تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 95 هستید؟

راي دهنده
39. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • تجربی

10 25.64%
  • ریاضی

11 28.21%
  • انسانی

6 15.38%
  • هنر

6 15.38%
  • سایر رشته ها

6 15.38%
صفحه 7 از 16 اولاول ... 34567891011 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 151

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 95 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    منزل

پيش فرض

سلام دوستان.اقا دو تا خواهر توی فامیل ما هستن دو قلو..یکیشون تجربی یکیشون ریاضی.تجربیه رتبه 900 منطقه دو اورده.ریاضیه رتبه 800 منطقه دو.بنظرتون بهترین جایی که بتونن قبول بشن کجاس؟دانشگاه های شهر تهران میتونن پزشکی یا برق قبول شن؟؟؟

Sent from my GT-I9082

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    منزل

پيش فرض

میشه از اقا امیر(a/|\mir)خواهش کنم که یدونه تاپیک برای کنکور 96 باز کنن؟؟؟ خیلی از دوستان هستن که 96 هستن و اگه توی این تاپیک سوال بپرسن با سوالای دیگه تداخل پیدا میکنن مشکل ساز میشه!!!!

Sent from my GT-I9082

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

سلام دوستان.اقا دو تا خواهر توی فامیل ما هستن دو قلو..یکیشون تجربی یکیشون ریاضی.تجربیه رتبه 900 منطقه دو اورده.ریاضیه رتبه 800 منطقه دو.بنظرتون بهترین جایی که بتونن قبول بشن کجاس؟دانشگاه های شهر تهران میتونن پزشکی یا برق قبول شن؟؟؟

Sent from my GT-I9082
    میشه از اقا امیر(a/|\mir)خواهش کنم که یدونه تاپیک برای کنکور 96 باز کنن؟؟؟ خیلی از دوستان هستن که 96 هستن و اگه توی این تاپیک سوال بپرسن با سوالای دیگه تداخل پیدا میکنن مشکل ساز میشه!!!!

Sent from my GT-I9082
    بحثای انتخاب رشته تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خودش دنبال بشه بهتره
    تجربیه برای پزشکی تو تهران شانسی نداره همیطور شهرای مثل مشهد اصفهان و شیراز و تبریز ولی دانشگاه های شهرای دیگه شانس قبولی داره
    ریاضیه هم برای برق به جز تهران و شریف و امیرکبیر و علم و صنعت بقیه جاها میتونه بره و شانس قبولی بالایی داره

نیازی نیست برای کنکور 96 سوالاتتون رو همینجا بپرسین دوستان جواب میدن.

4. 3 کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

دوستان یه کتاب اموزشی حسابان میخواستم که کنکوری تدریس کرده باشه ...
    اگه کسی سراغ داره معرفی کنه . ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

تنها چیزی که شما رو از شرکت در کنکور محروم می کنه قبول شدن در رشته ی روزانه است خواسید انتخاب کنید بزنید پزشکی تهران روازنه که قبول نشید
    من شنیدم واسه اینکه مشمول سربازی نشیم باید ی تجدید داشته باشیم

آخر فروم باز MR.CART's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

درسو باید بیفتی دی یا همون شهریور کافیه؟

Sent from my GT-I9105 using Tapatalk

کاربر فعال انجمن آموزش عالی After4Ever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سربازی قضیه اش با کنکور فرق میکنه

آخر فروم باز Mehran-King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

13 افزایش سوابق تحصیلی در کنکور تکذیب شد

مهر نوشت: رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با رد افزایش ۴۰ درصدی تاثیر سوابق تحصیلی در کنکور سراسری گفت: هر نوع تغییر در میزان تاثیر سوابق تحصیلی منوط به تصویب شورای سنجش و پذیرش است.
    دکتر ابراهیم خدایی در واکنش به خبری مبنی بر افزایش ۴۰ درصدی تاثیر سوابق تحصیلی در کنکور سراسری سال آینده گفت: این مسئله صحت ندارد و در حال حاضر نیز شورای سنجش و پذیرش جلسه ای مبنی بر تغییر میزان سوابق تحصیلی برگزار نکرده است.
    وی افزود: بر اساس آخرین تصمیم شورای سنجش و پذیرش که مرجع تصمیم گیری درباره تاثیرات سوابق تحصیلی در کنکور سراسری است، هم اکنون این تاثیر، به میزان ۲۵ درصد و به صورت قطعی در کنکور اعمال می شود.
    خدایی اظهار داشت: پیش از این هم در نشست خبری کنکور سراسری یادآوری کرده بودم که شایعاتی در سطح دبیرستان ها مطرح شده است مبنی بر اینکه میزان تاثیر سوابق تحصیلی تغییر می کند. ما این شایعات را نیز رصد کرده ایم اما فعلا هیچ تغییری در میزان تاثیر سوابق تحصیلی رخ نمی دهد.
    رئیس سازمان سنجش یادآور شد: برای تعیین میزان سوابق تحصیلی باید سه سال آموزش متوسطه و آزمون های نهایی آن در نظر گرفته شود و با توجه به بودجه بندی نمرات آزمون ها، اگر به صورت منطقی نیز بخواهیم تاثیر سوابق تحصیلی را محاسبه کنیم این میزان تا ۳۰ درصد قابل افزایش است.
    وی تاکید کرد: به طور قطع تاثیر ۴۰ درصدی سوابق تحصیلی در کنکور سال آینده صحیح نیست و هر گونه تصمیم گیری در این باره منوط به بحث های کارشناسی در شورای سنجش و پذیرش دانشجو است.
    عطاالله سلطانی صبور، عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس صبح امروز گفته بود: تاثیر سوابق تحصیلی در کنکور سراسری که در حال حاضر ۲۵ درصد است، سال آینده به ۴۰ درصد می رسد و در نهایت این درصدها حذف و کنکور برداشته می شود.
    Last edited by Mehran-King; 28-07-2015 at 10:56.

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

بچه ها زیاد به فکر افزایش سابق نباشین فوق فوقش 30% بکنن.

11. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    منزل

پيش فرض

سلام دوستان.داداشم و خواهرم توی یکی از دانشگاه های تهران دانشجوی دکتری و ارشد مهندسی برق کنترل و برق قدرتن.اینا از سهمیه استفاده نکردن.یکی از دوستان که امسال کنکور داد رتبش توی کشور 13هزار بود حدود توی سهمیه جانبازی کمتر از2000 شده اما بهر حال پزشکی قبول نمیشه.پدر من جانبازه اما هیچ گونه مدرکی از بنیاد نگرفته ولی از 3پاه داره...حالا من هرچی باهاشون صحبت میکنم راضی نمیشه که بره کارت بگیره بقول دوستان به رقابت مثلا عادلانه اعتقاد داره!!! من همونطور که قبلا گفتم کنکور96 دارم.بنظرتون می ارزه فشار بیارم و اعتصاب غذا بکنم[emoji12] [emoji12] [emoji12] که بره جانبازی رو بگیره.یعنی واقعا تاثیر داره؟ رشتمم ریاضیه.بعد کسی میدونه ساز و کار گرفتنش چند وقت طول میکشه؟

ضمنا من بطور معمول درسم خوبه یعنی حالا اگه تهران قبول نشم دانشگاه های برتر با رشته های خوب مهندسی قبول میشم...اما زورمو برای دانشگاه های تهران میزنم...

ضمنا بنظر شما بچه های شهرستان میتونن تهران قبول شن؟ چون مثلا بچه های تجربی میشنن کتاب و شخم میزنن قبول میشن اما ریاضیا واقعا محیط معلم خوب خیلی تاثیر داره تو کارشون...
    Sent from my GT-I9082

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •