تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 10 اولاول ... 345678910 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 95

نام تاپيک: Arsenal FC | توپچی ها | فصل 2015-2016

ناظر انجمن فوتبال خارجی hossein blak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

آنچلوتی: دوره سلطه ونگر تکرارنشدنی است

آرسن ونگر چیزی نزدیک به دو دهه سرمربیگری آرسنال را در اختیار دارد و بعد از حضور 26 ساله فرگوسن در منچستر یونایتد، صاحب رکورد بیشترین مدت زمان حضور در یک تیم انگلیسی است.
    بتازگی کارلو آنچلوتی که سابقه هدایت تیم های میلان و رئال مادرید را در کارنامه دارد، لب به تحسین سرمربی فرانسوی توپچی ها گشوده است و اعتقاد دارد، هدایت یک تیم برای مدت 19 سال، در نوع خود یک سلطنت محسوب می شود و بعد از ونگر دیگر در فوتبال تکرار نمی شود.

کارلتو معتقد است رویکرد متفاوت دو تیم منچستر یونایتد و آرسنال نسبت به بسیاری از باشگاه های جهان، قابل تقدیر است و بقیه باشگاه ها هم باید از این دو تیم یاد بگیرند که چگونه تا این حد به مربی خود اعتماد می کنند.

وی در مصاحبه با Independent گفت:
    ((باشگاه هایی مثل منچستر یونایتد و آرسنال اهداف دیگری را جدا از نتیجه گیری صرف دنبال می کردند که چنین فرصت های طولانی مدتی را در اختیار مربیان خود گذاشتند.
    البته می دانم که هر باشگاهی فلسفه خاص خود را دنبال می کند. به عنوان مثال در رئال مادرید، هدف موفقیت و قهرمانی در هر فصل است و اصولا تیم بر این اساس بسته می شود. پاری سن ژرمن در طول سال های اخیر که پول زیادی به آن تزریق شده سیاست پیشرفت با نهایت سرعت را پیش می برد.
    اما داستان آرسنال فرق می کند. من معتقدم اگر ونگر روزی تصمیم به خروج از آرسنال بگیرد، به طور قطع دیگر نه در این تیم و نه در هیچ تیم دیگری شاهد مدت زمان طولانی مربیگری نخواهم بود. ونگر و فرگوسن در دنیای فوتبال دو استثنا هستند و دیگر تکرار نمی شوند.
    من یونایتد و آرسنال روی خیلی از فاکتورها تمرکز کرده اند؛ آرسنال قهرمانی های زیادی نداشته است اما رشد قابل توجهی نسبت به دو دهه پیش داشته و تبدیل به یکی از بزرگ ترین باشگاه های اروپا شده است. آنها نشان داده اند که در فوتبال همه چیز نتیجه نیست؛ با اینکه بودجه این تیم به زحمت به یک دهم تیم های ثروتمند اروپا می رسد اما همیشه برای تیم های این قاره رقیبی سرسخت محسوب می شود. صبر و شکیبایی ونگر باعث شد تا آرسنال صاحب یم استادیوم مدرن و زیبا شود، این میراثی است که او در آرسنال از خود به جا گذاشته است.))

مذاکرات آرسنال با نولیتو

روزنامه موندو دپورتیوو در گزارشی عنوان کرده است که، توپچی های لندن قصد دارند برای پر کردن جای خالی دنی ولبک مصدوم، مبلغ 19 میلیون یورو برای جذب نولیتو پرداخت کنند.
    پیش از این گفته شده بود که انریکه تمایل دارد در نقل و انتقالات پیش رو، نولیتو را به نیوکمپ بیاورد. باشگاه بارسلونا در حال بررسی عملکرد نولیتو در سلتا است و به خوبی از پیشنهاد آرسنال خبر دارد.

پیش از این نولیتو توافق خود را برای تمدید قرارداد با سلتاویگو را اعلام کرده بود و تنها برخی از جزیئات قرارداد جدیدش باقی مانده بود، اما این مذاکرات میان باشگاه و نولیتو متوقف شده است.
    محرومیت باشگاه بارسلونا در فصل نقل و انتقالات زمستانی به اتمام خواهد رسید و باشگاه آرسنال برای جذب این بازیکن کار بسیار دشواری دارد.

2. 2 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه jamalu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Dark side of the Moon

پيش فرض

ژیرو چه شبی اومد و هت تریک کرد

مهمتر اینکه کمپبل هر چی بیشتر بازی میکنه بهتر میشه...
    و این روند سینوسی تو نتیجه گرفتن هم تموم شد.

تبریک رفقا.

4. 4 کاربر از jamalu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال M.Sadegh.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    نصفِ جهان

پيش فرض

ژیرو چه شبی اومد و هت تریک کرد

مهمتر اینکه کمپبل هر چی بیشتر بازی میکنه بهتر میشه...
    و این روند سینوسی تو نتیجه گرفتن هم تموم شد.

تبریک رفقا.
    خدایی خیلی خوشحالم که کمپل اول فصل از آرسنال جدا نشد ، عجب پاس گلی داد.
    استیل بازیش خوبه همینجوری بره جلو بازیکن خوبی ازش در میاد.
    پاس اوزیل به رمسی هم رو گل اول خیلی خوب بود.
    امیدوارم ژیرو هم روز به روز بهتر بشه.

به همه اینا سانچزم اضافه کنید.

6. 5 کاربر از M.Sadegh.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

بسیار خوشحال شدم از این پیروزی.
    امیدوارم تیمتون قهرمان این فصل لیگ قهرمانان بشه
    درد و بلای آرسن ونگر هم بخوره تو سر این فن خال

8. 5 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه jamalu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Dark side of the Moon

پيش فرض

وقتی قرارداد قرضی یه بازیکن یک ساله، میشه تو نیم فصل در حالی که فقط نصف قراردادش طی شده برش گردوند؟

چند وقتیه تو وست هم به جنکینسون بازی نمیدن، میگم شاید قراره برگرده.
    اگه برگرده خیلی خوب میشه. ذخیره ی مطمئن برای بیرین نداریم.

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان با تاخیر پیروزی بسیار ارزشمند مقابل المپیاکوس رو تبریک میگم شاید بشه گفت یکی از شیرین ترین پیروزی های باشگاه تو چند سال اخیر بود. 15 سال متوالی بود که از مرحله گروهی لیگ قهرمانان صعود کرده بودیم و خیلی بد میشد اگه حذف میشدیم اما آرسن ونگر ثابت کرد که مربی بزرگیه و المپیاکوس هم فقط با شانس تونسته بود بازی رفت رو ببره. ژیرود هم که سنگ تموم گذاشت و یه هت تریک رویایی داشت. امیدوارم فردا بتونیم استون ویلا رو شکست بدیم منچستر هم امروز باخت و بهترین فرصت هست که از بقیه رقبا فاصله بگیریم. لسترسیتی هم فردا باید با چلسی بازی کنه

11. 2 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال M.Sadegh.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    نصفِ جهان

پيش فرض

ممنونم از مسئولین محترم مراسم قرعه کشی لیگ قهرمانان اروپا

فک کنم یک سال در میون قرعه کشی آرسنال را عوض میکنند و بقیه تیم ها را قرعه کشی میکنند فقط

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

ژیرو: بازی در لیگ های دسته پایین فرانسه مرا سر سخت کرد

اولیویر ژیرو معتقد است که بازی در تیم های دسته پایین فرانسه به او کمک کرده است که بازیکنی سرسخت تر برای آرسنال شود.

این مهاجم فرانسوی پیش از قهرمانی با مون پلیه و آقای گلی رقابت های لیگ 1 فرانسه در تیم های دسته پایین گرونوبل، ایستر و تورس بازی کرده است.

ژیرو در گفتگو با سایت رسمی باشگاه آرسنال عنوان کرد:
    ((من قطعا احساس می کنم که اگر در آغاز دوران حرفه ای ام در تیم هایی به مانند مارسی و لیون بازی می کردم سر سخت نمی شدم.
    مواجه با سختی ها می تواند به شما کمک کند تا در آینده قوی تر شوید تا با مشکلات و مسئولیت ها غلبه کنید.
    قطعا این مسائل در زندگی حرفه ای من کمک زیادی کرده است و به همین دلیل می توانم بگویم من امروز سر سخت تر شده ام.))

ژیرو شش گل در چهار بازی اخیر تمیش به ثمر رسانده است و می گوید او همچنان می خواهد سطح بازی خودش را توسعه دهد.

((من نمی خواهم در هیمن جا متوقف شوم. من زیاده خواه هستم و نمی خواهم روزی که فوتبالم به پایان رسید پیشمان شوم.
    یک مثل فرانسوی است که می گوید جاده موفقیت پایان ندارد. شما همیشه باید به خود و دیگران ثابت کنید که اهل رقابت هستید و می تواند همه توانش را به کار گیرد.))

14. این کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

هانری: گواردیولا حاکم مطلق لیگ برتر می شود

تیری هانری معتقد است اگر پپ گواردیولا به تیمی در لیگ برتر انگلیس بپیوندد، تیم او شانس اول قهرمانی خواهد بود.

به گزارش "ورزش سه"، پس از اعلام جدایی گواردیولا از بایرن در انتهای فصل، گمانه زنی ها حاکی از آن هستند که او فصل بعد مربی یکی از دو تیم معروف شهر منچستر(سیتی و یونایتد) خواهد شد.

تیری هانری که زمانی در بارسا زیر نظر گواردیولا کار می کرد، در همین رابطه در ستونش در نشریه سان نوشت :" اگر من مدیر یک باشگاه بودم و برای تیمم دنبال یک مربی خوب می گشتم، بدون شک انتخاب اولم پپ گواردیولا بود. برای من او یکی از بهترین مربیان تاریخ فوتبال است. تیم های او نه فقط قهرمان لیگ می شوند که بر آن لیگ، سلطه و حاکمیت مطلق نیز پیدا می کنند.

او با یک برنامه مشخص وارد یک باشگاه می شود و کنترل کامل همه امور را نیز بر عهده می گیرد. وقتی هم از آن تیم می رود، میراثی عظیم از خود به جای می گذارد. من خوش شانس بودم که در ابتدای دوران مربیگری گواردیولا زیر نظر او کار کردم و حالا معتقدم او نسبت به 5 سال گذشته، به مربی بهتری نیز تبدیل شده است."

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Henry insists Guardiola would dominate the Premier League

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

16. این کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

آرسنال 2-0 بورنموث؛ توپچی ها دوباره به کورس بازگشتند؛ آرسنال به صدر رسید

آرسنال موفق شد با نتیجه ی 2-0 برابر بورنموث پیروز شود.

در شرایطی که شاگردان آرسن ونگر با شکست بسیار سنگین برابر ساوتهمپتون دست اش از رسیدن به صدر جدول لیگ برتر انگلیس کوتاه مانده بود، برای جیبران ناکامی هفته ی گذشته خود و برای باقی ماندن در کوس رقابت صدر نشینی باید در ورزشگاه خانگی خود به میزبانی از بورنموث می پرداخت.

آرسنال تا پیش از این دیدار با 36 امتیاز در رده دوم جدول جای داشت و در صورت کسب پیروزی می توانست موقتا به صدر جدول راه بیابد، بورنموث نیز با 20 امتیاز در رده چهاردهم قرار گرفته بود.

در جریان این دیدار مهم، ابتدا در دقیقه ی 27 گابریل پائولیستا موفق شد گل برتری را برای آرسنال به ثمر برساند تا نتیجه کار 1-0 به سود این تیم رقم بخورد و در نهایت در دقیقه ی 63 مسعود اوزیل موفق شد گل دوم را برای آرسنال به ثمر برساند تا آرسنال با نتیجه ی 2-0 پیروز میدان باشد.

آرسنال با کسب 3 امتیاز با ارزش این دیدار 39 امتیازی شد و موقتا به صدر جدول لیگ برتر انگلیس راه یافت، بورنموث نیز با پذیرش این شکست با 1 پله سقوط در رده پانزدهم قرار گرفت.

18. 2 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •