تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 13 اولاول ... 34567891011 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 126

نام تاپيک: سرویس کاهش پینگ Pingpass

پروفشنال frozen01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

برای منم همینطور .550 مگ مصرف کردم اما 1 گیگم تموم شد.
    اینم عکس کانکش لوگ که نشون میده 10 بار کلا اتصال داشتم و 550 مگ مصرف کردم اون چنتا اتصال آخری ارور یوزر و پس میداد چون حجم خالی شده بوده..
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اینم حجم 1 گبگ که بعد از 550 مگ مصرف خالی شده
    وقتی موضوع رو به ایشون از طریغ پیغام خصوصی اطلاع دادم کانکشن لوگ پاک شد...!
    اینم کانکشن لوگ همون عکس اولی که پاک شد بعد از اطلاع به ایشون

اینم صحبت من با ایشون از پیغام خصوصی

این قسمتم که بهشون گفتم 550 مگ زده تو کردیت ایشون پرسیدن یوزرت چند بوده و بعد کانکشن لوگ پاک شد

من 3 تا سرویس از شما خریدم ولی دیگه به هیچ عنوان از شما خرید نخواهم کرد.2 تا اولی خوب بود درست بود اما آخریه زودتموم شد شک کردم .کانکشن لوگ رو نگاه کردم 550 مگ زده بود !به شما اطلاع دادم پاک شد!

تو پیغام خصوصی هم بحتون احترام گذاشتم گفتم حق باشماست ولی بعد که دیدم دیگران هم شاکی شدن به خودم اجازه دادم که منم حقمو بگیرم مثل دیگران.
    من تمام پستهای یکه تو این تاپیک از سرویس ایشون تعریف و تمجید کرده بودم رو ویراش کردم و نشوتم پاک شود..چون نمیخواستم مدیون کسی بشم
    دوست عزیز بچه دبستانی هم میدونه که باید بعد از بازی کانکشن رو قطع کنه .

من دارم میگم توی این سه روز حتی 1 گیگ هم مصرف اینترنت نداشتم . هم خودم همیشه چک میکنم هم خود ریزکارکرد مخابرات داره نشون میده که توی این سه روز فقط 700 مگ مصرف کردم که خودم میدونم 500 مگ فقط واسه بازی مصرف کردم .

حالا با توجه به پست این دوست دیگه مون به نظر دیگه خرید نکنیم بهتره . واسه یک اکانت 500 مگی 3700 تومن خیلی زیاده . امروز که بدون این سرویس به سرور وصل شدم پینگ خیلی هم فرقی نکرد و حتی تایم اوتها هم بهتر شد .
    دوست عزیز اون فایل هایی لوگ که شما در اون قسمت دارید نشون میدید.

به دلیل پاکسازی سرور هست که از زمانی که فایل های لوگ پاکسازی میشه هر چقدر شما مصرف کنید در اون قسمت به نمایش در میاد.

در عکس بالا total Credit used به معنی کل حجم کلی اکانت هست که براتون شارژ شده .

حالا من یک سوال دارم خدمت شما ایا وقتی شما حجم رو خریداری کردید مگه به شما 1 گیگ نداد سرور ؟

با پاک شدن Log شما هر چقدر از سرور استفاده کرده باشید این قسمت 0 میشه ولی از حجم شما کم نمیشه.

در کل این که در اون قسمت شما رو به اشتباه انداخت شاید اشتباه از ما باشه ولی شما هم نباید زود قضاوت کنید.

من در پیام هم خدمت شما عرض کردم.
    Last edited by frozen01; 28-01-2015 at 23:51.

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوست عزیز بچه دبستانی هم میدونه که باید بعد از بازی کانکشن رو قطع کنه .

من دارم میگم توی این سه روز حتی 1 گیگ هم مصرف اینترنت نداشتم . هم خودم همیشه چک میکنم هم خود ریزکارکرد مخابرات داره نشون میده که توی این سه روز فقط 700 مگ مصرف کردم که خودم میدونم 500 مگ فقط واسه بازی مصرف کردم .

حالا با توجه به پست این دوست دیگه مون به نظر دیگه خرید نکنیم بهتره . واسه یک اکانت 500 مگی 3700 تومن خیلی زیاده . امروز که بدون این سرویس به سرور وصل شدم پینگ خیلی هم فرقی نکرد و حتی تایم اوتها هم بهتر شد .
    پاسخ شما در پست قبل داده شده که مربوط به حجم بود.

و اما در مورد تایم اوت.

شما پینگ یکسره تا سایت های معتبر داخی کشور بگیرید میبینید تایم اوت دارید.

پس مشکلات داخلی استان خراسان و اینترنت داخل کشور خودتون به این قضیه مربوط نمیشه

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

به زودی سرور اکانتینگ سایت عوض میشود.

تاریخ تعویض سرور امشب ساعت 2 شب.

دوستان اگر در شارژ اکانت مشکلی داشند با پشتیبانی تماس بگیرند.

دوستان در مورد مسایل بالا.

برای اینکه سرور به خوبی کار کنه فایل های لوگ هر 1 ساعت یکبار پاک میشه.

پس به اشتباه نیوفتید و قسمت total Credit used رو فکر کنید حجم مصرفی شماست !

برای اینکه تمامی شبهه ها هم برداشته بشه تاریخ پاک شدن لوگ سرور از روزانه به ماهانه تغییر میکنه.
    Last edited by frozen01; 29-01-2015 at 00:03.

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

پاسخ شما در پست قبل داده شده که مربوط به حجم بود.

و اما در مورد تایم اوت.

شما پینگ یکسره تا سایت های معتبر داخی کشور بگیرید میبینید تایم اوت دارید.

پس مشکلات داخلی استان خراسان و اینترنت داخل کشور خودتون به این قضیه مربوط نمیشه
    من که حجمم رو چک نکردم بعد از خرید . چون شما از بچه های همین فروم هستید به سایتتون اعتماد کردم و توی این سه روز هم از تو سایت چک نکردم حجمم رو تا اینکه یه دفعه وسط بازی قطع شد .
    اخه چطوری سرور به اشتباه میتونه به جای یک گیگ ، 500 مگ شارژ کنه . نه عزیز ، مشکل همینه که سرویس شما بر خلاف گفته تون دوبرابر حجم کم میکنه و هنوز هم منکر میشید .

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من که حجمم رو چک نکردم بعد از خرید . چون شما از بچه های همین فروم هستید به سایتتون اعتماد کردم و توی این سه روز هم از تو سایت چک نکردم حجمم رو تا اینکه یه دفعه وسط بازی قطع شد .
    اخه چطوری سرور به اشتباه میتونه به جای یک گیگ ، 500 مگ شارژ کنه . نه عزیز ، مشکل همینه که سرویس شما بر خلاف گفته تون دوبرابر حجم کم میکنه و هنوز هم منکر میشید .
    ببینید سرور ما بجای 1 گیگ 500 مگ شارژ نمیکنه.

فقط برای اینکه شما دارید میگید 500 مگ استفاده کردم من اون قظیه رو پیش کشیدم.

که این دوست عزیز به اشتباه جای اشتباهی رو نگاه میکرد.

و حتی من در پیام خصوصی هم به ایشون گفتم ولی کم لطفی کردند و این موضوع رو با خودم مطرح نکردند.

و در مورد حرف اخر شما شما که به قول خودتون همشهری هستید و از بچه های انجمن .

پیام بدید شماره هر چند تا از مشتری هام رو بخوای بهتون بدم و در مورد کار ما از انها سوال کنید.

دلیل اینکه شما نتونستید درست سیستم رو مانیتورینگ کنید به ما بر نمیگرده !!

آخر فروم باز C0OPeR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

جهت اطلاع دوستان عرض میکنم وگرنه بنده از این سایت خرید نکردم .
    من هم مشکل اتمام حجم رو داشتم مثلا 500 - 600 مگ که مصرف میشد میگفت تمومه حجمت . بارها موارد رو اطلاع دادم ولی رفع نشد
    بعد از بررسی لوگ ها متوجه شدم ارسال و دریافت هر دو محاسبه میشن و مجموع تبادل با سرور از حجمتون کم میشه بعنی مجموعه دانلود و آپلود از طریق اون سرور از حجمتون کم میکنه
    شما یه بررسی کنید احتمالاً مشکلتون حل میشه . یا برید از سایت هایی خرید کنید که فقط در صورت دانلود از حجم شما کم شه

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من هم مشکل اتمام حجم رو داشتم مثلا 500 - 600 مگ که مصرف میشد میگفت تمومه حجمت . بارها موارد رو اطلاع دادم ولی رفع نشد
    بعد از بررسی لوگ ها متوجه شدم ارسال و دریافت هر دو محاسبه میشن و مجموع تبادل با سرور از حجمتون کم میشه بعنی مجموعه دانلود و آپلود از طریق اون سرور از حجمتون کم میکنه
    شما یه بررسی کنید احتمالاً مشکلتون حل میشه . یا برید از سایت هایی خرید کنید که فقط در صورت دانلود از حجم شما کم شه
    بله هم ارسال و هم دانلود محاسبه میشه مثلا شما با 700 مگ اپلود و 300 مگ دانلود 1 گیگ میشه کل عددی که کم میشه.

تازه در جریان باشید این 1 گیگ رو اول سرور میگیره و بعد میفرسته به سرور گیم و دوباره برمیگرده به خود سرور.

یعنی شما اکانت 1 گیگ رو که استفاده کنید در اصل از سرور 2 گیگ استفاده میکنید ولی ما همون 1 گیگ رو لحاظ میکنیم.
    Last edited by frozen01; 29-01-2015 at 00:51.

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

ببینید سرور ما بجای 1 گیگ 500 مگ شارژ نمیکنه.

فقط برای اینکه شما دارید میگید 500 مگ استفاده کردم من اون قظیه رو پیش کشیدم.

که این دوست عزیز به اشتباه جای اشتباهی رو نگاه میکرد.

و حتی من در پیام خصوصی هم به ایشون گفتم ولی کم لطفی کردند و این موضوع رو با خودم مطرح نکردند.

و در مورد حرف اخر شما شما که به قول خودتون همشهری هستید و از بچه های انجمن .

پیام بدید شماره هر چند تا از مشتری هام رو بخوای بهتون بدم و در مورد کار ما از انها سوال کنید.

دلیل اینکه شما نتونستید درست سیستم رو مانیتورینگ کنید به ما بر نمیگرده !!
    پیام های مشتری ها تو همین تاپیک رو دیدم که از شما خرید کردم دیگه . بعد هم مانیتورینگ واسه کسی مهمه که نگران پولیه که داده که حجمش رو نخورن و بعد هم بخواد حرفش رو اثبات کنه و غرامت بگیره . من واسه خودم این قضیه اثبات شده اس و احتیاج به اثبات برای شما ندارم .

من فقط میخوام ببینم این 500 مگ از دست رفته رو چطوری توجیح میکنین که اگه مشکلی در سرورتون دارید حلش کنید .
    من دارم میگم حتی اگه کانکشن من تمام مدت هم فعال بوده بازم من توی سه روز چطوری میتونستم 1 گیگ حجمم رو تموم کنم در حالی که حتی توی ریزکارکرد مخابرات هم 1 گیگ استفاده نکردم (همش 700 مگ) . بماند که من حتی با این کانکشن سایت هم باز نمیکردم ریزکارکرد خودم رو همیشه چک میکردم .
    تنها موردی که با منطق جور در میاد اینه که یا همون اول 500 مگ شارژ شده حساب من یا سرور شما دو برابر حجم کم میکنه . و یا اینکه کلا سیستم من و مخابرات مشکل داره و حجم مصرفی رو نصف مقدار واقعی میزنه .

من فقط یک دلیل منطقی میخوام . حالا شما اگه میخوای منکر باگ سیستم یا هر چیز دیگه بشی واسم مهم نیست . چون انکار این قضیه فقط یه چیزی رو مشخص میکنه که اونم اینه که یا شما از باگهای سیستمتون خبر ندارید و یا اینکه ... دیگه یماند .

با توجه به پست این دوستمون هم باید بگم وقتی در مورد حجم مصرفی صحبت میکنیم منظور همون مجموع دانلود و اپلوده . من هم اپلود رو چک میکنم و هم دانلود رو که سرجمع 500 مگ مصرف داشتم .
    Last edited by Gregar; 29-01-2015 at 00:56.

9. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

پیام های مشتری ها تو همین تاپیک رو دیدم که از شما خرید کردم دیگه . بعد هم مانیتورینگ واسه کسی مهمه که نگران پولیه که داده که حجمش رو نخورن و بعد هم بخواد حرفش رو اثبات کنه و غرامت بگیره . من واسه خودم این قضیه اثبات شده اس و احتیاج به اثبات برای شما ندارم .

من فقط میخوام ببینم این 500 مگ از دست رفته رو چطوری توجیح میکنین که اگه مشکلی در سرورتون دارید حلش کنید .
    من دارم میگم حتی اگه کانکشن من تمام مدت هم فعال بوده بازم من توی سه روز چطوری میتونستم 1 گیگ حجمم رو تموم کنم در حالی که حتی توی ریزکارکرد مخابرات هم 1 گیگ استفاده نکردم (همش 700 مگ) . بماند که من حتی با این کانکشن سایت هم باز نمیکردم ریزکارکرد خودم رو همیشه چک میکردم .
    تنها موردی که با منطق جور در میاد اینه که یا همون اول 500 مگ شارژ شده حساب من یا سرور شما دو برابر حجم کم میکنه . و یا اینکه کلا سیستم من و مخابرات مشکل داره و حجم مصرفی رو نصف مقدار واقعی میزنه .

من فقط یک دلیل منطقی میخوام . حالا شما اگه میخوای منکر باگ سیستم یا هر چیز دیگه بشی واسم مهم نیست . چون انکار این قضیه فقط یه چیزی رو مشخص میکنه که اونم اینه که یا شما از باگهای سیستمتون خبر ندارید و یا اینکه ... دیگه یماند .

سیستم ما هیچ مشکلی نداره

شما مشکلتون این هست فکر میکنید مانیتورینگ مخابرات خراسان رضوی درست هست .

چقدر در مورد مانیتورینگ مخابرات اطلاع دارید..

چقدر در مورد اپلود و دانلود اطلاع دارید .

اون تاپیک مخابرات اگه مشکلی درش نبود 1494 صفحه جلو نمیرفت.

جمع بندی.

سیستم ما هیچ مشکلی نداره .

و انتخاب اخر با شماست که از کجا خرید میکنید.

فقط در همه جا همین تست ها رو بکنید.

موفق باشید.
    Last edited by frozen01; 29-01-2015 at 01:10.

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سرور مدیریت اکانت ها تعویض شد با تشکر از شما.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •