تنها جایی که پرز میتونه امید داشته باشه به برگردوندن ای رای ، فقط و فقط کمیته ی استیناف فدراسیون فودبال ایران است
تنها جایی که پرز میتونه امید داشته باشه به برگردوندن ای رای ، فقط و فقط کمیته ی استیناف فدراسیون فودبال ایران است
بنیتز: علیه مجموعه رئال مادرید کمپین "تخریب" تشکیل شده است!
رافائل بنیتز این روزها به شدت تحت فشار است. با وجود حمایت های پرز از این مربی، هواداران مادریدی به او و شیوه های دفاعی اش که خیلی هم نتیجه مناسبی در بر نداشته اعتقادی ندارند؛
ضمن اینکه از زمان برکناری ژوزه مورینیو از چلسی نیز، بنیتز سایه سنگین آقای خاص را هم حس می کند و عدم تمرکز او روی بازیکنانش هم تأثیر گذاشته است.
کار به جایی رسیده که رافا از وجود یک کمپین برای دشمنی با او، پرز و در نهایت رئال مادریدگفته است:
{{کمپینی برای نابودی رئال بوجود آمده است و من دشمنی ها را حس می کنم! هر اتفاقی که دور و بر باشگاه می افتد بودار است و از پیش برایش نقشه کشیده شده است!
می دانستم به باشگاهی پا می گذارم که همه چیز در آن بزرگ نمایی می شود، قطعا رئال موفقیت های بزرگ می خواهد و مشکلات بزرگ هم دارد.
حدود 30 سال سابقه مربیگری در سطوح مختلف دارم، اولین باری نیست که در این شرایط قرار دارم و راه حل مواجهه با آن را هم به خوبی می دانم.
من تمرکز خودم را حفظ می کنم و نمی گذارم این اوضاع بر تیمم مسلط شود، آنچه مهم است این نکته است که تdم باید پیشرفت کند و همه تلاشمان را می کنیم تا بهترین نتایج را بعد از تعطیلات بگیریم.}}
سیمئونه: فرناندو تورس به صدمین گل خود خواهید رسید
اتلتیکو مادرید فردا شب در ادامه دیدار های هفدهم لالیگا اسپانیا به مصاف رایو وایکانو برود.
دیگو سیمئونه سرمربی اتلتیکو مادرید در کنفرانس خبری خود اظهار داشت:
{{ما در خط میانی گابی و تیاگو را در اختیار نداریم و به جای آنها ساوئل و کوکه و الیویر بازی خواهند کرد، رایو وایکانو تیم بسیار خوب و غافلگیر کننده ای است، ما از خطرات احتمالی آگاهیم و با آگاهی کامل پای به میدان خواهیم گذاشت.
من از بازیکنان خود انتظارات زیادی دارم، مخصوصا از فرناندو تورس، او از ابتدا در میدان خواهد بود و امیدوارم صدمین گل خود را به ثمر برساند، خود او نیز برای رسیدن به این رکورد بسیار هیجان زده است، او توانایی انجام این مهم را دارد.
جکسون مارتینز نیز به تمرینات بلزگشته است و شرایط خوبی دارد، او یکی از بازیکنان کلیدی و مهم ماست که بازگشت اش از مصدومیت برای ما اهمیت ویژه ای دارد.}}
روزنامه های روز اسپانیا
پنج جام و 180 گل | بارسا یک سال فراموش نشدنی را تمام می کند
داور و کریستیانو بنیتز را نجات می دهند
رقص | بارسا رکورد رئال مادرید را با 180 گل در سال 2015 شکست و سوارز سال را به عنوان آقای گل لالیگا تمام می کند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ترجمه اختصاصی P30World
سوارز علاوه بر آقای گل این فصل، آقای گل سال 2015 اسپانیا بدون در نظر گرفتن پنالتی ها هم هست
فوق العاده است این بشر. حتی کاشته زن یا پنالتی زن بارسا هم نیست!
سلام
میخواستم گلزنان برتر اسپانیا رو برای شما بزارم .....
نفر اول با 15 گل :لوئس سوارز(از بارسلونا)
نفرات دوم با 14 گل :نیمار(از بارسلونا)----رونالدو(از رئال مادرید)
نفر سوم با 13 گل:لوکاس(از دیپورتیوو لاکرونیا)
نفر چهارم با 11 گل:کریم بنزما(از رئال مادرید)
نفرات پنجم با 10 گل:آریتز آرادیز(از بیلبائو)--------ایمانوئل آگیره(از رئال سوسیداد)
لیونل مسی با 6 گل در رتبه نهم
به خوبی خودتون بخاطر اینکه کم بود ببخشید .....اگر بازی کن خاصی رو خاستید بگید تا بزارم
آیا فرم کریستیانو رونالدو در بازی های بزرگ باعث اخراج رافا بنیتز شد؟
بارسلونا 4-1 اسپانیول
پاپاکولی دیوپ هافبک اسپانیول: نمی توانید بگویید ما خشن بودیم. خونی ریخته نشد. اگر می خواستیم، بازیکنان بارسا با برانکارد از زمین خارج میشدند.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حربه اسپانیولی ها برای خنثی کردن ادعای پیکه
باشگاه اسپانیول برای پرکردن ورزشگاهش در بازی روز چهارشنبه مقابل بارسلونا تصمیم جالبی اتخاذ کرده است.
به گزارش "ورزش سه"، دو بازی اخیر بارسلونا و اسپانیول چه در لالیگا(0-0) و چه در دور رفت یک هشتم کوپا دل ری(4-1بارسا) به قدری جنجالی و حاشیه ساز بود که همه منتظر رسیدن روز چهارشنبه و دیدار برگشت دو تیم هستند تا ببینند این دربی چه سرانجامی خواهد داشت.
مدیریت اسپانیول امروز اعلام کرد که اعضای باشگاه از تخفیف 70 درصدی برای این بازی برخوردار خواهند بود و این با هدف پرشدن ظرفیت ورزشگاه ال پرات کورنیا صورت گرفته است. بدین ترتیب، هواداران اسپانیول برای این بازی انتقامی، بلیط هایی بین 25 تا 50 یورو خریداری خواهند کرد؛ در حالیکه افراد عادی باید بلیط های 70 تا 210 یورویی خریداری کنند.
لازم به ذکر است که باشگاه اسپانیول قصد دارد با این کار و پرشدن ظرفیت ورزشگاهش برای دربی برگشت، پاسخ خوبی هم به ادعای پیکه داده باشد. پیکه پس از اتمام بازی رفت به خبرنگاران گفته بود که هواداران اسپانیول در بارسلون به قدری در اقلیت هستند که نمی توانند در بازی برگشت، ورزشگاه خودشان را هم پر کنند.
نیوکمپ شاهد نمایش خیره کننده ای در جهت حمایت از جرارد پیکه مدافع بارسلونا بود.
در پی اتفاقات روی داده در جریان بازی با اسپانیول در جام حذفی و اظهارات پیکه در مورد هواداران اسپانیول، در جایگاه جنوبی ورزشگاه پرچمی با نوشته "ما همه پیکه هستیم" برافراشته شده بود. این مدافع آبی و اناری پوشان در بازی برابر گرانادا از ابتدا به همراه ورمائلن در ترکیب تیمش حضور داشت و به نظر می رسد در دیدار برگشت با اسپانیول به او استراحت داده شود.
اتلتیکو دو هیچ سلتا رو در زمین خودش برد تا با یک بازی بیشتر نسبت به بارسلونا قهرمان نیم فصل بشه، با فقط 8 گل خورده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)