کسی تونسته فایلهای آپلودبوی رو تو سرور شاتلند قرار بده؟ من نتونستم و نشد که نشد!
کسی تونسته فایلهای آپلودبوی رو تو سرور شاتلند قرار بده؟ من نتونستم و نشد که نشد!
خیر نتونستم
اما ابتدا فایل ها رو انتقال دادم به سرور 4upld و از اونجا هم به شاتل لند .
البته میتونی فایلت رو تو سرور های دیگه پیدا کنی ! اسم فایل رو تو سایت های ایرانی سرچ کن حتما لینک مساقیم دیگه پیدا میکنی .
دوستانی که می پرسن آیا این طرح رایگان ادامه پیدا می کنه یا نه. نظر شخصی من اینه که خیر. لااقل پیوسته نیست ممکنه چند ماهه دیگه دوباره این کار رو انجام بدن.
الان افراد زیادی نمی دونن که می تونن لینک رو روی سرور شاتل ریموت و از اونجا هر چی خواستن دانلود کنن اگه همه گیر بشه مطمئنا فشار زیادی روی سرورشون میاد و سرعت کاربرا هم میاد پایین و ممکنه کیفیت اینترنتشون هم پایین بیاد.
بله فقط حدس زدم. خودم که خیلی دوست دارم ادامه بده. کیه که بدش بیاد بتونه روزی 20-30 گیگ رایگان با سرعت بسیار بالا دانلود کنه اونهم توی این وانفسای اینترنت کشور... ولی خب احتمالش کمه ادامه بده و نباید فقط بخاطر این احتمال کم تغییر آی اس پی داد.
فیلم Ant.Man.2015.720p دوبله:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان بهتر هست یک تاپیک در بخش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایجاد و لینکها رو اونجا قرار بدید تا همه استفاده کنن.
Last edited by PC; 28-12-2015 at 01:30.
سلام علیک
پیشنهاد خوبیه ولی من هر روز یا نهایتا چند روز (زیره سه روز) عوض میشه 150 گیگم
اونیکه میتونه فایل هارو داشته باشه و زیاد دانلود نداره مستقیم کنه توی 150 گیگش![]()
سلام
دوستان ظاهر صفحه مربوط به مستقیم کردن لینک های شاتل لند برای شما هم عوض شد؟؟؟ قاطی پاطی شده و فایل هایی هم که مستقیم کرده بودن نیستن!!!
ویرایش:
فایل ها برگشتن. 2-3 ساعت بود چک میکردم نمیومد ولی با رفرش و... حالا اومدنولی دیگه حذف نمیشن
چیکار کنم فایلها رو؟؟؟
Last edited by amir z; 28-12-2015 at 12:24.
دوستان در مورد این طرح شاتل لند می تونید توضیح بدین چطوریه؟
سلام
دوست عزیز شاتل برای کاربرانش یه طرح گذاشته که میتونن از سایت های شاتل لند، کاپ و تک شات بصورت رایگان استفاده کنن و ترافیکی ازشون کم نمیکنه. ضمنا تو همون شاتل لند آپلود سنتری داره که میتونید لینک های آپلود سنترهای دیگه رو باهاش مستقیم کنید و از سرور شاتل لند دانلودش کنید. ضمنا مدت استفاده رایگان محدود هست و فعلا از اول آذر شروع شده و تا آخر دی هم ادامه داره![]()
سلام علیک
ببین من توی فولدر میریزم فایل هامو پاک نمیشه باز بعد رفرش میادش
اما وقتی توی روت اصلی میزارمش پاک میشه شما یه امتحانی بکن ببین چه طوریاست![]()
,واقعا جالب بود متشکر از راهنمایی شما . فقط اگه آدم بیکار باشه خوب میشه هاردو پر کرد بعد فروخت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)