بازي ديروز از نظر من هم بسيار خوب بود صرفنظر از هر موضوعي حداقل فقط به خاطر بازي اول بودن، اين بردمون برامون مهم بود كه خدا را شكر حاصل شد.
ميبينيد كه حتي اگر تيم ملي ما بازي تداركاتي مناسب نداشته باشه باز هم در مقابل اين اعراب بسيار بهتر بازي ميكنه. البته شكي در اين نيست كه ما در صورتي كه براي اين مسابقات به خوبي آماده ميشديم ممكن بود با نتيجه بهتري بحرين را شكست بديم اما از اونطرف قطري كه تو بوق وكرنا كرده بودن كه بازيهاي تداركاتي چنين و چنان داشته و فلان تيمو تركونده و ... افتضاحي به بار آورد كه متأسفانه تنها با برد مقابل ايران ميتونه جبرانش كنه.
اين نشون ميده ما خيلي خودمونو دست كم ميگيريم و از ظرفيتهامون بسيار كم استفاده ميكنيم. فكرشو بكنيد ما از تحريم هاي بين المللي خارج بشيم، اقتصادي مثل كره و ژاپن داشته باشيم، اسپانسرها رغبت كنن در فوتبال ايران سرمايه گذاري كنن و باشگاهها از اين سيستم علي اصغري خارج بشن اون موقع حداقل توانايي ما قهرماني در آسيا خواهد بود و اتفاقي شبيه واليبال براي فوتبالمون رخ خواهد داد.
الآن بازي ايران با قطر براي قطري ها حكم مرگ و زندگي داره و البته شايد هم براي ما خبر خوبي باشه كه اونها ميل به تهاجم خواهند داشت و با اون دفاع بازشون آسيب پذيرتر خواهند بود. البته كي روش گفته اگر قرار باشه مقابل قطر برنده از زمين خارج بشيم بايد مالكيت ما بر توپ از اونها بيشتر باشه يعني خودش هم ميدونه كه ما كار سختي مقابل قطر داريم و نميشه نتيجه بازي قطر با امارات را ملاكي براي ضعيف بودن قطر مقابل ايران در نظر گرفت.
اما در مورد بازيكنها هم دژاگه به نظرم خيلي جنگنده ظاهر شد و در اكثر نبردهاي تن به تن برتري از آن او بود ولي بايد قبول كنيم دژاگه ذاتاً مهاجم نيست اما به نظرم با تجربه اي كه داشت بايد توپ تك به تك را گل ميكرد.
شجاعي هم مثل هميشه بود خيلي خوب نبود بد هم نبود اما من هم فكر ميكنم ميتونست جاشو در تركيب اصلي به جهانبخش بده به نظرم كارآيي جهانبخش در اون منطقه بهتر از شجاعيه. هنوز ملت به خاطر اخراج شجاعي در بازي با كره در مقدماتي جام جهاني 2014 در تهران اونو نبخشيدن و به ديده انتقاد به بازيش نگاه ميكنن و اين به نظرم خيلي منطقي نيست. به هر حال هر مربي به يك سري از بازيكنها اعتقاد داره و بهشون فرصت بيشتري ميده و مطمئناً اگر خواسته هاي مربي برآورده نشه از اون بازيكن استفاده نخواهد كرد.
حاج صفي هم بازيكني است كه در دفاع شناخته شده ولي در تيم ملي هافبك بازي ميكنه و به خاطر سوپرگلي كه زد بيشتر ديده شد. پيشتر در بازي ايران با ترينيداد قبل از جام جهاني هم چنين گلي زده بود يعني گلش اتفاقي نبود نكته مهمي كه گل اين بازيكن داشت اين بود كه توپو نه خيلي محكم و نه خيلي نرم زد و توپش خيلي هوشمندانه وارد دروازه شد به طوريكه بهترين دروازه بانهاي جهان هم از نظر من در گرفتن اين نوع توپها عاجز هستن.
حقيقي يك سنگربان مطمئن نشون داده و حضورش در دروانه كم كم داره به بيننده آرامش ميده. انصافاً هيچ وقت فكرشو نميكردم اون بتونه روزي اينطوري جاشو در تيم محكم كنه و خبر خوب هم اينه كه سنش پايينه و اگر شرايط رو به جلوشو حفظ كنه ساليان سال دروازه بان شماره يك ما خواهد بود. در اين بازي در يكي دو صحنه عالي نشون داد ولي من گمان ميكنم در حركات سرعتي كمي ضعف داشته باشه و بايد روش كار كنه. اينو از جام جهاني به ياد دارم و شايد هم تا حالا اين نقطه ضعفشو كم كرده باشه.
انتقال بازي از دفاع به حمله هم خوب بود و به نظرم بحريني هايي كه مقابل بقيه تيم هاي گروه ميتونن براشون مشكل ايجاد كنن در بازي ديروز كاملاً مقهور بازي ما شدن.
معتقدم حتي بهترين تيم هاي آسيايي هم ميتونن ضعهاي بزرگي داشته باشن و تيم ما هم از اين قاعده مستثني نيست. اما در كليات، تيم ما حرفه اي و كاركشته تر كار كرد. حتي برد امارات مقابل قطر با اين نتيجه شايد سي سال يك بار اتفاق بيفته و به نظرم تفاوت بازي بحرين با اين تيم ها خيلي زياد نيست فقط ممكنه اونها كمي منسجم تر عمل كنن. از طرفي من گمان ميكنم بازيكنها بعد از زدن گل سير ميشن در حقيقت سقف انتظاراتشون از خودشون پايينه و به نوعي ميشه گفت به قدرت واقعي خودشون اعتقاد ندارن وگرنه امكان بردن بحرين با بيشتر از اين مقدار گل كاملاً وجود داشت و در بازي هاي بعدي هم همين پتانسيل نشان خواهد داد كه ما چقدر با اونها فاصله داريم.
راستي ما چند تا ايراني دورگه يا بزرگ شده خارج داشتيم. نظري، بيت آشور، داوري هر كدومشون يكي دو تا بازي براي تيم ملي انجام دادن و كنار رفتن چرا اينطوري شد؟ نظري و داوري نتونستن انتظارها را برآورده كنن اما از بين اينها بيت آشور كه بازيكن خوبي بود و حتي اميد بازي كردن در تيم ملي آمريكا بود ولي ايرانو انتخاب كرد اما الآن هيچي؟