 31-12-2015 at 11:49.

14. این کاربر از AMHSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •