معمولا ضریب اشتراک باید به شکلی باشه که در بیش از نود درصد زمانها رضایت کاربر جمع بشه
اما خب ......
معمولا ضریب اشتراک باید به شکلی باشه که در بیش از نود درصد زمانها رضایت کاربر جمع بشه
اما خب ......
Last edited by sleeplessness; 05-12-2014 at 20:22.
اگر 1به 8باشه حق هیچ کی خورده نمیشه بهشون بگو اگر به فکر کسایی هستید که شبا سرعتشون پایین میاد جاش ضریب اشتراکو شبا بالا نبرید البته من مطمئنم که اینا همش بهانست برای بدست آوردن سود بیشتر اگر به فکر رضایت مشتری بودن راحت میتونستن بدون حذف شبانه سرعتو درست کنن
Last edited by farshad0123; 05-12-2014 at 20:35.
هاها. مخابرات تو روزشم افتضاحه.... من سرويس ١٠ مك داشتم جون ميكند صفحه بازكنه..... حالا شما ميكي شبا سرعتو كم نميكنه..... البته شايد شما فقط با سرورهاي داخلي دانلود داري
بنده هم قبول دارم وضعیت اینترنت کشور از نظر کیفیت و تناسب آن با قیمت وضعیت مطلوبی نیست. اما متاسفانه شاهد هستم که برخی کاربران به جای استفاده از سرویس در حد نیاز به استفاده بی رویه و دانلود محتوایی که شاید هرگز به آن نگاهی هم نیندازند صرفا به دلیل شبانه رایگان و یا نامحدود بودن سرویس می کنند . که این امر موجب تضییع حقوق دیگر کاربران می شود. یکی از دلایلی که شرکت ها به سمت محدودیت های بیشتر می روند همین نحوه استفاده برخی از کاربران است. و شرکت ها سرویس دهنده نیز به دنبال منافع خودشان هستند.
نه منظورم اون نبود... منظورم این بود که این شرکتا مثلا وقتی 1 مگابیت میفروشن میگن ما ققط برای 1/8 تعهد داریم یعنی میگن سرعتت اگه 128 کیلو بیت باشه باید تازه خوشحالم بشی...در نتیجه ممکنه سرعت رو روی کمتر از اسمی هم توی شبانه محدود کنن... بحث در مورد این بود که محدودیت سرعت عمدی توی شبانه چقدره.... درست میگم؟
Last edited by netstat; 05-12-2014 at 21:54.
مخابرات که ساعت 2 شب به بعد حتی سرور داخلی هم سرعتش داغونه!!!
شاید مخابرات شما پهنای باندش ضعیفه ولی من که 10مگ داشتم سرعت دانلود چه از سایت دانلود ها و پی سی دی و آپلودبوی و آپلود باز و اکسپرس لیچ و آپ تو باکس و حتی تورنت شبانه روز 1.2مگابایت بود
اقا به نظر شما میشه یه دو هفته مردم اعتصاب اینترنت کنن تا این وضعیت داغون و نکبتی درست بشه من خودم فکر میکنم نمیشه
دوهفته که هیچی یک هفته هم نمیشه
Last edited by 1376MAXIMUM; 06-12-2014 at 01:07.
دوستان من از ساعت دو دارم دانلود میکنم
بجز حدود 5% سرعت بهتر فرقی با گذشته حس نکردم همون افت سرعت و 0 شدن همچنان وجود داره .
دوستان لطفا شرکت و سرویسی که استفاده میکنین رو هم بگین
Sent from my HUAWEI G730-U10
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)