تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 165 اولاول ... 345678910111757107 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 1646

نام تاپيک: دانلود رایگان با استفاده از سرور شاتل لند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

کسی تونسته فایلهای آپلودبوی رو تو سرور شاتلند قرار بده؟ من نتونستم و نشد که نشد!

کـاربـر بـاسـابـقـه befermatooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

کسی تونسته فایلهای آپلودبوی رو تو سرور شاتلند قرار بده؟ من نتونستم و نشد که نشد!
    خیر نتونستم

اما ابتدا فایل ها رو انتقال دادم به سرور 4upld و از اونجا هم به شاتل لند .

البته میتونی فایلت رو تو سرور های دیگه پیدا کنی ! اسم فایل رو تو سایت های ایرانی سرچ کن حتما لینک مساقیم دیگه پیدا میکنی .

3. 2 کاربر از befermatooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال campuzlit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

دوستانی که می پرسن آیا این طرح رایگان ادامه پیدا می کنه یا نه. نظر شخصی من اینه که خیر. لااقل پیوسته نیست ممکنه چند ماهه دیگه دوباره این کار رو انجام بدن.

الان افراد زیادی نمی دونن که می تونن لینک رو روی سرور شاتل ریموت و از اونجا هر چی خواستن دانلود کنن اگه همه گیر بشه مطمئنا فشار زیادی روی سرورشون میاد و سرعت کاربرا هم میاد پایین و ممکنه کیفیت اینترنتشون هم پایین بیاد.

5. 2 کاربر از campuzlit بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال P‌C's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

فکر می کنم دوستمون @PC حدس زدن
    هنوز مشخص نیست!
    به نظرم تا 30 دی هیچی نمیشه گفت
    بله فقط حدس زدم. خودم که خیلی دوست دارم ادامه بده. کیه که بدش بیاد بتونه روزی 20-30 گیگ رایگان با سرعت بسیار بالا دانلود کنه اونهم توی این وانفسای اینترنت کشور... ولی خب احتمالش کمه ادامه بده و نباید فقط بخاطر این احتمال کم تغییر آی اس پی داد.

فیلم Ant.Man.2015.720p دوبله:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوستان بهتر هست یک تاپیک در بخش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایجاد و لینکها رو اونجا قرار بدید تا همه استفاده کنن.
    Last edited by P‌C; 28-12-2015 at 01:30.

7. 3 کاربر از P‌C بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز navid_fo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

دوست عزیز این طرح دانلود رایگان شاتل لند اولین بار پارسال همچین موقع هایی داده شد و بعد 1-2 ماه رایگان بودن برداشته شد و از حجم کاربر کم میکرد(غیر از یکی 2 دوره کوتاه)، تا آذر امسال که دوباره طرح یلدا زدن. بعید میدونم اونرو بعد از دی ادامه بدن. مگر برای کاپ و تک شات که بخوان بازدیدشون رو ببرن بالا. مخصوصا با این حجمهای فضایی که بعضی دوستان دارن دانلود میکنن فکر کنم الان شاتل پشیمون شده باشه پس به این امید نیاید شاتل...

در ضمن یک نکته رو هم بگم که این فایلهایی که دانلود میکنید خصوصی نیست. یعنی میتونید اونها رو به اشتراک بگذارید(با کلیک روی "اشتراک") البته اگر فیلم خصوصی نباشه. اتفاقا بهتر هست و اینطوری به سرور شاتل کمتر فشار میاد. پس این چند ترابایتی که باهاش شاتل لند رو منفجر کردید رو اینجا به اشتراک بگذارید.

این لینک دانلود فیلم بسیار زیبای مریخی(The.Martian.2015.720p) به عنوان اولین لینک اشتراک گذاشته شده شاتل لند:
    زیر نویس:
    سلام علیک
    پیشنهاد خوبیه ولی من هر روز یا نهایتا چند روز (زیره سه روز) عوض میشه 150 گیگم
    اونیکه میتونه فایل هارو داشته باشه و زیاد دانلود نداره مستقیم کنه توی 150 گیگش

9. 2 کاربر از navid_fo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام
    دوستان ظاهر صفحه مربوط به مستقیم کردن لینک های شاتل لند برای شما هم عوض شد؟؟؟ قاطی پاطی شده و فایل هایی هم که مستقیم کرده بودن نیستن!!!

ویرایش:
    فایل ها برگشتن. 2-3 ساعت بود چک میکردم نمیومد ولی با رفرش و... حالا اومدن ولی دیگه حذف نمیشن چیکار کنم فایلها رو؟؟؟
    Last edited by amir z; 28-12-2015 at 12:24.

11. این کاربر از amir z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

دوستان در مورد این طرح شاتل لند می تونید توضیح بدین چطوریه؟

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستان در مورد این طرح شاتل لند می تونید توضیح بدین چطوریه؟
    سلام
    دوست عزیز شاتل برای کاربرانش یه طرح گذاشته که میتونن از سایت های شاتل لند، کاپ و تک شات بصورت رایگان استفاده کنن و ترافیکی ازشون کم نمیکنه. ضمنا تو همون شاتل لند آپلود سنتری داره که میتونید لینک های آپلود سنترهای دیگه رو باهاش مستقیم کنید و از سرور شاتل لند دانلودش کنید. ضمنا مدت استفاده رایگان محدود هست و فعلا از اول آذر شروع شده و تا آخر دی هم ادامه داره

14. 2 کاربر از amir z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز navid_fo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام
    دوستان ظاهر صفحه مربوط به مستقیم کردن لینک های شاتل لند برای شما هم عوض شد؟؟؟ قاطی پاطی شده و فایل هایی هم که مستقیم کرده بودن نیستن!!!

ویرایش:
    فایل ها برگشتن. 2-3 ساعت بود چک میکردم نمیومد ولی با رفرش و... حالا اومدن ولی دیگه حذف نمیشن چیکار کنم فایلها رو؟؟؟
    سلام علیک
    ببین من توی فولدر میریزم فایل هامو پاک نمیشه باز بعد رفرش میادش
    اما وقتی توی روت اصلی میزارمش پاک میشه شما یه امتحانی بکن ببین چه طوریاست

16. این کاربر از navid_fo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

فقط یه چیزی بگم اونم اینه این فضای 150 گیگ مقدار حداکثر دانلود شما نیستش مقدار ظرفی هستش که شما میتونین هر وهله و گام منتقل کنین تا دانلودش کنین و دوباره خالی و همین روند تا آخر ادامه دارد تا جایی که نه تنها هارد خودت یا خواهرت یا برادرت یا جایی که کار می کنی بلکه همسایه ها رو هم پر خواهد کرد

,واقعا جالب بود متشکر از راهنمایی شما . فقط اگه آدم بیکار باشه خوب میشه هاردو پر کرد بعد فروخت

18. این کاربر از imanager بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •