تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: تاثیر ماهواره بر خانواده و روابط اجتماعی ایرانیان؟

راي دهنده
53. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • تاثیر مثبت با استحکام بخشی به روابط اجتماعی و خانواده

9 16.98%
  • تاثیر منفی با تضعیف روابط اجتماعی و خانواده

20 37.74%
  • هیچ تاثیری نداشته است

24 45.28%
صفحه 7 از 8 اولاول ... 345678 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 80

نام تاپيک: تاثیر ماهواره بر خانواده و روابط اجتماعی ایرانیان؟

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

یک مقاله کامل به همراه جامعه آماری برای بررسی تأثیر ماهواره در افزایش طلاق در ایران

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در این مقاله میخوانیم:

نفوذ برنامه هاي ماهواره اي در قوت بخشيدن به ارزش هاي مدرني همچون ماديگرايي، فردگرايي، آزاديهاي نامحدود و كاميابي به هرقيمتي براساس نتايج به دست آمده مؤثر ميباشند كه باعث تغيير ارزشهاي سنتي و گاه ايجاد تضاد ارزشي در بين زوجين به واسطه تغيير ارزشها در يكي از زوجين خواهد شد و احتمال نابهنجاري هاي مختلفي نظير طلاق را افزايش خواهد داد.

اين خانواده است كه با سبك تربيتي و انتقالي خود و با سياستگذاريهاي مناسب ميتواند بسيار مهم جلوه كند. پيامدهاي منفي ماهواره را مي توان با انتقال صحيح ارزشها و هنجارها توسط خانواده به طور قابل ملاحظه اي كاهش داد.
    چندین نکته درباره این مقاله وجود داره:

1. این مقاله در نشریه جامعه شناسي مطالعات جوانان : بهار 1390 , دوره 1 , شماره 1 چاپ شده. طبیعیه که بحثی روی سطح کیفی این نشریه نمیشه داشت چون اولین انتشار از اولین سال است. این نشریه مصوبه دانشگاه آزاد است و صاحب امتیازش هم دانشگاه آزاد اسلامي، واحد بابل. این نشریه عضو هیچ شبکه بین المللی معتبری نیست، در سایت اختصاصیش اطلاعات نسبتا مناسبی هست، و به نظر می رسه مقاله ها داوری میشن (البته اطلاعاتی درباره پروسه داوری ذکر نشده).

2. در خود این مقاله، فرضیه اینکه ماهواره به طلاق ختم میشه رد شده. به جدول شماره چهار نگاه کنیم:

اگه به فرضیه شماره 1 (اولین مورد) نگاه کنیم می بینیم وضعیت وجود ماهواره در دو گروه مورد بررسی به لحاظ آماری معنادار نیست و این فرضیه رد میشه. نوشته خود این مقاله:

با عنايت به نتايج به دست آمده بايد گفت كه تفاوت معناداري در داشتن ماهواره در بين
    دو گروه عادي و در حال طلاق نميتوان پيدا كرد و از نظر داشتن ماهواره و استفاده از آن دو
    گروه تقريباً شرايط يكساني داشتهاند و اختلاف قابل توجهي از اين نظر با هم ندارند و در
    نتيجه فرضيه مربوطه رد ميگردد
    --------------------------

در این مقاله میخوانیم:

نفوذ برنامه هاي ماهواره اي در قوت بخشيدن به ارزش هاي مدرني همچون ماديگرايي، فردگرايي، آزاديهاي نامحدود و كاميابي به هرقيمتي براساس نتايج به دست آمده مؤثر ميباشند كه باعث تغيير ارزشهاي سنتي و گاه ايجاد تضاد ارزشي در بين زوجين به واسطه تغيير ارزشها در يكي از زوجين خواهد شد و احتمال نابهنجاري هاي مختلفي نظير طلاق را افزايش خواهد داد.

اين خانواده است كه با سبك تربيتي و انتقالي خود و با سياستگذاريهاي مناسب ميتواند بسيار مهم جلوه كند. پيامدهاي منفي ماهواره را مي توان با انتقال صحيح ارزشها و هنجارها توسط خانواده به طور قابل ملاحظه اي كاهش داد.
    آزمون های آماری صورت گرفته در این مقاله به چنین نتیجه ای ختم نمیشن. وقتی وضعیت وجود ماهواره بی ارتباط با طلاق است، ولی مرتبط با ارزش های مدرن است که مرتبط با طلاق است، واضحه تنها فرضیه ای که میشه برداشت کرد اینه که از ارزش های مدرن که کسبشون مرتبط با ماهواره است بی ارتباط با طلاق هستند و برای تایید یا رد این فرضیه بطور کلی و آنالیز روابط لازمه آزمون های Counter factual صورت بگیره (حداقل SEM) ، که در این مقاله صورت نگرفته و چنین نتیجه گیری هایی، با عرض پوزش نسبت به نویسنده مقاله، آماتور است و هیچ وقت مقاله ای که چنین اشتباهی کرده نباید در یک ژورنال "داوری شده" راه پیدا کنه.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

خدارو صدهزار مرتبه شکر که ماهواره و اینترنت کم و زیاد در دسترسمون بوده و کسی زورش نرسید ازین دوتا محروممون کنه.
    وگرنه الان بدون شک تصورمون این بود که خوشبخت ترین مردم جهانیم هممون هم یه لباس میپوشیدیم.
    هرروز صبح هم سر چهار راه ها موهای بلندو چهار راه باز میکردن.
    من به عنوان انسان بالغ باید خودم انتخاب کنم چی ببینم چی گوش کنم چی بپوشم.افرادی که دیش ماهواررو با لگد از پشت بام پایین پرت میکنن نمیتونن آمار و ارقام ارائه بدن.

تاثیر ماهواره هم از نظر من کاملا مثبت بوده.
    خوشبختانه دیگه از دیش هم خبری نیست همه کانالها رو اینترنت در دسترسه.
    یه بنده خدایی تو اقواممون بیست سال پیش آتاری رو حروم میدونست.الان از پای ماهواره جم نمیخوره.

3. 10 کاربر از J@viD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال NEED FOR PC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

کو کجاس؟

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

الان دیگه هر شبکه ای تو اینترنت یه وبسایت داره که میشه برنامه هاشون رو دید.

+
    در رابطه با موضوع، اون خانواده ای که با چند تا برنامه تلویزیونی به فنا میره همون بهتر که بره ...

6. 10 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

خدارو صدهزار مرتبه شکر که ماهواره و اینترنت کم و زیاد در دسترسمون بوده و کسی زورش نرسید ازین دوتا محروممون کنه.
    وگرنه الان بدون شک تصورمون این بود که خوشبخت ترین مردم جهانیم هممون هم یه لباس میپوشیدیم.
    هرروز صبح هم سر چهار راه ها موهای بلندو چهار راه باز میکردن.
    من به عنوان انسان بالغ باید خودم انتخاب کنم چی ببینم چی گوش کنم چی بپوشم.افرادی که دیش ماهواررو با لگد از پشت بام پایین پرت میکنن نمیتونن آمار و ارقام ارائه بدن.

تاثیر ماهواره هم از نظر من کاملا مثبت بوده.
    یه بنده خدایی تو اقواممون بیست سال پیش آتاری رو حروم میدونست.الان از پای ماهواره جم نمیخوره.
    شما مطمئنی؟ والا چند وقته اینترنت همه داغون شده چیلتر شکنا یا کار نمیکنن یا سرعت خیلی پایینه

Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY

8. 2 کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات M0RTEZA_R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    توی

پيش فرض

من کلا دوست دارم شبکه های کشورهای دیگه رو ببینم اگرچه تا الان ماهواره نداشتم

10. این کاربر از M0RTEZA_R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

ماهواره رو ولش کنید صدا و سیما رو دریابید.
    توی سفر برون شهری با وسیله عمومی بودم که یه فیلم ایرانی مجوز دار در حال پخش بود.
    تو فیلم یه زنه به مرده گفت سرد شدی بعدش با جملات بعدی رد و بدل شده کاملا مشخص بود دارن در مورد سرد شدن میل جنسی همسرش صحبت میکنن!!!!
    به قدری رک و صریح بیان شد که خانوم و آقایی که جلوی من نشسته بودن یه نگاه عجیبی به همدیگه انداختن معلوم بود اونها هم شوک شدن.
    اوایل دوره اصلاحات که یکم تلویزیون هم ازادتر شده بود در تهیه برنامه خیلی آدمای سنتی ایراد میگفرفتن که اینهایی که در سریال ها نقش زن و شوهر بازی میکنند مشکل داره کارشون. ولی جوری ذائقه تغیر کیرده که الان قبح اولیه زدوده شده.

12. 2 کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن علوم انسانی Motaharri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

متاسفانه این روزها شاهد فحاشی بیش از حد مردم ایران در شبکه های اجتماعی به دلیل برنامه های ماهواره ای هستیم.

سرآمد این برنامه ها، برنامه ای به عنوان استیح هست که با رویکرد تغییر فرهنگ وارد میدان شده و با عادی نشان دادن پوشش های کم برای زنان و روابط نامشروع، بسیاری از جوانان رو به جان هم انداخته.

اگر واقعا هدف دست اندرکاران این برنامه ماهواره ای سرگرم کردن مردم هست، چرا به اینهمه ابهام پاسخی نمیدهند؟

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

متاسفانه این روزها شاهد فحاشی بیش از حد مردم ایران در شبکه های اجتماعی به دلیل برنامه های ماهواره ای هستیم.

سرآمد این برنامه ها، برنامه ای به عنوان استیح هست که با رویکرد تغییر فرهنگ وارد میدان شده و با عادی نشان دادن پوشش های کم برای زنان و روابط نامشروع، بسیاری از جوانان رو به جان هم انداخته.

اگر واقعا هدف دست اندرکاران این برنامه ماهواره ای سرگرم کردن مردم هست، چرا به اینهمه ابهام پاسخی نمیدهند؟
    اینو تو تاپیک خود شبکه شون یه جوابی دادم بی ربط نیست به پست شما:

موضوع حادی نیست برای نمونه در خصوص عرب ایدل که خودم دنبال میکردم و امریکن ایدل و ... هم همین اتفاقات هست، توجه کنید که اکثر دنبال کنندگان جوان و نوجوان هستند و این واکنش ها طبیعی، در خصوص فحاشی فقط فرهنگ شفاهی کشور ما به لطف شبکه های اجتماعی مکتوب و مستند شده همین، بارها در شبکه های اجتماعی شاهد حملات ترولی به صفحات سلبریتی ها بودیم از هر ملتی هم بوده.
    فقط چیزی که تعجب میکنم چقدر خانم های دارای آلت مردانه تو کشور داشتیم که اون رو حواله میدن به خواهر و مادر خواننده مورد نفرتشون!!

15. این کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال king_darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

فرهنگ ضعیف ما و فحاشی کردن چه ربطی به پوشش کم خواننده داره ؟ کی روابط نامشروع تو برنامه ی استیج پخش شد که من ندیدم.
    اینکه مردم تو شبکه های اجتماعی به جون هم میافتن و به هم بد و بیراه میگن اصلا ربطی به ماهواره نداره . فرهنگ نداشتمون از قدیم همین بوده ولی چون الان دسترسی به فضای مجازی زیاد شده و از بچه 2 ساله تا پیرمرد 80 ساله به اینترنت دسترسی دارن این فحاشی مقابل چشم مردم پرنگتر شده

17. 8 کاربر از king_darkness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •