تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: تاثیر خودنمایی ثروتمندان بر امنیت روانی جامعه؟

راي دهنده
36. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • تاثیر منفی داشته و بهتر است برخورد قانونی صورت گیرد

5 13.89%
  • تاثیر منفی داشته ولی نیاز به برخورد قانونی نیست

16 44.44%
  • تاثیر مثبت داشته و سبب افزایش انگیزه میشود

1 2.78%
  • هیچ تاثیری ندارد و نیازی به چاره اندیشی پیرامون این مسئله نیست

14 38.89%
صفحه 7 از 8 اولاول ... 345678 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 71

نام تاپيک: تاثیر خودنمایی ثروتمندان بر امنیت روانی جامعه؟

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

بنظر من فقط قضیه جنبه ی ظرفیت داشتن مخالفت نیست. تو کشورهای دیگه مخالفت یعنی نظر تو مخالف نظر منه و تو اونطوری زندگی کن که دوست داری منم اینطوری زندگی میکنم که دوست دارم! ولی تو کشور ما مخالفت یعنی کسی بهت اجازه نمیده حتی نظر شخصی خودتو واسه خودت نگه داری: نظر تو مخالف نظر منه پس تو اونطوری زندگی کن که من دوست دارم!!!!
    همینه که وقتی باهم بحث میکنیم نه به جایی میرسیم و نه میتونیم به جایی برسیم!
    اگه من میتونستم نظر خودم رو تو زندگیم پیاده کنم برام واقعا چه اهمیتی داشت اگه هزار نفر مخالفم باشن؟ ولی وقتی نمیتونم اون چیزی رو که باور دارم تو زندگیم عملی کنم میام تو این فروم و با کسایی که مخالفت دارن بحث میکنم حداقل اینجا بتونم تخلیه کنم خودم رو از نظر بار فشار روانی که هست و همینم هست که باعث میشه اکثرا از ابتدا با گارد وارد بحث بشیم

من یه مثال بزنم:
    سوالای آزمون دکترای تخصصی امسال به قیمت ۴۰۰ میلیون تومن به فروش رفتن یعنی خوش به حال اون کسی که داشت و خرید و شما اگه زحمت کشیده باشی و نتیجه ای که بخوای نگیری حسرت خوردن یا نخوردنت به خودت مربوط نمیشه به فساد کشوری مربوط میشه که انقدر توش پول مهمه که میتونن زحمت تو رو باهاش بخرن و نسبت به همه چیز بی اعتمادت کنن
    مشکل اون کسی که ۴۰۰ میلیون داره که سوالا رو میخره نیست مشکل اون احمقیه که سوالات رو داره با این قیمت میفروشه و دستش به بالاترین سطح دسترسی و امنیت هم میرسه!
    بی اعتمادی بدبختی ماست اینا باور کنین بهانه نیست شکاف و طبقه بندی اقشار طبقاتی تو همه کشورها هست ولی کشور ما دره کرده اینو!!! شکاف نیست دیگه!!!
    کاملا درسته که بعضی جاها مخالفان سرکوب میشن من حرفی ندارم ،حرف من این بود اگه ما بحث میکنیم هدفمون این نیست که حتما طرف مقابل یا خودمون به نتیجه ای برسه- مهم اینه شخص سومی که میاد بحث رو میخونه بتونه نتیجه ای بگیره
    خیلی افراد هستن مشکلی ندارن و بازم در بحث ها شرکت میکنن، مثلا شخصی که در خارج آزادی بیان داره بازم میاد بحث میکنه

در موردقسمت دومتون بگم منظور من رو متوجه نشدین
    بله این مشکلات همه از بی کفایتی مسئولان مربوطه نشات میگیره ولی درست نیست به جای اینکه مشکلات رو حل کنیم بیایم سر خودمون رو به چیزای دیگه گرم کنیم
    مثلا در همون موضوعی که گفتین درسته بیایم به هر کسی که رتبه خوب آورده گیر بدیم به جای اینکه بخوایم مشکل اصلی رو حل کنیم؟

ویرایش:

وقتی میتونیم بگیم فقط به خودشون مربوطه که ثروتمندان فقط پول خودشون تو جیبشون باشه نه حق دیگران!
    وقتی پول شما تو جیب من باشه آیا برای شما مهم نیست که من با این پول چکار میکنم؟!
    مثلاً در مورد بانک (به عنوان یک شخص حقوقی)، آیا برای شما مهم نیست که بانک سپرده های شما رو صرف کارهایی میکنه که کمکی به رونق اقتصادی و ایجاد اشتغال نمیکنه و با این روش فقط سرمایه خودش رو زیاد میکنه؟
    و در مرحله دوم به جای اینکه این سود به حل مشکلات زیربنایی کشور اختصاص داده بشه دوباره صرف همون کارها میشه؟!
    آیا واقعاً برای شما مهم نیست؟ اگر هست بفرمایید فرق بانک با میلیاردری که پول مردم تو جیبـشه چیه؟ پولی که احتمالاً وام های بانکی کم بهره و بی بازگشت هم باهاش قاطی شده!

اما وقتی کسی بدون پایمال کردن حق دیگران ثروتمند شده باشه و مردم حس بدی بهش داشته
    باشند، اینجا مشکل از جامعه هست. اینکه مردم به همه ثروتمندان به چشم دزد نگاه میـکنند.
    این حس بد ناشی از بدبینی، طمع به مال دیگران، بی عُرضگی و... هست. در واقع اینجا مشکل از خودش فرد هست و حسرت خوردن یا نخوردن هم به خودش مربوطه.

برای اینکه سوءتفاهمی پیش نیاد تأکید میکنم که نه ثروت و نه اختلاف طبقاطی به خودی خود چیز بدی نیستند!
    ثروتی که با حق کشی به دست بیاد و اختلاف طبقاتی که بر اساس تبعیض به وجود اومده باشه قطعاً محکوم هستند.
    اما ثروت مشروع و اختلافی که بر اساس عدالت باشه هیچ مشکلی ندارن؛ و کسی که اینها رو بد بدونه مسلماً مشکل از خودشه!
    دوست گرامی بحث سر برخورد با ثروتمندان به دلیل خود نمایی هست
    اینکه فساد هست و پول شما تو جیب پولدار هاست اصلا اینجا جای بحث نیست

الان شما بیای با چهار نفر که با ماشین مدل بالا اومدن تو خیابون گیر بدین و جریمه کنین مشکل فساد رو حل میکنه؟ بحث سر اینه که اینکار خیلی بی خوده و فضولی تو زندگی شخصی مردم به حساب میاد!! فرض کنید ما با دیدن پولدار روانم به هم میریزه دولت باید بیاد با پولدار ها برخورد کنه؟

من با توجه به موضوع تاپیک گفتم این مسائل به خودشون مربوطه اینکه باعث بانیش کی هست و چطور میشه جلوصو گرفت یه بحث دیگس و این ها بهانه نمیصه که با پولدار ها برخورد بشه، شاید فردی از راه درست ثروتمند شده.
    Last edited by A/|\IR; 04-06-2015 at 21:38.

2. 5 کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

در جواب حامد
    شما چجوری تشخیص میدی ی فرد پولدار پولش از راهه درست بوده یا غلط؟
    با راه حل شما همه ب پای هم باید بسوزن در صورتی ک این مشکل دولته حقتو از دولت باید بگیری

Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY

4. این کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

در جواب حامد
    شما چجوری تشخیص میدی ی فرد پولدار پولش از راهه درست بوده یا غلط؟
    تشخیصش شاید برای ما ممکن نیست. مگر اینکه از زندگی و حساب و کتابشون خبر داشته باشیم
    ولی مثلاً کسی که مالیات نمیده در واقع داره حق مردم عادی رو تو جیب خودش نگه میداره.

با راه حل شما همه ب پای هم باید بسوزن در صورتی ک این مشکل دولته حقتو از دولت باید بگیری
    بله؛ واقعیت اینـه که همه آسیب میبینن، حتی کسی که مال مردم رو نخورده.
    فساد یک بیماری همه گیر هست که تا کل جامعه رو از پا نندازه وِل کن نیست.

متوجه نشدم؛ من فقط یک راه حل ارائه دادم که اون هم به دولت ربط داشت.
    گفتم باید ساختارهای اقتصادی اصلاح بشه و افراد قاطع مسئول نظارت و رسیدگی به امور باشن.

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

100% تاثیر منفی داره ولی کاریش نمیشه کرد

7. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن علوم انسانی Motaharri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ از تشدید طرح برخورد قانونی پلیس با رانندگان حادثه ساز خودروهای مدل بالا در پایتخت خبر داد.

در این طرح که پنجشنبه شب از ساعت 22 تا 5 بامداد درشمال شهر تهران به ویژه خیابان های شهید اندرز گو و محدوده سعادت آباد با حضور بیش از 240 تیم راهور، انتظامی و امداد اجرا شد در مجموع 47 خودروی لوکس حادثه ساز شناسایی، توقیف و به پارکینگ منتقل شد.

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ از تشدید طرح برخورد قانونی پلیس با رانندگان حادثه ساز خودروهای مدل بالا در پایتخت خبر داد.

در این طرح که پنجشنبه شب از ساعت 22 تا 5 بامداد درشمال شهر تهران به ویژه خیابان های شهید اندرز گو و محدوده سعادت آباد با حضور بیش از 240 تیم راهور، انتظامی و امداد اجرا شد در مجموع 47 خودروی لوکس حادثه ساز شناسایی، توقیف و به پارکینگ منتقل شد.
    لطف کردن داشتن خودروی مدل بالا رو جرم حساب نکردن !

در ضمن اگر ساکنین این خیابون های بخوان با خودرو شخصی عبور و مرور کنن احتمالا خودروشون توقیف میشه و به پارکینگ منتقل میشه ..

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

لطف کردن داشتن خودروی مدل بالا رو جرم حساب نکردن !

در ضمن اگر ساکنین این خیابون های بخوان با خودرو شخصی عبور و مرور کنن احتمالا خودروشون توقیف میشه و به پارکینگ منتقل میشه ..
    اتفاقا بیراه نگفتند اکثر کسانی که تو شمال شهر تهران خصوصا (شهرستان هم هست ولی چون اکثرا پولدارهاشون اصیل هستند اینجور نیست) خودروهای مدل بالا سوار میشن از قشر مرفه بی دردی هستند که براشون نه قوانین راهنمائی و رانندگی ارزش داره و نه جان انسانهای دیگه ، وقتی چنین کسانی جان و زندگی دیگران رو در معرض ریسک و خطر قرار میدادن بهتره جهت پیشگیری باهاشون برخورد بشه.

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اتفاقا بیراه نگفتند اکثر کسانی که تو شمال شهر تهران خصوصا (شهرستان هم هست ولی چون اکثرا پولدارهاشون اصیل هستند اینجور نیست) خودروهای مدل بالا سوار میشن از قشر مرفه بی دردی هستند که براشون نه قوانین راهنمائی و رانندگی ارزش داره و نه جان انسانهای دیگه ، وقتی چنین کسانی جان و زندگی دیگران رو در معرض ریسک و خطر قرار میدادن بهتره جهت پیشگیری باهاشون برخورد بشه.
    یعنی کسایی که ماشین مدل پایین دارن براشون قوانین راهنمایی و رانندگی و جان انسان های دیگه ارزش بیشتری داره ؟

بین مدل ماشین و ارزش داشتن جان مردم / قوانین راهنمایی رانندگی رابطه خاصی وجود داره ؟

خب اینطور باشه که باید بیشترین تخلفات ، تلفات و حوادث راهنمایی و رانندگی مربوط به خودروهای لوکس باشه ولی فکر میکنم واقعیت و البته آمار چیز دیگه ای رو نشون بده ..

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

یعنی کسایی که ماشین مدل پایین دارن براشون قوانین راهنمایی و رانندگی و جان انسان های دیگه ارزش بیشتری داره ؟

بین مدل ماشین و ارزش داشتن جان مردم / قوانین راهنمایی رانندگی رابطه خاصی وجود داره ؟

خب اینطور باشه که باید بیشترین تخلفات ، تلفات و حوادث راهنمایی و رانندگی مربوط به خودروهای لوکس باشه ولی فکر میکنم واقعیت و البته آمار چیز دیگه ای رو نشون بده ..
    حداقل ترس از جریمه و هزینه های مربوطه باعث میشه احتیاط بیشتری داشته باشند ولی کسی که با ماشین میلیاردی تخته گاز میره و ویراژ میده براش زیاد مهم نیست چند نفر رو ممکن مصدوم یا مرحوم کنه تعدد دیه هم بخوره بهش یا مابه التفاوت نرخ دیه روز و تعهد بیمه بازم براش مهم نیست .

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

تشخیصش شاید برای ما ممکن نیست. مگر اینکه از زندگی و حساب و کتابشون خبر داشته باشیم
    ولی مثلاً کسی که مالیات نمیده در واقع داره حق مردم عادی رو تو جیب خودش نگه میداره.
    هرکس مالیات نمیده کار خوبی میکنه و زرنگی میکنه حق کسی رو هم نمیخوره ... چون مالیات تو ایران زورگیری به حساب میاد
    در برابر خدمات صفری که دولت و کشور بهت میده و حتی 2 سال از عمرت رو هم میگیره چرا باید مالیات داد؟

یه تراکتور هم بخواهی بخری فقط 5 میلیونش مالیاته! این واسه کشوری مثل ایران خیلی مسخره است که انقدر مالیات بگیره

مالیات بر ارزش افزوده هم که بدترینشه که سال ۱۳۶۶ تصویب شد.
    انگار آمریکاست که 10 درصد از ارزش جنس رو باید مالیات بدی. اونم با درآمد مردم ایران! اون راننده تاکسی که با این سختی
    درآمد داره چرا باید هرجنسی میخره نزدیک 10% رو بده دولت؟ مالیات رو در برابر دریافت خدمات میدن حالا اون راننده تاکسی
    چه خدماتی دریافت کرده تو ایران؟
    Last edited by anti-military; 27-04-2016 at 22:47.

14. 2 کاربر از anti-military بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •