تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 16 اولاول ... 34567891011 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 158

نام تاپيک: منتخب اسانسهای سوئیسی و فرانسوی در فروشگاه "عطر یاد یار" ؛ خاطره ساز لحظه لحظه زندگی شما!

پروفشنال ramshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مونت بلانک individual رایحه ای فراتر از یک نام! با استفاده از این عطر؛ از دیگران متمایز شوید. شاید بین اودکلنهای شما هم این عطر به زودی جایگاه ویژه ای پیدا کند!

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست مون جناب ثنایی از بجنورد در انجمن همسایه (!) با خرید 18 عطر از بنده؛ رنبه اول خرید رو داشتن. نظرشون رو در خصوص عطرها این طور اعلام کردن که در اینجا نوشته ایشون رو عینا برای اطلاع دوستان این انجمن نقل می کنم:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و ادامه نظرشون:

و بخش پایانی:

متن نظرات ایشون که تصویرش رو در بالا گذاشتم بدین شرحه:

با عرض معذرت خدمت دوست عزیزم چون کسالت داشتم چند روزی نتونستم تست کنم عطرهات رو.معذرت که نگرانت کردم.ایشون هم دوست خوبی هستن هم فروشنده مطمین و با انصاف و علاقمند به کار.خوب بریم سراغ عطرها.اولا که بسته بندی که کرده بودن فک کنم باهاش فوتبال هم بازی میکردن هیچی نمیشد از بس مسایل ایمنی رو رعایت کرده بودن.ماشالا خوش سلیقه هم هستن.چون تعداد عطرهام زیاد بود و همشو امروز تست کردم ممکنه نظراتم دقیق نباشه چون دیگه حس بویایی جواب نمیداد.
    1-توسکان لدر یه عطر مجلل وشیک و گرم مخصوصص مجالس به خوبی بوی چرم و زعفران و یاس و چرم رو میشد حس کرد.اولش یکم سنگینه ولی این سنگینی رو من دوست داشتم ولی وقتی یکم بهش زمان میدی نشون میده بیخود نیست اسم شاهکار روش مونده و قیمتش بالاست منکه خیلی خوشم اومد حتما بازم میخرم
    2-بلک افغان . تلخ و سنگین با اینکه من رقیق سفارش داده بودم بازم باید یکم زمان بدی تا به بوی چوب و تنباکو و بخور رسید.توصیه اکید اصلا در تابستان استفاده نشود.یکبار دیگه باید امتحان کنم ولی فک نکنم دوباره سفارش بدمش
    3-توباکو وانیل .راستش چون فک میکردم خیلی شیرینه 20 میل گرفتم ولی اولش یکم تندی فلفل و بوی تنباکو داشت ولی اینقد قشنگ تغییر بوش به شیرینی وانیل ظریف و اروم بود که ادم لذت میبرد.لذت بیشترش اینبود شیرینیش کم بود.چون اگه زیاد بود بدم میومد.بازم تو لیست خرید هست
    4-بلک ارکید .یک عطر با مخلوطی از بوی گل و وانیل و بدون شیرینی زیاد. بوی وانیل و گل یاس .چه بویی زیباتر از این دوتا.یه عطر مجلل هست.و خاطره انگیز.بازم میخرم
    5-رالف لورن .خیلی عطر باحالیه.یه حس طراوت شادابی بهت میده.یه عطر با بوی گل که اگه یکم بهش زمان بدی نشون میده یه شاهکار واقعی هستش.جالبیش اینه پخش بوی عالی داره همراه با ماندگاری زیاد
    6-اسکاردلارنتا. تو لیستم نبود به اصرار دوستم و توصیه اقا رضا ورداشتم.راحت میشه لطافت گلهای بهاری و خنکی و بوی پرتقال و ترنج و بهارنارنج رو حس کرد.خیلی خیلی خوش بو هست با اینکه زنانه هست ولی دوست دارم ترکیبی ازش استفاده کنم.با تافی هم ترکیبی زدم خیلی باحال شده بود.امتحان کنید عاشقش میشید
    7-ایفوریا اسپرینگ.نسخه خنک شده ایفوریای قدیم خودمون هست.از شیرینیش کم شده تا بشه تو فصل گرم هم استفاده کرد.واسه کم کردن شیرینیش و افزودن خنکی از گل و شکوفه و مشک استفاده شده.اخرش یکم به تلخی میزد
    8-بی دلیشس .باشکوه ترین بوی خنکی که شنیدم.ادم رو شاداب میکنه بوی میوه بوی زردالو و هندونه و سیب روحیه میده به ادم.خیلی عطر رویایی هست واسه فصل بهار حتما امتحان کنید. با تافی هم معرکه میشه دلت میخواد بخوریشون.بازم میخرم
    9- کوکو شنل.من با تصور اینکه کوکو مادمازل شنل هست گرفتم که متاسفانه نبود.یکم تند با ته بوی شیرین.بوی رز و یاس و وانیل و مشک .بد نیست .با سلیقه من جور نبود.چطوری بگم انگار تکراری بود چیز جدیدی نبود.
    10-باربری لندن. ترش بود انتظار بوی گل و میوه داشتم یا به قول اکثر افراد باید بوی البالو میداد ولی معلوم نبود بوی چی میده بیشتر بوی اسطوخودوس میداد.خوشم نیومد
    11-کرید اونتوس .خنک وملایم یک عطر فوقالعاده خاص با بوی میوه در نتهای اول و مشک عنبر وانیل در اخر.فک کنم تو چهار فصل بشه استفاده کرد.نمره قبولی گرفت
    12-اکوا بولگاری. خیلی خنک و تیز .یجور خاص بود به نظرم زمان میخواد خودشو نشون بده.نارنگی و بهارنارنج و عنبر رو میشد حس کرد.یه بار دیگه باید امتحان کنم تا نظر بدم.الان که خوب نبود.
    13-وان میلیون اینتنس که قبلا هم داشتم.مثل همیشه گرم و هیجان انگیز با بوی زعفران وفلفل و هل.ماندگاری و پخش بوی خوب.کیفیت اسانس رو میشد به خوبی حس کرد.عالی بود.
    14-کیس می. ملایم خوشبو با یکم شیرینی کم و ملایم که اذیت کننده نبود.یه عطر روزانه و خوشبو
    15-سی بای کلوهه کمی خنک و معتدل و ملایم مخلوطی از بوی گل و میوه.بوی سیب و گل یاس ترکیب عالیی هستش.یکم بهش زمان بدی خوب خودشو نشون میده
    16-ورساچه نویر . یک عطر زنانه مجلل و معروف.یک عطر تلخ با شیرینی کم مخلوطی از بوی گل یاسمن و مشک و عنبر و پرتقال.ماندگاری خوبی هم داره.طرفدارهای زیادی داره
    17-تافی شکلات .قبلا هم گفتم خوردنی شیرین خوشمزه.تنها نمیشه استفادش کرد مگه واسه جاهای خاص.ولی ترکیبی با دلیشس و دلارنتا عالی میشه.بزنید یکم زمان بدین ببینید چی میشه.فقط تافی رو یکم کمتر بزنید که غلبه نکنه.
    18-ازارو کروم لجند .تند بود ولی اصلا نتونستم بفهمم چی هست.اصلا هم خوشم نیومد.شایدم عطر زیاد بوکرده بودم نتونستم تشخیص بدم چطوره.در هر حال نتونستم ارتباط برقرار کنم.
    در کل این دوستمون از وقتی که پست کرد تا دیروز همه کارهارو پیگیری کرد یعنی گارانتی تا توی خونه و خدمات پس از فروش هم داشت.خودش هم پسر گلیه.کیفیت عطرهاش هم به هرکی نشون دادم تایید کرد.من خودم خرید ادکلن زیاد داشتم و دارم ولی ازین به بعد مشتری ثابت ایشون هستم.ایشالا تو کارش موفق باشه کم پیدا میشه تو کاسبی ادم مثل ایشون

با تشکر از دوست عزیز جناب M. Sayid و کسب اجازه از ایشون؛ برای نقل نظرات شون در جای دیگه.
    Last edited by ramshad; 24-12-2014 at 14:25.

3. این کاربر از ramshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

!
    من که اصفهانی نیستم !
    دوستمون از اصفهانم !

5. این کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

!
    من که اصفهانی نیستم !
    دوستمون از اصفهانم !
    سلام. منظورم همون دوست مون از اصفهان بود! نظر آقای ثنایی (دوست مون از بجنورد!) رو در مورد اسکاردلارنتا خوندی؟ من دیگه به هر کی بخوام دلارنتا و بی دلیشس بفروشم پیشنهاد می کنم یه کم تافی بزنم توش. نسبت 5 به یک . عطر تافی در مقدار کم وقتی میشینه توی یه بوی خنکی مثل دلارنتا یا بی دلیشس ؛غوغا می کنه! به یک مشتریم بی دلیشس رو دادم و هم زمان بی دلیشس+تافی. جفتشو بو کرد بی دلیشس+تافی رو سفارش داد.

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یکی از دوستان مون در مشهد( در انجمن همسایه) در لیست سفارشش؛ ترکیب بی دلیشس و تافی هم بود. عطرهاش که رسید دستش و نظرش رو نوشت؛ با گرفتن عکس از نوشته اش؛ کپی پیست می کنم دوستان در این انجمن هم بخونن .

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تخفیف ویژه سال نوی میلادی 25 درصد شد و خرید حداقل 100 گرم اسانس تخفیف 40 درصد داره. دوستان از این فرصت عالی استفاده کنن و با عطرهای جدید آشنا بشن. قیمتهای اعلام شده +کیفیت عطرها در اینترنت و خارج از آن هرگز پیدا نمی شود!

آخر فروم باز musketeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

عزیز برای سفارش در پخ باهاتون در تماس هستم برای سفارش. بعد از خرید حتما نظرم رو در مورد اقلام خریداری شده همینجا منعکس میکنم.

ارادتمند

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عزیز برای سفارش در پخ باهاتون در تماس هستم برای سفارش. بعد از خرید حتما نظرم رو در مورد اقلام خریداری شده همینجا منعکس میکنم.

ارادتمند
    سفارش دوست عزیزمون 13 تا عطر شد. قراره حضورا تحویل بدم خدمت شون. ایستگاه متروی میدان محمدیه.
    با تشکر از توجه شما به این تاپیک

11. این کاربر از ramshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ارادتمند
    تعداد 13 اودکلن تحویل این دوست مون شد که خودش میاد برامون میگه نظرشو!
    حضوری در میدان محمدیه تهران؛ ایستگاه مترو مولوی خدمت شون بودم.

13. این کاربر از ramshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز musketeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان
    من عطرهام رو تحویل گرفتم و بعضیا رو سریع تست مختصر کردم (بجز یکی دو تاش که دیگه از مختصر رد کرد!) بقیه رو هم همین الآن اومدم که تست کنم، نظرات تکمیلیم رو بعدا اضافه میکنم به امید خدا. اینم بگم من تخصص ندارم در زمینه عطر و پرفیوم فقط به عنوان نظر یک یوزر بخونید
    توسکان لدر که قبلن هم داشتم و بهم گفته بودن اصله. بهرحال این بوش با اون فرقی نداره (یا حداقل فرقش برای من غیرقابل تشخیصه) راستش به محض اینکه رسیدم خونه داشتم میرفتم بیرون اینو زدم و رفتم و همون موقع که زدم کاملن بوی تلخیش برام همون بود و قیافه ی شیشه همونی که داشتم برام تداعی شد. خیلی راضی ام ازش بهرحال.
    بلک افکانو، به نظرم خوبه. یکم شاید برای من گرم باشه. ولی خوبه کلن. فکر کنم باید استفاده کرد تا بشه خوب نظر داد.
    کرید هم بوی خوبی داره. اینو یبار بهم پیشنهاد شده بود و اسمش یادم رفته بود. احساس میکنم اگه آدم شرایط روحی خوبی داشته باشه خیلی رایحه ی مناسبیه. خیلی بانمکه و احساس سرزندگی وجود داره توی بوش برای مهمونی ها فکر میکنم گزینه خیلی خوبیه.
    سیلورسنت رایحه ی ملایمی داره که دقیقا باب میل منه. احتمالا زود تمومش میکنم
    توباکو وانیل در کمال تعجب با اینکه یکم زنونه بود به نظرم (احتمال بسیار زیادی داره که اشتباه کنم) خیلی نظرم رو جلب کرد.
    وان میلیون خیلی خوشم نیومد ازش و اصلن درک نمیکنم چرا اینو مطمئنم که بعدا در موردش بازم مینویسم.
    -- تا اینجا رو تقریبا میشه گفت تست کرده بودم، الآن بقیه رو دارم تست میکنم و احتمال خیلی زیادی وجود داره که قاطی کنم (با اینکه طبق توصیه ینفر که بیشتر از من بارشه قهوه بو میکنم بینشون! راستش نمیدونم تاثیر داره یا نه )
    اینویکتوس فکر کنم اینم زود تموم کنم خوشم میاد از بوش.
    هوگو رد احتمالا باید دفعه بعد با غلظت بیشتری سفارش بدمش. شاید این رو زیاد استفاده نکنم.
    آکوا دی جیو بسیار راضی هستم ازش. تا حالا یادم نمیاد بویی شبیه به این به مشامم خورده بوده باشه. خیلی ممنون از فروشنده عزیز که پیشنهادش دادن
    ایندیویژوال رو راستش من نپسندیدم. (ویرایش: با استفاده ی واقعی و نه امتحان الکی، به این نتیجه رسیدم که خیلی هم خوبه )
    212 روم به دیواری که قبلن هم استفاده کرده بودم، و اونی که استفاده کرده بودم تندتر بود. فقط نمیتونم تندتر بهتره یا همین این که خوبه بهرحال.
    بولگاری آکوا یکی از جالبترین بوهایی که به مشامم خورده بود تا حالا. اینو حتما باز سفارش میدم خیلی خوب بود.
    کروم لجند هم بسیار آشنا بود و خیلی خوب. به تظرم یه بوی کاملن استاندارد که همیشه میشه استفاده کرد ازش.

این آخریا مخصوصا ممکنه دقیق نباشه. احتمال بسیار زیادی هست که نظرم رو عوض کنم در موردشون ماندگاری و اینکه در طول زمان بوهاش چه تغییری میکنه و اینا رو واقعا فقط با سپری شدن زمان میشه فهمید. پخش بو هم که خب فکر کنم فقط برای خانم ها مهمه کاری نداریم باهاش.
    یه نکته بسیار مهم ازنظر من، اینکهخود دوستمون هم فوق العاده خوش برخورد و در عین حال حرفه ای هستن، که خیلی جالبه در نوع خودش، معمولا حرفه ای های هر فیلد خوب خودشون رو میگیرن خرید فوق العاده دلچسبی بود، حتما بازم مزاحمشون میشم.
    Last edited by musketeer; 01-01-2015 at 10:51.

15. 3 کاربر از musketeer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •