اقایون از همتون تشکر میکنم بخاطر اینکه وقت شمارو گرفتم.اگه بعدا سوالی پیش اومد تو همین تاپیک مطرحش میکنم.فعلا...
اقایون از همتون تشکر میکنم بخاطر اینکه وقت شمارو گرفتم.اگه بعدا سوالی پیش اومد تو همین تاپیک مطرحش میکنم.فعلا...
ببخشید یه سوالی خیلی ذهنمو درگیر کرده و اون اینه که سری gt کارت گرافیک انویدیا قویترو جدیدتره یا سری gtx ؟
یه استثناهایی هستش که بعضی مواقع سری gt جدید از gtx قدیمی قوی تره.
ولی در کل gtx بسیار قوی تر ، گرانتر و پرمصرف تره.
کارت گرافیک سری gt هستش که از کارت گرافیک asus gtx750 ti oc قویتر باشه؟
و مادر برد asus b85-pro gamer بهتره یا giga h97-d3h?از نظر قیمت که مساوین ولی کدومشون با این سیستم رابطه خوبی برقرار میکنن؟
Intel core i5-4690
Asus gtx750 ti oc
G.skill ripjawsx 2*4gb 1600 cl7
W.d caviar blue 1tb
Last edited by d.r amir; 02-01-2015 at 11:43.
لطفا به سوالم جواب بدید دیگه:
مادر برد asus b85-pro gamer بهتره یا giga h97-d3h?از نظر قیمت که مساوین ولی کدومشون با این سیستم رابطه خوبی برقرار میکنن؟
Intel core i5-4690
Asus gtx750 ti oc
G.skill ripjawsx 2*4gb 1600 cl7
W.d caviar blue 1tb
لطفا جواب بدید.دو روزه منتظر شمام.لطفا.
یک بار قبلاً این سؤال رو پرسیده بودید و من هم بهتون جواب دادم امیر عزیز. در کل تفاوت چندانی با هم ندارن. H97-D3H برد جدیدتریه و با خریدش میتونید در آینده از نسل بعدی پردازندههای اینتل هم استفاده کنید.
به نظر من خرید چیپ H97 معقولانهتره.
خیر من چنین کارتی یادم نمی آد.
h97 برد جدیدتریه و چیپستش هم بهتره و از لحاظ دوام هم بهتره و می تونه انتخاب بهتری باشه.
دوست عزیز سلام یه اشتباه بزرگ که شما کردی برای خرید اسن سیستم
1- شما سی پی یو که انتخاب کردی خیلی زیادی برای گیم شما میتونی آخرین مدل سری i5 مدل 4690k رو بگیری
2- اشتباه بزرگ شما اینه که داری مادربردی رو میگیری که هیچ کاربردی برای پردازندت نداره چون پردازندت قابلیت اورکلاک داره ولی مادربردت سری h هست شما باید سری z97 بگیری ترجیحا مدل رنجر ایسوس بگیر
ببخشید بین کارت گرافیک asus r9 280 oc dciiو asus r9 270x oc dcii top کدوم بهتره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)