منم این 5 سال یه بار فقط عوضش کردم. معلم ریاضیمم اینجا عوضه که ایشونم در هفت سال فقط یه بار عوض کرده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم این 5 سال یه بار فقط عوضش کردم. معلم ریاضیمم اینجا عوضه که ایشونم در هفت سال فقط یه بار عوض کرده
Last edited by Alireza SM; 30-04-2015 at 21:13.
مرسی مرتضی....
![]()
مرتضی جان رکورد مدیر بخش با کمترین و بیشترین پست / رکورد ناظر بخش با کمترین و بیشترین پست / رکورد کاربر فعال با کمترین و بیشترین پست هم زحمتشو بکش باید جالب باشه![]()
مدیر با بیشترین پست: @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با 13,264 پست
مدیر با کمترین پست: @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با 1,642 پست
ناظر با بیشتر پست: @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با 21,476 پست
ناظر با کمترین پست: @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با 422 پست
فعال با بیشتر پست: @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با 10,502 پست
فعال با کمترین پست: @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با 136 پست
منابع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Iloveu-ALL; 10-05-2015 at 11:47. دليل: رفع اشکال منشن
یکی دیگه از رکورد ها ،که یکم پیدا کردنش سخته،
رکورد بیشترین دفعات عکس پروفایل تعویض شده! (*بعضی از کاربرا یا ندارن یا بعد مدتی پاک میکنن!)
نمیدونم کی اوله؟
شاید @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باشه با 125 بار تعویض
Last edited by Iloveu-ALL; 10-05-2015 at 11:51. دليل: رفع اشکال منشن
تایپیک جالب ه .
عاقا میدونستین قبلنا ، اون موقع ها که با دیال آپ میومدیم پی سی ، سه تا ادمین داشتیم ؟!
سینا ، میثم ، علی ،
که الان علی پروفشناله ؟!
یادمه ، سینا مسئول سایت بود ، میثم مسئول انجمن ، علی مسئول فروشگاه![]()
آره یادمه....
یادته یک بخشی برای معرفی محصولات فروشگاه بود؟ علی کلا اونجا مدیریت میکرد
آره دیال آپ... آره عمر.... رسیدیم به دهه ی 30 ....
سلام
دربارهی علی این توضیحات میثم رو که خوندم حس اون مورچهای بهم دست داد که با چایی خشک رفیق شده بود
خلاصه ما که دیگه با آکوا و مخبر و ساپورت و ویآیپی هم احساس قرابت داریم
واقعاً چرا همکار انجمن ترش ناظر نشد![]()
من اعتراض دارم...
.. من با اين مخبر دشواری دارم... اصلا میخوام سر به تنش نباشه!
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ـخــبـــر
ويرايش: نمیشه ايشون رو منشن كرد...
.. : دی
و يه پيشنهاد هم برای تايپيك دارم...
.. جدای از اين آمارها، به موضوعات جالب توجهای مثل گذشتن از مرز يك ميليون كاربر هم اشاره كنيم... و با توجه به رقم كاربری هر فرد، كاربر يك ميليونی انجمن ايشان هستند:
: دی
پ.ن: اگر درباره كاربر يك ميليونی انجمن اشتباه میكنم... مديران عزيز لطفا شفاف سازی لازم رو انجام بدن...
.. با سپاس : )
Last edited by - Saman -; 23-05-2015 at 13:51.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)