تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 9 اولاول ... 3456789 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 82

نام تاپيک: تفاوت کیفیت فیناستراید ابوریحان و سها

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2018

پيش فرض

سلام اقا محسن.ببخشید شما چند سالتونه؟واینکه نگفتین دوز فینا تون چنده؟؟؟؟

- - - Updated - - -

سپاس فراوان
    سلام من 30 سالمه و الان روزی 2 تا 5 میل می خورم. اگر عصبی بشم 3 تا 5 میلی میخورم و اگر قرار باشه با دوستام بیرون باشم و آروم و شاد 1 دونه 5 میلی.

سعی می کنم تعادل کامل در بدنم برقرار باشه و دوز درست رو به بدنم برسونم. اوایل دوز 1 مصرف می کردم با همین شرایط بالا. بعد که دیدم جواب نمی ده و نتیجه آزمایش خوب نبود دکتر دوز رو به این مقدار رسوند یعنی 2 تا 5 میلی. ولی خودم گاهی با توجه به شرایطم کمتر یا بیشتر مصرف می کنم.

یادم رفت بگم که بستگی کامل به میزان هورمون موجود در بدن شما داره.
    Last edited by mohsenP3000; 26-04-2019 at 22:55.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2018

پيش فرض

اقا محسن ببخشید ریزش مو شما هورمونی بوده یا ارثی؟؟؟؟واینکه فرم ریزش شما چطور بود؟؟؟منظورم اینکه اول مو های جلو سرتون ریخت (بشکل v)بعد از وسط ریخت ؟؟؟؟
    توضیح دادم. و اینکه فکر کنم روی اون عکس همه چیز معلوم بود. از یکم پایین تر از فرق سر تا جلو ها کاملا ریخته بود. در واقع فقط دور سرم مو داشت مثل همه کچل ها. علتشم اینه که اون قسمت ها هورمون کمتر می ره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2019

پيش فرض

سلام .اقامحسن موهای من تند تند چرب میشه طوری که مجبورمیشم هر روز بشورم .می خواستم بدونم شامپوی سراغ دارین که هم برای مو مفید باشه وهم بتونیم هر روز استفاده کنیم؟؟؟؟واینکه اگه میشه اسم ازمایش که گفته بودین میگم بگین.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2018

پيش فرض

سلام .اقامحسن موهای من تند تند چرب میشه طوری که مجبورمیشم هر روز بشورم .می خواستم بدونم شامپوی سراغ دارین که هم برای مو مفید باشه وهم بتونیم هر روز استفاده کنیم؟؟؟؟واینکه اگه میشه اسم ازمایش که گفته بودین میگم بگین.
    سلام. این چرب شدن ها به خاطر عصبی شدن، هوای آلوده و هورمون زیای هست بیشتر. بهترین شامپو که الانم خیلی گرون شده و 2 ماهی طول داره تا اثر بذاره شامپو C1 Alpecin هست. اگر نمی تونید تهیه کنید شامپو صدر صحت یا دیگه نهایتا شامپو مخصوص موی چرب گلرنگ. بعد مصرف فینا خود بخود این چربی سر هم کمتر می شه.

آزمایشات هم فعلا اینا یادمه ....

free testosterone
    alb
    SHBG
    TSH
    T4
    LH
    FSH

بعضی ها برای بار اول لازمه بعضی هر 6 ماه بعضی کلا مربوط به تیروئید هست. مثل TSH و T4. دکتر من این ها رو تا حالا نوشته. البته بازم هست ولی فکر می کنم نامربوط باشن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2019

پيش فرض

سلام.اقامحسن فرق دوتاستراید و فینا ستراید چی هستش؟واینکه کدوم بهتره؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2018

پيش فرض

سلام.اقامحسن فرق دوتاستراید و فینا ستراید چی هستش؟واینکه کدوم بهتره؟؟
    سلام. این سوال خیلی تخصصی هست و من واقعا نمی دونم تو بدن چی کار می کنه آیا همون کار فینا رو انجام می ده یا کار دیگه ای. در هر صورت دوتاستراید یه مقدار قوی تره و باید دوز کمتری مصرف کنید. دکتر می گفت نتیجه یکسانی داره از نظر ریزش مو. دوتاستراید داروی جدیدتری هست. بعد من چون از اول فینا مصرف کردم و عوارض جانبی برام نداشت همیشه ترجیح دادم همین فینا رو مصرف کنم. زیاد با عوض کردن دارو موافق نیستم. یعنی آدم نمی دونه بدنش چه واکنشی نشون می ده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Free Spirit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2016

پيش فرض

سلام

آقا محسن قیمت قرص فینا ابوریحان یا شرکت دیگه ایرانی رو هم که مصرف می کنی بفرمائید لطفا. اگر قیمت قرص خارجی هم دارید بفرمائید ببینیم با این وضعیت سرسام آور تورم و افزایش قیمت دارو چطوری هست؟ اگر فکر می کنید به غیر از فینا داروی دیگه ای هم مشترک هست برای افرادی که می خواهند برن پیش دکتر پرای رشد موهاشون اونها رو هم نام ببرید و قیمت روزشون رو در صورت خرید و مصرف خودتان بفرمائید ممنون میشم.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2018

پيش فرض

سلام

آقا محسن قیمت قرص فینا ابوریحان یا شرکت دیگه ایرانی رو هم که مصرف می کنی بفرمائید لطفا. اگر قیمت قرص خارجی هم دارید بفرمائید ببینیم با این وضعیت سرسام آور تورم و افزایش قیمت دارو چطوری هست؟ اگر فکر می کنید به غیر از فینا داروی دیگه ای هم مشترک هست برای افرادی که می خواهند برن پیش دکتر پرای رشد موهاشون اونها رو هم نام ببرید و قیمت روزشون رو در صورت خرید و مصرف خودتان بفرمائید ممنون میشم.
    سلام.

خب همونطور که می دونید دارو واقعا گرون شده من سال قبل بسته ای 5000 تومن می خریدم. الان پشت سها و ابوریحان 5 میل خورده 15 تومن. آتی فارمد 22.5 خورده.

هر بسته 30 تا داره.

اینکه چقدرشو بیمه می ده نمی دونم. آخه مثلا 15 تومن می شه 12 تومن بعد خود داروخانه 2700 تومن کارمزد بر می داره. پس عملا بیمه چیزی تقبل نمی کنه.

آیا آتی فارمد چون گرون تره بهتره؟ نه اصلا کاملا یکی هست فقط موقع مراجعه به داروخانه مارک دیگه ای نداشته و چون این تاریخ تولیدش جلوتره گرون تر شده. تازه الان رسید خرید توش هست 25 باهام حساب کردن.

والا داروی خاص و مرتبطی نیست.

9. این کاربر از mohsenP3000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2019

پيش فرض

سلام.اقامحسن من الان تقریبا یک ماهه میشه که دارم این دارو رو میخورم وجلو موهام ازوقتی که دارم میخورم کم پشت شده .الان جاهای که موهام ریخته مو درمیاد؟؟؟؟؟؟از اونجایی هم که این دارو زمان می بره تااثربذاره و مو در بیاد ‘’ادم استرس میگره که نکنه در نیاد و اثر نکنه!!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2019

پيش فرض

اقا محسن شما گفتین تونیک پالمینکس باعث سستی مو میشه ولی من هرچی تو اینترنت میزنم عوارض شو نمیاره وهیچی درباره عوارضش نمی نویسه ؟؟؟؟؟واینکه عکسی که از سر تون فرستادین ماله خودتونه؟؟؟چون انگار بنظر میاد از اینترنت برداشتین هاااا!!!!!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •