خود اوریجین هنوز نذاشته که. این SC نوشته یعنی چی؟
خود اوریجین هنوز نذاشته که. این SC نوشته یعنی چی؟
اس سی اگر اشتباه نکنم باید مخفف اسکیدرو کرک باشه . دقت کنی جلوی همه بازی هاش همین رو گذاشته .
عجب حال داد بازی دو تیم آلمان و آمریکا
شب گذاشتم برا 360 دانلود شد صبح قبل اومدن به دفتر یه دست بازی کردم بازیکنای تیم آمریکا خیلی خوشگلن خداییش خخخ برعکس آلمانیا
گرچه من خودم آلمان رو برداشتم... در کل نتونستم تشخیص بدم که گرافیک بازی در چه حدی هست ولی خوب گرافیک 360 فیفا 16 از گرافیک نسخه پی سی فیفا 15 پایین تره باید نسخه پی سی رو هم دانلود کنم ببینم تغییر ظاهری دو نسل فیفا در چه حدیه.
ولی خداییش هیچ وقت از فیفا بازی کردن نشده که لذت نبرم گیم پلی فیفا همیشه با آدم حرف میزنه. می پسندم فیفا 16 رو... حیف دیگه پیر شدم و مشغله هام زیاده و نمی رسم گیم بازی کنم. ولی چهره بازی روی 360 کاملا مشخصه که از نسل فیفا 14 بهبود یافته هست و معلومه که برای 360 فقط یه نسخه کم هزینه ارائه کردن... مطمئنم نسخه پی سی و کنسولای جدید خیلی دیدنی خواهند بود
بله بازیهای مسی هم یکی دو هفته اخیر دیدیم که هیچی نبود فصل قبلم نبود همین پنالتی هم بعضیا عرضه ندارن گل کنن!!!د آخه میدونی چیه فصل قبل اگه اون همه مصدوم نداشتیم الان قضیه جور دیگه ای بود!!ابا! کسی دروازه خالی رو گل میزنه که عرضه ی دریبل نداشته باشه. مسی همیشه 4، 5 تا بازیکن رو دریبل می کنه، گل میزنه ولی همین پنالدویی که میگی عرضه داره، تو همین یکی دو هفته ی آخر بازیاشو دیدم، حتّی یه نفر هم نمی تونست دریبل کنه! موندم به چیش می نازید؟
از سایت EA :
منبع:These are the 50 top-rated players in [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] based on last 365 days of performances in league and cup play.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اطلاعی از تغییرات در مود های بازی دارند؟
مخصوصا مود پلیر.بعضی مواقع واقعا این امتیاز دهی هاش رو مخ آدم میره.یا مثلا امکان نداره بازی رو از روی نیمکت شروع کنی یا فیکسی یا کلا تو 18 نفر نیستی.یا کمتر تو طول بازی تعویض میشی.
خدارو شکر ما نبودیم چند نفر پیداشون شد اینجارو به روز کنن
برای پلی استیشن 4 حدودا 4.5 گیگ هست دمو
کسایی که بازی کردن تحلیلشون رو بنویسن نسبت به فیفا15 چطور شده
خدارو شکر ما نبودیم چند نفر پیداشون شد اینجارو به روز کننبرای پلی استیشن 4 حدودا 4.5 گیگ هست دمو کسایی که بازی کردن تحلیلشون رو بنویسن نسبت به فیفا15 چطور شده
من یه 10-15 تایی با نسخه PC بازی کردم. تفاوت عمده ای احساس نکردم. در واقع یه نسخه بهبود یافته 15 ه. دفاع تیمی و جلو اومدن دفاعا برای قطع توپ خیلی بهتر شده. دریبل کردن به راحتی 15 نیست اما بازم غیر ممکن نیست، اما وقتی پا به توپ میشی با بازیکنی مثل مسی چند بازیکن نزدیک میشن و فشار میارن و کمتر تک به تک هستی که بتونی راحت دریبل کنی.
شوت زدن خیلی سخت تر شده، یعنی این گیج شوت خیلی کندتر پر میشه (به خصوص تو پنالتی ها) و باید دست بازی کننده بهش عادت کنه و تا مدتی همه شوتا کم جون و زمینی ه.
یه موردی هم به نظرم اومد ارتقای هوش مصنوعی CPU تو صحنه هایی که فضا دارن و توپ رو خوب توی فضا می اندازن.
با این حال تغییرات خیلی بنیادی نیست و حس یه بازی کاملا جدید رو نمیده!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)