تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 7 اولاول ... 34567
نمايش نتايج 61 به 65 از 65

نام تاپيک: مقایسه بین GTX 960 ها !!

پروفشنال NEED FOR PC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

پول برق مگه چقد میخاد بیاد ؟! برا ما که نهایت 20 تومن بیاد

فقط کارت نیست شما پاور خوب هم باید بگیری تا مصرفت بیاد پایین تر یعنی استاندارد 80 بالاتری داشته باشه بخام شفاف سازی کنم باید بگم که یک پاور چقد برق مصرف میکنه تا مثلا500 وات به ما بده؟ دیگه از این واضح تر نمیشه توضیح داد.

جناب من بنظرم شما همون 960 رو بگیر در آینده عذاب وجدان نگیرین ! هرچند اون آبه که باید صرفه جویی کرد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

پول برق مگه چقد میخاد بیاد ؟! برا ما که نهایت 20 تومن بیاد

فقط کارت نیست شما پاور خوب هم باید بگیری تا مصرفت بیاد پایین تر یعنی استاندارد 80 بالاتری داشته باشه بخام شفاف سازی کنم باید بگم که یک پاور چقد برق مصرف میکنه تا مثلا500 وات به ما بده؟ دیگه از این واضح تر نمیشه توضیح داد.

جناب من بنظرم شما همون 960 رو بگیر در آینده عذاب وجدان نگیرین ! هرچند اون آبه که باید صرفه جویی کرد.
    برق ما 80 هزار در ماه میاد حالا نمی دونم برای شما چه جوریه

اما به هر صورت اگر همون 20 تومن رو هم در نظر بگیریم در یک سال می شه 240 هزار و gtx 960 چون نصف r9-280x مصرف داره می شه 120 هزار که 120 صرفه جویی می شه

اگر هم فرض کنیم که 10 تومن از اون 20 تومن برای pc باشه مصرف r9-280x می شه 120 هزار درسال و gtx 960 می شه 60 هزار و باز هم 60 هزار صرفه جویی می شه

اون موقع که دی وی دی رایتر 30 تومن بیشتر نبود خیلی ها رو میشناسم که بعد از 3 سال حاضر نبودن یک دی وی دی رایتر نو بخرن و الان که 60 تومنه خیلی بدتر شده میان دم خونه می گن تو که دی وی دی رایتر داری این رو برام رایت کن

بنابراین می بینی که 60 تومن موثره

الان خودت حاضری هر سال یک دی وی دی رایتر نو بخری در حالی که 60 تومن بیشتر نیست

در ضمن صرفه جویی در مصرف آب یک کار ملیه چون کشور ما کشور خشکیه اما منظور من از صرفه جویی در مصرف برق کاهش هزینه های خانواده است نه کمک به جامعه

لینک زیر رو هم نگاه بنداز ببین که امتیاز gtx 960 بهتر از r9-280x است با توجه به قیمت

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

وقتی مفهوم ارزش خرید در برابر قیمت مطرح می شه امتیاز gtx 960 از gtx 970 هم بالاتر می شه که در لینک فوق می بینی یعنی جدول دوم

در مورد مصرف برق هم این رو بگم که هزینه ها براساس مصرف برق ماهیانه است یعنی برای شما که 20 تومن پول برقتون میاد r9-280x به صرفه است چون برای شما کیووات ساعتی 40 تومن حساب می کنن اما برای یک خانواده ای مثل ما کیلووات ساعتی 180 تومن و برای دیگر خانواده ها هم 200 تا 300 کیلوواتی حساب می کنن

به این نکته هم توجه داشته باش که مصرف فقط pc نیست فریزر ساید بای ساید کولر 7000 و ... دیگر موارد همه دست بدست هم می دن تا هزینه ها بالا بره

و یک سوال

کولر 7000 هزاری که مصرف انرژی G داره بهتره یا کولر 4500 جدید با مصرف انرژی A

جواب :

کولر 7000 هزار قوی تره ولی در رتبه و از جمیع جهات کولر 4500 بهتر و بهینه تره و همه جا توصیه به خرید اون می شه

و نکته پایانی اینکه من فن باز نیستم بلکه داریم اینجا بحث می کنیم که یک نتیجه ای بگیریم و این 300 400 نفری که اومدن ما رو نگاه کردن یک چیزی یاد گرفته باشن و در جاهای دیگه این فروم ما از اونها یاد می گیریم

و برای من اصلا فرقی نداره که کی چی بگیره اصلا همه 280x بگیرن برای من فرقی نمی کنه
    یعنی اگه من بگم gtx 960 بگیر و شما بگی 280x بگیر و استارتر 280x بگیره من که احساس باخت نمی کنم یا فکر کنم که چیزی بلد نیستم نه. من اون چیزی رو که از دید خودم درسته و تجربش کردم رو به دیگران انتقال می دم و مثل بعضی ها فروشگاه یا مغازه سخت افزار هم ندارم که بخوام جنس هام رو بفروشم

ضمن اینکه مثلا شما هرگز نمی دونی که فلان کارت روی فلان بازی هاچند فریم میده و من هم همین طور چون تمام کارت ها رو خودمون که بررسی نکردیم ما میریم از سایت های خارجی نگاه می کنیم و یک نظری که متعلق به ما نیست رو اینجا مطرح می کنیم و فکر می کنیم که نظر خودمونه و مغرور می شیم

بنابراین سعی کن ادب رو حفظ کنی و با کمی اطلاعات به دیگران حمله نکنی و خودت رو موجه جلوه بدی
    بلکه از روی منطق صحبت کنی با لحن درست و مودبانه

مثلا اونجا که گفتی "فن باز" به gtx 960 یقین بیشتری پیدا کردم ولی فقط اون قسمتی که گفتی"مگه چقدر برق مصرف می کنه" باعث شد برم و محاسبه دقیق انجام بدم و دیدم که حق با شماست اون جور که فکر کردم نیست یک ضرب المثل هم هست که می گه "همه چیز را همگان دانند" یعنی هیچ کس نیست که همه چیز رو بدونه و من و شما هم از این قاعده مستثنی نیستیم
    Last edited by gooogh; 20-06-2015 at 21:43.

3. 2 کاربر از gooogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال NEED FOR PC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

عزیز من ، من که گفتم برو همون 960 رو بخر صرفه جویی کن پولاتو جمع کن برو خونه بخر دیگه چرا بحث رو کش میدین برادر من !!

ما که سر مشاوره دادن نباید وضعیت مالی خانوار هارو بررسی کنیم! ما فقط بهترین رو انتخاب میکنیم ! همین !

موفق باشید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

سلام دو سوال میشه بگید فرق کارت گرافیکasus gtx960 oc strixبا asus gtx 960 turboچیه و کدوم بهترن ...سوال دوم این ک در رده ی قیمتی این گرافیک گرافی هست ک از این قوی تر ویا بهتر باشه ممنون میشم سریع جواب بدید

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دو سوال میشه بگید فرق کارت گرافیکasus gtx960 oc strixبا asus gtx 960 turboچیه و کدوم بهترن ...سوال دوم این ک در رده ی قیمتی این گرافیک گرافی هست ک از این قوی تر ویا بهتر باشه ممنون میشم سریع جواب بدید
    تفاوتشون در مقدار فرکانس GPU و نوع خنک کنندگی و . . . هست.
    در صورتیکه قصد مشاوره برای خرید دارید تاپیک جدا بزنین.

صفحه 7 از 7 اولاول ... 34567

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •