تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 10 اولاول ... 345678910 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 91

نام تاپيک: ریو 2016 | کاروان ایران

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

11

مطلبت از هر کجا باشه و خودتم بنویسی عکس اولیت مال یک ضربه اولا
    دوما چه ایرادی میگیرم.متاسفانه شما ذره ای از داوری نمیدونی بعد میگی عالم و ادم؟کدوم عالم و ادمی؟
    تو حرکت دوضرب وقتی بهداد وزنه رو بالای سر میبره از ازنج به سمت عقب دستش میشکنه و این خطاس.دست وقتی میشکنه باید تو طول بلند کردن باشه و به هر صورتی بالا میره ثابت بمونه ه اینکه بعد بلند کردن بشکنه
    لطفا تعصبی حرف نزنید
    شما 1 درصد از علاقه من به ورزشکار ایرانی رو ندارید ولی حرف منطقی بزنید و با هیاهو سعی نکنید چیز غلطی رو درست کنید
    باشه دوست عزیز هر جور راحتی
    اصلا شما و اون زن و شوهر عراقی که اصلا اسمشون جزء هیئت ژوری نبوده و معلوم نیست از کجا یدفعه ظاهر شدن و ماموریت داشتن تا وزنه صحیح بهداد که با وجود مصدومیت شدید پا و تحمل درد به درستی زد رو مردود کنن و ماموریتشون رو هم با موفقیت به پایان رسوندن درست میگین !!!
    و 3 داور اصلی که 3 چراغ سفید دادن و من و کل ایران و جهان داریم اشتباه میکنیم !!!

دوست عزیز هر جور راحتی اصلا هیچ ناداوری و ناعدالتی و حق خوری و باند بازی و هزار مسئله دیگه صورت نگرفته و از نظر شما همش هیاهو هست و غلط ...!!!
    قضاوت با دیگر دوستان ...

یه مثل قدیمی هم هست که میگه:
    از ماست که بر ماست ...
    Last edited by EhsanCPU; 18-08-2016 at 04:17.

2. 3 کاربر از EhsanCPU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سه تا داور در فاصله چند متری وزنه بردار نشستند عین بز زل زدند به وزنه بردار تا ازش ایراد بگیرن فوتبال هم نیست که بگی دور بوده دیدش به صحنه خوب نبوده سه نفر اونجا نزدیک وزنه بردار نشستند وزنه که زده شد هیچ ایرادی ندیدند سه تا چراغ سفید دادند یعنی اون داورا اونجا وایسادند هیچ کدومشون ندیدند شما دیدی!

فرستاده شده از E2333ِ من با Tapatalk
    ببینید اگه اینجوری حساب کنید که بقیه ورزش ها هم داورشون لابد بز هستن.الان تو کشتی و تکواندو هم اعتراض هست و بازبینی فیلم و نظر هیئت منصفه.دیوز تو بازی عاشور زاده ضربه 3 امتیازیشو هیچ داوری امتیاز نداد اول از داور وسط و 3 داور کناریش ولی وقتی فیلم بازبینی شد رای هیئت منصفه بود که به عاشورزاده 3 امتیاز دادن پس حرف شما اصلا درست نیست چون داورا رای دادن دیگه نمیشه کاریش کرد تو کشتی هزار دفه رای داده شده پس از بازبینی برمیگرده

باشه دوست عزیز هر جور راحتی
    اصلا شما و اون زن و شوهر عراقی که اصلا اسمشون جزء هیئت ژوری نبوده و معلوم نیست از کجا یدفعه ظاهر شدن و ماموریت داشتن تا وزنه صحیح بهداد که با وجود مصدومیت شدید پا و تحمل درد به درستی زد رو مردود کنن و ماموریتشون رو هم با موفقیت به پایان رسوندن درست میگین !!!
    و 3 داور اصلی که 3 چراغ سفید دادن و من و کل ایران و جهان داریم اشتباه میکنیم !!!

دوست عزیز هر جور راحتی اصلا هیچ ناداوری و ناعدالتی و حق خوری و باند بازی و هزار مسئله دیگه صورت نگرفته و از نظر شما همش هیاهو هست و غلط ...!!!
    قضاوت با دیگر دوستان ...

یه مثل قدیمی هم هست که میگه:
    از ماست که بر ماست ...
    این شما هستی که اصرار داری حرفت درسته و الا من ندیدم کل مردم جهان بگن حرکت بهداد درسته.اکثر کارشناسای خارجی و حتی داخلی قبول دارن حرکتش غلطه.ضمنا هیاهوی شما و خود بهداد که هی میگن طلا رو ندادن و فلان فقط برای دور کردن ذهن مردم از اصل قضیه هست چون در هیچ صورتی بهداد طلا رو نمیگرفت چون که بهترین رکورد دو ضربش تو کل تاریخ 255 هستش که گرجستانی 258 زد و در بهترین شرایط که بهداد اونو اصلا نداشت فوقش 255 میزد.در کل بهداد اصلا طلا نمیگرفت ولی ممکن بود نقره بگیره.اون زن و شوهری هم که شما میگی در اصل بهانه ای بیش نیست چون تا اونجایی که من میدونم و خبر 13.15 شبکه 3 کارشناس گفت هیچ کدوم از داوران از عراق نبودن و این ساخته و پرداخته ذهن بهداد و فدراسیون هست و الا راحت میشد نقره گرفت ولی نمیخاستن به اصطلاح شان بهداد بیاد پایین

اگه نباشه جاش خالی می مونه ODADO's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

هیئت ژوری که من نگاه کردم طبق گفته رئیس کمیته داوران فدراسیون وزنه برداری، انگلیسی،استرالیایی،آمریکا یی بودن و عراقی توشون نبود.

اینکه داروها متناقض عمل کردن شکی درش نیست ولی اینکه حرکت بهداد مشکل داشت هم شکی درش نیست!در تمام رشته ها هم وجود داره چنین داوری هایی ولی دیگه چنین اتفاق هایی بعدش نمیوفته! افتضاح در داوری بوکس المپیک امسال بقدری بود که داورها از ادامه مسابقات محروم شدن ولی نه سایتی هک شد،نه کسی هو شد و نه ....
    بهداد زحمت کشید،فشار زیادی هم تحمل کرد ولی با اون وضعی که زانوش داشت و در وزنه 245 هم مشهود بود امکان رسیدن به طلا رو نداشت قطعا.
    در مورد هیئت ژوری قیاس ها باید درست باشه،شما شاگردی رو فرض کنین که میاد در امتحان اشتباهی انجام میده و معلم بهش 19.75 میده،حالا چون سال های قبل سریه همچنین اشتباهی معلم ها نمره کم نمیکردن دلیل نمیشه که امسال هم این اتفاق نیوفته و همینطور دلیل نمیشه که ما اشتباه این دانش آموز رو نادیده بگیریم،این معلم کار خلافی انجام نداده ،حقی هم نخورده فقط به قانون عمل کرده...

جدای از این مباحث باید قبول کنیم که تا زمانی که ورزش و فرهنگ جزء اولویت های هزارم سیستم حاکم هم نیست عملا نمیشه با غیرت و انشالا و ماشالا نتایج بهتری از این گرفت! موفقیت برنامه ریزی میخواد،سرمایه گذاری میخواد و هزار مورد دیگه....
    چین یا آمریکا یا همین روسیه ای که همیشه در المپیک ها حرف برای گفتن دارن این مدال ها شون رو از بته به عمل نمیارن! کافیه سرانه ورزشی به ازای هر نفر،کیفیت آموزشی و استعداد یابی در مدارس و سرمایه گذاری هنگفتی که صورت میگیره رو بررسی کنیم تا بفهمیم که چرا اکثر قهرمانهای چینی 19 ساله و گاها پایینتر هستن!

5. این کاربر از ODADO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

هیئت ژوری که من نگاه کردم طبق گفته رئیس کمیته داوران فدراسیون وزنه برداری، انگلیسی،استرالیایی،آمریکا یی بودن و عراقی توشون نبود.

اینکه داروها متناقض عمل کردن شکی درش نیست ولی اینکه حرکت بهداد مشکل داشت هم شکی درش نیست!در تمام رشته ها هم وجود داره چنین داوری هایی ولی دیگه چنین اتفاق هایی بعدش نمیوفته! افتضاح در داوری بوکس المپیک امسال بقدری بود که داورها از ادامه مسابقات محروم شدن ولی نه سایتی هک شد،نه کسی هو شد و نه ....
    بهداد زحمت کشید،فشار زیادی هم تحمل کرد ولی با اون وضعی که زانوش داشت و در وزنه 245 هم مشهود بود امکان رسیدن به طلا رو نداشت قطعا.
    در مورد هیئت ژوری قیاس ها باید درست باشه،شما شاگردی رو فرض کنین که میاد در امتحان اشتباهی انجام میده و معلم بهش 19.75 میده،حالا چون سال های قبل سریه همچنین اشتباهی معلم ها نمره کم نمیکردن دلیل نمیشه که امسال هم این اتفاق نیوفته و همینطور دلیل نمیشه که ما اشتباه این دانش آموز رو نادیده بگیریم،این معلم کار خلافی انجام نداده ،حقی هم نخورده فقط به قانون عمل کرده...

جدای از این مباحث باید قبول کنیم که تا زمانی که ورزش و فرهنگ جزء اولویت های هزارم سیستم حاکم هم نیست عملا نمیشه با غیرت و انشالا و ماشالا نتایج بهتری از این گرفت! موفقیت برنامه ریزی میخواد،سرمایه گذاری میخواد و هزار مورد دیگه....
    چین یا آمریکا یا همین روسیه ای که همیشه در المپیک ها حرف برای گفتن دارن این مدال ها شون رو از بته به عمل نمیارن! کافیه سرانه ورزشی به ازای هر نفر،کیفیت آموزشی و استعداد یابی در مدارس و سرمایه گذاری هنگفتی که صورت میگیره رو بررسی کنیم تا بفهمیم که چرا اکثر قهرمانهای چینی 19 ساله و گاها پایینتر هستن!
    وقتی معلم به قانون عمل می کنه مدیر می تونه بیاد کار معلم رو زیر سوال ببره؟
    برای من جواب این سوال مونده که تو متن های ارسالی در این دو صفحه مشخص نشد که چرا وقتی سه سفید دادن هیئت ژوری سه سفید رو رد کرد؟یکی اینو جواب بده لطفاً
    Last edited by وین رونی; 18-08-2016 at 11:32.

7. 2 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

وقتی معلم به قانون عمل می کنه مدیر می تونه بیاد کار معلم رو زیر سوال ببره؟
    برای من جواب این سوال مونده که تو متن های ارسالی در این دو صفحه مشخص نشد که چرا وقتی سه سفید دادن هیئت ژوری سه سفید رو رد کرد؟
    این مقایسه و آوردن اسم مدیر درست نیست،شما در امتحان نهایی ورقت توسط سه نفر تصحیح میشه، اگر نمره داده شده توسط دو نفر اول همخوانی نداشته باشه تصمیم نهایی با نفر سوم هست ولی اگر در نهایت اعتراضی باشه باز هم امکان بازبینی نمره داده شده با مراجعه به واحد امتحانات وجود داره،اینجا هم مقصود من از معلم هیئت ژوری بود،البته هنوز مشخص نشده که آیا ورود این هیئت به قضیه بنا به اعتراض رقبا بوده یا نه اگر بنا به اعتراض بوده باشه که اصلا بحثی نیست ولی اگر هم شخصا ورود کرده باشن باز هم شما نمیتونین به این هیئت چیزی رو نسبت بدین چرا که قانون مسابقات چنین اختیاری رو به اونها داده و اصولا کار غیر قانونی صورت نگرفته.

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

این مقایسه و آوردن اسم مدیر درست نیست،شما در امتحان نهایی ورقت توسط سه نفر تصحیح میشه، اگر نمره داده شده توسط دو نفر اول همخوانی نداشته باشه تصمیم نهایی با نفر سوم هست ولی اگر در نهایت اعتراضی باشه باز هم امکان بازبینی نمره داده شده با مراجعه به واحد امتحانات وجود داره،اینجا هم مقصود من از معلم هیئت ژوری بود،البته هنوز مشخص نشده که آیا ورود این هیئت به قضیه بنا به اعتراض رقبا بوده یا نه اگر بنا به اعتراض بوده باشه که اصلا بحثی نیست ولی اگر هم شخصا ورود کرده باشن باز هم شما نمیتونین به این هیئت چیزی رو نسبت بدین چرا که قانون مسابقات چنین اختیاری رو به اونها داده و اصولا کار غیر قانونی صورت نگرفته.
    اگه معلم هیئت ژوری هست پس داوران چه نقشی دارن؟
    ورقه بهداد سلیمی توسط سه نفر(سه داور)صحیح شد و قبول شد اما بدون اعتراض!!!!بازبینی شد و توسط واحد امتحانات(-----)رد شد
    اما از منظر شما ورقه بهداد توسط هیئت ژوری(معلم) رد شد.خب کی قبولش کرده بود که اعتراضی(کی اعتراض کرد)صورت بگیره تا اعتراض برسه دست معلم معلوم نیست

اما جدای از این حرف ها به نظر میاد (البته نظر منه)سالها مدال طلای سنگین وزن رو نخواهیم داشت چون با این سن و آمادگی که لاشا داره بعدی می دونم بهداد که چند سالی هم بزرگتر هست بتونه طلا رو بگیره.مگه اینکه یهو استعدادی رو بشه

تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

اگه معلم هیئت ژوری هست پس داوران چه نقشی دارن؟
    ورقه بهداد سلیمی توسط سه نفر(سه داور)صحیح شد و قبول شد اما بدون اعتراض!!!!بازبینی شد و توسط واحد امتحانات(-----)رد شد
    اما از منظر شما ورقه بهداد توسط هیئت ژوری(معلم) رد شد.خب کی قبولش کرده بود که اعتراضی(کی اعتراض کرد)صورت بگیره تا اعتراض برسه دست معلم معلوم نیست

اما جدای از این حرف ها به نظر میاد (البته نظر منه)سالها مدال طلای سنگین وزن رو نخواهیم داشت چون با این سن و آمادگی که لاشا داره بعدی می دونم بهداد که چند سالی هم بزرگتر هست بتونه طلا رو بگیره.مگه اینکه یهو استعدادی رو بشه
    کسی که کار قضاوت رو انجام میده داوره،حالا یکی دور زمین میشینه اسمش داور میدان هست یکی هم پشت میز اسمش هیئت منصفه.معلم هم همینطور

همونطور که گفتم مشخص نیست اصلا که اینها خودشون سرخود ورود کردن یا ازشون درخواست شده،بهرحال هر چی که بوده طبق قانون بوده و ما فقط میتونیم در عالم خودمون بگیم توطئه بوده چرا که هیچ مدرکی نداریم و هیچ کار خلاف قانونی هم رخ نداده،همه حرف دوستان معترض هم این هست که هئیت ژوری میتونستن ورود پیدا نکنن هیچ کس تا حالا نگفته نمیتونستن یا خلاف بوده.

من هم موافقم باهاتون پشتوانه درستی نه در این رشته بلکه تو هیچ کدوم از رشته ها ندارم،دلیلش رو هم در پست اولم گفتم.

11. این کاربر از ODADO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال ریاضیات javad2015's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو شهرمون

پيش فرض

تالاخادزه بعد مسابقه گفته بود سر و صدای تماشاگران ایرانی به من انگیزه بیشتری میداد!
    طرف اومده ظاهر سازی کنه گندی که زدن به ذوق کردنش رو بپوشونه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دوستان کسی میدونه کد شبکه سه موقع پخش مسابقات آیا عوض شده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

دوستان کسی میدونه کد شبکه سه موقع پخش مسابقات آیا عوض شده؟
    خیر عوض نشده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •